Author |
Topic |
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10224 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 01/06/2017 : 17:14:15
|
quote: Originally posted by sumohrvat
A vi samo gledate jednostrano kako je organizator dao besplatan autobus ljenčinama i klosarima koji si sami ne znaju i ne mogu organizirati put
E upravo ovo je razlog zašto san Garfieldu reka da je bezobrazan. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
horex2
Starting Member
Slovenia
26 Posts
Member since 15/03/2008 |
Posted - 01/06/2017 : 17:17:17
|
bubo ja, jst sem tisti jebi ga zvao čovjek:seher3......seher4.......seher5..... nema, niko neče pa mu rečum, da ga nobedem noče in mu ponudim list papirja pa je blo... potem so pa prišli,seher3,seher4 seher5 |
horex je zakon
|
|
|
Dukidule
Advanced Member
Chile
4039 Posts
Member since 20/05/2014 |
Posted - 01/06/2017 : 17:18:57
|
quote: Originally posted by Garfield_Mo
sumohrvat kakve veze ima standard. Znaci u zemljama gdje je losiji standard treba sve biti besplatno ? Znaci kad se neki koncert organizira ako organizator ne plati kartu, smjestaj i slicno ne treba ici na koncert, ako na utakmicama nema dzaba karata ne treba se ici ?
Tako i za festivale. Organizuje se toliko festivala kod nas i ti ides na koji ti vise odgovara i to je to. Ili ti bi mozda isao na sve festivale, samo da ti neko plati kartu, spavanje, hranu ???
Tvoje razmisljanje se svodi na ovo. Comic-con ne valja jer je za mene daleko i skupo i to je lose. Nije na organizatoru da razmislja kolko je ko udaljen od festivala, kakva su mu financijska primanja, kolko ima slobodnog vremena ... Oni organizuju festival i sve je bestplano a sad ako neko nema para, vremena i slicno da dodje ne znaci da festival nikako kako treba. Jel tako sve ocjenjujes? Ne valja liga prvaka jer mi nisu platili kartu i nisam otisao na utakmicu?
Sva ova prica se svodi na to kako Dado nije obezbjedio prevoz, spavanje i slicno i da je to uradio festival bi bio odlican.
22./23.4. (Frankfurt): http://www.germancomiccon.com/de/frankfurt/
Cijene ulaznih tiketa:
Vip Silber (149,- €) Vip Gold (249,- €) Vip Plastin (299,- €)
A za sve ostale (obične smrtnike): € 39,- (bez ikakvog crteža, pristupa crtačima etc.).
A kako ćeš onamo doći, gdje ćeš prespavati (ukoliko se ne vraćaš istog dana) ili šta ćeš pojesti - tvoj problem. |
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina... |
|
|
horex2
Starting Member
Slovenia
26 Posts
Member since 15/03/2008 |
Posted - 01/06/2017 : 17:22:10
|
prevoz, hrana, piče, koji strip đabe od dadota potem bi moral dat še kakšno punco, katera ima takšne, lepa ušesa,tko lepo zaokrožena, ali kaj?
ajoj, zamisli gužvo u makarski.... |
horex je zakon
|
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 01/06/2017 : 17:30:27
|
quote: Originally posted by globinjo
Sjetih se da sam baliju vidio izdaleka Krenuh da mu se javim Al me zazvonio mob I zaboravih Mujo,iduci mafest ako me vidis Pa priđi Necu te karat Nego izgrlit i izljubit
Lažeš pizdo tovarska...Bio si sa mnom za stolom a u ušesima osim dlaka od dvajspet cenata nisi imao telefon niti bilo koje drugo tele(komunikaciono) sredstvo. I nisi se javio...A škiljio sam u tu tvoju gadnu gangstersku facu onako,ispod oka,poprijeko...Jamda si se prepao. Ali ko te jebe... Glede ove rasprave unatrag par stranica mogu reći samo ovo - govno vam pod nos svima a maksuz drugu nesvrstanom...
|
Wtf?
|
Edited by - bagi on 01/06/2017 17:35:00 |
|
|
sumohrvat
Advanced Member
4022 Posts
Member since 22/11/2004 |
Posted - 01/06/2017 : 19:27:09
|
sumohrvat kakve veze ima standard. Znaci u zemljama gdje je losiji standard treba sve biti besplatno ? Znaci kad se neki koncert organizira ako organizator ne plati kartu, smjestaj i slicno ne treba ici na koncert, ako na utakmicama nema dzaba karata ne treba se ici ?
Tako i za festivale. Organizuje se toliko festivala kod nas i ti ides na koji ti vise odgovara i to je to. Ili ti bi mozda isao na sve festivale, samo da ti neko plati kartu, spavanje, hranu ???
Tvoje razmisljanje se svodi na ovo. Comic-con ne valja jer je za mene daleko i skupo i to je lose. Nije na organizatoru da razmislja kolko je ko udaljen od festivala, kakva su mu financijska primanja, kolko ima slobodnog vremena ... Oni organizuju festival i sve je bestplano a sad ako neko nema para, vremena i slicno da dodje ne znaci da festival nikako kako treba. Jel tako sve ocjenjujes? Ne valja liga prvaka jer mi nisu platili kartu i nisam otisao na utakmicu?
Sva ova prica se svodi na to kako Dado nije obezbjedio prevoz, spavanje i slicno i da je to uradio festival bi bio odlican.
Naravno da nisi razumio opet ništa. Ja bi stvarno više volio da me trolaš, da nisi baš toliko pglu. Samo tvrdim da je Mafest dobio oštru konkurenciju u nekoliko festivala i da ljudi zbog nedostatka vremena i prije svega financija ne mogu ići na svaki festival. To se najbolje vidjelo po ovom Mafestu koji je po pričama prisutnih bio najslabije posjećen ikada. Dakle, nešto ne štima i trebalo bi nešto mjenjati i pokušati se s ostalim festivalima potući za svakog gosta. Čisto je bio prijedlog da se nekako organizira prijevoz jer za razliku od Zagreba i Beograda ( ili San Diega i Milana) Makarska je malo mjesto i ne može opstati Mafest od posjetitelja iz grada od 10 tisuća stanovnika. Organiziranje autobusa ne znači automatski da je taj autobus besplatan. Ali da se organiziranim prijevozom može proći jeftinije to stoji. Ili da se kupnjom karte ostvaruje popust u određenim restoranima ili prilikom rezervacije apartmana. Ili da se za posjetitelje Mafesta ponudi smještaj po simboličnim cijenama jer ponavljam da je najneisplativiji apartman onaj prazan apartman. Svi mi imamo određenu cifru novca s kojom raspolažemo i valjda je u interesu organizatorima Mafesta da taj novac ostavimo u Makarskoj, a ne u Zagrebu ili Beogradu. I Mašiću, jel ti to mene zajebavaš kad pitaš kakve veze ima standard ?????? Pa sigurno neće netko dati 300, 400 ili 500 eura da bi uživao 3 dana u Makarskoj ako mu je plaća 250 eura pa će onda gladovati par mjeseci. Ako mi je plaća 2500 eura onda taj trošak neću ni osjetiti,jesti ću u najboljim restoranima i spavati u najboljem hotelu. |
|
|
trolodtroje
Advanced Member
3270 Posts
Member since 14/09/2010 |
Posted - 01/06/2017 : 19:39:02
|
quote: Originally posted by bubo eh ne znam jesi li upratio kako su slovenci svoje žene poslali u redove za čekanje brojeva a oni fino po pivi tuku,,,mislim ono vrh svaka čast...
Odradili smo svoje kod žena, ne brini. Poixali kako treba . Several times. Drugo nam nije preostalo, nemamo mi veze kod staffovca i ne uguravamo se po principu 3 za jedan. Mislim ono gospodini smo. Engleski đentlmeni. C. @Bagi - ona tvoja ćuna, ko zagorski pimpek.
|
|
|
ponki
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3110 Posts
Member since 20/09/2008 |
Posted - 01/06/2017 : 19:44:42
|
Mislim da je istina negdje izmedju ili skroz drukcija... ja vjerujem da bi placeni autobus koji bi prosao ZG,OS i RI dosao poluprazan i da bi vecina putnika bili oni koji su svejedno dosli na Mafest...prosjecan stripofil je po mome ubijedjenju sada negdje u kasnim 30-tim ili u 40-tim godinama...i moje je misljenje da vecina posjetilaca Mafesta iz 2007 ili 2008 imaju drugacije prioritete sada nego prije 5 ili 10 godina kada su bili na Mafestu tako da sam siguran da prevoz i smjestaj nisu razlog zasto nisu dosli... pa dosta tih osoba koji su bili na Mafestu 2007 ili 2008 se ne javljaju ni na forumu vec nekoliko godina... zasto je tesko nekome prihvatiti da ljudi biraju razlicite prioritete i zivotne puteve i da na posjetu Mafestu takvu kakva je imaju utjecaja i CRS i migracija i nizak zivotni standard i sve ostalo sto ide uz to...
Meni je jako zao sto nisam na ovom Mafestu susreo neke drage ljude sa kojima bih volio da sam mogao popricati ali ne mogu za njihov nedolazak okriviti organizatore...
A ovaj Mafest je meni donio jako dobru zabavu i bar tih par dana dobar bijeg od obaveza i stresa pa se nadam da cu slicno punjenje baterija naci jos koji put bez obzira koji festival bio u pitanju (moze biti i festival barbika ili bikinija )
Pozdrav od Ponkija i ovim lijevo i ovim drugima desno orijentisanima pa koji god koji bili |
Be yourself; everyone else is already taken. |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26753 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 01/06/2017 : 20:21:40
|
quote: Originally posted by bagi
Sjetih se da sam baliju vidio izdaleka Krenuh da mu se javim Al me zazvonio mob I zaboravih Mujo,iduci mafest ako me vidis Pa priđi Necu te karat Nego izgrlit i izljubit
Lažeš pizdo tovarska...Bio si sa mnom za stolom a u ušesima osim dlaka od dvajspet cenata nisi imao telefon niti bilo koje drugo tele(komunikaciono) sredstvo. I nisi se javio...A škiljio sam u tu tvoju gadnu gangstersku facu onako,ispod oka,poprijeko...Jamda si se prepao. Ali ko te jebe... Glede ove rasprave unatrag par stranica mogu reći samo ovo - govno vam pod nos svima a maksuz drugu nesvrstanom...
Aj duboko udahni ,govedo tursko Pa opet pročitaj moj post Prvu rečenicu |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10224 Posts
Posted - 02/06/2017 : 09:33:31
|
quote: Originally posted by horex2
prevoz, hrana, piče, koji strip đabe od dadota potem bi moral dat še kakšno punco, katera ima takšne, lepa ušesa,tko lepo zaokrožena, ali kaj?
ajoj, zamisli gužvo u makarski....
Mi dva zraven anpak tisto lahko rdečo verjamo na planincah Primož Ulaga anpak leva anpak desna prasica žganje za kosilo.
Pišem pizdarije? |
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Posted - 02/06/2017 : 09:49:32
|
Hajde,kani se šuplje priče vlaju... Nego,daj mi reci,jesi li prije dvadesetak godina šta brljao po Zaprešiću?
Jesam Mlatio boyse
Da nisi još štogod mlatio tamo jer ima jedan momčić ružan skoro kao ti a godinama je tu negdje da bi ti bio potomak... |
Wtf?
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 02/06/2017 : 10:33:45
|
Hajde,kani se šuplje priče vlaju... Nego,daj mi reci,jesi li prije dvadesetak godina šta brljao po Zaprešiću?
Jesam Mlatio boyse
Da nisi još štogod mlatio tamo jer ima jedan momčić ružan skoro kao ti a godinama je tu negdje da bi ti bio potomak...
Teško Ja sam skakao samo po splicankama I beogradjankama Bila je jedna iz gornjeg vakufa Jedna iz Sarajeva Pa dvi iz Ljubljane itd E sad Da li se neka preselila u Zaprešić |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
Garfield_Mo
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1258 Posts
Member since 11/06/2009 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10224 Posts
Posted - 02/06/2017 : 12:38:07
|
Valjda će mo jednom ja i ti naletit jedan na drugoga pa da se pobijemo ko ljudi. |
Edited by - NESVRSTANI on 02/06/2017 12:38:58 |
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Posted - 02/06/2017 : 13:12:17
|
Jebem te hinjava bio sam ti pod nosom u Makarskoj prije par dana a tebe nigdje...Bilo ti teško prepješačiti koji kilometar... |
Wtf?
|
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Posted - 02/06/2017 : 13:14:29
|
Doduše,1997. Sam bio u vojsci Jedan dio obuke u Zagrebu Ali nismo smjeli skakat ni brljat Ja sam dobijao duplu dozu broma Čak sam bio i u psihijatra dok sam bio na obuci Dijagnoza:sexualno neuravnotežen Kompulzivni poremećaj Držati pod nadzorom
Bestiality? Od takvog ružnog hajvana nije ni očekivati ništa drugo nego da opći sa hajvanima... |
Wtf?
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 02/06/2017 : 13:32:58
|
Doduše,1997. Sam bio u vojsci Jedan dio obuke u Zagrebu Ali nismo smjeli skakat ni brljat Ja sam dobijao duplu dozu broma Čak sam bio i u psihijatra dok sam bio na obuci Dijagnoza:sexualno neuravnotežen Kompulzivni poremećaj Držati pod nadzorom
Bestiality? Od takvog ružnog hajvana nije ni očekivati ništa drugo nego da opći sa hajvanima...
Bestiality? Pa eto,nisam nikad Ali kad je bizon u pitanju ka sta si ti,sto da ne Ako ti se ne svidi Probaj s nesvrstanim Sumnjiv je |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 02/06/2017 : 16:15:31
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by horex2
ajoj, zamisli gužvo u makarski....
Mi dva zraven anpak tisto lahko rdečo verjamo na planincah Primož Ulaga anpak leva anpak desna prasica žganje za kosilo.
Pišem pizdarije?
|
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12439 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 02/06/2017 : 16:21:35
|
Jesam Mlatio boyse
Da nisi još štogod mlatio tamo jer ima jedan momčić ružan skoro kao ti a godinama je tu negdje da bi ti bio potomak...
Teško Ja sam skakao samo po splicankama I beogradjankama Bila je jedna iz gornjeg vakufa Jedna iz Sarajeva Pa dvi iz Ljubljane itd E sad Da li se neka preselila u Zaprešić
Ovo si slagao garant. |
Have mercy |
|
|
sumohrvat
Advanced Member
4022 Posts
Member since 22/11/2004 |
Posted - 02/06/2017 : 16:34:07
|
sumohrvat koji si ti car. Citavo vrijeme si se navio o MaFestu i kritikujes sta i kako a nisi uopste bio na njemu. Nevjerovatno!
E moj Mašiću, kakav si ti komad balvana.... nevjerovatno. Kao što je netko već ranije napisao, s Bubom se bar može argumentirano raspraviti, ali ti si baš komad balvana. Jel moraš biti s Pelješca da bi pisao o Pelješkom mostu ? Jel moraš biti na nekoj utakmici da bi je prokomentirao ? Nisam bio na ovom Mafestu, napisao sam još davno da neću doći jer se preklapa sa zadnjim kolom prvenstva u nogometu, a za razliku od Mafesta koji je svake godine Rijeka se sad borila za prvaka i vjerovatno neće više nikada. Bio sam na nekim prijašnjim Mafestima i uživao. Mislim doći i na neka od sljedećih izdanja pa mi je zato žao što je posjeta u tako drastičnom padu. Ono što ti smatraš za kritiku je potpuno normalan komentar na ovoj temi. Neka moja ideja, konstruktivni prijedlozi koje organizatori mogu prihvatiti, razmotriti ili jednostavno ignorirati. Sve sa najboljom željom da se privuče pokoji posjetitelj više. Ali preveliki si ti komad balvana da bi to shvatio. Tebi je ovo kritika. Nevjerovatno. |
|
|
Topic |
|