A, gdje je nestao Chico color? Prošli broj je izašao prije 10 mjeseci! Dajte da se malo nasmijemo. Pa makar i loše.
Najava je na predlistu novog Zagora, tako da bi trebao uskoro na kioske. No mene više brine kašnjenje novog maxija. Nije valjda da Talijani toliko kasne sa slanjem...
A, gdje je nestao Chico color? Prošli broj je izašao prije 10 mjeseci! Dajte da se malo nasmijemo. Pa makar i loše.
Najava je na predlistu novog Zagora, tako da bi trebao uskoro na kioske. No mene više brine kašnjenje novog maxija. Nije valjda da Talijani toliko kasne sa slanjem...
nema te šta brinuti...da,kasne i dalje...
Onda nam ne preostaje drugo doli sjesti i čekati...hvala, globinjo
Chico kopač zlata je jedini kojeg imam i u SC-u i HC-u, i sad da zaokružimo s kolorom, epizoda je to zaslužila kao sve Chicove iza Nolitte Što se tiče Tellera, tek sam na broju 15 (str. 80; tu mi se čini da sad ide neka dugačka priča) ali radovao bi me neki ritam od svako 50 dana, dobili bi ih 13 godišnje
? 13 x 50 = 650 dana.
Ma joj... 7 godišnje naravno, ovo sam ostao pod onim svako 24 dana je 13 Zg Ex
Ima li ko kakvu insajdersku informaciju oće li izaći Tex Maxi sad za ljeto? Ne mislin na original budući da njih više nema, nego na izmišljeni poput Hellingena...
Ima li ko kakvu insajdersku informaciju oće li izaći Tex Maxi sad za ljeto? Ne mislin na original budući da njih više nema, nego na izmišljeni poput Hellingena...
To bi bilo super, po mogućnosti sa nekom aktualnom epizodom iz Italije...