Sta sad sa viskom ljepila, da snifamo? :) Rezervirao prije par dana, kako god volim i kolor kod libinih midi-giganata, sad cu ih imati u omjeru pet SA-pet LIB.
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
To je GIGANT! I zato se tako i zove, jer je velik! Ono u boji umanjeno od Libellusa nije vrijedno spomena...
vidiš,meni obratno...čak mi je draži format Libellsa,jedino cijena mi je manje poplarna od ovih SA.
Moraš razumijeti i nas kratkovidne profesore...puno se bolje vidi velikoooo...a i cijena 126 kn nije zanemariva....i kada je libellus krenuo već sam imao 28 strip-agentovih.
To je GIGANT! I zato se tako i zove, jer je velik! Ono u boji umanjeno od Libellusa nije vrijedno spomena...
Apsolutno se slažem s tobom. Ako je takav u originalu neka je takav. Osobno mi je Tex neusporedivo ljepši c/b nego kolor. A i cijena nije zanemariva razlika. Što se tiče mene i Tex G SA 3 : LL 0.
Apsolutno se slažem s tobom. Ako je takav u originalu neka je takav. Osobno mi je Tex neusporedivo ljepši c/b nego kolor. A i cijena nije zanemariva razlika. Što se tiče mene i Tex G SA 3 : LL 0.
U originalu je manji i uži, nešto između SA-ovog i LL-ovog formata.
The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation.
"Moramo napomenuti da je izgleda prilikom uvezivanja su nastala mala oštećenja na svim koricama Tex giganata od viška sasušenog ljepila."
Dobio sam ovu informaciju, dali je neko već kupio gigante pa ako može potvrditi?
Na stranicama SNK, pod - Opis: Važna napomena: Prilikom uvezivanja nastala su manja oštećenja na koricama stripa! Hvala na razumijevanju!
Ma nije baš tako tragično! Kupio sam ih večeras u SNK...stvar je u tome što ima dosta sitnih komadića sasušenog ljepila tu i tamo po koricama, ali jedan dobar "čveger" vrhom prsta i nestaje u uglu striparnice...da je nešto gore od toga, vjeruj mi da ne bih kupio.
"Moramo napomenuti da je izgleda prilikom uvezivanja su nastala mala oštećenja na svim koricama Tex giganata od viška sasušenog ljepila."
Dobio sam ovu informaciju, dali je neko već kupio gigante pa ako može potvrditi?
Na stranicama SNK, pod - Opis: Važna napomena: Prilikom uvezivanja nastala su manja oštećenja na koricama stripa! Hvala na razumijevanju!
a cena normalno nije ni za lipu umanjena?? prilično neprofesionalno.
E u tome je razlika između Strip-agenta i Libellusa: u ovakvim situacijama Libellus bi povukao čitavu nakladu (to su napravili recimo kod Superbooka 8 - DD & MM Smak svijeta, zbog one "cigle" na naslovnici), dok Strip-agentu takvo nešto nije ni nakraj pameti.
Libellus bi onda tu povučenu nakladu prodavao na sajmovima kao oštećene stripove, što i jesu (kako ovdje SA lijepo tvrdi), i to najviše u pola cijene, pa i za manje, a Strip-agent ih bez pardona prodaje po punoj cijeni.
E zbog tog profesionalizma Libellusu skidam kapu, a ovo - točnije Brecciju kojeg svakako vrijedi imati na velikom formatu - preskačem i čekam LL i Veseli, kad god ga objavili.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Ma nije baš tako tragično! Kupio sam ih večeras u SNK...stvar je u tome što ima dosta sitnih komadića sasušenog ljepila tu i tamo po koricama, ali jedan dobar "čveger" vrhom prsta i nestaje u uglu striparnice...da je nešto gore od toga, vjeruj mi da ne bih kupio.
+1
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Ako je riječ samo o smotuljcima, kuglicama ljepila, to zaista nije razlog za povlačenje ili sniženje cijene jer se trivijalno uklanja. Ali ako su sasušene mrlje od ljepila, to je druga priča. No, crno-bijeli Breccia, a bome ni Roi, nemaju nikakvu alternativu. Taj crtež obojiti može samo vrhunski debil.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Ako je riječ samo o smotuljcima, kuglicama ljepila, to zaista nije razlog za povlačenje ili sniženje cijene jer se trivijalno uklanja. Ali ako su sasušene mrlje od ljepila, to je druga priča. No, crno-bijeli Breccia, a bome ni Roi, nemaju nikakvu alternativu. Taj crtež obojiti može samo vrhunski debil.
pa da - ako se lepak lako uklanja,nema razloga za uzbunu.
glede alternative,za Brećinog Teksa ima - VČ ga izbacuje na jesen.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!