forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Marvel - Phase 3
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 24

going going
Advanced Member

Serbia
11872 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 23/05/2017 : 21:51:53  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:
Originally posted by going going

Ali kako da funkcionise film o Venomu a da nema nikave dodirne tacke sa Spajdermenom? Ovo mi je bas suludo sve.

Pa to i nije toliko neizvedivo. Samo treba donekle modificirati origin.

I da se desava u Njujorku bez ikakvog spominjanja Petera Parkera i drugih likova iz Spidermanovog univerzuma? Vrlo glupo. Mogli su da naprave nekog novog lika i da mu daju moci slicne Venomovim, a ne da prave ovakav buckuris samo zato sto je to Venom i privuci ce ljude.
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 24/05/2017 : 09:35:18  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Ali ce privuci vise ljudi ako je to Venom, pa makar i buckuris.
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 24/05/2017 : 11:09:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Novi trailer za Spideyja:

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11872 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 29/05/2017 : 02:34:12  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Bas su dobri Guardians 2, sutra opsirnije.
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 29/05/2017 : 12:45:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Zapravo su izašla dva finalna, dosta drugačija trailera za Spideyja.
Jedan za Ameriku, drugi za ostatak svijeta.

Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11872 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 29/05/2017 : 15:48:29  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Cuvari galaksije 2 nastavljaju u istom maniru i uspesnoj kombinaciji humora i akcije iz prvog dela. Neki kazu da je u ovom delu veci akcenat na humoru a manje na prici i razvoju likova, ja se ne slazem. Dobili smo najboljeg negativca u MCU pored Lokija i Jeffa Bridgesa iz prvog Iron Mana a da u pocetku uopste nisam znao da ce on biti negativac, tako da mi je bas bio iznenadjujuc taj twist. Odlicna hemija medju likovima, sjajna ali bas sjajna muzika, razigrana Gunnova rezija, mada mi je par puta bio neujednacen tempo desavanja (verovatno usled lose montaze) to mi je jedina zamerka filmu uz previse patetican kraj sa vatrometom.

U svakom slucaju odlicni su Guardians i radujem se i daljim nastavcima kojih ce biti nadam se dosta i koje ce sve pisati i rezirati James Gunn.

Edited by - going going on 29/05/2017 16:10:50
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 29/05/2017 : 17:11:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Treći hoće, kako je rečeno.

Da, dvojka je vrhunska, malo manje mi draga nego jedinica, ali na razini.
No, jedinicu sam gledao desetak puta, dvojku samo jednom. Možda mi daljnjim gledanjima i nadmaši prvi, ali teško.
Što se negativca tiče, ok je, glumac je legendaran, ali osim toga nije me se previše dojmio, te ga ne bih trpao među najbolje MCU negativce.
Meni je npr. opičeni Ultron puno bolji i draži negativac.
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 05/06/2017 : 13:51:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Robert Downey Jr. i Tom Holland su sinoć gostovali u showu Jimmyja Kimmela.

Svi hvale film, Kimmel kaže da je najbolji Spidey dosad, i tako...

Go to Top of Page

fler
Senior Member

Croatia
2049 Posts

Member since 21/10/2003

Posted - 05/06/2017 : 14:40:12  Show Profile Show Extended Profile  Send fler a Private Message  Reply with Quote
A to je kao kad bend izbaci novi album - neće sigurno reći "da, nije loš, ali nije nam to baš najbolji materijal do sada"

Inače, mislim da će film biti u najmanju ruku dobar. Holland mi je sjajan izbor za Parkera, a Stark tj. Downey je praktički stvoren za tu ulogu, tako da .. jedva čekam!

Split your lungs with Blood and Thunder
Go to Top of Page

Golub
Average Member

Croatia
568 Posts

Member since 01/02/2017

Posted - 05/06/2017 : 16:40:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Golub a Private Message  Reply with Quote
A šta će drugo reći Kimmel, promovira im film...

Ja se uopće ne veselim Homecomingu, ali svejedno ću ga pogledati i nadam se da će biti dobar. We'll see!
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7850 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 05/06/2017 : 17:15:10  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Od očajnog Spidermana 2 sa Garfildom će sigurno biti bolji, a vjerojatno i od jedinice.
Teško da će biti bolji od Raimijevih...
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12937 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 10/06/2017 : 08:21:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 10/06/2017 : 12:19:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
So wild!

Nisam očekivao teaser tako rano, i onda još dvominutni.
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 10/06/2017 : 16:52:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Andy Serkis konačno izvan CGI-kreacije, samo glumac.

Go to Top of Page

Golub
Average Member

Croatia
568 Posts

Member since 01/02/2017

Posted - 10/06/2017 : 23:08:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Golub a Private Message  Reply with Quote
Dosta dobro izgleda film, nadam se da će takav i biti. Uz malo truda, mogao bi biti osvježenje za MCU.
Go to Top of Page

Golub
Average Member

Croatia
568 Posts

Member since 01/02/2017

Posted - 24/06/2017 : 14:18:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Golub a Private Message  Reply with Quote
http://superheroji.com.hr/spider-man-homecoming-prve-reakcije-kriticara/

Raduj se, srce moje...
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 24/06/2017 : 17:02:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
I moje!
Go to Top of Page

Golub
Average Member

Croatia
568 Posts

Member since 01/02/2017

Posted - 26/06/2017 : 14:32:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Golub a Private Message  Reply with Quote
http://superheroji.com.hr/fali-tobey-maguire/

Dosta sam pljuckao po Raimijevom Spider-Manu, no šarm i utjecaj je neupitan. Malo o nostalgiji, videotekama, utjecaju Raimijevog pideyja na žanr, Tobeyju i svemu ostalome.
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 29/06/2017 : 17:15:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Hmm...

https://www.rottentomatoes.com/m/spider_man_homecoming/

Četvrti veliki superhero film ove godine koji je izuzetno fresh.
I još nas čeka Thor Ragnarok od kojeg očekujem puno.

Jedino je Justice League jako upitan, no usprkos njemu, ovo bi mogla biti najkvalitetnija superhero godina.

I onda neki kažu kako je ovaj žanr već zamoran, da treba nestati i slično.
Go to Top of Page

Golub
Average Member

Croatia
568 Posts

Member since 01/02/2017

Posted - 08/07/2017 : 23:35:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Golub a Private Message  Reply with Quote
Spider-Man: Homecoming je najbolji film o Spideyju. Pravi ljetni blockbuster - dinamičan, zabavan, duhovit, beskrajno simpatičan i nevin, a što je najbolje, nepredvidiv je. Sutra ću skucati neki spoiler-free tekstić.

Nekoliko brzih zaključaka... Napokon imamo prilike pratiti pravog klinca s pravim problemima. Tom Holland je najbolji PP/SM dosad, nikakvi Maguireovi i Garfieldi, Michael Keaton je od osrednjeg negativca uspio izvući maksimum, Downey ne dominira filmom kao što su se neki bojali, a lijepo je bilo vidjeti rekreirane scene iz određenih epizoda stripova.

Neki puristi bi mogli biti iznervirani činjenicom da je pozadina mnogo likova promijenjena, no, osim jednog lika, meni nije smetalo.
Go to Top of Page

Golub
Average Member

Croatia
568 Posts

Member since 01/02/2017

Posted - 09/07/2017 : 15:50:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Golub a Private Message  Reply with Quote
http://superheroji.com.hr/parker-is-back-in-town/

Evo ga! Slobodno komentirajte...
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22331 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 09/07/2017 : 16:59:03  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Golube, to isto si tvrdio i za onog nesrecnog Garfildovog Spajdija....
Go to Top of Page

Golub
Average Member

Croatia
568 Posts

Member since 01/02/2017

Posted - 09/07/2017 : 22:27:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Golub a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Golube, to isto si tvrdio i za onog nesrecnog Garfildovog Spajdija....

Ne baš to isto, ali da sam ga hvalio, yah, tada sam bio mlad i zelen. Mišljenja se mijenjaju. Nisam razumio mythos, bio sam tvrdoglav, hejtao sam Raimijevog bez nekog posebnog razloga. 4 godine kasnije, I'm a changed man . Ovom Spajdiju stvarno ništa ne fali. Pročitaj tekst, ne radi se o praznim naklapanjima i neopravdanim hvalospjevima. Još bolje, pogledaj film, ako nisi. Tom Holland je ... Ultimate Spider-Man . Spojio je najbolje od Maguirea i Garfielda. Rekao bih da je film 7/10, ima mana, ali ne ogromnih, kakve su imali SM3, TASM i TASM2. Pristup liku je svjež, dosad neviđen i prijeko potreban. Eto mog osobnog rankinga Spider-Man filmova za 2017.

1. Homecoming
2. Spider-Man
3. Spider-Man 2
4. Spider-Man 3
5. TASM2
6. TASM

Prije nekoliko godina, to bi bilo totalno drukčije. Ali otada sam puno stripova pročitao i puno filmova pogledao pa mi se percepcija na medij filma, a i lik SM-a promijenila.
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 10/07/2017 : 00:14:44  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
SM3 i TASM2 ispred TASM? Definitivno mi nisi relevantan za preporuku bilo čega od ovog momenta :D
Go to Top of Page

Golub
Average Member

Croatia
568 Posts

Member since 01/02/2017

Posted - 10/07/2017 : 11:11:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Golub a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by swamp thing

SM3 i TASM2 ispred TASM? Definitivno mi nisi relevantan za preporuku bilo čega od ovog momenta :D

MRZIM prvi TASM. Wannabe mračan ton koji nipošto ne odgovara Spider-Manu, kostim k'o košarkaška lopta, scenarij bez veze, pun rupa kao švicarski sir, potpuna reciklaža izvorne priče, promašena karakterizacija Petera Parkera... SM3 i TASM2, koliko god glupi bili, ipak su zabavni filmovi. Ali to je sve tu, jako blizu.
Go to Top of Page
Page: of 24 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000