Ostalo je i u izdanjima Dnevnika pa ih mnogi danas kupuju ponovo ispočetka. Ne, stvarno, meni to miriše ili već i na trećeg izdavača ili, pak, na podvlačenje crte ispod ove osmice.
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina...
Dok je Rosencrantz izdavao prvih 7 knjiga, rekli su ovdje na forumu vise nego blagovremeno, da su prava od knjige 8 do 14 predali Formi B, te da se ne zna ko ce dalje izdavati. Da knjiga 9 toliko kasni, cini mi se da Forma B ostade sa svojim pravima u ladici. Ocito je jeftinije platiti prava i zaustaviti ediciju nego izdavati i strahovati da se ne prodaju ni tih mizernih 200 ili koliko primjeraka naklade.
Eto, pade mi po tom pitanju baš večeras i "bolna tema Bookglobe" na pamet (Jonathan Cartland, Buddy Longway, Tounga, Conan, Bruno Brazil etc. etc.). Dakle, ne bi "Forma B" bila prva.
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina...
Ima ovdje na forumu jedan mudroser i dušebrižnik koji je pohitio da na PM ismijava moj prethodni upit o kakvom se vodenom žigu na olx radi tako što mi je poslao link iz wikipedije da se informiram o tome. Baš mu hvala na tome!Prosvijetlio me, nisam hudnik znao šta je to vodeni žig. Moje pitanje se odnosilo na to o kakvom se to vodenom žigu na olx radi? Gdje bi to trebalo biti? Ako je riječ o slici proizvoda, čini mi se da stoji u donjem lijevom uglu.
Ima ovdje na forumu jedan mudroser i dušebrižnik koji je pohitio da na PM ismijava moj prethodni upit o kakvom se vodenom žigu na olx radi tako što mi je poslao link iz wikipedije da se informiram o tome. Baš mu hvala na tome!Prosvijetlio me, nisam hudnik znao šta je to vodeni žig. Moje pitanje se odnosilo na to o kakvom se to vodenom žigu na olx radi? Gdje bi to trebalo biti? Ako je riječ o slici proizvoda, čini mi se da stoji u donjem lijevom uglu.
Nema se što činit kad je tako. I da žigovi se ostavljaju na samom proizvodu!
Diskretno sam mu skrenuo pozornost privatnom porukom ali dečko voli da se javno sramoti, pa eto
Superheroj usagi77 - savjest i dušebrižnik foruma. Vodi brigu da se neko javno ne osramoti. Eto, ja se osramotih, ti učini jedno dobro djelo pa me pouči šta je vodeni žig. Hvala ti. I neka ostane na tome bez daljnje besmislene prepiske.
Pa tog u donjem lijevom uglu. Tražim sken naslovne da postavim na stripovi.com, a ne mogu da postavljam ništa sa žigom.
To je jedino mjesto gdje sam vidio naslovnicu. Čudi me da Forma B već nije najavila izdanje na forumu. Baš su neagilni. kao da im nije stalo da išta prodaju.
Hajde, bolje išta nego ništa. Ali moraju malo ubrzati jer ritam je očajan. Ovo je prvi broj u 2017., prvi njihov bijaše lani u 10. mj. To nigdje ne vodi.
Isti ovaj izdavač ima jak ritam sa Morganom pa ne razumijem zašto je ovdje tako spor. Do sada bi Rosencrantz već bio na 2/3 serijala da je ostao u igri.
Isti ovaj izdavač ima jak ritam sa Morganom pa ne razumijem zašto je ovdje tako spor. Do sada bi Rosencrantz već bio na 2/3 serijala da je ostao u igri.
Baš čudno da Morgan ide mnogo brže i mnogo se više čita od "Tima i Dastija"...
kratak je serijal pa nema žurbe...ali moraju ubrzat da to ne pokrene Bernard na B&B način...onda su mrzli ako to Ludens ili Strip Agent izbaci na kioske....
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Baš čudno da Morgan ide mnogo brže i mnogo se više čita od "Tima i Dastija"...
Puno je jeftiniji pa se samim time mora prodavati bolje jer je mnogima cijena najbitnija stavka za kupovinu nečega. Ipak, ovo je prevelika razlika u ritmu između ta 2 serijala, a da DSDZ može ići brže dokazao je Rosencrantz izbacivši 7 brojeva u rekordnom roku. Po tome se može zaključiti da nije problem u kupcima već u izdavaču.
Pošto nitko nije spomenuo citirat ću napisano u uvodu broja 9, kratko obraćanje izdavača čitateljima: Poštovani čitaoci, pred vama je deveta (druga u izdanju FORME B) knjiga sa avanturama dečaka sa divljeg zapada, odnosno Tima Kartera i njegovog vernog pratioca Dastija. Iz financijskih razloga tempo izdavanja nije onaj koji smo planirali, ali računajte sa sigurnošću da ćemo izdati sve knjige iz ovog serijala. Epizode koje se nalaze u ovoj knjizi kod nas su već objavljivane i to u ediciji Zlatna serija u sveskama 204, 227 i 228.
Garantiraju odrađivanje ali ritam je "Kad bude bude". Korektno da su ovo stavili.
Ja bi triba ovih dana dobit 8. i 9. knjigu,pa za ovo nisam ni zna.U svakom slucaju,korektno od izdavaca,a posebno sto namjeravaju izdati sve brojeve.Ne bi bilo bas lipo sad zaustavit,kad je serijal kratak.
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.