Author |
Topic |
Dukidule
Advanced Member
Chile
4039 Posts
Member since 20/05/2014 |
Posted - 20/07/2017 : 23:19:53
|
quote: Originally posted by ivanl
quote: Originally posted by Dukidule
Šta reče, Ivane?
Ma ode misao Dule. Pisao sam ovo poslje 7-8 piva, nakon U2-ovog koncerta i pobjegla misao i ono sto sam napisao a nisam se bio logirao...sorry. Problem sam stavio u znakove navoda, sto znaci da nije rjec o problemu... Uglavnom isti je to profil publike, bez obzira sa koje strane granice... ja osobno imam sve srpske albume, sve dok se ne poklope s hrvatskim, tad eto, uzimam ove potonje, to mi je normalno, zar ne?
No frks, Ivane, sve ok. Kontao sam ja baš, s obzirom na vrijeme poruke, da si malo....pa hajd' da kažem, mramuran. Na kraju, mislim da nam se mišljenja nisu toliku razilazila koliko na na prvi pogled djelovalo. A ono što sam ja napisao (i mislio) u biti je i Markos kasnije opisao. |
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina... |
|
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6267 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 21/07/2017 : 11:52:11
|
Pa meni nikako nije jasno da netko nezna citat SR ili HR strip/knjigu stogod. Em su razlike skoro pa nikakve, em danas svi imaju smartfone, pa ako neznaju sto je sirce, virsla, mrkva ili vilica,uvijek mogu proguglat u 5 sekundi.
A sto se Slovenskog tice...e tu ja ne kontam nista :D |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15787 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 21/07/2017 : 16:39:24
|
quote: Originally posted by ivanl
Šta reče, Ivane?
Ma ode misao Dule. Pisao sam ovo poslje 7-8 piva, nakon U2-ovog koncerta i pobjegla misao i ono sto sam napisao a nisam se bio logirao...sorry. Problem sam stavio u znakove navoda, sto znaci da nije rjec o problemu... Uglavnom isti je to profil publike, bez obzira sa koje strane granice... ja osobno imam sve srpske albume, sve dok se ne poklope s hrvatskim, tad eto, uzimam ove potonje, to mi je normalno, zar ne?
No frks, Ivane, sve ok. Kontao sam ja baš, s obzirom na vrijeme poruke, da si malo....pa hajd' da kažem, mramuran. Na kraju, mislim da nam se mišljenja nisu toliku razilazila koliko na na prvi pogled djelovalo. A ono što sam ja napisao (i mislio) u biti je i Markos kasnije opisao.
Je, bogami. Malo sam se "odnia", nakon slavljenicke obljetnice the joshua tree albuma uzivo, a bio mi je bitan taj album... I da, isti je to pogled na materiju i snzibilitet prema istom. zivija prika! |
Los cukar na fritulama! |
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5436 Posts
Member since 06/10/2011 |
Posted - 21/07/2017 : 16:40:35
|
quote: Originally posted by DiSkAcH
Pa meni nikako nije jasno da netko nezna citat SR ili HR strip/knjigu stogod. Em su razlike skoro pa nikakve, em danas svi imaju smartfone, pa ako neznaju sto je sirce, virsla, mrkva ili vilica,uvijek mogu proguglat u 5 sekundi.
A sto se Slovenskog tice...e tu ja ne kontam nista :D
Isti slucaj |
|
|
Albino
Starting Member
Serbia
49 Posts
Member since 05/07/2016 |
Posted - 24/07/2017 : 08:56:00
|
Jel držao ovo izdanje neko u ruci?Zanima me kakvo je,dvoumim se između ovoga i Fibrinog izdanja,knjiga sa manjim brojem strana je lakša za čitanje al opet Fibra kao ima i neki dodatni materijal.... |
Spisak postoji! |
|
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6267 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 24/07/2017 : 14:01:46
|
Izdanje od Fibre je vrh, i ja bi rekao negdje taman na granici ugodnog citanja sa svojih 500injak stranica, dok su npr Živi Mrtaci ...zivo mucenje :D Dodatni materijal u fibrinom izdanju su ako se sjecam neke skice i slicno, ja se bas i ne palim na takve stvari, draze su mi npr alternativne naslovnice i slicno. |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
Edited by - DiSkAcH on 24/07/2017 14:02:08 |
|
|
Albino
Starting Member
Serbia
49 Posts
Member since 05/07/2016 |
Posted - 24/07/2017 : 15:15:03
|
Hvala DiSkAcH! Pokušaću da pronađem negde pa da uporedim...naginjem ka ovom Fibrinom, ako ništa drugo na kraju će ceo serijal izaći malo jeftinije.... |
Spisak postoji! |
|
|
Topic |
|
|
|