Odličan tempo. U čemu je fora sa brojevima???? Imaju li veze sa onih 5 prethodnika koje ste već izdaali? Ovi novi maxiji kreću od broja 1,a izdali ste već njih 5 brojeva prije.
Originally posted by delboj
Originally posted by Johnny Difool Nastavljaju tamo gdje su stali s 5. "maxijem" prije 7 godina.
Ali zašto onda ovdje piše sad broj 1? Isti je izdavač, mora biti broj 6.
ovo je prvi put da nije na naslovnici maxija prva prica. mene cudi kako nisu uradili kao i sa klasik zagorom ili maxijem sa helingenom , pa da imamo tri verzije maxija sa tri naslovne. sigurno bi bilo par stotina vise prodanih primjeraka.
Krasan maxi..pilot nije zagor pa je malo optimisticki ocekivat cuda...a nije ni strip Agent Ludens pa budimo zadovoljni... Treca naslovnica je bas najbolja i tu su pogodili kad su vec kod predhodnog maxija kiksali sa izborom..ocekujem Tim i Dastija na nacin ifedizionu u SA izdanju....uskoro.. I
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Krasan maxi..pilot nije zagor pa je malo optimisticki ocekivat cuda...a nije ni strip Agent Ludens pa budimo zadovoljni... Treca naslovnica je bas najbolja i tu su pogodili kad su vec kod predhodnog maxija kiksali sa izborom..ocekujem Tim i Dastija na nacin ifedizionu u SA izdanju....uskoro.. I
Ma sto se mene tice moze i od prvog broja! Ono, po 2 u jedan kao sto radi IF edizioni. Brze ce od VC sigurno A i da odradi Almanahe. Ovi Lib se bezobrazno skupo prodaju
Ma sto se mene tice moze i od prvog broja! Ono, po 2 u jedan kao sto radi IF edizioni. Brze ce od VC sigurno A i da odradi Almanahe. Ovi Lib se bezobrazno skupo prodaju
Ništa nije bezobrazno skupo sve dok ima ovaca za šišanje...
Jos par knjiga do 200. broja, a onda se spajaju sa Slobodnom pa ce i tih 300 kom naklade biti previse, imam osjecaj.
Ništa nije bezobrazno skupo sve dok ima ovaca za šišanje...