Author |
Topic |
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19751 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 15/08/2017 : 12:45:01
|
quote: Originally posted by King Warrior
Moj dobri Euro, to ti je uvlacenje Zapadu u dupe pa postavljaju crnce, homoseksualce i zene u vladu i na mjesto predsjednika, takmiceci se cija je demokratija veca.
Ovaj tip je izravno izabran. Nitko ga nije postavio nigdje, osim Piranaca naravno. Ili ti misliš da bi o gradonačelnicima trebao netko drugi odlučivati umjesto žitelja istih gradova? |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8585 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 15/08/2017 : 12:51:26
|
Kolka doza ksenofobije, rasizma i seksizma u samo nekoliko postova, pa to je strava. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47247 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 15/08/2017 : 13:01:14
|
quote: Originally posted by Obi-wan
quote: Originally posted by lwood
@ obi, ništa od navedenog nije "kraj svita" nego samo eventualni kraj ljudi ka vrste. dapače nakon većine tih scenarija koje si napisa planet bi procvita.
Pojam "kraj svijeta" ili "smak svijeta" se koristi za propast trenutne ljudske civilizacije. To znaju svi uključujući i tebe. Ali zašto propustiti dobru priliku za "mudrovanje".
ajde ne izvlači se. uvik su drugi krivi. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22327 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 15/08/2017 : 13:34:21
|
quote: Originally posted by paro
Kolka doza ksenofobije, rasizma i seksizma u samo nekoliko postova, pa to je strava.
Ma kakvi, nesto si krivo shvatio. Nisam rekao da ne volim te grupacije vec da ih u politici forsiraju. Ono sto ja mrzim su pickice, tipove koji se iza tastature prave lafovi i provociraju dok su u realnom zivotu pickin dim. |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8585 Posts
Posted - 15/08/2017 : 13:36:47
|
Kolka doza ksenofobije, rasizma i seksizma u samo nekoliko postova, pa to je strava.
Ma kakvi, nesto si krivo shvatio. Nisam rekao da ne volim te grupacije vec da ih u politici forsiraju. Ono sto ja mrzim su pickice, tipove koji se iza tastature prave lafovi i provociraju dok su u realnom zivotu pickin dim.
Nešto te štrecnulo Kinže? Kakve sad pičkice? |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
6897 Posts
Member since 15/10/2014 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19751 Posts
Posted - 15/08/2017 : 14:28:38
|
Ma kakvi, nesto si krivo shvatio. Nisam rekao da ne volim te grupacije vec da ih u politici forsiraju. Ono sto ja mrzim su pickice, tipove koji se iza tastature prave lafovi i provociraju dok su u realnom zivotu pickin dim.
Ne razumijem, ako građani Pirana žele Bossmana za gradonačelnika, u čemu je problem? Kako se forsiraju te grupe? Koliko u EU imaš premijera/ predsjednika koji su crnci ili muslimani? 0! Ajde, Portugal ima nekog tipa koji je napola Indijac. Koliko je žena u funkciji šefova države? Misliš da je blizu 50%?
|
|
|
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
6897 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 15/08/2017 : 14:48:33
|
Daj tintone ohladi malo, uđi u grupe pa ćeš znat kako se forsiraju. Kao da će Amerikanci opet imati crnca za predsjednika u idućih 50 godina. Ali bilo je potrebno, trebalo je dati pečat samoproglašenosti najdemokratskijom državom. Pa hvala Bogu da je u Europskoj Uniji 0 premijera crnaca ili muslimana, odakle njih u Europi da bi se sad to smatralo nepravdom. Imaju gradonačelnika Londona što je najava ove apokalipse koju je 1Euro predstavio |
loading...
|
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22327 Posts
Posted - 15/08/2017 : 15:16:18
|
Nešto te štrecnulo Kinže? Kakve sad pičkice?
Budem li ja tebe poceo da strecam, na zlo ce ispasti! Ne trazi belaj! |
|
|
usagi77
New Member
256 Posts
Member since 26/01/2015 |
Posted - 15/08/2017 : 15:25:37
|
Poput onih koji se boje rasprave o tome tko im se sviđa a tko od forumaša ;) |
|
|
usagi77
New Member
256 Posts
Posted - 15/08/2017 : 15:26:58
|
Na žalost to je realnost stsanja svijesti dobrog dijela (aktivnih) forumaša...potpuno očekivano. |
|
|
Dukidule
Advanced Member
Chile
4039 Posts
Member since 20/05/2014 |
Posted - 15/08/2017 : 15:28:42
|
Ma daj, pa zar ima i takvih? U ovom realnom i poštenom unaprijeđenom virtualnom svijetu??? Naprosto ne mogu povjerovati. |
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina... |
|
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Member since 25/12/2013 |
Posted - 15/08/2017 : 15:48:34
|
Kakav bi smak svijeta želio? Vjerovatno da nas napadnu gigantski debeli ljudi koji se hrane našim mesom, a ono malo preživjeli se skloni iza velikih zidina i živimo tako preko 100 godina u harmoniji sve dok jedan veliki, debeli seronja ne odluči da uništi ulazne kapije i najebemo svi... A onda se pojavi lik sa crnom bilježnicom i počvne zapisivat njihova imena... |
|
|
DzekDenijels
Senior Member
Serbia
2483 Posts
Member since 26/07/2009 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 15/08/2017 : 16:22:33
|
Debeli ljudožderi? Bolje da budu mršavi jer se takvi brzo zasite. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Member since 25/12/2013 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19751 Posts
Posted - 15/08/2017 : 17:39:40
|
quote: Originally posted by Dwayne_Looney
Daj tintone ohladi malo, uđi u grupe pa ćeš znat kako se forsiraju. Kao da će Amerikanci opet imati crnca za predsjednika u idućih 50 godina. Ali bilo je potrebno, trebalo je dati pečat samoproglašenosti najdemokratskijom državom. Pa hvala Bogu da je u Europskoj Uniji 0 premijera crnaca ili muslimana, odakle njih u Europi da bi se sad to smatralo nepravdom. Imaju gradonačelnika Londona što je najava ove apokalipse koju je 1Euro predstavio
Gledaj, ne da mi se raspravljati ako ćeš tako izvrtati teze. Tko je rekao da je nepravda da nema crnaca premijera? Nitko. Samo je ustanovljeno da ih nema, a valjda bi ih bilo da ih se forsira kao što vi tvrdite. I eto, vjerovao ili ne, u Europi ima i crnaca, i muslimana - pa tu i tamo neki i može postati negdje gradonačelnik. Raditi od jednog primjera slučaj apokalipse je apsurdno.
Također, tvrditi da je Obama izabran samo jer je crnac je jednostavno neznanje. A prognoza će ti se vrlo vjerojatno pokazati pogrešnom, postoje dobre šanse da već 2021. Cory Booker postane predsjednikom. |
|
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8585 Posts
Posted - 15/08/2017 : 17:45:48
|
Nešto te štrecnulo Kinže? Kakve sad pičkice?
Budem li ja tebe poceo da strecam, na zlo ce ispasti! Ne trazi belaj!
Kakav sad belaj Kinže? Pa još i prijetnje?
Očigledno imaš probleme sa živcima. Odi se ispucaj na benču malo. |
|
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22327 Posts
Posted - 15/08/2017 : 20:25:56
|
Naravno da imam problema sa zivcima, kao i svaki normalan balkanac. Preferiram izduvavanje na provokatoru koji me isprovocira, mada ga prvo upozorim. Mislim da je to posteno od mene.
|
|
|
usagi77
New Member
256 Posts
Posted - 15/08/2017 : 20:32:24
|
Eh da je nekima IQ barem približno kao kilaža koliko bi svijet bio bolje mjesto. Siledžijo napuši se, možda postaneš uravnoteženiji! |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8585 Posts
Posted - 15/08/2017 : 20:36:55
|
Naravno da imam problema sa zivcima, kao i svaki normalan balkanac. Preferiram izduvavanje na provokatoru koji me isprovocira, mada ga prvo upozorim. Mislim da je to posteno od mene.
Po čemu sam ja to tebe isprovocirao? Ili, gdje si se ti osjetio uopće prozvanim?
Čovječe, pa ti imaš gore promjene raspoloženja od Dr. Jekylla koji pati od nesanice i nejebice istovremeno. |
|
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22327 Posts
Posted - 15/08/2017 : 20:38:37
|
quote: Originally posted by usagi77
Eh da je nekima IQ barem približno kao kilaža koliko bi svijet bio bolje mjesto. Siledžijo napuši se, možda postaneš uravnoteženiji!
Hajde ti, mangupe, prvo se predstavi imenom i prezimenom i pokazi se, da vidim s kim uopste pisem ovdje. Lako ti se ko kurva kriti iza forumskog nika. |
|
|
usagi77
New Member
256 Posts
Posted - 15/08/2017 : 20:44:19
|
Eh da je nekima IQ barem približno kao kilaža koliko bi svijet bio bolje mjesto. Siledžijo napuši se, možda postaneš uravnoteženiji!
Hajde ti, mangupe, prvo se predstavi imenom i prezimenom i pokazi se, da vidim s kim uopste pisem ovdje. Lako ti se ko kurva kriti iza forumskog nika.
Da nemaš kakve ljubavne planove? |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22327 Posts
Posted - 15/08/2017 : 20:47:12
|
Hajde ti, mangupe, prvo se predstavi imenom i prezimenom i pokazi se, da vidim s kim uopste pisem ovdje. Lako ti se ko kurva kriti iza forumskog nika.
Da nemaš kakve ljubavne planove?
Mozda i imam. Mogao bih te uhvatiti sa zada, napraviti fotku i poslati pari, cisto da vidi da nisam homofob. |
|
|
usagi77
New Member
256 Posts
Posted - 15/08/2017 : 20:52:48
|
Znam da bi to bila želja (povalit nekog u svom životu pa makar i muškog) ali bojim se da ti se ne će ispuniti. Za ševu treba imati mešto među nogama. |
|
|
Topic |
|