Koji ljudi? Kakvi ljudi? Ne poistovjecuj me sa sobom i sebi sličnim, sramota me takvog društva. Pročitaj koju pametnu, obrazuj se i onda možemo razgovarati o adresi i druženju!
Aha, tako je...hajde, provokatoru, predstavi se. Mene svi ovdje poznaju, hajde da malo bolje upoznamo i tebe, nemoj se kao kurva kriti iza nika. Budi musko.
Aha, tako je...hajde, provokatoru, predstavi se. Mene svi ovdje poznaju, hajde da malo bolje upoznamo i tebe, nemoj se kao kurva kriti iza nika. Budi musko.
To se dokazuje tako da imaš djecu (i na tom polju sam potvrdio da sam i muško i plodan), a ne izljevima primitivizma. Muško sam a ne primat, ako shvacas!
Jel neko primjetio da od ove ekipe što brani đenerala, jedan se autom zaletio i tako rokno nepar ljudi/prljavih soroševih plaćenika?
Kako misliš jel' netko primjetio? Pa nije to neki skriveni detalj bio. Inače, da je RE Lee živ, i njega bi vjerojatno proglasili za Šoroševog plaćenika.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Loše je to kad se neke istine ne smiju spomenuti u javnom diskursu. Odmah krenu te "hoću lajk" oznake poput ksenofobije, rasizma i seksizma.
Sad više ne možeš govorit da lik nije duhovit
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Ova dvojica me ne iznenađuju. Oni su pahuljice 101, ali ti paro si nekako drukčiji u zadnje vrijeme, nekako više sladunjav. Što se to događa s tobom? Nova ljubav? ;)
Ne, ne, ja samo vjerujem da treba biti dobar čovjek, ali ne prakticiram
Evo, bez zajebancije, ja mislim da si ok čovjek (i tinton također). Uvjeren sam da ne varate, ne kradete, platite rundu kad treba i te spike. Ali me smeta kad ne želite priznati da nije sve tako jednostavno i ružičasto kod večine tih vrućih tema. ;)
Ova dvojica me ne iznenađuju. Oni su pahuljice 101, ali ti paro si nekako drukčiji u zadnje vrijeme, nekako više sladunjav. Što se to događa s tobom? Nova ljubav? ;)
Ah, pa ljubav pokreće svijet
A i ti si vidim poradio na humoru profesore...što se dogodilo...polako se odrasta?
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Nego nagore, dobro bi bilo da daš neku definiciju pahuljice Jesi li i ti pahuljica što si se uvrijedio na to što ti je netko rekao da si "nedojebani čoban"?
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!