Sutra je napokon dan kada sam odlucio da uzmem Rainbow Six ovaj novi. Gledao sam na yt da je dobar i sve to ali me nije nesta posebno privlacio tada... Elem, uzimam ga sutra jer me nesta ovaj novi DLC potaknuo na to...
Prešao sam sinoć Ratchet i Clank HD remake 1. dio, pa razmišljam da li da odmah krenem na drugi dio jer sam nedavno kupio trilogiju. Odigrao na preporuku, i stvarno sam uživao. Podsječa me na mix Commander Keena, Medievila i Crasha, prava uživancija!
Kad spominjes commander keen-a, neznam dali znas ali imas engine za windowse i android mobitele koji se zove commander genius pa mozes igrat Keen-ove uz neka graficka poboljsanja i slicno na modernim OS-ovima ;)
Igram The last of us remastered PS4. Već sam prešao na PS3 pa mi je igra znatno lakša, no ne i manje dobra. Ima i DLC Left behind pa kontam da ću i to poslije... Za ljubitelje linearnih filmičnih igara, nema bolje.
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Brothers: A tale of two sons Za one koji žele na kratko pobjeći u jedan drugi svijet. Igra je kratka i slatka, prešao drugi put, platio 12 kn. na Steam-u.
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.