forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1043

Korg
Senior Member

Ireland
1037 Posts

Member since 23/02/2015

Posted - 15/09/2017 : 15:00:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Korg a Private Message  Reply with Quote
Hoće li se možda nekad reprintati Aldebaran? Ipak se Betelgeuse i Antares nadovezuju na njega.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29375 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 15/09/2017 : 15:13:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ne znam. Sve što sam siguran da ću reprintati dogodine je Daleko susjedstvo i Eternaut, jer to spada pod opciju a). Ostalo ovisi o krvnoj slici na kraju godine.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Korg
Senior Member

Ireland
1037 Posts

Member since 23/02/2015

Posted - 15/09/2017 : 15:23:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Korg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Ne znam. Sve što sam siguran da ću reprintati dogodine je Daleko susjedstvo i Eternaut, jer to spada pod opciju a). Ostalo ovisi o krvnoj slici na kraju godine.

Ajde, bar da Daleko susjedstvo uhvatim napokon. Za ostalo ti želim što bolju krvnu sliku
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15641 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 15/09/2017 : 16:59:39  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Korg

quote:

Ajde, bar da Daleko susjedstvo uhvatim napokon. Za ostalo ti želim što bolju krvnu sliku

a ko ne zeli

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO

Edited by - risbozg on 15/09/2017 17:00:18
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7268 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 15/09/2017 : 18:20:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:

To znaci da je Eternaut (opet) pred rasprodajom?

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 15/09/2017 : 18:36:55  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Bas bih voleo Blasta da citam pa zato i pitah za prvi broj.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29375 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 15/09/2017 : 20:51:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shaner

quote:

Da.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7268 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 16/09/2017 : 00:12:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Shaner

quote:

Da.

Hvala na informaciji.

Ugnjavit ću s još jednim pitanjem. Znam da je još relativno rano, ali imaš li neki okvirni plan za interliber? Hoće li biti standardni popusti? Pripremam listu i budžet pa da znam di stojim.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29375 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 16/09/2017 : 00:53:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Stojiš u Rijeci, koliko ja znam, što ne?:)

Sve će biti kao i do sada, čemu otkrivati toplu vodu. 18 novih naslova ide za interliber. Još 7 u listopadu + 3 gorespomenuta reprinta. I to je to za ovu godinu.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7268 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 16/09/2017 : 06:18:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
Hvala.

Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6258 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 16/09/2017 : 13:02:55  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Znaci ovako, samo sa up to date PDF katalogom

- sva naša izdanja su u startu snižena 20%, dok su na neka starija izdanja popusti od po 30% pa sve do 80%. Cjenik možete pronaći ovdje: CjenikInterliber2016.pdf
- kupnjom 10 ili više različitih izdanja iz našeg kataloga ostvaruje se dodatan popust od 5% na cjelokupan iznos kupovine
- kupnjom 20 ili više različitih izdanja iz našeg kataloga ostvaruje se dodatan popust od 10% na cjelokupan iznos kupovine

Dodatnih 5 ili 10% popusta na količinu vrijedi za sve stripove osim Rat-mana.

Kao i dosadašnjih godina, bit će omogućeno plaćanje Maestro, MasterCard i Visa karticama.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

Mrkva
Senior Member

1184 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 16/09/2017 : 20:25:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Mrkva a Private Message  Reply with Quote
Markoše, samo ponesi i jedan J. Bloche set za mene (pliz), dolazim sa školom u interliberski petak ako mi zdravlje dopusti i ne da mi se trenutačno baktati s Overseasom i njihovim šutanjem mojih paketa.

EDIT: A čak i da ja ne dođem, poslat cu makar i vlastitu mamu po naslove, tako da se ne bojiš ponijeti taj jedan sićušni paketić, lijepo molim :)

Edited by - Mrkva on 16/09/2017 20:34:14
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4031 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 16/09/2017 : 20:54:51  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Da ne listam sad svih 413 stranica topica možeš mi molim te odgovoriti planira li Fibra objaviti nešto od sljedećeg ... Kill or be killed, Southern Bastards ili The Fix ?
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7312 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 16/09/2017 : 21:17:32  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mrkva

Markoše, samo ponesi i jedan J. Bloche set za mene (pliz), dolazim sa školom u interliberski petak ako mi zdravlje dopusti i ne da mi se trenutačno baktati s Overseasom i njihovim šutanjem mojih paketa.

EDIT: A čak i da ja ne dođem, poslat cu makar i vlastitu mamu po naslove, tako da se ne bojiš ponijeti taj jedan sićušni paketić, lijepo molim :)

Za Overseas se u potpunosti slažem. Koja je to nedisciplinirana i bezobrazna bagra, toliko da me jeza prođe čim čujem da netko šalje pakete preko njih. Ali jbg, očito se nema izbora.

And like that... he's gone.

Edited by - vice on 16/09/2017 21:17:49
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29375 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 16/09/2017 : 22:08:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ponijet cu.
Ne, ne i ne.
Overseas ima žuti karton od Fibre.

Trouble will find me
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4031 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 16/09/2017 : 22:10:54  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vice

quote:

Za Overseas se u potpunosti slažem. Koja je to nedisciplinirana i bezobrazna bagra, toliko da me jeza prođe čim čujem da netko šalje pakete preko njih. Ali jbg, očito se nema izbora.

Probaj s Hrvatskom Poštom :) Obzirom da u zadnje vrijeme kupujem dosta preko neta, a oni su ljenčine koje samo ubace papirić jer im se neda jedan kat penjat ispada da se više družim s tetama u pošti nego sa svojom obitelji :)
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8251 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 17/09/2017 : 07:45:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

quote:
Originally posted by vice

quote:

Probaj s Hrvatskom Poštom :) Obzirom da u zadnje vrijeme kupujem dosta preko neta, a oni su ljenčine koje samo ubace papirić jer im se neda jedan kat penjat ispada da se više družim s tetama u pošti nego sa svojom obitelji :)

Da se nadovežem na HP.
Prije misec dana mora san otić po vračeni paket u glavnu poštu.
Čovika koji živi 40 godina u samom centru Zagreba nisu pronašli.
I naravno sad san mora plait 10-11kn za povrat paketa.
Uredno sam bez ikakvih problema platia u kovanicama od 10 lipa.

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21119 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 17/09/2017 : 13:54:00  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

A čak i da ja ne dođem, poslat cu makar i vlastitu mamu po naslove, tako da se ne bojiš ponijeti taj jedan sićušni paketić, lijepo molim :)

samo da ovo ne vidi ekipa milfera iz svaštare - odmah će ti tražiti maminu fotku!

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21119 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 17/09/2017 : 13:57:20  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Manny

quote:
Nisam baš siguran u to. Fibra, npr. od Amera nema šta drugo objaviti osim ovih meni najboljih serijala. Može, ne znam što biti slobodno, mene zanima točno tih par serijala i ništa više osim toga. Ako ne mogu objaviti to, sigurno neću uzeti nešto treće, tek tako, samo daj da nešto objavim. Ne ide to tako.

Da li imaš listu izdanja koja planiraš da objaviš u budućnosti? Pa u tom slučaju bi krenuo odmah da objavljuješ ono što ti je sada u dalekim planovima. Možda bi vremenom i divergirao nesvesno u neki manje popularan žanr. Ne verujem baš da bi se ta lista ispraznila tako brzo, i da se ne bi popunjavala ponovo.
A i niko ne kaže da baš TI odustaneš od tih izdanja. Zar svakako i sada ne odustaješ od onog za šta nemaš prava?

Nije ta lista tako duga. Nije uopće duga, pogotovo ne za Amere. Manje od deset stavki.

ionako je pun qrac amera zadnjih par godina u strip izdavaštvu sa ovih prostora.
Nadam se da je među tih "manje od deset stavki" Džona Heks i Stiv Kenjon.
U stvari,pre svega bi svi voleli da vidimo mega-do_jajnog Usagija,ali za taj naslov si nas odavno "prodao".

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21119 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 17/09/2017 : 14:00:16  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Glede zadnje ture,iz mog ugla 4 masthevuše - Loazel,Fiore,Šninkel i Velman.A i Lepaž i Nuri bi mogli da iznenade.
U svakom slučaju,ovogodišnje Kolorke razbijaju.Iako bih ja lično voleo nešto više autora iz novofrancuskog talasa (Trondhajm,Larsene,Sfar,Blejn,Hjubert,Zanzim...) - tu si se donekle izvadio sa Otokom žena!

Edited by - anto on 17/09/2017 14:01:04
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15641 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 17/09/2017 : 14:26:51  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

quote:

A čak i da ja ne dođem, poslat cu makar i vlastitu mamu po naslove, tako da se ne bojiš ponijeti taj jedan sićušni paketić, lijepo molim :)

samo da ovo ne vidi ekipa milfera iz svaštare - odmah će ti tražiti maminu fotku!

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7312 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 17/09/2017 : 15:09:52  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ponijet cu.
Ne, ne i ne.
Overseas ima žuti karton od Fibre.

Drago mi je čut to za Overseas. I pohvaljujem inzistiranje na mail porukama koje nas obavijeste dan i otprilike sat dostave. Nijedan drugi izdavač koji s njima surađuje (a od kojih sam naručivao) nije odabrao tu opciju.

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7268 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 18/09/2017 : 14:17:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
Marko, s obzirom na cijelu situaciju s Algoritmom i novonastale knjižarske lance, gdje se zapravo sada mogu kupiti Fibrina izdanja, osim naravno na fibra.hr i u striparnicama?

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29375 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/09/2017 : 14:38:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Više-manje gdje i prije, još malo dok se sve ne normalizira pa će biti pokrivene sve stare knjizare.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7268 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 18/09/2017 : 16:36:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
Super. Nadam se da će ovaj put stvari funkcionirati kako treba.

Go to Top of Page
Page: of 1043 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 2.04 seconds. Snitz Forums 2000