naravno da valja... Strip je meni ako zanemarimo povjestnu notu zabavniji od Priča sa divljeg Zapada, crtaći na njemu odlični, čak Polese i Chiarolla bolji od svojih radova na Zagoru...priće su dijelimično povezane, tj. serijal ima kontunuitet.. Iznanađenje mnogima, meni je u Dnevniku bio ok, ali tek sada ko cijelina i perfektno objavljen dobiva punu draž... Prepouka, teller te nebi zaje*ebo.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Pitanje za one koji su pročitali preostale brojeve: Kakvi su u odnosu na prvi?
U očekivanju 5ice baš sam sinoć pročitao i zadnju priču iz 4orke do kraja. Umjesto komentara, iako sam bio umoran ko pas i nisam mislio da ću uopće čitati, B&B su me i te kako razbudili. U tih 13 epizoda, u principu su stalno 2-3 epizode povezane. Uz glavne likove, fantastični su sporedni likovi, i pozitivci i negativci. Ma što više reći, izvrstan strip.
danas mi slucajno pade pod ruku prvi broj pa rekoh da procitam barem prvu pricu..i pozitivno me iznenadilo..zanimljivo, humoristicno, zabavno..moze se citati itekako..nije uopste u rangu onih ranih texova bleka mikija iz 50-ih..ipak je ovo 30 godina mladje..to su ti prvi boneli mini serijali, uz djila i dzudasa..
danas mi slucajno pade pod ruku prvi broj pa rekoh da procitam barem prvu pricu..i pozitivno me iznenadilo..zanimljivo, humoristicno, zabavno..moze se citati itekako..nije uopste u rangu onih ranih texova bleka mikija iz 50-ih..ipak je ovo 30 godina mladje..to su ti prvi boneli mini serijali, uz djila i dzudasa..
naravno. pročitaj sve... B&B je krasan mini serijal.... čudi me da to nije Marcos u fibricama objavio... što se mene tiče, hit prošlog lijeta na kioscima...i šire!
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
naravno. pročitaj sve... B&B je krasan mini serijal.... čudi me da to nije Marcos u fibricama objavio... što se mene tiče, hit prošlog lijeta na kioscima...i šire!
+1
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO