Author |
Topic  |
King Warrior
stripovi.com suradnik

22346 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
ivan_micic
Senior Member

Croatia
2368 Posts
Member since 19/12/2007 |
|
Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
Posted - 12/12/2017 : 02:34:13
|
Jel gledao ko zadnji Walking Dead? Ne mogu vjerovati da su ono napravili. Iskreno, meni zasad najneočekivanija stvar u seriji, a prikazana tako smireno, na način 'evo vam ta mala scena za kraj, tek tako'. |
 |
|
ivan_micic
Senior Member

Croatia
2368 Posts
Posted - 12/12/2017 : 08:21:25
|
quote: Originally posted by Windwalker
Jel gledao ko zadnji Walking Dead? Ne mogu vjerovati da su ono napravili. Iskreno, meni zasad najneočekivanija stvar u seriji, a prikazana tako smireno, na način 'evo vam ta mala scena za kraj, tek tako'.
a tko kaže da ga je ugrizao,khm, zombi |
 |
|
fler
Senior Member

Croatia
2061 Posts
Member since 21/10/2003 |
Posted - 13/12/2017 : 03:32:10
|
Jel gledao ko zadnji Walking Dead? Ne mogu vjerovati da su ono napravili. Iskreno, meni zasad najneočekivanija stvar u seriji, a prikazana tako smireno, na način 'evo vam ta mala scena za kraj, tek tako'.
Normalno da je neočekivano, kad je cijela poanta i glavni motivator Rickovog ponašanja ostavljanje boljeg svijeta za iduće generacije, i ovime su totalno eliminirali bitne elemente kasnije radnje (osim ako ne ubace nekakvo deus ex rješenje, pa ispadne da je imun na ugriz ili nešto u tom stilu - što me ne bi iznenadilo, obzirom da su scenaristi skroz pogubljeni i smiješno nesposobni). Rick će sad još više kukati i plakati i s nevjericom gledati u prazno.
Vrijeme je da serija završi, a Chandler može biti sretan što (ako) leti van prije nego ga definitivno obilježi za sva vremena .. vjerojatno je kasno, predugo je to sve trajalo, ali eto. Bernthal je lijepo rekao zašto je bilo dobro što su ubili Shanea, a bome se i Sasha fino izvukla sa Star Trekom. |
Split your lungs with Blood and Thunder
|
Edited by - fler on 13/12/2017 03:34:35 |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

22346 Posts
Posted - 14/12/2017 : 18:05:15
|
Pretpostavljam da je doticna osoba odlucila da napusti seriju. Neko drugo logicno objasnjenje tesko bi bilo shvatiti. |
 |
|
Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts
Posted - 14/12/2017 : 22:04:20
|
Da, ali ak je to napravio, onda je glup. Pa ovo mu je sigurno donosilo dobre pare, a teško da će negdje drugdje naći tako profitabilnu ulogu, jer nije baš neki glumac. |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

22346 Posts
Posted - 14/12/2017 : 22:55:27
|
Jeste limitiran glumac. Iako s jedne strane serija mu je donijela popularnost i jedan je od glavnih uloga od pocetka serijala, istina je takodje da je i cijelo vrijeme u sjeni ostalih i da tu tesko da bi bilo pomaka za njega. Vjerovatno misli da je dosao trenutak da se pomjeri sa mjesta i napravi sljedeci korak u karijeri. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
14743 Posts
Member since 09/11/2010 |
|
Davor2403
Average Member

Bosnia and Herzegovina
767 Posts
Member since 24/08/2010 |
Posted - 18/12/2017 : 18:24:58
|
quote: Originally posted by fler
Normalno da je neočekivano, kad je cijela poanta i glavni motivator Rickovog ponašanja ostavljanje boljeg svijeta za iduće generacije, i ovime su totalno eliminirali bitne elemente kasnije radnje (osim ako ne ubace nekakvo deus ex rješenje, pa ispadne da je imun na ugriz ili nešto u tom stilu - što me ne bi iznenadilo, obzirom da su scenaristi skroz pogubljeni i smiješno nesposobni). Rick će sad još više kukati i plakati i s nevjericom gledati u prazno.
Vrijeme je da serija završi, a Chandler može biti sretan što (ako) leti van prije nego ga definitivno obilježi za sva vremena .. vjerojatno je kasno, predugo je to sve trajalo, ali eto. Bernthal je lijepo rekao zašto je bilo dobro što su ubili Shanea, a bome se i Sasha fino izvukla sa Star Trekom.
Slažem se s boldiranim u potpunosti, ali nažalost, već pišu scenarij za 11. i 12. sezonu! |
 |
|
ivan_micic
Senior Member

Croatia
2368 Posts
|
Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts
Posted - 18/12/2017 : 21:20:45
|
A kad imaju materijala, jer i strip još ide, a serija barem okvirno prati veće priče stripa, iako je ovo s Carlom velik odmak.
No, ako se ne varam, i Andrea je još živa u stripu, a u seriji je nema već dugo. |
 |
|
hrvoje23
Senior Member

Croatia
2175 Posts
Member since 23/09/2005 |
|
FelipeKajetano
New Member

256 Posts
Member since 01/06/2016 |
Posted - 19/03/2018 : 15:48:33
|
quote: Originally posted by King Warrior
Pretpostavljam da je doticna osoba odlucila da napusti seriju. Neko drugo logicno objasnjenje tesko bi bilo shvatiti.
o čem vi tu pričate? Glumac nema nikakvog utjecaja, osim ako nisi Tom Cruise. O svemu pa time i o sudbini likova odlučuju showrunneri i pisci serije i nitko drugi. Glumci imaju ugovor na određeni broj sezona i nemogu samo tako odlučiti "otići". Carl nikada nije bio popularan lik, čudim se da je i ovoliko izdržao. Inače, serija je otišla u totalni kurac, gledam iz navike, interes je odavno nestao. Što se tiče scenarija za 11 i 12 sezonu mogu ga oni pisati koliko hoće ako studio kaže da je gledanost slaba i da otkazuju seriju. A gledanost je najniža od prve sezone. Jednostavno je serija postala smeće koju razvlače. Negana su trebali riješiti još na kraju prošle sezone i ajmo dalje |
Edited by - FelipeKajetano on 19/03/2018 15:51:43 |
 |
|
fler
Senior Member

Croatia
2061 Posts
Member since 21/10/2003 |
Posted - 19/03/2018 : 17:46:11
|
Mogu, međutim, odlučiti (tj. zaprijetiti) ne produžiti ugovor, što je metoda kojom se muze više para ako je serija posebno popularna zbog određenih likova (što bi u WD na vrhuncu gledanosti bio npr. Darryl).
U ovom slučaju nije baš jasno što se točno desilo, ima više verzija, ali nije ni bitno - seriji je naprosto vrijeme da napokon krepa. |
Split your lungs with Blood and Thunder
|
 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11698 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
vice
stripovi.com suradnik

7333 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 20/03/2018 : 20:11:39
|
Ne gledan ovo još od 5. sezone, al pratin strip (koji je isto limunada).
Zanimljivo bi jedino bilo kad bi Rick actually ubija Negana. Nije mi svidilo to liberalno sranje od odluke u stripu. |
And like that... he's gone. |
 |
|
Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts
Posted - 20/03/2018 : 20:53:21
|
Vuče nešto da će tako biti i ovdje, jer mi se čini da su ono što su pokazali par puta kroz sezonu flashforwardi.
Iako mi je bio zakon Rick u berserk modu u ovotjednoj epizodi. |
 |
|
vice
stripovi.com suradnik

7333 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 21/03/2018 : 00:51:33
|
Ja volin onaj old school tvrdokorni đir - ako glavni lik nešto obeća, onda to i ispuni.
Kirkman je tu žešće pičkasto razrješija All Out War arc, valjda svjestan Neganove popularnosti.
"I'm going to kill you" ima toliku težinu, pojačanu atmosferom jedne, tj. dviju tako teških i brutalnih smrti, da mi se ne možeš tek tako povuć na kraju pod izlikom evolucije lika. Zabij si tu evoluciju u melodramatične plačipičkaste sapunjare ala Grey's Anatomy i This Is Us.
Al jbg, Kirkman i jest sell out, to je vidljivo i po njegovim intervjuima. Udrila mu slava u glavu. A tek onaj Gimple šta vodi seriju, definicija samodopadnog jada. |
And like that... he's gone. |
 |
|
Lorda
Average Member

Croatia
663 Posts
Member since 07/11/2002 |
Posted - 08/04/2018 : 17:07:02
|
Nažalost serija je stvarno opala u kavaliteti, toliko mi je svejedno da se više niti ne nerviram na gluposti koje nam serviraju. Čak sam i propustio 2-3 epizode, pratim seriju više iz navike... No gledam sada treću sezonu Fear the walking dead a i sudeći po najavama za četvrtu ovo postaje superiornija serija od WD-a... |
 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 09/04/2018 : 08:31:29
|
Četrnaesta epizoda osme sezone je prava sapunica! U što se je pretvorila ta serija nevjerojatno. Pretpostavljam da je dobra gledanost, pa je razvlače koliko mogu umjesto da završe. Prva sezona je imala šest epizoda, druga trinaest. Deset epizoda po sezoni morao bi biti maksimum! |
 |
|
tihomirduras
Senior Member

1840 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 10/04/2018 : 14:35:06
|
quote: Originally posted by dcopic
Četrnaesta epizoda osme sezone je prava sapunica! U što se je pretvorila ta serija nevjerojatno. Pretpostavljam da je dobra gledanost, pa je razvlače koliko mogu umjesto da završe. Prva sezona je imala šest epizoda, druga trinaest. Deset epizoda po sezoni morao bi biti maksimum!
 I ja sam danas čuo komentar dok sam gledao 14 epizodu, "kakvo je to plačipičkasto melodramatično filozofiranje"
|
 |
|
wolf
Advanced Member

4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 10/04/2018 : 19:37:42
|
Tog filozofiranja je bilo i prije. Ja sam već nakon onog dijela sa kanibalima prestao redovito pratiti. Ono, iz epizode u epizodu samo melju i dramatiziraju. Dajte opsujte barem koji put kad već nema akcije.
Ponegdje su i Krležu nadmašili u dužini rečenica. |
Edited by - wolf on 10/04/2018 19:38:03 |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
14743 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 31/07/2018 : 22:32:41
|
Rick nakon Carla odlazi...izgleda da stvarno serija ima nemilih problema i da doslovce propada. Sve je krenulo nizbrdo nakon dvije epizode sedme sezone koje smatram jednima od najboljih u serijalu uopće. Osmu sezonu nisam pogledao, ponovno sam počeo i stao sam na početku šeste sezone, sada dobro, dobro trebam popratiti sredinu i kraj šeste sezone i cijelu sedmu i osmu. Nešto se šuška i o spajanju s fwd-om. |
 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11698 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
Topic  |
|