koliko su kod ZS izbacili stranica? mislim da sam negdje pročitao da je bilo izbačenih oko 60+ stranica....tako da ču NAPOKON pročitati cijelu epizodu kako valja.
Na stranu Demon ludila (jednina, jednina), o njemu nas tupljenje tek čeka
Ali, emocija na kvadrat mi je finale Lovaca na ucene. Onaj spust klancem bele smrti plus okršaj sa Spljoštenim nosem su me bacili u neke druge dimenzije. To je Zagor kojeg volim da čitam
Imam i ja oda-brane ali vjerojatno ću uzeti ovo iako ne volim dupliranja. Ako ništa drugo barem zbog naslovnica i boljeg otiska, a oda-brane bi moga prodati...
Ništa se ne prodaje OP ostaje zbog prevoda, LU se kupuje zbog naslovnica....
They have money for wars, but can't feed the poor!
Nedavno procitao nakon X godina, i stvarno je vrh epizoda. Iako je potpuno drugacije od svih ostalih epizoda na vise nivoa, naravno da nema smisla ako inace nisi citao Zagora.
Nikad nisam uspio nabaviti ovo u odabranim pričama, tako da će Ludens izdanje biti moj prvi susret sa epizodom nakon skoro 30 godina.
Relativno ga je lako nabaviti.
SNK ga je nakon izlaska rasprodao u rekordnom roku, a poslije više nije nabavljao nove primjerke. S vremenom sam zaboravio na to pa nisam više ni tražio.
kupit ću ga i ovaj put da ga ponovno pročitam, ali samo da usporedim dojam kakav će na mene ostaviti nakon ponovnog čitanja u odnosu na dojam kakav je na mene ostavio prije puno godina iz doba ZS i LMS. A tada mi, za razliku od većine, nije baš najbolje legao pokušaj da Zagor postane jedna varijanta Dylana. Vidjet ćemo, možda tada nisam bio spreman za Sclavija i takvu vrstu Zagora.....
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."
Konačno sam uhvatio vremena nešto prokomentirati, pa bih ovim putem izrazio svoju veliku sreću zbog ubrzanog izlaska ovog broja Mogli bi i idući brojevi ove priče tako izaći svaka 3 tjedna da ne ispadne da se jedna priča objavljuje pola godine i da se, naravno, skrati iščekivanje idućeg broja