Najvise me zanima sta ce biti sa Klasikom SC, to je za mene najbolje kiosk izdanja, uz Zg extra. Bilo bi i vise nego steta da se ugasi, nadao sam se da ce izgurati do Borgisovih epizoda. Klasik skupljam od samoga pocetka, extra AF sam davno batalio.
Nadam se za koji dan i u dezeli taj novi Alan Ford.. Veseli me da je tanji sto znaci na meksem papiru.. Ma za 3 eure nece me uzet vrag..kupio sam vec vece gluposti puno skuplje...
Pa ima več od juče/danas
sve sam uvjereniji da teler ne kupuje stripove samo trola ovdje
Nadam se za koji dan i u dezeli taj novi Alan Ford.. Veseli me da je tanji sto znaci na meksem papiru.. Ma za 3 eure nece me uzet vrag..kupio sam vec vece gluposti puno skuplje...
Pa ima več od juče/danas
sve sam uvjereniji da teler ne kupuje stripove samo trola ovdje
trola ti se... u mom gradu ga nema, kupit ču onda u LJ ili NM... ili ja razprodan ili nije strigo,,,možda su ga tete jer je u vrečici stavile tamo gdje stoji remitenda? ali, zadišite diuboko, dajte šansu izdavaću.. ne pretjerujte hvaljenjem SA izdanja extra, bilo je sranje... tvrd debeo papir u još jačem uvezu... kao slab papir, otisak,boja na prstima kod Svetovog izdanja..blabla... Svetov Alan Ford je odlično izdanje...bar ona koja ja imam... tiskaju ga u Novom sadu a ne Nikaragvi...i to izdavač renomiran a ne neki Borgis,Korpus,Strelica ku*rac-palac....pa malo vezan, pa malo klanfice, pa malo velik, malo manji...to je vama bilo isto ok? dajte šasnsu izdanju i izdavaću...ako volite Alana... ako ga ne, pljujte i dalje i hvalite Bernarda... Čovjek je komunikatiovan do boga, brbljivac veliki, Alana je izdavao iz same ljubavi....blablabla.
Čovjek služi na Zagoru a kad su umrli Ferri ili Sergio nije ni jedan prokleti redak tome namjenio u svojim izdanjima,, tolio o ljubavi do stripa... Kako bi komentirao ako umro njegov Alan Ford, njemu je bio vir zarade, ništa više...prvi put kad ta nije dovoljna-mrk..i logično je to...ako smo u tržnom gospodarstvu gdje novac kraljuje... Ako imaju CPG više ljubavi ili para/novca...ja jim žečim puno sreče i dugotrajno izdavanje... zabol,i me dal se tiska u Novom sadu ili Zagrebu.. ako je izdanje korektno, prevod dobar,otisak ok, dolazi na kioske..meni je to ok...nisam Alan Fordom oženjen da nesme zamenit izdavaća...nije ni prvi ni posljednji put... nek CPG zameni Vjestnik i bar tako dugo izdaje mog junaka...drugo me ne zanima...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Kod nas je u posljednjih nekoliko godina Svetov AF dolazio na kioske sa zakašnjenjem. I dalje je na kioscima broj 172. Znači, prvi bi trebalo da dođe 173, pa tek onda ovaj.
Ma mene najviše smetaju dvije stvari,ako klasik sc poslje br.200 prestane izlaziti,onda mi ostaje rupa do Borgisovih izdanja(a stara Vjesnikova izdanja su skupa i rijetka),a i smeta me to što CPG tek bude objavljivao narednih preko stotinu brojeva izašlih u extri,jer ako je tome tako i na tome ostane narednih desetak godina nebudem mogao kupiti novi (kod nas neobjavljeni)broj,to je ono što je zapravo najgore....
da jer po njima SA i AF predhodnih 26 godina nisu ni ostojali...Odnosno jesu al samo u Hrvatskoj. U Srbiji misu ni mogli da se kupe e zato ce CPG to ispraviti. A mi iz Srbije koji imamo sve Minuette extra smo isto imaginarni likovi
Originally posted by danielp da jer po njima SA i AF predhodnih 26 godina nisu ni ostojali...Odnosno jesu al samo u Hrvatskoj. U Srbiji misu ni mogli da se kupe e zato ce CPG to ispraviti. A mi iz Srbije koji imamo sve Minuette extra smo isto imaginarni likovi
Originally posted by danielp da jer po njima SA i AF predhodnih 26 godina nisu ni ostojali...Odnosno jesu al samo u Hrvatskoj. U Srbiji misu ni mogli da se kupe e zato ce CPG to ispraviti. A mi iz Srbije koji imamo sve Minuette extra smo isto imaginarni likovi
SA je izdavao na kioscima u Srbiji?
Ne na svim, ali ih je bilo. Mogao si da kupis u Darkwoodu, Alan Fordu, Grafartovim kioscima (bar 20 u zemlji). Ko je hteo nasao je nacin da ih dobavi
da jer po njima SA i AF predhodnih 26 godina nisu ni ostojali...Odnosno jesu al samo u Hrvatskoj. U Srbiji misu ni mogli da se kupe e zato ce CPG to ispraviti. A mi iz Srbije koji imamo sve Minuette extra smo isto imaginarni likovi
Ma sve skupa, svi mi koji imamo tih 107 brojeva/epizoda izdanih od SA. Sto sad? Ako ti cgp budu izdavali 12 primjeraka godisnje, trebace nam 9 godina do novih epizoda. Ne racunajuci epizode koje ce mrtvo-ladno izlaziti u Italiji. Brate, ko ziv ko mrtav... too much, je to. Steta Berni, steta...
Kada sam čuo podatak koliko primeraka CPG Alan Forda se proda u msesec dana na jednom kiosku na Aerodromu Nikola Tesla u Beogradu, zabezeknuo sam se. Tu sve ove forumske priče padaju u vodu.
Kada sam čuo podatak koliko primeraka CPG Alan Forda se proda u msesec dana na jednom kiosku na Aerodromu Nikola Tesla u Beogradu, zabezeknuo sam se. Tu sve ove forumske priče padaju u vodu.
kolko vidim ovde se ne prica kolko ko proda komada stripova AF,vec o tome da je jedan izdavac kupio sva prava,a drugi izgubio ista,stim da je ovaj sto je izgubio izdavao AF da kazem kvalitetno,po redu od pocetka,a ovaj drugi u principu nastavlja gde je bio,nista novo zamisli da neka druga izdavacka kuca otkupi sva prava na stripove koje ti izdajes i radi to dosta nekvalitetnije od tebe i sta da kazu tvoje musterije ili da veseli cetvrtak uzme sva prava na boneli za ex-yu sta sa ludensom i libelusom ili obratno da uzme libelus pa da imamo samo izdanja od 20+e
posto je CPG prihvatio cenu koju SA nije mogao da plati moze li se znati sta ce nama kupcima ponuditi za to ili ce ostati sve isto da ide dalje kao i kad su bila jeftinija prava nadam se samo da zbog skupih prava nedobijemo i povecanje cene