forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Alan Ford - Redovno izdanje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 15

gerilac1
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1453 Posts

Member since 24/08/2013

Posted - 06/01/2018 : 08:08:56  Show Profile Show Extended Profile  Send gerilac1 an AOL message  Send gerilac1 a Private Message  Reply with Quote
Najvise me zanima sta ce biti sa Klasikom SC, to je za mene najbolje kiosk izdanja, uz Zg extra. Bilo bi i vise nego steta da se ugasi, nadao sam se da ce izgurati do Borgisovih epizoda.
Klasik skupljam od samoga pocetka, extra AF sam davno batalio.

Junak stavlja na kocku cak i prst!
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17887 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 06/01/2018 : 09:49:03  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BiDi

quote:
Originally posted by teller

Nadam se za koji dan i u dezeli taj novi Alan Ford..
Veseli me da je tanji sto znaci na meksem papiru..
Ma za 3 eure nece me uzet vrag..kupio sam vec vece gluposti puno skuplje...

Pa ima več od juče/danas

sve sam uvjereniji da teler ne kupuje stripove
samo trola ovdje

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3024 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 06/01/2018 : 09:52:06  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

quote:
Originally posted by roby05

Nisam bas u nekom toku s ovim ovdi,ali neko nezadovoljstvo je prisutno,pa...
Hoce li izaci na trafike ovih 6-7 klasika sto je ostalo do br.200?

Stripovi na kvadrat.

Hvala!!!

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19255 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 06/01/2018 : 11:27:55  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

quote:
Originally posted by BiDi

quote:
Originally posted by teller

Nadam se za koji dan i u dezeli taj novi Alan Ford..
Veseli me da je tanji sto znaci na meksem papiru..
Ma za 3 eure nece me uzet vrag..kupio sam vec vece gluposti puno skuplje...

Pa ima več od juče/danas

sve sam uvjereniji da teler ne kupuje stripove
samo trola ovdje

trola ti se...
u mom gradu ga nema, kupit ču onda u LJ ili NM...
ili ja razprodan ili nije strigo,,,možda su ga tete jer je u vrečici stavile tamo gdje stoji remitenda?
ali, zadišite diuboko, dajte šansu izdavaću..
ne pretjerujte hvaljenjem SA izdanja extra, bilo je sranje...
tvrd debeo papir u još jačem uvezu...
kao slab papir, otisak,boja na prstima kod Svetovog izdanja..blabla...
Svetov Alan Ford je odlično izdanje...bar ona koja ja imam...
tiskaju ga u Novom sadu a ne Nikaragvi...i to izdavač renomiran a ne neki Borgis,Korpus,Strelica ku*rac-palac....pa malo vezan, pa malo klanfice, pa malo velik, malo manji...to je vama bilo isto ok?
dajte šasnsu izdanju i izdavaću...ako volite Alana...
ako ga ne, pljujte i dalje i hvalite Bernarda...
Čovjek je komunikatiovan do boga, brbljivac veliki, Alana je izdavao iz same ljubavi....blablabla.

Čovjek služi na Zagoru a kad su umrli Ferri ili Sergio nije ni jedan prokleti redak tome namjenio u svojim izdanjima,, tolio o ljubavi do stripa...
Kako bi komentirao ako umro njegov Alan Ford, njemu je bio vir zarade, ništa više...prvi put kad ta nije dovoljna-mrk..i logično je to...ako smo u tržnom gospodarstvu gdje novac kraljuje...
Ako imaju CPG više ljubavi ili para/novca...ja jim žečim puno sreče i dugotrajno izdavanje...
zabol,i me dal se tiska u Novom sadu ili Zagrebu..
ako je izdanje korektno, prevod dobar,otisak ok, dolazi na kioske..meni je to ok...nisam Alan Fordom oženjen da nesme zamenit izdavaća...nije ni prvi ni posljednji put...
nek CPG zameni Vjestnik i bar tako dugo izdaje mog junaka...drugo me ne zanima...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!

Edited by - teller on 06/01/2018 11:29:52
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17393 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 06/01/2018 : 11:57:07  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Kod nas je u posljednjih nekoliko godina Svetov AF dolazio na kioske sa zakašnjenjem. I dalje je na kioscima broj 172. Znači, prvi bi trebalo da dođe 173, pa tek onda ovaj.
Go to Top of Page

bvagner3
Senior Member

Croatia
2360 Posts

Member since 13/01/2009

Posted - 06/01/2018 : 13:05:36  Show Profile Show Extended Profile  Send bvagner3 a Private Message  Reply with Quote
Ma mene najviše smetaju dvije stvari,ako klasik sc poslje br.200 prestane izlaziti,onda mi ostaje rupa do Borgisovih izdanja(a stara Vjesnikova izdanja su skupa i rijetka),a i smeta me to što CPG tek bude objavljivao narednih preko stotinu brojeva izašlih u extri,jer ako je tome tako i na tome ostane narednih desetak godina nebudem mogao kupiti novi (kod nas neobjavljeni)broj,to je ono što je zapravo najgore....

....a i za pet kn je skuplje,od SA.

#!??

Edited by - bvagner3 on 06/01/2018 13:12:14
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27405 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 06/01/2018 : 13:37:30  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Pa mora se nadoknadit gubitak citatelja.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

danielp
Senior Member

Serbia
1384 Posts

Member since 29/05/2004

Posted - 06/01/2018 : 13:46:19  Show Profile Show Extended Profile  Send danielp a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

da jer po njima SA i AF predhodnih 26 godina nisu ni ostojali...Odnosno jesu al samo u Hrvatskoj. U Srbiji misu ni mogli da se kupe e zato ce CPG to ispraviti. A mi iz Srbije koji imamo sve Minuette extra smo isto imaginarni likovi
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 06/01/2018 : 13:59:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by danielp
da jer po njima SA i AF predhodnih 26 godina nisu ni ostojali...Odnosno jesu al samo u Hrvatskoj. U Srbiji misu ni mogli da se kupe e zato ce CPG to ispraviti. A mi iz Srbije koji imamo sve Minuette extra smo isto imaginarni likovi

SA je izdavao na kioscima u Srbiji?
Go to Top of Page

5ypo
Average Member

Serbia
563 Posts

Member since 09/03/2017

Posted - 06/01/2018 : 14:56:06  Show Profile Show Extended Profile  Send 5ypo a Private Message  Reply with Quote
Nije, samo u striparnicama.
Go to Top of Page

danielp
Senior Member

Serbia
1384 Posts

Member since 29/05/2004

Posted - 06/01/2018 : 15:22:48  Show Profile Show Extended Profile  Send danielp a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

quote:

SA je izdavao na kioscima u Srbiji?

Ne na svim, ali ih je bilo. Mogao si da kupis u Darkwoodu, Alan Fordu, Grafartovim kioscima (bar 20 u zemlji). Ko je hteo nasao je nacin da ih dobavi
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 06/01/2018 : 15:42:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Dakle, nije.
Go to Top of Page

dejan borca
Average Member

Serbia
549 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 06/01/2018 : 16:13:09  Show Profile Show Extended Profile  Send dejan borca a Private Message  Reply with Quote
A sto je to toliko bitno dali ima na svakom kiósku
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15824 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 06/01/2018 : 16:18:03  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by jaki

Ma sve skupa, svi mi koji imamo tih 107 brojeva/epizoda izdanih od SA. Sto sad? Ako ti cgp budu izdavali 12 primjeraka godisnje, trebace nam 9 godina do novih epizoda. Ne racunajuci epizode koje ce mrtvo-ladno izlaziti u Italiji. Brate, ko ziv ko mrtav... too much, je to. Steta Berni, steta...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

bvagner3
Senior Member

Croatia
2360 Posts

Member since 13/01/2009

Posted - 06/01/2018 : 17:01:35  Show Profile Show Extended Profile  Send bvagner3 a Private Message  Reply with Quote
Pa eto kako je prikladno glasio zadnji broj Alan Ford extra-Bizarna sudbina.

#!??
Go to Top of Page

5ypo
Average Member

Serbia
563 Posts

Member since 09/03/2017

Posted - 06/01/2018 : 17:24:24  Show Profile Show Extended Profile  Send 5ypo a Private Message  Reply with Quote
Aha, to sam i ja primijetio.
Go to Top of Page

KOMIKO
Senior Member

Serbia
1950 Posts

Member since 05/02/2012

Posted - 06/01/2018 : 17:45:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit KOMIKO's Homepage  Send KOMIKO a Private Message  Reply with Quote
Kada sam čuo podatak koliko primeraka CPG Alan Forda se proda u msesec dana na jednom kiosku na Aerodromu Nikola Tesla u Beogradu, zabezeknuo sam se.
Tu sve ove forumske priče padaju u vodu.

www.komiko.rs
www.zlatnodoba.com
info@komiko.rs
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 06/01/2018 : 18:09:04  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by KOMIKO

Kada sam čuo podatak koliko primeraka CPG Alan Forda se proda u msesec dana na jednom kiosku na Aerodromu Nikola Tesla u Beogradu, zabezeknuo sam se.

Može malo preciznije, tj. je li puno, pristojno ili malo?
Go to Top of Page

dejan borca
Average Member

Serbia
549 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 06/01/2018 : 18:17:09  Show Profile Show Extended Profile  Send dejan borca a Private Message  Reply with Quote
quote:

kolko vidim ovde se ne prica kolko ko proda komada stripova AF,vec o tome da je jedan izdavac kupio sva prava,a drugi izgubio ista,stim da je ovaj sto je izgubio izdavao AF da kazem kvalitetno,po redu od pocetka,a ovaj drugi u principu nastavlja gde je bio,nista novo
zamisli da neka druga izdavacka kuca otkupi sva prava na stripove koje ti izdajes i radi to dosta nekvalitetnije od tebe i sta da kazu tvoje musterije
ili da veseli cetvrtak uzme sva prava na boneli za ex-yu sta sa ludensom i libelusom ili obratno da uzme libelus pa da imamo samo izdanja od 20+e
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 06/01/2018 : 18:19:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Nije CPG kupio prava, nego je SA izgubio prava. Razlikujte ta dva.
Go to Top of Page

dejan borca
Average Member

Serbia
549 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 06/01/2018 : 18:22:50  Show Profile Show Extended Profile  Send dejan borca a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

Nije CPG kupio prava, nego je SA izgubio prava. Razlikujte ta dva.

malo pojasni
to znaci da ili nije bio zaintresovan vise ili nije mogao da parira ponudi cpg-a
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15824 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 06/01/2018 : 18:24:42  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa koliko?

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Golub
Average Member

Croatia
568 Posts

Member since 01/02/2017

Posted - 06/01/2018 : 18:28:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Golub a Private Message  Reply with Quote
Sve pet, ali ne vidim razlog zašto se klasik ne može nastaviti.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 06/01/2018 : 18:35:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dejan borca

malo pojasni
to znaci da ili nije bio zaintresovan vise ili nije mogao da parira ponudi cpg-a

MBP je tražio jednu cenu, SA nije hteo toliko da plati, MBP ponudio CPG.
Go to Top of Page

dejan borca
Average Member

Serbia
549 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 06/01/2018 : 18:46:55  Show Profile Show Extended Profile  Send dejan borca a Private Message  Reply with Quote
posto je CPG prihvatio cenu koju SA nije mogao da plati moze li se znati sta ce nama kupcima ponuditi za to
ili ce ostati sve isto da ide dalje kao i kad su bila jeftinija prava
nadam se samo da zbog skupih prava nedobijemo i povecanje cene
Go to Top of Page
Page: of 15 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000