Danas ga nisam vidio na kioscima u svom gradu,ali dobro,žurio sam se.Iako imam sve kolorce od SA(s obzirom da više neće izlaziti),kupovat ću i ovo,jedino što me smeta je najavljeni preskok,kao i to što nema remitende(jer mi fale prethodni brojevi),u HR ih nema ni u striparnicama ni na aukcijama.
AHAHAH, trebali su još dodati "od 15.4. širom regije od Vardara do Triglava", ma ja ću se otrovat!
*ma neka izlazi, ali ne na ovaj način, da me se ne shvati krivo!
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Ja mislim da bi najbolje bilo da na koricama nema nikakve numeracije,a unutar stripa neka bude 13/20.Tako bi odgovaralo i onima koji skupljaju od trinaestog broja (CPG) kao i oni koji bi nastavili od dvadesetog(oni koji su skupljali SA kolorce).Smatram da bi time svi bili zadovoljni,ili barem ja.
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Još jedno lično zapažanje, kako mi se sa kraja korice počela odvajati plastifikacija (što inače nije prvi put kod ovih AF koloraca) ja sam lepo i polako skinuo celu plastiku i dobio fine mat korice koje daju onaj stari AF šmek od pre više decenija
Eto predloga za CPG, kad već sve menjaju neka od narednog 3. broja uvedu i mat korice... ;)