Revolution je neka vrsta reboota Nolittinog Mister No-a, vremenska linija je pomaknuta za otprilike 25 godina, on je sada veteran vijetnamskog, umjesto 2. svjetskog rata. Svoje poslijeratne godine provodi u San Franciscu (kraj 60-tih) ali životne okolnosti ga opet odvode u Amzoniju. Michele Masiero idejni je začetnik ovog projekta, njemu su se pridružili autori koji su već radili na serijalu Siročad, a to su crtači Matteo Cremona i Alessio Avallone, te koloristi Giovanna Niro, Alessia Pastorello, Luca Saponti i Stefania Aquaro a za naslovnice je zadužen Emiliano Mammucari.
Mister No Revolution dio je nove Bonellijeve izdavačke linije Audace, u kojoj autori imaju veliku slobodu i gdje ne vrijede klasična Bonelli "pravila". Serijali pod Audace etiketom mogu obrađivati kontraverzne teme, crtež može sadržavati eksplicitne scene a vizualni stil i raspored vinjeta na tabli nije ograničen.
HC izdanje za knjižare koje obuhvaća prve dvije epizode objavljeno je za vrijeme "Lucca comics and games" festivala 2018. godine, a serijal će kod nas izdavati Veseli Četvrtak kao dio edicije Obojeni program i izdavačka kuća Libellus. Zasad je planirano 6 epizoda.
To su prazni postovi u koje kasnije ubacim nove table ili informacije pa da ne budu potpuno prazni stavim "rezervirano" da se zna da to nije onako bezveze.
Davno sam napisao da Bonelli nije blesav. Ma koliko mi voljeli njihove "mastodonte", (i taljanska publika također), oni se okreću, modernim vizijama stripa, pa i kroz stare junake. Show must go on! I neka, ima masu novih, svježih izdanja.
Originally posted by solar Postoji šansa s obzirom da su Libellus i VČ već izdali sličan MM reboot.
Hvala na infu
Originally posted by nagor Dobar pristup junaku. Više takvih stvari, a manje čiko specijalaca i sličnog.
Svaki bonellijev junak bi trebao dobiti takvu ediciju.
Slažem se, iako najviše volim Zagora i ne bih htio da se netko uvrijedi, ali nekad živcira koliko je tih reprinta istog i da se neke stvari samo vrte u krug. Jasno mi je sve da je danas bitno najviše kako ide ta prodaja, a dok ide, ide. Nema veze ako je i po 105. put jedno te isto.
Smatram ipak da bi se trebala dati prilika uvijek nečemu novom, kao ovome što je Solar objavio u ovoj temi, a ne stalno samo raditi nekakve reprinte
Originally posted by solar Postoji šansa s obzirom da su Libellus i VČ već izdali sličan MM reboot.
Hvala na infu
Originally posted by nagor Dobar pristup junaku. Više takvih stvari, a manje čiko specijalaca i sličnog.
Svaki bonellijev junak bi trebao dobiti takvu ediciju.
Slažem se, iako najviše volim Zagora i ne bih htio da se netko uvrijedi, ali nekad živcira koliko je tih reprinta istog i da se neke stvari samo vrte u krug. Jasno mi je sve da je danas bitno najviše kako ide ta prodaja, a dok ide, ide. Nema veze ako je i po 105. put jedno te isto.
Smatram ipak da bi se trebala dati prilika uvijek nečemu novom, kao ovome što je Solar objavio u ovoj temi, a ne stalno samo raditi nekakve reprinte
Niko nema vise izdanja i reprinta od Zagora, svih mogucih izdavaca, kroz sve ove godine.
Jest, ali ide se na djetinjstvo , radeno malo drugacijim stilom. Malo drugacijom tehnikom. Modernije, kako je vec receno. Nije nuzno da ce biti lose. Ja cu mu bas dati sansu. Cini mi se interesantno.