forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zlatna serija - Veseli četvrtak
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 349

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 07/03/2018 : 09:49:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Naravno. Nece im bas pomoci ako se doma sve to zatvara, zakljuca, sakriva, a videt ce to kod prijatelja, u skoli itd. Samo treba odmeriti vreme koje moze preziveti za kompjuterom/tabletom/smartfonom. Jasno, lakse je malcu baciti telefon ili tablet i mir u kuci (ako se ne dere na igricu kad mu ne ide :D - to mi je tako poznato od naseg 8-godisnjeg demona), ali za koju cenu. :/

Drukcije citam malcu stripove i knjige, kao i majka (jedino ne stripove :D), i za sada je ok. Voli neke junake, cita i sam, ali veoma malo, jer je... ljen i ne ide mu jos dobro/glatko citanje? Ali kasnije je na njemu, ako ce naci nesto za sebe, super!

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See

Edited by - Poli on 07/03/2018 09:53:20
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17122 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 07/03/2018 : 10:48:40  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Možda ova nova Zlatna serija okupi i neke nove klince oko stripa, kad vide nas matore koliko se ložimo na to, možda i njima postane zanimljivo... Šala naravno, nema šanse... :)
Go to Top of Page

SPQRoma
Senior Member

Italy
1090 Posts

Member since 30/06/2015

Posted - 07/03/2018 : 10:59:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit SPQRoma's Homepage  Send SPQRoma a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by D.J.
U pravilu da, ali to je stvar odgoja. Moj sin (9 godina) procita nekoliko stotina stranica knjiga tjedno, uglavnom avantura, fantasy i slično (svi Riordanovi serijali, Harry Potter serija, Warriors serija). Naravno, jako voli i video igre, ali to je dozirano. A čita i Zagora na engleskom.

Najbolji omjer koji sam ja čuo je - koliko video igara (vremenski), toliko čitanja. :)

HOKA-HEY
Go to Top of Page

vronski 3
Senior Member

2374 Posts

Member since 10/01/2014

Posted - 07/03/2018 : 11:37:07  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by karven

Tableti, telefoni i PC su samo orudje. Sadrzaji koji se deci dopustaju su problem. Ne treba kriviti tehnologiju već sadržaj, tipa jutjub i fb. I treba da se naviknu na tehnologije, jer to je njihova buducnost. Citace knjige, raditi i stvarati onlajn. I pored toga, priroda i ljudska interakcija su nezamenjivi. Ali ne treba ih zadrzavati u proslosti, vec spremiti za svet koji dolazi.
Tablet sam ukinuo u kuci, jutjub zabranio, za fb je jos premali, ali svestan je interneta, tehnologije i sveta koji ga okruzuje. Another fun fact: prva rec mu je bila Betmen. Jbg, nije imao nikakve sanse da ispadne drugaciji pored mene.

Zašto vodeće novinarsko pero Zabavnika nije klincu dalo da lista PZ...?

Edited by - vronski 3 on 07/03/2018 11:38:05
Go to Top of Page

doktor78
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
365 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 07/03/2018 : 12:13:47  Show Profile Show Extended Profile  Send doktor78 a Private Message  Reply with Quote
Od nas dosta ovisi kakvi će nam klinci ispasti kao ljudi. Ako vi slušate dobru muziku, čitate knjige, na TV-u ne pratite reality sr..a, onda je velika vjerovatnoća da i dijete odgojite u istom stilu. Naravno, ne postoji garancija da se taj dobar ukus kasnije ne pokvari u kontaktu sa vršnjacima
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 07/03/2018 : 13:01:18  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vronski 3

Ti si opsednut Zabavnikom.

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2983 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 07/03/2018 : 13:26:52  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
Konačno stiglo :)

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

vronski 3
Senior Member

2374 Posts

Member since 10/01/2014

Posted - 07/03/2018 : 14:25:34  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:

quote:

Pa naravno da jesam kad sam uz Zabavnik naučio prva slova, pročitao prve stripove, stekao prva saznanja...

Eh da je lepe sreće pa da je većinska Srbija opsednuta Zabavnikom a ne raznim Svetovima, Skandalima, Informerima...

Edited by - vronski 3 on 07/03/2018 14:26:23
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15861 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 07/03/2018 : 21:04:42  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by doktor78

Od nas dosta ovisi kakvi će nam klinci ispasti kao ljudi. Ako vi slušate dobru muziku, čitate knjige, na TV-u ne pratite reality sr..a, onda je velika vjerovatnoća da i dijete odgojite u istom stilu. Naravno, ne postoji garancija da se taj dobar ukus kasnije ne pokvari u kontaktu sa vršnjacima

Tocno. Ta disciplina ucenja djece je konstantna. I mora se biti uporan i izdrzljiv. Za rezultate onda nema brige...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12008 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 07/03/2018 : 23:46:09  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Eh da je lepe sreće pa da je većinska Srbija opsednuta Zabavnikom a ne raznim Svetovima, Skandalima, Informerima...

A Aferama?

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15861 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 08/03/2018 : 04:07:36  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Zaboravih pitati o cijeni nove ZS, koliko je ovih 350 dinara u kunama? Jel oko 150 din 10 kn?

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14665 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 08/03/2018 : 08:02:35  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

Zaboravih pitati o cijeni nove ZS, koliko je ovih 350 dinara u kunama? Jel oko 150 din 10 kn?

350 din - ispada oko 22kn, mozda kod nas zaokruze na 25..

Never leave it in the hands of the judges
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15861 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 08/03/2018 : 09:04:45  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Znaci, dobro sam mislio...thx.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

vronski 3
Senior Member

2374 Posts

Member since 10/01/2014

Posted - 08/03/2018 : 10:00:27  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wesskowaz

quote:

quote:

quote:

A Aferama?

Konkretno, u novoj Aferi imaš veliki intervju sa magistrom Farmacije Pavlom Zelićem ( i književnikom i strip scenaristom) na temu falsifikovanja lekova u Srbiji i štete koja se time pričinjava državi i posebno konzumentima takvih lekova, zatim tekst Luke Mičete o Stefanu Nemanji, onda tekst o istoriji Zrenjanina kroz vekove...

Nešto sumnjam da takav sadržaj je isti kao u Svetovima, Skandalima i drugim novinama tog tipa pa da mećeš Aferu u isti koš sa njima...
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12008 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 08/03/2018 : 13:25:34  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
A u drugoj polovini koga trpa Vucela, a koga je Mali, kolumna iz Parova, sta nam rade Soraja, Mina i Karleusa, da li je Suzana Mancic raspolozena za novu golotinju, ko je kraljica orala, kupon za mis rijalitija (kupon za glasanje) itd.

Kupis Informer iili Telegraf i imas isto to, samo par pasusa manji tekstovi.

Ih sto nisam Nemanjic, samo bih ajkule jeo.

Go to Top of Page

vronski 3
Senior Member

2374 Posts

Member since 10/01/2014

Posted - 08/03/2018 : 16:46:00  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:

A u drugoj polovini koga trpa Vucela, a koga je Mali, kolumna iz Parova, sta nam rade Soraja, Mina i Karleusa, da li je Suzana Mancic raspolozena za novu golotinju, ko je kraljica orala, kupon za mis rijalitija (kupon za glasanje) itd.

Kupis Informer iili Telegraf i imas isto to, samo par pasusa manji tekstovi.

Ih sto nisam Nemanjic, samo bih ajkule jeo.

Pravo je zadovoljstvo imati ovako verne čitaoce koji pomno prate sadržaj!

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12008 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 08/03/2018 : 17:44:50  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Novine su moja opsesija i zelim da budem u toku. Ono sto pratim na papiru, cuvam, da se prisetim kako su nas lagali kad dodjem u situaciju da se oko necega dvoumim. Ono sto ne kupujem, nadjem u pdf-u. Za tvoju Aferu ni 5 din ne bih dao. Ne zelim da finansiram zlo. Pratim i pamtim.
Zato meni ne mozes da prodajes pricu da ste glasilo SANU. Isto smece tabloidno kao i ono sto si pobrojao.

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12008 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 08/03/2018 : 17:54:43  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Ljudi, izvinjavam se zbog spama.
Zavrsavam ovde diskusiju na temu tabloida.

Go to Top of Page

vronski 3
Senior Member

2374 Posts

Member since 10/01/2014

Posted - 08/03/2018 : 20:24:14  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:

Novine su moja opsesija i zelim da budem u toku. Ono sto pratim na papiru, cuvam, da se prisetim kako su nas lagali kad dodjem u situaciju da se oko necega dvoumim. Ono sto ne kupujem, nadjem u pdf-u. Za tvoju Aferu ni 5 din ne bih dao. Ne zelim da finansiram zlo. Pratim i pamtim.
Zato meni ne mozes da prodajes pricu da ste glasilo SANU. Isto smece tabloidno kao i ono sto si pobrojao.

Da ti sad ne nabrajam koji su sve od najumnijih ljudi iz sveta umetnosti, kulture, sporta... ove zemlje davali intervje za to "zlo" kako ga nazivaš. Da možda sa svima njima nije nešto u redu a samo ti pametan i na pravom putu...

A pa da, to je ono, "ne dozvolimo pošasti da uništi Beograd, a onda Beograđani u ogromnoj većini glasaju za tu "pošast".

Najbolje po vama mnenjati onda narod, što bi rekao Kralj Ibi...

Edited by - vronski 3 on 08/03/2018 20:24:40
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 10/03/2018 : 14:49:28  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
https://stripblogger.blogspot.hr/2018/02/treca-sreca-zlatne-serije-u-izdanju.html
Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2654 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 10/03/2018 : 15:35:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne poznam prilike u srbiji ni dva posto, to mi je egzotika. Nego zivo me uvijek zanimalo ime tog nogometasa iz avatara i opcenito nick jer bio je neki lijevi nogometas dusan veskovac u toulouseu nedavno

Kaizoku ou ni ore wa naru!
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22373 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 10/03/2018 : 15:51:59  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Giuda Ballerino

quote:

Ne poznam prilike u srbiji ni dva posto, to mi je egzotika. Nego zivo me uvijek zanimalo ime tog nogometasa iz avatara i opcenito nick jer bio je neki lijevi nogometas dusan veskovac u toulouseu nedavno

Nije to taj, ovaj na slici je jedan drugi lijevi fudbaler. Iliev, ime sam mu zaboravio.
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12008 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 10/03/2018 : 15:54:16  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Fudbaler sa slike je Ivica Iliev, nekada fudbaler, a sad sportski direktor Partizana.

Nick zajebancija oko prezimena. Taj levi Veskovac mi je neki dalji rod, mada se ne poznajemo. Tacnije, znam mu povrsno roditelje i to je to. :)

Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2654 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 10/03/2018 : 15:59:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message  Reply with Quote
quote:

Fudbaler sa slike je Ivica Iliev, nekada fudbaler, a sad sportski direktor Partizana.

Nick zajebancija oko prezimena. Taj levi Veskovac mi je neki dalji rod, mada se ne poznajemo. Tacnije, znam mu povrsno roditelje i to je to. :)

Bravo tnx. Inace taj dusan mi je bio simpaticna faca ali jednostavno nije islo u francuskoj. Dobio je priliku odmah i to cijelu jednu polusezonu u kontinuitetu ali bio je stvarno los nije bilo pomoci ni od pksudbe ni od prijateljskih pripremnih gdje je uvijek igrao. Jbga u svicarskoj je bio dobar.

Kaizoku ou ni ore wa naru!
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

7151 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 10/03/2018 : 16:01:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
Zna li se kad će izaći verzija C?

loading...
Go to Top of Page
Page: of 349 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.58 seconds. Snitz Forums 2000