Author |
Topic |
SCHINDLER
Starting Member
32 Posts
Member since 08/03/2018 |
Posted - 13/03/2018 : 12:06:38
|
quote: Originally posted by Tonka24
quote: Originally posted by SCHINDLER
posto imam kompletnu kolekciju na hrvatskom, mislim da bi ju ipak na hrvatskom :D
Kakvu kolekciju? Tko je izdavač?
Imamsve od Kinga sto je izaslo u Hrvatskoj i bivsoj Jugi, medutim vec dugo trazim algoritmovo izdanje Nesanice tvrdi uvez, pojavilo se par na njuskalu, medutim prodane, pa reko mozda netko ima pa je voljan prodati.. |
|
|
elva
Junior Member
391 Posts
Member since 22/01/2006 |
Posted - 13/03/2018 : 18:12:49
|
posto imam kompletnu kolekciju na hrvatskom, mislim da bi ju ipak na hrvatskom :D
Imamsve od Kinga sto je izaslo u Hrvatskoj i bivsoj Jugi, medutim vec dugo trazim algoritmovo izdanje Nesanice tvrdi uvez, pojavilo se par na njuskalu, medutim prodane, pa reko mozda netko ima pa je voljan prodati..
Dali ti je bitna očuvanost? |
Ja ili drugi,razlike su to posrijedi. Pa ti kontaj sada,šta je sve to šta nas djeli. |
|
|
SCHINDLER
Starting Member
32 Posts
Posted - 13/03/2018 : 19:45:10
|
quote: Originally posted by elva
Imamsve od Kinga sto je izaslo u Hrvatskoj i bivsoj Jugi, medutim vec dugo trazim algoritmovo izdanje Nesanice tvrdi uvez, pojavilo se par na njuskalu, medutim prodane, pa reko mozda netko ima pa je voljan prodati..
Dali ti je bitna očuvanost?
,
A nije bas bitna, ali da knjiga nije bas u totalnom raspadu :D |
|
|
elva
Junior Member
391 Posts
Posted - 13/03/2018 : 20:37:47
|
,
A nije bas bitna, ali da knjiga nije bas u totalnom raspadu :D
Vidio sam ti jednu na Aukcije.hr ali sada vidim da je više nema. 80 kuna je bila, nekakav rashod iz knjižnice, čini mi se. Ja tražim Tamnu polovicu u dobrom stanju, meni je ta jedina da upotpunim Kinga na ovim jezicima.:-) Dali možda znaš di bi mogao nabaviti? |
Ja ili drugi,razlike su to posrijedi. Pa ti kontaj sada,šta je sve to šta nas djeli. |
|
|
SCHINDLER
Starting Member
32 Posts
Posted - 13/03/2018 : 21:00:31
|
,
A nije bas bitna, ali da knjiga nije bas u totalnom raspadu :D
Vidio sam ti jednu na Aukcije.hr ali sada vidim da je više nema. 80 kuna je bila, nekakav rashod iz knjižnice, čini mi se. Ja tražim Tamnu polovicu u dobrom stanju, meni je ta jedina da upotpunim Kinga na ovim jezicima.:-) Dali možda znaš di bi mogao nabaviti?
cim je pitanje bilo stanje odmah sam znao da je ta sa aukcija u pitanju :) a imao sam jednu zenu koja je prodavala svoju kolekciju od kinga i imala je apsolutno sve i ja sam od nje uzeo Ocajavanje i rekla je da bi sve prodavala i poslao sam joj poruku jer me vec nekolicina pitala za odredene knjige, ali ne javlja se.. pa ako se javi javim ovdje. Da te pitam jos, od ovih novijih sto je znanje izbacilo, ima li sto od toga u tvrdom uvezu ili ne? |
|
|
elva
Junior Member
391 Posts
Posted - 14/03/2018 : 16:51:35
|
Koliko znam, nema tvrdi uvez ali nisam siguran pošto imam srpska izdanja u izdanju Vulkana. |
|
|
SCHINDLER
Starting Member
32 Posts
|
dante
Senior Member
Croatia
2478 Posts
Member since 16/01/2008 |
Posted - 21/03/2018 : 11:55:55
|
quote: Originally posted by SCHINDLER Imamsve od Kinga sto je izaslo u Hrvatskoj i bivsoj Jugi, medutim vec dugo trazim algoritmovo izdanje Nesanice tvrdi uvez, pojavilo se par na njuskalu, medutim prodane, pa reko mozda netko ima pa je voljan prodati..
Moras redovito provjeravati Njuskalo, Aukcije i slicne stranice, povremeno se pojavi mada vrlo rijetko. Ja sam ju kupio prosle godine u odlicnom stanju za 100 kn s Njuskala, ali provjeravao sam doslovno svaki dan po nekoliko puta, dok mi se konacno nije posrecilo.
izdao ga je znanje, saznao sam danas (Mercedesa)
Mercedes je izasao i u tvrdom i mekom, a Finders Keepers samo u mekom, na zalost. |
These pretzels are making me thirsty... |
Edited by - dante on 21/03/2018 11:57:51 |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Member since 09/11/2010 |
|
SCHINDLER
Starting Member
32 Posts
Posted - 24/03/2018 : 17:58:14
|
Ma sve sam nasao, ali nesanici ni traga nikako.. ali naletit ce. Sto se tice tamne polovice vidio sam jednu, ali cijena je 200 kuna, nekim od Kinga bas nabiju cijenu. Finders Keepers ce kroz godinu dana izaci tvrdi uvez tako su mi rekli u znanju. |
|
|
wesskowaz
Advanced Member
Serbia
11505 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
|
wesskowaz
Advanced Member
Serbia
11505 Posts
|
elva
Junior Member
391 Posts
Posted - 07/04/2018 : 17:33:01
|
quote: Originally posted by wesskowaz
U prodaji.
Da da, naručeno, uskoro treba stići.Sreća pregolema! Mercedes mi i nije bio baš nešto ali me finder keepers oduševio, nadam se da će kraj biti grand finale. |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
dante
Senior Member
Croatia
2478 Posts
Posted - 07/04/2018 : 18:53:11
|
quote: Originally posted by supermark
imam Kingovu Nesanicu od Algoritma Krenuo čitati a ono piše prvi dio Jel povezano s dvojkom?
To ti je jedna knjiga koju je Algoritam prepolovio na dvije, to su cesto radili s kiosk izdanjima. Imas i cjelovito izdanje u tvrdom uvezu, ali tesko se nadje. |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17818 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
wesskowaz
Advanced Member
Serbia
11505 Posts
|
SCHINDLER
Starting Member
32 Posts
Posted - 17/04/2018 : 21:00:20
|
quote: Originally posted by dante
quote: Originally posted by supermark
imam Kingovu Nesanicu od Algoritma Krenuo čitati a ono piše prvi dio Jel povezano s dvojkom?
To ti je jedna knjiga koju je Algoritam prepolovio na dvije, to su cesto radili s kiosk izdanjima. Imas i cjelovito izdanje u tvrdom uvezu, ali tesko se nadje.
Ja sam je nakon dugog trazenja tek neki dan uspio naci. :D |
|
|
SCHINDLER
Starting Member
32 Posts
|
bonjovi4ever
stripovi.com suradnik
Croatia
1325 Posts
Member since 09/10/2007 |
Posted - 18/04/2018 : 07:24:04
|
da pitam, mobitel i mrkli mrak bez zvijezda algoritam nije izdao u tvrdom uvezu ili zivim u zabludi?
Izdane samo u mekom uvezu. |
“Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.” - Mark Twain |
|
|
dante
Senior Member
Croatia
2478 Posts
Posted - 23/04/2018 : 13:34:58
|
Nabacite koju sliku svoje kolekcije Kinga koju ste u medjuvremenu (od prve stranice) skupili. Da se medjusobno ubijamo u pojam |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Posted - 26/04/2018 : 18:58:24
|
quote: Originally posted by wesskowaz
U pitanju je trilogija. Verovatno mislis na ovu naslovnu.
Tako je! Vrijedi li novaca? |
|
|
wesskowaz
Advanced Member
Serbia
11505 Posts
|
Topic |
|