S ovim brojem počinje "faza 2" i tzv. Dylanov preporod pod novim urednikom Robertom Recchionijem, tako da sve priče od sada potpisuje Recchioni i scenaristi koje je on odabrao.
Scenarij: Roberto Recchioni Crtež: Nicola Mari Kolor: Lorenzo De Felici Naslovnica: Angelo Stano Original #337
mislim da nije prvi put kod ludensa da nije u boji a trebao biti...SD je broj 100 izdala crno bijeli, a ludens je broj 200 izdao u boji, ali ne i 300.. bar mi se cini tako..
Ma ne slažem se, Mariju nikad nije trebala boja. Ovdje je ona maksimalno dobra ali bi ova priča funkcionirala i bez nje. Ali ako je i ovaj put samo u sivim tonovima to je glupost svjetskih razmjera.
Ne može biti gubitak vremena čitanje ovoga ako je vodeći ddolog Djole dao 8 i 7 Recchioniju a on barem pokušao nešto (za standarde bonelli scenarista, posebice dd) "novo", a i Mari je jedan od najboljih, objektivno možda najbolji crtač.
Ne može biti gubitak vremena čitanje ovoga ako je vodeći ddolog Djole dao 8 i 7 Recchioniju a on barem pokušao nešto (za standarde bonelli scenarista, posebice dd) "novo", a i Mari je jedan od najboljih, objektivno možda najbolji crtač.
Nije gubljenje vremena ali po mom misljenju Djoletove ocene su preblage i u suprotnosti sa sadrzinom recenzije. U recenziji je lepo naveo sve nedostatke price i zasto ona ne funkcionise toliko dobro kako bi trebalo a opet su ocene 8 i 7 previsoke. Mislim da je i moja ocena previsoka i korigovacu je ako bude potrebe sa sledecim citanjem.
Ako ja dobro razumem pojam oksimoron, to je kada dva kontradiktorna pojma stavis jedan pored drugog i stvoris novi. Ali ne vidim kako je oksimoron kad se stave pojam prica i pojam ne funkcionise jedan pored drugog. To nije oksimoron.
A ako me pitas zasto ja mislim da ne funkcionise prica to mogu da obrazlozim ali cu morati da zadjem u teritoriju spoilera, pa ako zelis objasnicu zasto i staviti upozorenje na spoilere.
peica je prica...naucnofantasticna u ovom kontekstu funkcioniranje sf price se moze oboriti kad god pozelis ali i ne mora... tako kadn ti se film svidi hvalis ga kad ti se ne svidi onda nalazis logicke greske i dlake u jajetu slicno je i sa stripom prica je ok
ne znam sto sam htio reci koja figura bilo je kasno :D ali oksimoron ocito nije ispo sam levat :D
Ovo i naredne tri-četiri epizode - veliko razočarenje, običan marketinški trik koji je u kratkoročnom planu verovatno uspeo, ali dugoročno sumnjam da može da pomogne tiražima, baš naprotiv, može samo da odmogne.