forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate Kit Teller--Kit Teller fanovi
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 111

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13047 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 02/04/2018 : 20:25:31  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Da da, sad je i meni malo došlo u glavu dok sam shvatio ići ću prvo po tvojoj tablici ubaciti naslove, onda poslije toga ću ubaciti i autore

Poslije toga će ići i pojava tih ostalih likova i oni tandemi, naravno i naslovnice ubaciti, tako da imamo sve na jednom mjestu :)

Strike first. Strike hard. No mercy.
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7510 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 02/04/2018 : 20:58:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ReemCP

Da da, sad je i meni malo došlo u glavu dok sam shvatio ići ću prvo po tvojoj tablici ubaciti naslove, onda poslije toga ću ubaciti i autore

Poslije toga će ići i pojava tih ostalih likova i oni tandemi, naravno i naslovnice ubaciti, tako da imamo sve na jednom mjestu :)

To će ući u udžbenike kao primjer najbolje kronologije jednog strip junaka!

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13047 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 02/04/2018 : 21:54:10  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Spock

Hehe ubacio sam sad naslove i brojeve iz tvoje tablice, mislim da je sve ok ti provjeri kad stigneš, otvoriš tu temu, a u drugom prozorčiću svoju tablicu koju smanjiš da ti lakše vidjet jel sve dobro.

A kako budeš čitao, to ćemo onda naknadno ubaciti.

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 02/04/2018 : 22:55:46  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Dobar posao delate
Nego mogu ja one komentare pobrisati ak smetaju.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7510 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 02/04/2018 : 22:59:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Hehe ubacio sam sad naslove i brojeve iz tvoje tablice, mislim da je sve ok ti provjeri kad stigneš, otvoriš tu temu, a u drugom prozorčiću svoju tablicu koju smanjiš da ti lakše vidjet jel sve dobro.

A kako budeš čitao, to ćemo onda naknadno ubaciti.

Ne trebam ni provjeravati. Već vidim da je to vrhunski.

Ova zadnja epizoda koju sam pročitao, a nemaš je u tablici ide:
br. 35/36/37: Glas u tami / Čudnovati garnizon / Stope na stazi
ili Van Gogh imena:
Zloslutni glas / Čudnovati garnizon / Tragovi na putu.

Meni su dobre obje opcije, a ti stavi koja ti je draža. Ovo srednje ime je ime unutar epizode i označava bitan segment priče. Služi dobro za prepoznavanje, a i u LMS-u se epizoda slično zvala.

Edited by - Spock on 02/04/2018 23:03:45
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13047 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 02/04/2018 : 23:00:02  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Hvala Mladjo, ma nemoj ih obrisati, nego ako ih možeš samo prebaciti u ovu temu od komentara kolege ivanl-a pa nadalje, bolje da nam ta tema bude pregledna, a ovdje možemo raspravljati

edit: Spock, ubacit ću to sad

Edited by - ReemCP on 02/04/2018 23:00:33
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13047 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 02/04/2018 : 23:09:13  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
.. Van Gogh imena:
Zloslutni glas / Čudnovati garnizon / Tragovi na putu.

Meni su dobre obje opcije, a ti stavi koja ti je draža. Ovo srednje ime je ime unutar epizode i označava bitan segment priče. Služi dobro za prepoznavanje, a i u LMS-u se epizoda slično zvala.

Stavio sam ovo "Tragove.." jer vidim da je tako i na naslovnici naziv, pa bolje mi zvuči, to je ona epizoda gdje smo rekli da je teško nešto razvojiti što se tiče čitanja, evo kako sam stavio taj dio:

LU 18. Glas u tami/Stope na stazi
LU 19. Dimni Signali/Ratni plijen

LU 18 i 19 (11-260 i 5-86) > br. 35/36/37: Zloslutni glas / Čudnovati garnizon / Tragovi na putu

Zanimljivosti:
- Frankie postaje kaplar (LU 18; 11-91)
- četvrti susret sa Sivi Sokol (LU 19; 5-86)

Edited by - ReemCP on 02/04/2018 23:12:28
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7510 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 02/04/2018 : 23:50:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
Vidio sam i mogu samo kazati da sam ostao bez teksta kako dobro to izgleda.
Kada završiš bit će to najbolja kronologija u povijesti svemira!
Naklon do poda!

Usput, pri kraju sam s komentarom za epizodu nakon te, ali nije mi pri ruci završni dio, odnosno broj 39, tako da će biti gotov tek prekosutra. Inače, odlična epizoda koja objedinjuje sve najbolje od Malog rendžera!
Bravo i bis za Lavezzola!!

Edited by - Spock on 02/04/2018 23:51:37
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13047 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 03/04/2018 : 00:07:39  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Svaki dan ćemo ponešto dodavati, ovaj dio dosada je bio najteži brojke su mi bile najgore za staviti

Ići će i LMS naslovnice, samo ću dobro morati provjeriti koje točno tamo epizode idu, jer tu je bilo svega. Ali malo pomalo

Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7510 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 03/04/2018 : 05:45:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
quote:

Svaki dan ćemo ponešto dodavati, ovaj dio dosada je bio najteži brojke su mi bile najgore za staviti

Ići će i LMS naslovnice, samo ću dobro morati provjeriti koje točno tamo epizode idu, jer tu je bilo svega. Ali malo pomalo

Za LMS naslovnice ti mogu ja pomoći. Samo pitaj. Vjerojatno se koristiš ovim popisom: http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=8659

Edited by - Spock on 03/04/2018 05:54:01
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6879 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 03/04/2018 : 07:57:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
ReemCP, nemam ti što drugo reći nego da rasturaš .
Od pojava sporednih likova koje smo, s obzirom na dosad pročitano, vidjeli već bar dvaput i koji zaslužuju mjesto na popisu ovako na prvu to su lord, fotograf (obojica već imala dva pojavljivanja) i, ako se tako piše, Sumabatra (drugi put se pojavljuje u broju 22 koji je pred nama).

loading...

Edited by - Dwayne_Looney on 03/04/2018 07:58:39
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13047 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 03/04/2018 : 14:07:39  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
@Spock - imam onaj sjajan popis u excelu, gdje su svi junaci, pa to koristim, zapravo vjerojatno je i on rađen po tom iz linka što si mi dao nego htio bi te iz LMS-a točno utvrditi jel štima sa ovim našima, pošto u LMS-u su stavili kraj kako se njima svidjelo. Provjerit ću listajući LMS digitalna izdanja.

@Dwayne_Looney - hvala ti, evo sad sam ubacio tog Indijca/fakira ovaj drugi susret ubacim kad dođem do toga sa čitanjem, a to će bit ovih dana

Ubacit ću i te ostale likove, iako sam razmišljao da i njih možda stavimo "normalno", bez one žute boje. Ali opet razmišljam, kad budem ubacivao onog Calaveru (3x se pojavio ako sam dobro upamtio), u drugom susretu na kraju dobijemo dojam da je umro, a imamo i treći susret - tako da bi to možda nekima moglo poremetit čitanje priče u kojoj se Calavera spominje po treći put.

Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7510 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 03/04/2018 : 14:30:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
quote:

@Spock - imam onaj sjajan popis u excelu, gdje su svi junaci, pa to koristim, zapravo vjerojatno je i on rađen po tom iz linka što si mi dao nego htio bi te iz LMS-a točno utvrditi jel štima sa ovim našima, pošto u LMS-u su stavili kraj kako se njima svidjelo. Provjerit ću listajući LMS digitalna izdanja.

@Dwayne_Looney - hvala ti, evo sad sam ubacio tog Indijca/fakira ovaj drugi susret ubacim kad dođem do toga sa čitanjem, a to će bit ovih dana

Ubacit ću i te ostale likove, iako sam razmišljao da i njih možda stavimo "normalno", bez one žute boje. Ali opet razmišljam, kad budem ubacivao onog Calaveru (3x se pojavio ako sam dobro upamtio), u drugom susretu na kraju dobijemo dojam da je umro, a imamo i treći susret - tako da bi to možda nekima moglo poremetit čitanje priče u kojoj se Calavera spominje po treći put.

Mislim da ti je ovaj popis iz linka potpuno točan, da se ne mučiš pregledavajući, a LMS je to toliko ispremiješao, pa nije ni važna točnost u nekoliko stranica. Dapače, stara izdanja prvih brojeva je viša matematika za kronološki rasporediti!

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13047 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 03/04/2018 : 14:40:29  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Mislim da ti je ovaj popis iz linka potpuno točan, da se ne mučiš pregledavajući, a LMS je to toliko ispremiješao, pa nije ni važna točnost u nekoliko stranica. Dapače, stara izdanja prvih brojeva je viša matematika za kronološki rasporediti!

U biti, mogu ubaciti kako je po linku, a kasnije mogu provjeriti kad stignem, pa lako nešto maknem ili dodam, ovisno po potrebi znam da je to dosta ispremješano nažalost, a i LMS ima neke svoje reprinte uz to.

Dodao sad i Lorda, evo primjer drugog susreta:

- drugi susret sa Lord Nixon Powell-Powell i njegovim slugom Battista (LU 19; 86-260)

Edited by - ReemCP on 03/04/2018 14:42:06
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17111 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 03/04/2018 : 16:39:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
Vangogh

1.Utvrda rendžera
priča prva
- Utvrda rendžera ( 3 – 29 str )
- Let strvinara ( 29 – 56 str )
- Lažni žig ( 56 – 99 str )
ponavlja se u LMS 697 Lažni žig ( 3 – 96 str ) – u LMS-u nedostaju stanice 3, 4, 5 prva pasica str 6
ZS 54 Lažni žig ( 3 – 83 str ) – u ZS-u nedostaje 2 i 3 pasica str 83, str – 84 – 99
priča druga
- Sablasni na konjima ( 99 – 110 str ) ponavlja se LMS 711 Sablasni jahač ( 3 – 14 str ), ZS 84 Vešala čekaju ( 3 – 13 )
- Napušteno selo ( 110 – 130 str ) p.... LMS 711 ( 14 – 34 str ) – u LMS-u treća pasica na str 9 je zamijenjena sa trećom pasicoma na str 28, ZS 84 ( 14 – 34 )
u ZS-u nedostaje 1 pasica na str 114 VG-a u VG-u nedostaje 1 pasica na str 32 i prva pasica na str 33 ZS-a
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13047 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 03/04/2018 : 16:59:44  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Hvala ti Krugeru, zanimljive stvari

Vidim u popisu recimo za Ludens 2 (koji sadrži orginale 3 i 4), da se u Zlatnoj Seriji spominje i epizoda ZS 42: Zaseda u kanjonu, iako je nema na site-u kod Kit Tellera, već je kod Texa.

Navodno je u tom stripu bio Tex i Kit Teller posebno.

042 Tex Willer: Zaseda u kanjonu - Kit Teler: Ukleti ranč

Edited by - ReemCP on 03/04/2018 17:09:52
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17111 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 03/04/2018 : 17:24:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hvala ti Krugeru, zanimljive stvari

Vidim u popisu recimo za Ludens 2 (koji sadrži orginale 3 i 4), da se u Zlatnoj Seriji spominje i epizoda ZS 42: Zaseda u kanjonu, iako je nema na site-u kod Kit Tellera, već je kod Texa.

Navodno je u tom stripu bio Tex i Kit Teller posebno.

042 Tex Willer: Zaseda u kanjonu - Kit Teler: Ukleti ranč

To ti je LMS 711 Sablasni jahač od stranice 65 – 76 ( ZS 42 od str 76 – 87 priča se čini mi se zove Uklet ranč, a Teks je Zaseda u kanjonu ) a to se opet poklapa za Vangogom 3. Znak Manitua priča prva 3 – 14 str
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17111 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 03/04/2018 : 17:27:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
Vangog i Ludens se poklapaju do negdje 40 i nekog broja, a onda je Vangog počeo lutati.
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13047 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 03/04/2018 : 17:30:12  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger
To ti je LMS 711 Sablasni jahač od stranice 65 – 76 ( ZS 42 od str 76 – 87 priča se čini mi se zove Uklet ranč, a Teks je Zaseda u kanjonu ) a to se opet poklapa za Vangogom 3. Znak Manitua priča prva 3 – 14 str

Hvala Krugeru na ovom detaljnom opisu sad mi je jasno zašto se taj ZS 42 spominje, odnosno "Ukleti ranč" tih svega 11 stranica.

Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7510 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 03/04/2018 : 19:57:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vangog i Ludens se poklapaju do negdje 40 i nekog broja, a onda je Vangog počeo lutati.

Kako misliš počeo lutati? Te epizode nemam u Van Gogh, već u Ludens izdanju, a mislio sam nabaviti ih!
Zar Van Gogh i dalje nije kronološki pratio originalno izdanje?

Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7510 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 03/04/2018 : 21:16:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote

Dimni signali, br. 37/38/39 - 46+128+35=209 str.

Na početku imamo dosta zanimljivih dogodovština u utvrdi - opuštajućih, ali i onih jako bitnih. Jedna od tih je dolazak karavane s radnicima i vojskom koja bi trebala napraviti novu utvrdu na drugom mjestu, jer na dosadašnjom mjestu više nema problema. Također, zapovjednik objavljuje da, zajedno s utvrdom, ide i on u mirovinu. Nadalje, znanac iz prethodne epizode, kockar Morero se odlučuje pridružiti rendžerima. Priča se prebacuje na starog znanca, otkačenog lorda Powell - Powella (br. 11/12: Začarani kompas). On sada živi s Indijancima i, uz pomoć sluge Baptistea, pokušava ih školovati, ali i naučiti poštovati englesku kraljicu. Baptiste je otkrio strašne novosti i lord ga šalje da obavijesti rendžere. Indijancima se nije svidjela ideja o gradnji nove utvrde i počinje indijanska pobuna, potaknuta Komančerosima, koje smo također upoznali u prethodnoj epizodi. Nakon dolaska Baptistea, glavnina rendžera napušta utvrdu s ciljem osujećenja pobune. Zapovjednik ostavlja novopečenog kaplara Frankiea da, u odsustvu glavnine, zapovijeda malobrojnom preostalom posadom utvrde! U ovoj epizodi su svi bitni likovi u akciji, dok su u utvrdi ostale četiri nepredvidive individue: Frankie, Zubati Bill, Chin-Lao i Annie Četiri Pištolja, a makljaža tek slijedi!! Očekujte nemoguće!!!! ;-))

Odlična epizoda u svakom pogledu! Napeta, uzbudljiva i komična, a nimalo isforsirana. Sve najbolje od Malog rendžera u jednoj epizodi!

Bravo i bis za Lavezzola!!

Gamba je probio svoj maksimum i dobija osmicu!

Ova epizoda ima čak tri originalne naslovnice, s tim da nisam siguran za treću. Treća (br. 39) ima naslov "Nepobjedivi", pa bi se trebala odnositi na zadnje poglavlje epizode imena "Nepobjedivi Frankie", ali temom nema nikakve veze s pričom. Čitajući slijedeću odlučiti ću dali ću je pripisati ovoj ili pak toj epizodi. Ludensova mi nije nešto.

Također, užitak je čitati Van Gogh izdanje bez rakova, račića, rakovskih odluka... Tamo su pak zvrkoslavi, kockari i kockarnice. Nažalost, nakon ovog broja imam samo Ludens, pa ću morati naučiti živjeti sa svim vrstama rakova.

(priča: 10, scenarij: 10, crtež: 8, naslovnice: 7) - 91%

Edited by - Spock on 03/04/2018 21:23:06
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7510 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 03/04/2018 : 21:51:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Hvala Krugeru na ovom detaljnom opisu sad mi je jasno zašto se taj ZS 42 spominje, odnosno "Ukleti ranč" tih svega 11 stranica.

O moj dragi i vrijedni kolega. Rekao sam ti da je komplicirano popratiti početak Malog rendžera s prvim Dnevnikovih izdanjem, ali tek sad vidim koja je to komplikacija.
Držim ti fige da preprodiš taj početak, ali već si skoro uspio. Već nakon prvih dvadesetak brojeva je lakše, a nakon četrdeset pjesmica!
Još jednom pohvala do neba!

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13047 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 03/04/2018 : 22:03:35  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Odlična epizoda u svakom pogledu! Napeta, uzbudljiva i komična, a nimalo isforsirana. Sve najbolje od Malog rendžera u jednoj epizodi!

Zaista je bila dobra epizoda baš ono što se traži od M.Rendžera. Jako važna epizoda upravo zbog te nove utvrde, ali o tome više nešto kasnije..

quote:
Također, užitak je čitati Van Gogh izdanje bez rakova, račića, rakovskih odluka... Tamo su pak zvrkoslavi, kockari i kockarnice. Nažalost, nakon ovog broja imam samo Ludens, pa ću morati naučiti živjeti sa svim vrstama rakova.

Upravo sam to i ja pisao nakon pročitane epizode, ove stvari ti totalno ubiju doživljaj.

Pogledaj ovu sličicu gdje je Annie počela pričati zapovjedniku, da bi okrenuo novi list i ugledao to još naglašeno!

.. i naravno, vrhunac stiže na kraju epizode, gdje Annie govori kombinaciju tih riječi "račji račić" nevjerojatno..

quote:
O moj dragi i vrijedni kolega. Rekao sam ti da je komplicirano popratiti početak Malog rendžera s prvim Dnevnikovih izdanjem, ali tek sad vidim koja je to komplikacija.
Držim ti fige da preprodiš taj početak, ali već si skoro uspio. Već nakon prvih dvadesetak brojeva je lakše, a nakon četrdeset pjesmica!
Još jednom pohvala do neba!

Hehe, hvala ti, sad tek vidim koliko su zakomplicirali sa tim ja inače njihove brojeve i naslovnice stavljam tamo kronološki, zato njihovi brojevi ne idu po redu.

Fora mi je ova naslovnica sa onim fotografom fora što je sve na jednom mjestu, pa malo možemo usput i uspoređivati :)

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17111 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 03/04/2018 : 22:19:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Kako misliš počeo lutati? Te epizode nemam u Van Gogh, već u Ludens izdanju, a mislio sam nabaviti ih!

Vangog prati kronološki MR-a, ali nakon 40 i nekog broja postaje nešto kao Zagor klasik, a onda negdje od 70-og broja svakako.
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13047 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 03/04/2018 : 22:24:37  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Vangog prati kronološki MR-a, ali nakon 40 i nekog broja postaje nešto kao Zagor klasik, a onda negdje od 70-og broja svakako.

Vidio sam tamo u tablici sa podacima, da su preskočili orginalne talijanske brojeve: 60, 67, 75, 83.. a i rupa je između talijanskih brojeva 91 i 116 broja, baš mi i nije to jasno posve.

Go to Top of Page
Page: of 111 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.44 seconds. Snitz Forums 2000