forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 HNK Rijeka
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 93

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10277 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 06/04/2018 : 16:14:50  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Alač je bezvezni novinar koji piše ono šta mu paše gazdi u datom trenutku. Odnosno on piše ono šta gazda procijeni da će donit više klikova ili piše ovisno o tome ko je uplatija na račun Indexa neku lovu. Bezvezan novinar još bezveznijeg portala, bez vlastitog stava i mišljenja.
Čovik je do sada ovisno o ovome šta san gori napisa kenja po Rijeci, Dinamu, i Hajduku.
Protovarski novinar

Za Alača ne znam.
Ali za index se nikako ne slažem.
Za mene je to uvjerljivo najbolji portal u RH. Ima nebuloznih novinara i clickbaita, ali ima i više dobrih novinara nego igdje drugdje.
Također, uz svu raznolikost novinara u stavovima (koju cijenim), uspijeli su zadržati stav.
A to s kuvertama koje dolaze Babiću mi ne drži vodu jer je autonomija novinara dosta velika i podosta se ne slažu po različitim stvarima s "gazdom".

A jooooj micek...
Sloboda govora???

Naravno da ne prima kuverte, to se danas riješi internet bankarstvon.
Znaš kako sloboda govora izgleda u praksi?
Imaš lokalnog šerifa vlasnika trgovačkog lanca, i imaš najveću lokalnu radio postaju. Vlasnik lanca je najveći sponzor radio postaje. Ne samo kroz reklamu, nego svi zaposlenici radio postaje 20% dogovorene plaće dobivaju kao bon koji mogu potrošit isključivo u nekom od dućana u vlasništvu velikodušnog sponzora. Šta misliš koliki je radni vijek nekoga novinara koji odluči na radiju progovorit o nekom od sranja koja glavni sponzor radi na štetu ciloga grada?
Primjer iz prakse:
Jedan lokalni zajebantski bend snimi pismu u kojen se u jednome stihu spominje "Rico", i to ne toliko inkriminirajuće nego zajebantski.
Nekoliko minuta nakon emitiranja pisme imaš kratki poziv sljedećeg sadržaja:"Ovo se vrtilo sad i nikad više, sljedeće puštanje pisme znači prekid suradnje"
Pisma se više nikad nije zavrtila na tome radiju.

Interesantno kako su novine godinama bile pune Todorićevih reklama, a istovremeno ni jedoga članka o svin sranjima koja je radija.

Sloboda govora

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 06/04/2018 17:06:56
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4033 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 06/04/2018 : 17:27:15  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Tintone,taj isti Alač konstantno piše destruktivno na račun Rijeke već godinama zato je dovoljno vidjeti tko je autor članka da bi se vidjelo o kakvom članku je riječ. Hrvoje Šarinić ulupao silne milijune( i to državne) u tu Rijeku ???? Pa Rijeka je sezonu prije završila na 7.mjestu, a na kraju sezone su je napustili Peršon, Mladenović, tadašnji reprezentativac Tokić, pa slovenski reprezentativci Cimirotič i Benedejčič, bosanski reprezentativac Seferovič, prvi napadač Senad Brkić..... o kojem on ulaganju priča kad je Rijeka u novu sezonu ušla s igračima iz riječkog prstena,sa starosjediocom Hasančićem i jedinim pojačanjem Musom. Trener je bio Gračan kojem je to bio prvi klub u karijeri. Ulaganja nikakva i nitko nije ni očekivao ikakve rezultate. Dok su Dinamo i Hajduk gledali jedan na drugoga Rijeka je skupljala bodove na defanzivnoj taktici Nene Gračana. U zadnjem kolu suđenje nema veze sa rezultatom nego je javna tajna da su neki igrači Rijeke poput Jasmina Agića i Renata Pilipovića nagrađeni za puštanje uz obećani transfer u Dinamo.

Edited by - sumohrvat on 06/04/2018 17:51:20
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4033 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 06/04/2018 : 17:43:12  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by sumohrvat

quote:

quote:

quote:
Originally posted by globinjo

https://beta.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=1036628
Autori članka:zlotvor i nesvrstani
Lektura:ja
Upis:mamlaz

Autor članka.... Zvonko Alač. Pametnom dosta. Neobjektivnijeg i protovarskijeg novinara nema u Hrvata od stoljeća sedmog. Pozivati se na njegov članak je smijurija samo takva....

Triba vidit šta kaže Orlando Rivetti, on je pametan čovik.
Ja samo njega i Zdravka Reića čitan.

Alač svijesno piše svoja sranja, a Orlando na 3 promila pa mu je oprošteno :)

Alač je bezvezni novinar koji piše ono šta mu paše gazdi u datom trenutku. Odnosno on piše ono šta gazda procijeni da će donit više klikova ili piše ovisno o tome ko je uplatija na račun Indexa neku lovu. Bezvezan novinar još bezveznijeg portala, bez vlastitog stava i mišljenja.
Čovik je do sada ovisno o ovome šta san gori napisa kenja po Rijeci, Dinamu, i Hajduku.
Protovarski novinar

S tobon o nogometu neće niko ozbiljno razgovarat dok god ne naučiš jednako tretirat pisanje pizdarija s koje god strane pisanje pizdarija dolazilo i dok ne naučiš da je "Ubij srbina,purgera, tovara" isti kurac.
Ako oćeš raspravljat ozbiljno moraš prestat koristit index retoriku.
Možemo raspravljat ozbiljno ako oćeš, a mogu ti recimo na činjenicu da je Alač protovarski novinar odgovorit s Činjenicom da Željko Jovanovič bio prosrpski ministar.
Mislim, sve su to činjenice,kaj ne?

Šta se Rivettija tiče, baš zbog njega i mislin da si i ti pijan.
Postavlješ iste teze ka on, koristiš istu retoriku i iste floskule ka on. Ti svoja sranja pišeš svjesno, al Orlando na 3 promila pa mu je oprošteno.

Ajde budi objektivan pa reci u kojoj se mjeri prati Hajduka na Indexu u odnosu na Rijeku i koliko pozitivnih tekstova u odnosu na one negativne ima Hajduk, a koliko Rijeka.
Ja koristim floskule poput Orlanda ? Ma daaaaj molim te...
Hajduk osnovan od strane režima i nije režimski nego je to floskula ????
Taj isti režim šalje Hajduka na putovanje Svijetom gdje Hajduk i dobro zarađuje, ali predstavljajući Jugoslaviju stječe navijače od Vardara pa do Triglava. Još jedna floskula ???? Za razliku od Zvezde i Partizana u koje su dovođeni igrači iz Zagreba u Hajduku to nije bio slučaj... hmmm, možda je ipak Bajdo Vukas završio u Splitu. Ali to su samo floskule jer naravno da bi Hajduk koji je tih godina smatran narodnim klubom bio poslan u bijeli Svijet da igra utakmice propagirajući Jugoslaviju bez da mu režim pomogne. Logično.
Neeeeego, nije li ono Rijeka bila prvi kandidat za domaćinstvo mediteranskih igara 1975.godine ???? Je, je... baš Rijeka. I onda se malo preslagivalo po Beogradu pa su za kandidata domaćina iz Juge umjesto Rijeke poslali Split. Šta je Splitu od sportskih objekata donijelo domaćinstvo 1979.godine ne treba ni spominjati. Ali i to je floskula. Kada Sanader ulupa državni novac u Hajduk kako bi bili postali prvaci onda se to ne računa jer se Splićani srame tog razdoblja. Pa je valjda i to floskula. Kada navijači zabrane igračima da odigraju utakmicu onda je floskula da ulica upravlja Hajdukom :)
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10277 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 06/04/2018 : 18:12:07  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
A dis ti bija '91?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 06/04/2018 18:12:22
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19768 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 06/04/2018 : 20:19:26  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Protovarski novinar

Za Alača ne znam.
Za mene je to uvjerljivo najbolji portal u RH. Ima nebuloznih novinara i clickbaita, ali ima i više dobrih novinara nego igdje drugdje.
Također, uz svu raznolikost novinara u stavovima (koju cijenim), uspijeli su zadržati stav.
A to s kuvertama koje dolaze Babiću mi ne drži vodu jer je autonomija novinara dosta velika i podosta se ne slažu po različitim stvarima s "gazdom".

A jooooj micek...
Sloboda govora???

Imaš lokalnog šerifa vlasnika trgovačkog lanca, i imaš najveću lokalnu radio postaju. Vlasnik lanca je najveći sponzor radio postaje. Ne samo kroz reklamu, nego svi zaposlenici radio postaje 20% dogovorene plaće dobivaju kao bon koji mogu potrošit isključivo u nekom od dućana u vlasništvu velikodušnog sponzora. Šta misliš koliki je radni vijek nekoga novinara koji odluči na radiju progovorit o nekom od sranja koja glavni sponzor radi na štetu ciloga grada?
Primjer iz prakse:
Jedan lokalni zajebantski bend snimi pismu u kojen se u jednome stihu spominje "Rico", i to ne toliko inkriminirajuće nego zajebantski.
Nekoliko minuta nakon emitiranja pisme imaš kratki poziv sljedećeg sadržaja:"Ovo se vrtilo sad i nikad više, sljedeće puštanje pisme znači prekid suradnje"

Interesantno kako su novine godinama bile pune Todorićevih reklama, a istovremeno ni jedoga članka o svin sranjima koja je radija.

Sloboda govora

Lupio si glupost, ali stvarno neočekivano veliku.
Ako je itko pisao o Todoriću, to je bio Index.
Mali presjek:
https://www.google.hr/amp/amp.index.hr/article/1001791/sve-afere-gazde-o-kojima-su-mediji-godinama-kukavicki-sutjeli

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10277 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 06/04/2018 : 21:31:01  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Protovarski novinar

Za Alača ne znam.

A jooooj micek...
Sloboda govora???

Primjer iz prakse:

Sloboda govora

Lupio si glupost, ali stvarno neočekivano veliku.
Ako je itko pisao o Todoriću, to je bio Index.
Mali presjek:
https://www.google.hr/amp/amp.index.hr/article/1001791/sve-afere-gazde-o-kojima-su-mediji-godinama-kukavicki-sutjeli

Nisam, ti si lupio jer ne čitaš.
Piše novine, a Index nije novina. Jebe se Todoriću za Index. Da mu je bija bitan platija bi Babiću onoliko koliko se dogovore "za reklamu" i ćao.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19768 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 06/04/2018 : 21:57:36  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Meni su portali novine.

Čekaj, mi pričamo o Indexu, a ti nabacuješ red hearinge o nekim drugim novinama i radijima.

Stvarno te ne razumijem. Protiv koga to Index nije pisao? Pitanje je retoričko, odgovora nema.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10277 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 07/04/2018 : 09:48:09  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Meni su portali novine.

Čekaj, mi pričamo o Indexu, a ti nabacuješ red hearinge o nekim drugim novinama i radijima.

Stvarno te ne razumijem. Protiv koga to Index nije pisao? Pitanje je retoričko, odgovora nema.

Nisan ja priča o Indexu nego o tome da su teme i stupanj slobode pisanja stvar koja se lako izregulira, i da san ti dva primjera. Jedan iz vlastitog iskustva, a drugi najpoznatiji hrvatski primjer plaćanja šutnje.
Nema potribe da dalje širimo raspravu jer vidin da imamo istu poantu.
Ja tvrdin da je sumohrvatova izjava da je Alač protovarski novinar blesava i stvarno ga ne razumijem. Protiv koga to Alač nije pisao? Pitanje je retoričko, odgovora nema.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10277 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 07/04/2018 : 10:14:00  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
@Mamlaz

Hehe
Svaki put kad vidin Miška nesvjesno mi padnu na pamet slijedeći stihovi:
You might be a finnancial wizard
with a sack of loot
But all I see is a slimy lizzard
in expensive suit

Velik je taj engleski pjesnik...
Najveći...

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 07/04/2018 17:34:15
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19768 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/04/2018 : 14:58:47  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Meni su portali novine.

Nisan ja priča o Indexu nego o tome da su teme i stupanj slobode pisanja stvar koja se lako izregulira, i da san ti dva primjera. Jedan iz vlastitog iskustva, a drugi najpoznatiji hrvatski primjer plaćanja šutnje.
Nema potribe da dalje širimo raspravu jer vidin da imamo istu poantu.
Ja tvrdin da je sumohrvatova izjava da je Alač protovarski novinar blesava i stvarno ga ne razumijem. Protiv koga to Alač nije pisao? Pitanje je retoričko, odgovora nema.

Ok, ali onda smo pričali o različitim stvarima.

Inače, Alač je navijač Dinama, koliko znam.

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 07/04/2018 : 19:49:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
Slabo znas Tintone :) To ti je preruseni Nesvrstani :)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4033 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 07/04/2018 : 20:32:04  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:

A dis ti bija '91?

Ja sam nekoliko godina mlađi od tebe pa nisam po riječkim ratištima montirao zvučnike i mikrofone raznim predgrupama nego sam se ko sva normalna djeca u tim godinama igrao skrivača, lovice, visio po igralištu s loptom ili igrao Nijemaca i partiz...ovaj četnika i.... ma samo četnika jer kod nas u Rijeci su ti sva djeca htjeli bit četnici pa smo se onda podjelili na četnike Draže Mihajlovića, Nedićevce, a imali smo u ulici i jednog Ljutića pa je on uvijek bio Ljotićevac :)
Znaš prijatelju, teško je s vama Dalmošima pričat kad nikako ne prihvaćate drugu stranu. Makar bilo i očigledno vi ćete već naći načim da kažete kako nije istina, kako su sve floskule, pa makar vas stvarnost stoput demantirala.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10277 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 07/04/2018 : 20:43:12  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Mi u Splitu smo ti se igrali partizana i riječana. S tin da su oni koji su bili riječani mogli birat oće li stavit perje na glavu ili nacrtat bradu.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19768 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/04/2018 : 22:36:34  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mamlaz

Evo, s Alačevog fb-a:
Mjesto radnje: Šank i wc kafića "Poljud", štandovi sa ćevapima, Istok stadiona.
Likovi: Navijači Hajduka iz Bibinja, sa Salija, iz Zadra, Mokošice. I ja.
Oni: "Zvonko Alač, Index!" Svaka čast care, vidi se da si Hajdukovac i da sve shvaćaš.
Ja: Ja sam Dinamovac otkad znam za sebe i to ću ostat, jebe me se što ga je mafijaš okupirao. Vama svaka čast na svemu ovome, ali bio sam tu kada smo vas razbijali '87, '90 i '91 i bit ću opet kada Dinamo bude Dinamo, a ne prćija.
Oni: Besa.
Ja: Besa.

Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4033 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 07/04/2018 : 22:57:43  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Evo, s Alačevog fb-a:
Oni: "Zvonko Alač, Index!" Svaka čast care, vidi se da si Hajdukovac i da sve shvaćaš.
Ja: Ja sam Dinamovac otkad znam za sebe i to ću ostat, jebe me se što ga je mafijaš okupirao. Vama svaka čast na svemu ovome, ali bio sam tu kada smo vas razbijali '87, '90 i '91 i bit ću opet kada Dinamo bude Dinamo, a ne prćija.

Pa jedno je za koga navija čovjek privatno, a drugo je kakve debilane piše i koga simpatizira u tekstovima, a po kome konstantno pljuje.
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 08/04/2018 : 08:09:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mi u Splitu smo ti se igrali partizana i riječana. S tin da su oni koji su bili riječani mogli birat oće li stavit perje na glavu ili nacrtat bradu.

jel mogu ja imati perje na glavi:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10277 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 08/04/2018 : 09:29:04  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nemožeš. Ti si odavno pročitana knjiga. Partizan i hajdukovac od glave do pete.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 08/04/2018 09:29:31
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19768 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/04/2018 : 10:29:27  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Evo, s Alačevog fb-a:

Pa jedno je za koga navija čovjek privatno, a drugo je kakve debilane piše i koga simpatizira u tekstovima, a po kome konstantno pljuje.

Ma mamlaz i ja smo pričali konkretno o tome za koga inače navija.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10277 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 08/04/2018 : 12:27:58  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Evo, s Alačevog fb-a:

Ma mamlaz i ja smo pričali konkretno o tome za koga inače navija.

Ne razumiš.
Nije bitno je li novinar iz Osijeka, Splita, Zagreba ili Pule.
Nije bitno ni je li navijač Dinama, Slavena, Osijeka, GNK ili RNK.
Ako se u nekome trenutku očeše o Rijeku je protovarski novinar. Činjenica jebi ga.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19768 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/04/2018 : 12:30:35  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
S obzirom koliko je pokazao animoziteta u ovom tekstu prema Tuđmanu, ergo prema Hrvatskoj, vjerojatno navija za Rijeku.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10277 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 08/04/2018 : 12:46:29  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

S obzirom koliko je pokazao animoziteta u ovom tekstu prema Tuđmanu, ergo prema Hrvatskoj, vjerojatno navija za Rijeku.

Jel ti to impliciraš da je on u stvari prosrpski novinar?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 08/04/2018 : 15:00:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Nemožeš. Ti si odavno pročitana knjiga. Partizan i hajdukovac od glave do pete.

gdje bas hajdukovac :( ali izvukao si se sa ovime da sam partizan :)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 08/04/2018 : 15:01:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

hahahaha dobar :)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 08/04/2018 : 15:05:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tintone od sada smijes na more u Rijeku :) dugo nisam cuo veci kompliment za nas Rijecane :)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19768 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/04/2018 : 16:20:42  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
I to u Rijeci danas nazivate morem?
Snizili se nešto kriteriji.

Go to Top of Page
Page: of 93 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.48 seconds. Snitz Forums 2000