forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 SBE recenzije & rezervacije
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 231

Sarghan
stripovi.com suradnik

Croatia
1798 Posts

Member since 26/01/2011

Posted - 15/04/2018 : 09:37:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Sarghan a Private Message  Reply with Quote

POPIS REZERVACIJA
(po recenzentima)

POPIS NERECENZIRANIH EPIZODA

Go to Top of Page

Sarghan
stripovi.com suradnik

Croatia
1798 Posts

Member since 26/01/2011

Posted - 15/04/2018 : 09:43:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Sarghan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

Misliš na "Priče iz Darkvuda"?
Jesam, ali nisam
Rado bih ih pisao, ali ne želim da se prihvatam ičega dok ne sredim ove sa spiska

edit: slede "Zbogom, Gručo" i "Zeleni lavirint"

Sad tek vidim da sam prošli odgovor loše formatirao, ono je bilo upućeno jankeli koji je na prošloj strani izrazio želju za tom rezervacijom. Sorry na nesporazumu!

@jankela
ako i dalje želiš da ti rezerviram te OP (kompletni strip), javi.

quote:
Originally posted by WOLF-HUNTER

"Kubanski pobunjenici" poslani.
Usput Sarghane podsjetio sam Deea u vezi onih epizoda sa Texom pa vjerovatno kada vidi poruku i njih će da objavi... "Dug put" je još u pripremi tako da i on uskoro ide na slanje zajedno sa "Bubnjevima u noći."

Hvala na javljanju, navečer ili sutra ću ažurirati tablice.
Go to Top of Page

jankela
New Member

207 Posts

Member since 09/04/2018

Posted - 15/04/2018 : 09:58:00  Show Profile Show Extended Profile  Send jankela a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sarghan

quote:
Originally posted by PijaniPatak

Misliš na "Priče iz Darkvuda"?
Jesam, ali nisam
Rado bih ih pisao, ali ne želim da se prihvatam ičega dok ne sredim ove sa spiska

edit: slede "Zbogom, Gručo" i "Zeleni lavirint"

Sad tek vidim da sam prošli odgovor loše formatirao, ono je bilo upućeno jankeli koji je na prošloj strani izrazio želju za tom rezervacijom. Sorry na nesporazumu!

@jankela
ako i dalje želiš da ti rezerviram te OP (kompletni strip), javi.

quote:

"Kubanski pobunjenici" poslani.
Usput Sarghane podsjetio sam Deea u vezi onih epizoda sa Texom pa vjerovatno kada vidi poruku i njih će da objavi... "Dug put" je još u pripremi tako da i on uskoro ide na slanje zajedno sa "Bubnjevima u noći."

Hvala na javljanju, navečer ili sutra ću ažurirati tablice.

Može.
Go to Top of Page

Sarghan
stripovi.com suradnik

Croatia
1798 Posts

Member since 26/01/2011

Posted - 16/04/2018 : 07:11:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Sarghan a Private Message  Reply with Quote
Prošlotjedne Bonelli recenzije:

Utvara
Kit Teller
KT LMS 590-592 | 212 str.

by igor 12

Stanovnike Denisona, malenog mjesta na sjeveru Teksasa, terorizira tajanstveno stvorenje koje svojim brutalnim napadima unosi strah u malu zajednicu. Agresivno stvorenje je isprva napadalo i masakriralo stoku, uskoro je pala prva ljudska žrtva, a nakon toga oteta je jedna mlada djevojka. Šerif Fred, u nemogućnosti da se nosi s novonastalom prijetnjom, poziva u pomoć najjaču udarnu pest teksaških rendžera; Kita Tellera i vjernog mu pratitelja i učitelja Frankiea Bellevana.

Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6878 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 16/04/2018 : 09:08:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
Opet će ispasti kako će mjesec po broju recenzija biti loš a ispada da ih ima 10+ na čekanju kod Deeja. Čestitam mu na djetetu, razumijem da je zauzet ali ne znam koji je to posao da ne možeš pronaći pola sata u tjedan dana da objaviš 2 recenzije (2 x 15 min.) ili je proces objave toliko kompliciran da traje duže.

P.S. Svaka čast igoru12 na ovoj recki

loading...

Edited by - Dwayne_Looney on 16/04/2018 09:09:07
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 16/04/2018 : 18:36:12  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dwayne_Looney

P.S. Svaka čast igoru12 na ovoj recki

Da, zainteresovao me je za Tellera. Ovu bih epizodu procitao kada dodje na red u Ludensovom izdanju.
Go to Top of Page

Sarghan
stripovi.com suradnik

Croatia
1798 Posts

Member since 26/01/2011

Posted - 28/04/2018 : 20:07:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Sarghan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sarghan

quote:
Originally posted by solar

S obzirom da Enoch i Vietti krajem petog mjeseca dolaze na MaFest za očekivati je da će prva knjiga u izdanju Libellusa tada ugledati svjetlo dana pa ću i ja recenziju prve priče pokušati tempirati za to razdoblje.

quote:
Originally posted by vice

Pametno. Tako bi mogli i ja i Sarghan.

Meni uskoro stiže i 3. knjiga pa ćemo se dogovorit nas trojica oko recki. ;)

Ok, onda do kraja mjeseca dovršavam i šaljem svoju recku.

Čisto da obavjestim svoju recenzentsku braću Varliedarte kako je recenzija za "U Zehfirovom kraljevstvu" 90% gotova. Još samo da ubacim par rečenica zaključka te pokoju sliku/zanimljivost i bit će spremna za slanje u narednih nekoliko dana.

Jedino se dvoumim dal da ju odmah pošaljem ili da pričekam da solar prvo pošalje svoju recenziju za #1-4 jer mi se recenzija blago naslanja na događaje iz tih brojeva. A opet, čak i da ju pošaljem u narednih par dana, nekako sumnjam da će biti objavljena u narednih mjesec-dva (a kamoli za MaFest) tako da i ne vidim razloga za žurbu sa slanjem.
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 28/04/2018 : 20:53:52  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Kad je završiš možda je najbolje da je odmah pošalješ jer ja svoju još uvijek nisam dovršio, a DeeCay je zatrpan obvezama pa ne vjerujem da bi se sjetio tempirati recenzije po našim željama.
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 28/04/2018 : 20:57:23  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Opet će ispasti kako će mjesec po broju recenzija biti loš a ispada da ih ima 10+ na čekanju kod Deeja. Čestitam mu na djetetu, razumijem da je zauzet ali ne znam koji je to posao da ne možeš pronaći pola sata u tjedan dana da objaviš 2 recenzije (2 x 15 min.) ili je proces objave toliko kompliciran da traje duže.

Da, zar to stvarno uzima toliko puno vremena?
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 28/04/2018 : 22:02:27  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Kodiranje zanimljivosti i naslovnica, slike, boga pitaj kakve sve jos gluposti mora da stavlja oko golog teksta, slika, naslova, podnaslova, boldanih reči itd. Sat vremena minimum

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7268 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 28/04/2018 : 23:59:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

quote:

Da, zar to stvarno uzima toliko puno vremena?

Ma pustite čovjeka da uživa u blagodatima očinstva, vjerujem da mu sad sajt i forum nisu ni na kraju pameti. Nadoći će to s vremenom i vjerujem da će uskoro opet biti puno recenzija na sajtu (a i moje 2 recenzije čekaju već 2 mjeseca).

Sjećam se nekad se znalo desiti da mu pošaljem mail s recenzijom u, recimo, 4 popodne, a već je isti dan u 6 popodne bila na sajtu. Jednostavno je to stvar vremena i fokusiranosti na određene stvari u životu, a trenutno su one daleko od ovog sajta.
Go to Top of Page

Sarghan
stripovi.com suradnik

Croatia
1798 Posts

Member since 26/01/2011

Posted - 30/04/2018 : 10:14:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Sarghan a Private Message  Reply with Quote
Prošlotjedne Bonelli recenzije:

Dugo putovanje
Tex Willer
TX LU 105-106 | 224 str.

by WOLF-HUNTER

Tex biva napadnut od strane nepoznatog čovjek u pustinji, te tokom okršaja rendžer ostaje bez konja te biva prinuđen da pješice dođe do nekog grada. Stiže do kuće mlade žene koja je ostala bez muža te odluči da joj pomogne... Dotle se u gradu situacija zakuha jer su odnosi između dva ranča u zadnje vrijeme na staklenim nogama. U isto vrijeme stiže i novi šerif u grad koji želi da garantuje sigurnost i pravdu u gradu, ali se stvari uskoro počinju da pogoršavaju. Na čiju će stranu da stane Tex? Na stranu nekog od dva ranča, ili će ostati neutralan kao uvijek i pokušati provesti?

Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 30/04/2018 : 21:03:25  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
"Pernata zmija" zavrsena i samo nekoliko detalja da uradim i sutra ide na slanje. Samo pitanje vezano za Sirocad; ne vidim da je iko rezervisao tekst o ovom junaku pa ako mozda niko nije zainteresovan ja bih volio da uradim tekst o ovom serijalu za enciklopediju stranice.
Go to Top of Page

Sarghan
stripovi.com suradnik

Croatia
1798 Posts

Member since 26/01/2011

Posted - 30/04/2018 : 22:43:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Sarghan a Private Message  Reply with Quote
quote:

"Pernata zmija" zavrsena i samo nekoliko detalja da uradim i sutra ide na slanje. Samo pitanje vezano za Sirocad; ne vidim da je iko rezervisao tekst o ovom junaku pa ako mozda niko nije zainteresovan ja bih volio da uradim tekst o ovom serijalu za enciklopediju stranice.

Ja ću preko ljeta odraditi brojeve 2-6 i to je više-manje sve što se pričalo o rezerviranju ičega od siročadi.

Generalno nemam ništa protiv da napišeš tekst za siročad, mada je to po meni malo zeznuta situacija zbog "sezona". To jest, pretpostavljam da bi se kod nas na sajtu naredne sezone također kategorizirale pod "Siročad" tako da bi taj tekst o junaku po toj logici trebao obuhvaćati svih šest sezona. Sukladno tome, nekako mi nema baš smisla da se napiše tekst o junaku samo za prvu sezonu, a pretpostavljam kako si to imao na umu.

Mada, koliko sve to ima smisla je više pitanje za nekoga tko je čitao i naredne sezone.
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 30/04/2018 : 23:34:20  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
Da zvuci mi sada mnogo logicnije zbog sezona... U svakom slucaju onda samo sacekati da izadu (ako izadu) ostale sezone pa onda... Dotle da li bi mi mogao rezervisati Greystorma 2? Imam zelju da bapisem recku o njemu duze vrijeme
Go to Top of Page

Sarghan
stripovi.com suradnik

Croatia
1798 Posts

Member since 26/01/2011

Posted - 01/05/2018 : 11:56:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Sarghan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dotle da li bi mi mogao rezervisati Greystorma 2? Imam zelju da bapisem recku o njemu duze vrijeme

Rezervirano
Go to Top of Page

Sarghan
stripovi.com suradnik

Croatia
1798 Posts

Member since 26/01/2011

Posted - 01/05/2018 : 12:30:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Sarghan a Private Message  Reply with Quote
Mjesečni izvještaj: Travanj/April 2018

• 4 nove rezervacije

• 4 objavljenih/Bonelli recenzija

Četvrti mjesec u godini je prošao u duhu broja četiri: zabilježene su 4 nove rezervacije i objavljene 4 nove (Bonelli) recenzije. Po broju poslanih recenzija koje čekaju na objavljivanje smo mirni za narednih par mjeseci, no neće škoditi još par rezervacija više kako bi osigurali jednako miran i stabilan broj recenzija za ljetne mjesece.

Također bih napomenuo kako će u narednih nekoliko mjeseci isteći rok od godine dana za pojedine rezervacije (osobito one starije). U slučaju da se spomenute rezervacije do tada ne odrade, oslobodit ću ih za rezerviranje/preuzimanje. Stoga, ako imate koje starije rezervacije, preporučujem da uzmete tipkovnicu u ruke i bacite se na posao ako još uvijek imate volju i želju napisati recenzije za rezervirane priče (podsjećam kako se uvijek može odustati od rezervacija ako ste izgubili volju za recenziranjem rezervirane priče).
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 02/05/2018 : 12:47:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Hvala svima koji rade recenzije za Zagora,Dylana i Mister Noa
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 02/05/2018 : 13:14:48  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
Nema na čemu
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 03/05/2018 : 22:54:44  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
Greystorm: Nebeski džin poslan.
Go to Top of Page

Sarghan
stripovi.com suradnik

Croatia
1798 Posts

Member since 26/01/2011

Posted - 03/05/2018 : 23:27:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Sarghan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Greystorm: Nebeski džin poslan.

Ažurirano!
Go to Top of Page

Sarghan
stripovi.com suradnik

Croatia
1798 Posts

Member since 26/01/2011

Posted - 07/05/2018 : 20:37:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Sarghan a Private Message  Reply with Quote
Prošlotjedna Bonelli recenzije:

Fatalna ljubav
Agencija Alfa
AA LIB 13a | 96 str.

by Jerry Krause

Nathan i Branko su u lovu na serijskog ubojicu čiji su motivi ubojstava povezani s događajem u prošlosti u kojemu je jedan mladi par pokušao sebi oduzeti život.

Go to Top of Page

Sarghan
stripovi.com suradnik

Croatia
1798 Posts

Member since 26/01/2011

Posted - 07/05/2018 : 21:16:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Sarghan a Private Message  Reply with Quote
Pun dobre volje i elana, odlučio sam za potrebe recenzije još jedanput pročitati Dylana "U sjeni vulkana". Teškom sam ga mukom pročitao do kraja te mi se ostatak tog dana gadio život u tolikoj mjeri da sam bez ikakvog razmišljanja odustao od te recenzije. Na neke priče se jednostavno ne zaslužuje gubiti vrijeme, a ja sam na Rujuove umotvorine prošle godine potrošio i previše vremena (a za trud oko nekih krševa da i ne govorim).

Također sam danas pročitao i Maxi Zagor "Pripovijesti iz Darkwooda". Ja tu ne vidim nikakvu povezanost između priča, jedino što dvije od njih imaju zajedničkog lika. Ovo je ustvari šest nepovezanih kratkih priča gdje je jedna (mrvicu duža) kratka priča par puta prekinuta kako bi se ispričale druge, po događajima i likovima nepovezane kratke priče.
Koliko god bi u jednu ruku po toj logici imalo smisla zasebno recenzirati priče unutar ovog maxija, ostalih pet manjih priča kao samostalne više djeluju kao neki fanzin. Jedino djeluju zanimljivo i "uvjerljivo" zbog činjenice što se nalaze u maxiju gdje su slabašno povezane s temom "pripovjedanja" u duhu jednog starijeg lika iz prvih 100 brojeva redovne serije.

Uglavnom, istovremeno ih i ima i nema smisla recenzirati zajedno/odvojeno. Mada, više naginjem da se recenziraju zajedno u jednoj recenziji, ali to je više zbog (loše) izlike što je Burattini ovih šest nepovezanih priča odučio slabašno spojiti i objaviti na ovaj način.

TL;DR:
- odustajem od recenziranja DD "U sjeni vulkana"
- Zagor Maxi "Pripovjesti iz Darkwooda" ima slabu i lošu izliku zašto bi se priče u njemu trebale recenzirati zajedno, i to samo zbog činjenice što je Burattini pomoću pet kratkih priča prekidao i razdužio "glavnu" te nešto dužu kratku priču.
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4602 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 08/05/2018 : 18:00:01  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
Poslane Milady, Smrtonosni teret B-24 i Morski psi.

Povratak u Manaus gotova.

Za desetak dana šaljem Ulice New Yorka i Traper Kerry 1.

Pribilježi mi MN LIB 39 Dječak Santiago i 62 Etrurski demon.

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30980 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 08/05/2018 : 19:04:52  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Kako ide to sa rezervacijama, pokušao bih ja napisati jednu recenziju za Texa?

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page
Page: of 231 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.52 seconds. Snitz Forums 2000