Malo mi je nezgodno ovdje pitati ali eto znam da ima dosta ekipe koja sve i svašta zna, pa da pokušam.
Putujem iz Frankfurta u Zadar,avionom. Da li netko zna možda kakav povoljniji let. Jedino što sam našao najjeftinije, 580 e dvije osobe,sedmi mjesec,povratne karte. Čini mi se dosta, pogotovo kada vidim razno-razne navlakuše-promocije za 89 e let. Ako i ne naletim na ništa jeftinije sada, svaka informacija je dobro došla za ubuduće.
Imaš od 150e letove u tom periodu po osobi. Sada me zanima, hoćeš li kliknuti na link i uštediti 300e ili od "meni sličnih" ne bi uzeo "ni čašu vode, ni 200 000 eura"?
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Imaš od 150e letove u tom periodu po osobi. Sada me zanima, hoćeš li kliknuti na link i uštediti 300e ili od "meni sličnih" ne bi uzeo "ni čašu vode, ni 200 000 eura"?
Meni piše da nema letova u to vrijeme. Tj ima za 739 eura Svašta, nisu normalni.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Dosta ljudi mi kaže isto,čak neki tvrde da i ispod 150 eura se može naći za te novce, zvao različite zračne luke ispod 580 eura za dvije osobe i dva normalna kofera,povratna karata se ne može naći, ili ja ne znam.
Dosta ljudi mi kaže isto,čak neki tvrde da i ispod 150 eura se može naći za te novce, zvao različite zračne luke ispod 580 eura za dvije osobe i dva normalna kofera,povratna karata se ne može naći, ili ja ne znam.
Koristim samo Skyscanner i često ima dobrih ponuda. Prije mjesec dana sam kupio ženi i sebi karte za Napulj, 103€ povratne karte za nas dvoje iz Splita, usred sedmog mjeseca (11.-15.). Doduše, ne znam što smatraš normalnim koferom, većina ovih niskotarifnih kompanija ti na ovim jeftinim letovima dopušta samo male kofere (čini mi se 50x40x30 cm, nešto tako), ali za 4-5 dana je to više nego dosta.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Vjerojatno treba kod ovog prvog doplatiti 40ak evra za veću težu prtljagu. *Vidim, da treba i kod ovog drugog.
I pazi na trajanje leta. Imaš letove kod kojih je i presjedanje odnosno čekanje i do 20ak sati na kakvom aerodromu. Najbolji je direktan let odnosno može i ovo da kakav sat počekaš u Zagrebu i onda dalje let za Zadar. ;)
Uzeo si povratak na nedjelju. To je uvijek skuplje. Najjeftinije je obično oko utorka. Da si uzeo povratak utorak ili srijedu, vjerojatno bi uštedio stotinjak evra... ;)
Kad budes isao, popni se stepenicama, od kipa Hansa Dietricha Genschera, gore i udri par kobasica i kiselog kupusa sa craft pivom, (zaboravio marku, a uvjek isto uzmem), i boli te briga... gate za Hrvatsku i Split, valjda i Zadar,(Lufthansa, Croatia airlines), je takoder tu, 30-tak metara dalje...
Kad budes isao, popni se stepenicama, od kipa Hansa Dietricha Genschera, gore i udri par kobasica i kiselog kupusa sa craft pivom, (zaboravio marku, a uvjek isto uzmem), i boli te briga... gate za Hrvatsku i Split, valjda i Zadar,(Lufthansa, Croatia airlines), je takoder tu, 30-tak metara dalje...
Ne jedem ti ja to držim dijetu s 68 kg mase Toliko živim na njemačkoj socijali bez napravljenog računa u banci da sam u deset mjeseci na -18 kg. Morati ću napraviti konto i početi nešto raditi.
70 Dobio 2 kg...kao idealna kilaža...što je najgore nitko ne bi rekao na meni,puno više mi daju, a kad stanem na vagu muka me uhvati...od 86 kg na 68 u manje od godinu dana. Opet na 180cm nije mi stajalo nikako više od 80kg... Nekako se najbolje osjećam na ovoj kilaži ali zar je za jednog muškarca 70 kg?