forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Pomoć oko narudžbe
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Tonka24
Advanced Member

15015 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 06/05/2018 : 13:37:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Treba mi odraditi jednu stvar preko amazona Njemačkog.
Radi se o nekih 20-25 e vrijednosti.
Pa ako ima netko tko bi mi naručio na moju adresu pa da mu ja nekako uplatim na račun...bio bih zahvalan.

manhunter
Moderator

Switzerland
25970 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/05/2018 : 14:46:24  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Imaš PayPal?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15015 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 06/05/2018 : 16:55:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Nemam.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19901 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 06/05/2018 : 17:03:26  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Da pogodim, problem je nastao jer nemaš bankovni račun?

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12555 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 06/05/2018 : 18:13:35  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

mali, tačno "u sridu" a toliko je bio pametan u vezi bankovnog računa, a evo mu sada!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25970 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/05/2018 : 18:36:20  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

Nemam.

Ja bih ti rado pomogao, ali ne bi ti se isplatilo da mi posle šalješ novac na račun. Švica nije u EU, takse za transfer su ogromne.

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15015 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 06/05/2018 : 23:02:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 1Euro

quote:

mali, tačno "u sridu" a toliko je bio pametan u vezi bankovnog računa, a evo mu sada!

Ne razumijem čemu se smiješ.
I dalje neću napraviti konto,čekam tebe da izumiš nešto na tu temu pa da mi bude korisnije.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15015 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 06/05/2018 : 23:03:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

Nemam.

Ja bih ti rado pomogao, ali ne bi ti se isplatilo da mi posle šalješ novac na račun. Švica nije u EU, takse za transfer su ogromne.

Da nema smisla,ali kao da si pomogao,bitna je namjera.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 06/05/2018 : 23:55:53  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Zar u Njemačkoj nitko ne nudi Visa prepaid karticu sa nadoplatom?

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15015 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 07/05/2018 : 00:38:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Nisam se raspitivao iskreno.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 07/05/2018 : 08:39:04  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Možda bi trebao razmotriti tu opciju ako je dostupna.
Takva kartica je odlična stvar jer ne trebaš nigdje imati otvoren tekući račun, uplaćuješ na nju onoliko koliko misliš potrošiti, a možeš kupovati na svim web shopovima koji primaju uplate preko kreditnih kartica.
S druge strane, uplata na račun u drugoj državi se ne isplati. Ja sam nedavno imao slučaj kada sam trebao uplatiti sitnih 11 € na njemački račun, naše banke za tu transakciju su tražile naknadu od nekih 200 kn pa sam odustao i riješio to preko paypala.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19901 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/05/2018 : 09:04:26  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

I dalje neću napraviti konto,čekam tebe da izumiš nešto na tu temu pa da mi bude korisnije.

Pa upravo to je smiješno, ako ne i bezobrazno.
Ponosiš se da nemaš bankovni račun, ali nisi preponosan moljakati usluge od onih koji imaju.

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 07/05/2018 : 12:57:57  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message  Reply with Quote
A sto je najsmjesnije...tonkin ljubimac moderator ne bi da mu 'alali dvaestak evra iako ima platu desetak milja evra..a iscasio je jezik na njegovoj bulji...

Edited by - KRAS on 07/05/2018 13:00:01
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25970 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 07/05/2018 : 13:43:21  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ajde bre Krase, isprsi se ti za tih dvaes evrića! Pa ti se hvališ kako zarađuješ toliko u minutu. Zlatni lanac, zlatni zub, koke iz Kine koje ti puše i daju napojnicu, stado od iljadu ovaca, ludnica...

Šta je za tebe dvaes jevreja???

A ja sam alalio toliko toga. Ali ko iz srca alali, ne priča o tome.
Tako da me zaobiđi. Nemoj samo da pomešaš ovce i Kineskinje.

Edited by - manhunter on 07/05/2018 13:46:58
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25970 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 07/05/2018 : 13:45:30  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

https://www.cardscout.de/prepaid-kreditkarte-ohne-schufa

Ukoliko ti treba pomoć u vezi nemačkog, javi.

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 07/05/2018 : 14:28:21  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ajde bre Krase, isprsi se ti za tih dvaes evrića! Pa ti se hvališ kako zarađuješ toliko u minutu. Zlatni lanac, zlatni zub, koke iz Kine koje ti puše i daju napojnicu, stado od iljadu ovaca, ludnica...

Šta je za tebe dvaes jevreja???

A ja sam alalio toliko toga. Ali ko iz srca alali, ne priča o tome.
Tako da me zaobiđi. Nemoj samo da pomešaš ovce i Kineskinje.

Hehe..sta se odma palis ko supalj zub..ja svoje pare trosim da zadovoljim svoje komplexe.ne pada mi napamet da potpomazem neradnike...i sta sad.ti si ovde ispao khm..kao.evo tonkic rado bi ti pomogao al ce skuplje da te kosta izlaz nego ulaz..tezak je tvoj alal ko crna zemlja
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 07/05/2018 : 14:35:02  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Nemam.

Jebote.pa necemo sad u dvajes evrova..aj slobodno izvrsite transakciju KRAS casti proviziju
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15015 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 07/05/2018 : 16:33:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

Možda bi trebao razmotriti tu opciju ako je dostupna.
Takva kartica je odlična stvar jer ne trebaš nigdje imati otvoren tekući račun, uplaćuješ na nju onoliko koliko misliš potrošiti, a možeš kupovati na svim web shopovima koji primaju uplate preko kreditnih kartica.
S druge strane, uplata na račun u drugoj državi se ne isplati. Ja sam nedavno imao slučaj kada sam trebao uplatiti sitnih 11 € na njemački račun, naše banke za tu transakciju su tražile naknadu od nekih 200 kn pa sam odustao i riješio to preko paypala.

Ma mislim otvoriti konto upravo radi tih online kupnji i imati neku malu svotu novca,čisto za održavanje.
Kad uplaćujem s njemačkog računa na hrv, nema naknade nikakve.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19901 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/05/2018 : 16:46:39  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Kapitulacija!

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15015 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 07/05/2018 : 16:49:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Ponosiš se da nemaš bankovni račun, ali nisi preponosan moljakati usluge od onih koji imaju.

Prva stvar ne ponosim se, ne stavljaj mi riječi u usta a kada me već povlačiš za jezik, stvarno si ne samo bezobrazan nego i nekulturan dečko, ali polako život će te naučiti već da budeš drugačiji.
I zadnja stvar,ono što ti nazivaš moljakanje, to je zapravo normalno pitanje i tko ima volje,želje, vremena...hoće, bitno da ne pitam takve kao što si ti i tebi sličnima.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15015 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 07/05/2018 : 16:51:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

https://www.cardscout.de/prepaid-kreditkarte-ohne-schufa

Ukoliko ti treba pomoć u vezi nemačkog, javi.

Znači moraš imati i posebnu karticu ne samo konto?
Kolega kaže da samo konto trebaš imati, a iskreno ne znaju ni oni sami.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15015 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 07/05/2018 : 16:53:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by KRAS

quote:

quote:

quote:

Nemam.

Jebote.pa necemo sad u dvajes evrova..aj slobodno izvrsite transakciju KRAS casti proviziju

Hvala na ponudi ali neradnik ne bi od takvih uzeo ni čašu vode ni 200 000 eura
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 07/05/2018 : 17:06:08  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hvala na ponudi ali neradnik ne bi od takvih uzeo ni čašu vode ni 200 000 eura

ponuda je retoricka.posto
te MH onako ponizio...za 200 000 i mnogo vece baje guzice bi dali
ali to je nevazno. nesto drugo me bas zanima
kako to da nemas bankovnog racuna.to je danas nezamislivo cak i za socijalne slucajeve
jedino dileri droge danas mogu prezivljavati bez bankovnog racuna.samo oni i niko vise
pa me zanima kako uspijevas zivit bez racuna
mozda si stvarno sposoban
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15015 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 07/05/2018 : 17:08:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Nije mi uzalud Kristijan Golubović uzor-glede bankovnog računa.
O poniženju i tko bi dao nešto za 200 000 eura, nemam potrebe komentirati.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19901 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/05/2018 : 17:10:38  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Prva stvar ne ponosim se, ne stavljaj mi riječi u usta a kada me već povlačiš za jezik, stvarno si ne samo bezobrazan nego i nekulturan dečko, ali polako život će te naučiti već da budeš drugačiji.
I zadnja stvar,ono što ti nazivaš moljakanje, to je zapravo normalno pitanje i tko ima volje,želje, vremena...hoće, bitno da ne pitam takve kao što si ti i tebi sličnima.

Riječi u usta? Nipošto, baš si onako ponosito ondje rekao kako nemaš račun u banci jer su bankari navodno lopovi.
E sad, i nije neka magija preživjeti bez računa ako na preprekama ispituješ ljude s računima da ti pomognu.
To bi bilo kao kada bih se ja hvalio da mogu, bez problema, živjeti bez auta, a istovremeno svakodnevno molio prijatelje da me negdje odbace svojim autom.

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15015 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 07/05/2018 : 17:12:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Ajde odgovorim za par minuta kad pregledam stranicu letova koju si mi poslao.
Uglavnom opet filozofiraš antifilozofijom.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000