forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 MaFest 2018
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 21

Poli
Advanced Member

Slovenia
38105 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 23/05/2018 : 08:58:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by shalilo6

Pizzeria Oz na početku šetbice na plaži, Roma iznad autobusnog kolodvora, a i hotelu Biokovo na rivi nije loša pizza.

Danke!

Od "insajdera" sam dobio namig da je dobra i Domina kraj kolodvora i La Strada (fast food) dole na rivi. Cemo probat malo tu, malo tamo.

Nemam pojma sta je "dalmatinska spiza", ako je nesto bez mesa i jaja, mogu probat. Cika Google prikazuje da bi moglo bit nesto takvo.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6267 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 23/05/2018 : 09:44:17  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Ja ti preporucam pašticadu. IMHO nešto najbolje što se more pojest ;)

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38105 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 23/05/2018 : 10:03:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DiSkAcH

Kako vec rekoh, ako je bez mesa, mogu pokusat, No, slike mi prikazuju neke kadavere, tako da jok.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Garfield_Mo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1258 Posts

Member since 11/06/2009

Posted - 23/05/2018 : 10:07:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Garfield_Mo's Homepage  Send Garfield_Mo a Private Message  Reply with Quote
Naravno, i ove ćemo godine povodom MaFesta predstaviti mnoštvo majica, a prva od njih je ona s logom MaFesta!:-)

Vidimo se u Makarskoj za nekoliko dana...:-)

[url=https://ibb.co/cjLpt8][/url]

http://www.mostrip.ba/

https://www.facebook.com/KLUBMOSTRIP/
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6267 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 23/05/2018 : 10:27:32  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

quote:

Kako vec rekoh, ako je bez mesa, mogu pokusat, No, slike mi prikazuju neke kadavere, tako da jok.

Ajoj, ja sam krivo shvatio...mislio sam da baš želiš mesine.
Šteta, vjeruj mi ovo je bogovsko jelo.

Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14008 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 23/05/2018 : 10:54:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by shalilo6

Pizzeria Oz na početku šetbice na plaži, Roma iznad autobusnog kolodvora, a i hotelu Biokovo na rivi nije loša pizza.

Danke!

Od "insajdera" sam dobio namig da je dobra i Domina kraj kolodvora i La Strada (fast food) dole na rivi. Cemo probat malo tu, malo tamo.

Nemam pojma sta je "dalmatinska spiza", ako je nesto bez mesa i jaja, mogu probat. Cika Google prikazuje da bi moglo bit nesto takvo.

Nasuprot "Pizza cuta" prodaju se odlični sendvići, hamburgeri tko voli fast food, imaju i malu vanjsku terasicu, cijene su pristupačne...
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14008 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 23/05/2018 : 10:55:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Vegetarijanska pašticada
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14008 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 23/05/2018 : 10:56:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Garfield_Mo

Naravno, i ove ćemo godine povodom MaFesta predstaviti mnoštvo majica, a prva od njih je ona s logom MaFesta!:-)

Svijetlo plava nijansa, baš primorski, lijepo
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4032 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 23/05/2018 : 12:29:59  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Garfield_Mo

Hoće li biti veličina za prave muškarce od 3XL na više ?
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6408 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 23/05/2018 : 13:17:41  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
quote:

Običan saft
Go to Top of Page

shalilo6
Average Member

Croatia
554 Posts

Member since 30/03/2017

Posted - 23/05/2018 : 13:32:58  Show Profile Show Extended Profile  Send shalilo6 a Private Message  Reply with Quote
Ma kakva pašticada, triba se napucat raštike i suvi rebara.

Beware the Jabberwock, my son!
Go to Top of Page

Korg
Senior Member

Ireland
1038 Posts

Member since 23/02/2015

Posted - 23/05/2018 : 13:33:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Korg a Private Message  Reply with Quote
Vidimo se u subotu
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14008 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 23/05/2018 : 15:23:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Zna li tko hoće li parking gdje će biti burza stripova, biti otvoren za mogućnost parkiranja automobila?
Ono, hoće li biti mjesta za sve tamo?
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6267 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 23/05/2018 : 15:47:22  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hercule Poirot

Zna li tko hoće li parking gdje će biti burza stripova, biti otvoren za mogućnost parkiranja automobila?

Pa koliko se ja sjećam, parkinga u blizini ima, ali ko prvi njegova djevojka..ja sam prošle godine tamo parkirao negdje 18-19h.

Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14008 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 23/05/2018 : 15:50:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Hercule Poirot

Pa koliko se ja sjećam, parkinga u blizini ima, ali ko prvi njegova djevojka..ja sam prošle godine tamo parkirao negdje 18-19h.

Vjerojatno će štandovi biti bliže Osejavi ili onom zelenilu, da bi parking bio slobodan za automobile...
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13086 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 23/05/2018 : 16:38:11  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

Takvih uvijek ima ko u priči majica, ja si kupujem "S", netko bi rekao - na "dječjem odjelu"

Ali lijepo izgledaju ove majice za MaFest, sviđa mi se boja.

Strike first. Strike hard. No mercy.
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 23/05/2018 : 18:21:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Ja sam već stigao, danas u 15h. Tradicionalno prvi ili među prvima. Castellini i Luka Enoch već nude ilustracije u pivnici, ali nema tko da ih uzme, ha ha!
Tko stigne sutra neka se javi za kavu.
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5003 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 23/05/2018 : 23:08:34  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ReemCP

quote:
Originally posted by sumohrvat

Takvih uvijek ima ko u priči majica, ja si kupujem "S", netko bi rekao - na "dječjem odjelu"

Ali lijepo izgledaju ove majice za MaFest, sviđa mi se boja.

Prošlu sam godinu osta bez majice , jer sam doša zadnji dan
Prvo kad dođem je kupit majice jer brzo nestanu
Je li dolaziš na Mafest

Edited by - RAKOSI4 on 23/05/2018 23:13:35
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13086 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 24/05/2018 : 02:21:12  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by RAKOSI4

Je li dolaziš na Mafest

Ja da ikako mogu doći, želja bi mi bila tebe upoznat otišli bi se prvo dobro najest, a onda dalje vidit što nudi taj MaFest a zamisli da se još i Teller nađe u društvu

Strike first. Strike hard. No mercy.
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5003 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 24/05/2018 : 05:07:37  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ReemCP

quote:
Originally posted by RAKOSI4

Je li dolaziš na Mafest

Ja da ikako mogu doći, želja bi mi bila tebe upoznat otišli bi se prvo dobro najest, a onda dalje vidit što nudi taj MaFest a zamisli da se još i Teller nađe u društvu

Nadam se na sljedećem Mafestu ili nekom drugom zgodom , a moramo nekako dovuć i Tellera
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26836 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 24/05/2018 : 06:49:13  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dcopic

Ja sam već stigao, danas u 15h. Tradicionalno prvi ili među prvima. Castellini i Luka Enoch već nude ilustracije u pivnici, ali nema tko da ih uzme, ha ha!
Tko stigne sutra neka se javi za kavu.

Koliko kostaju Castellinijevi printevi?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

TomDar
Junior Member

Slovenia
488 Posts

Member since 05/11/2003

Posted - 24/05/2018 : 09:05:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit TomDar's Homepage  Send TomDar an ICQ Message  Send TomDar a Private Message  Reply with Quote
Evo i mi (poli, Lux i ja) stigli jutros u 4h. Prisustvovali gašenju požara (http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=1046742) 😕

Moje aukcije: Pocetna od 1kn (brez rezerve)
TomDar official topic: Topic u vezi mojih aukcija

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40329 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/05/2018 : 18:55:55  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Uzas jebote.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19702 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 24/05/2018 : 20:44:12  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Tinton iz in da Haus!

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26836 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 24/05/2018 : 20:52:44  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
a bija si tako normalan momak?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page
Page: of 21 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000