forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor zlatni klasik
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 15

ivanl
Advanced Member

Croatia
15787 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 01/06/2018 : 03:54:51  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

Mister No bi bio dobar izbor. Malo za klasičare, malo za nove čitatelje. ;)

Saguaro, Dampyr, Jedno doba jedna priča takodjer.

U biti, Ludens bi trebao imati ediciju ko originalna Zlatna serija. Svaki broj novi junak, ali cjelovita priča.

Saguaro je "hrabro" dosao do druge knjige, pa stao.
O Dampyru je vec toliko toga receno, ajde sretni smo da i ovako izlazi...
JDJP izlazi prilicno regularno, i tu se nade zbilja dobrih stvari...
Ponovo pilota na kioske, tko zna kako bi to proslo?
Jos jedna ZS? Ma nije to potrebno...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 01/06/2018 : 06:27:24  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Ma sve bi bilo bolje nego opet miki Zagor.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26836 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 01/06/2018 : 06:57:53  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Za koga bi bilo bolje?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

danielp
Senior Member

Serbia
1367 Posts

Member since 29/05/2004

Posted - 01/06/2018 : 08:35:18  Show Profile Show Extended Profile  Send danielp a Private Message  Reply with Quote
Ja cu ga uzimati. Nisam uzimao Klasik a Extra uzmem po koji. VC uzimam redovno
Shvatio sam da je Zagora ipak najlepse citati kao razbibrigu. Marveli i DC smaraju, za francuze i amere (koji su super) treba da budem u nekom specijalnom raspolozenju... Marka, Bleka, Kita, Mikija, Texa (osim novog) sve bas mucno citati..
Tako da Zagi rules!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 01/06/2018 : 11:08:02  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zlatan bihac

quote:
Originally posted by DODSFERD

A kojeg bi ti junaka htio vidjeti na kioscima?
Nemoj samo reći Dampyra, daj nešto što nije radio Boselli u većoj mjeri.

gregory hunter, legs, mercurio loi, ins. ricardi, tajanstveni alan, jonathan steele, akim...

naravno, ovi bi se prodavali 300-500 primjeraka po broju, a ludens treba nesto preko 2 000 komada po broju, da zarade koji dinar, a zagor ce im to i omoguciti..

Uh, sada si nabrojao hrpu smeća koje ni pas s maslom ne bi progutao, teško bi se to prodalo u više od 200 primjeraka.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15787 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 01/06/2018 : 17:47:45  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Nas' kako se kaze; ponesto za svakoga...
Ima trenutno, krasnih stvari, a tiraz i prodaja nikakvi...
Nije sve za svakoga.
Jedino mi nije jasan prestanak Alan Forda...to je stvarno misterija.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17819 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 01/06/2018 : 17:56:13  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
nik rajdera na kioske

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3017 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 01/06/2018 : 18:27:12  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Jbt,ovo ce stvarno izlazit.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 01/06/2018 : 19:12:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Nije čudno što će izlaziti. To samo znači da ljudi kupuju.
Čudno mi je da ljudi to kupuju...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

shalilo6
Average Member

Croatia
554 Posts

Member since 30/03/2017

Posted - 02/06/2018 : 09:58:52  Show Profile Show Extended Profile  Send shalilo6 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by roby05

quote:
Originally posted by Giuda Ballerino

quote:
Originally posted by Korg

Osim ako ne krenu od Nestalog istraživača, ne zanim me ovaj zlatni klasik

Nestali istrazivac je jedini pravi pocetak Zagor. Barem kao strip na koji mozemo koliko toliko ozbiljno gledati. Ono prije neka druga vremena. Bila i ne ponovila se, smijurija.

Za ovo izjavit triba imat dobro hrabrosti,a bogami i obraza.

Pa je, u današnje vrime stvarno triba bit hrabar i bit džon obraz za izrazit svoje mišljenje, pogotovo ako odudara od mišljenja većine.

Beware the Jabberwock, my son!
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3017 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 02/06/2018 : 11:30:05  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by shalilo6

quote:
Originally posted by roby05

quote:

quote:
Originally posted by Korg

Osim ako ne krenu od Nestalog istraživača, ne zanim me ovaj zlatni klasik

Nestali istrazivac je jedini pravi pocetak Zagor. Barem kao strip na koji mozemo koliko toliko ozbiljno gledati. Ono prije neka druga vremena. Bila i ne ponovila se, smijurija.

Za ovo izjavit triba imat dobro hrabrosti,a bogami i obraza.

Pa je, u današnje vrime stvarno triba bit hrabar i bit džon obraz za izrazit svoje mišljenje, pogotovo ako odudara od mišljenja većine.

Paaaa...ovisi sta se misli...i kaze.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15787 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 02/06/2018 : 12:21:33  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

Meni upravo nije cudno da raja to kupuje. Daj naslovnicu sa Zagorom, a unutra 100 strana bijelog, cistog papira, opet ce kurit...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17018 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 02/06/2018 : 12:32:58  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

quote:

Meni upravo nije cudno da raja to kupuje. Daj naslovnicu sa Zagorom, a unutra 100 strana bijelog, cistog papira, opet ce kurit...

Tako je
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15787 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 02/06/2018 : 12:34:12  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
I to bolje nego album Leta 3, "tisina".

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6408 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 02/06/2018 : 13:28:45  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

quote:
Originally posted by ivanl

quote:

Tako je

A ako još staviš tvrde korice i cijenu od 200 kn, fotografirat će se s kupljenim primjerkom i lijepit slike po forumu
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 02/06/2018 : 13:34:04  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
Predlažem Ludensu da ubace i kolekcionarsku numeraciju u svaki primjerak unutra, pa da ima ekipa još više razloga za fotkanje. Ono, imam zlatni klasik s numeracijom 1. Trump, zakopaj se koliko si nebitan pored mene...
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17819 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 02/06/2018 : 13:40:20  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
šta ih košta da pokušaju kao agarti... :D
kad bolje razmislim nisam to trebao napisati :D

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15787 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 02/06/2018 : 15:01:19  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Meni jos nije jasno, kako, ekipa nije shvatila da Libellus kobzumente i naravno izdavace ni najmanje ne tangira sto se ovde misli i iznosi o njihovoj djelatnosti. Davno je napravljena racunica o stampanim primjercima i broju kolekcionara koji ih uzimaju...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6408 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 02/06/2018 : 15:04:43  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
Što mene briga što njih nije briga što ja mislim o njima. Neke pojave se ipak moraju osuditi i ismijati, inače će debilizam potpuno prevladati.
Go to Top of Page

Anto_123
Average Member

773 Posts

Member since 16/01/2015

Posted - 02/06/2018 : 15:05:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Anto_123 a Private Message  Reply with Quote
Sve to stoji lijepo je ovo,ono ali stvarno ne vidim smisao još jedne zagorove reprint avanture.pa samo u HR je već u 4 različite edicije.U redu dolaze novi naraštaji itd. ali sad se sve od zagora a naročito kiosk izdanja mogu pronaći puno lakše nego li mi nekada stare zs i lms i to po 7-10 kn sa ponekim izuzetkom.zašto tako jeftino? pa upravo iz tog razloga što kipeee na sve strane,svatko ih ima.evo ja prvi imam komplet extra i gotovo sve od Libellusa.klasik nikad ni pomislio,Ludens knjige takođe.Kao štonetko reče dajte nam nešto štonije bilo.Zaštone pilot od početka ili Kit T. U zlatnoj kolekciji sa onim boljim kasnijim epizodama iz LMS-a.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15787 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 02/06/2018 : 15:15:01  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VALTER

Što mene briga što njih nije briga što ja mislim o njima. Neke pojave se ipak moraju osuditi i ismijati, inače će debilizam potpuno prevladati.

Tvoje neumitno pravo u demokraciji.
Moje, recimo, da kazem, da je Libellus ultimativni Bonelli izdavac. Jos samo jednom, da kazem; taljaniski autori su "afanavali", kad su vidjeli svoje junake u Libellus ruhu.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6408 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 02/06/2018 : 15:23:14  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
Libellus tjera biznis, otkrili su nišu i uspješno je eksploatiraju evo već četrnaestu godinu; u tom smislu nema im se što zamjeriti. Iritantna je horda njihovih adoranata koja piše parole i hvalospjeve, malograđanski se hvastajući potrošenim novcem.
Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2632 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 02/06/2018 : 15:31:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message  Reply with Quote
Valter ivanznj

Kaizoku ou ni ore wa naru!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15787 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 02/06/2018 : 15:45:53  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

Valter ivanznj

Koji si pak ti, uvjek iz prikrajka?

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15787 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 02/06/2018 : 15:49:56  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VALTER

Libellus tjera biznis, otkrili su nišu i uspješno je eksploatiraju evo već četrnaestu godinu; u tom smislu nema im se što zamjeriti. Iritantna je horda njihovih adoranata koja piše parole i hvalospjeve, malograđanski se hvastajući potrošenim novcem.

Ako ne znas dosad da "oni", nemaju kurca-palca zarade od tih edicija, vec upravo i rade te iste edicije za "horde", ajmo rec postavatelja ovakog oblika Bonellija, a sto cemo... mozda tebe takav entuzijazam, zelja, volja da stripovi tako izgledaju, zaobilazi. To meni nije problem.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page
Page: of 15 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000