Lijepo ovi Tex klasik izgleda. Mat korice,papir obicni na kojem i ovakva boja izgleda pristojno. Ko zna mozda i prodam knjige VC a pogotovo ako nastave s neobjavljivanjem. SA izdanje u jednoj godini ce sadrzati prvih 9 talijanskih brojeva.Za 3-4 godine ovakvim tempom SA i VC ce ih dostici.
SA izdanje u jednoj godini ce sadrzati prvih 9 talijanskih brojeva.Za 3-4 godine ovakvim tempom SA i VC ce ih dostici.
Pa koliko godisnje izbace talijani?
Mislija sam na 9 "normalnih" talijanskih texova po 164 str. Inace klasika talijani objave 2 mjesecno tj.isto kao i sad SA (jedan mjesecno ali dupli). SA ce dostici VC ,ne talijane:)
Mislija sam na 9 "normalnih" talijanskih texova po 164 str. Inace klasika talijani objave 2 mjesecno tj.isto kao i sad SA (jedan mjesecno ali dupli). SA ce dostici VC ,ne talijane:)
Kupljeno; prekrasno izdanje. Korice su mat ali su masne i zapravo mislim da to i je nekakva vrsta plastifikacije. Otisak odličan a cijena i više nego fer.
Originally posted by Spiderman
I onda ćete/ćemo ga kupiti po 30 kn i za interliber bude po 10... ono...
Ma je li? Ovakvo izdanje na interliberu kupuju samo: 1. Oni koji nisu znali da izlazi. 2. Pičkice.
Čitam vaše komentare (koji ste kupili) pa sam morao i ja danas ići po svoj primjerak Bachy me malo "prestrašio" onim komentarom gdje je od 10 primjeraka, samo 3 ostala, pa reko red je otići danas kupiti I ja sam oduševljen ovime, prelijepo izgleda
Samo.. to vjerojatno svi znate, eto došao na kiosk i tražim ga, žena ga je jedva našla. Na tom kiosku su dobili 2 primjerka, ali jedva je ona njega našla gore na vrhu negdje.. E sad zamisli nekoga tko ne prati forum i to, fan je Texa ili bi volio ovako nešto imati, kupiti, kako da on to vidi na kiosku? Strašno i šteta..
Originally posted by teller
..kupite bar duplo to izdanje pa cemo brze dobit bolje epizode..
Ja ću kupit još jedan primjerak ako mi obećaš da ćeš odsada dolazit na forum kako si prije dolazio
Uživo je stvarno još lipši , i još s tri boje hrbata, dosad najlipši tip naslovnice kad dođu još bolje priče kupujem u dva primjerka. Mislim da se tiska u 4.000 primjeraka, ide to sigurno.
Lijepo ovi Tex klasik izgleda. Mat korice,papir obicni na kojem i ovakva boja izgleda pristojno. Ko zna mozda i prodam knjige VC a pogotovo ako nastave s neobjavljivanjem. SA izdanje u jednoj godini ce sadrzati prvih 9 talijanskih brojeva.Za 3-4 godine ovakvim tempom SA i VC ce ih dostici.
Jel ima IKAKVIH vijesti da bi mogli krenuti pilota od početka u nekakvom klasiku?
Usput, ako se ne varam, ova epizoda Texa, prva jel, je stara HEBENIH 70 GODINA!
Kaetano neće još ali oće jednog dana po IF EDIZIONU po dva stripa u jednom i molim te skloni više taj pištolj od glave da mi se ne ozlijediš pa bude jedan stripofil manje , i onako nas je puno