Lego je zakon...ja nabavio prvi komplet prije mjesec dana,zavrsio sa slaganjem,otkrio novu ovisnost te sad trazim sljedeci izazov.Nije to uopce lagano pogotovo ovi komplicirani modeli sa par tisuca dijelova.
Nabavite si psa, pa u šetnju. Ne morate mu čak ni nužno napraviti kućicu od legača. Možete probati zakeljiti Eiffelov toranj od šibica, ako ništa jeftinije je.
Legici su ludilo. Koliko sam ih klincima kupio i gustali su u sastavljanju. Razvija motoriku, jaca um i potice kreativbost... Bilo je tu onih kutijetina od metra ipo...ali eto vise ih ne zanimaju, iako se kaze da to ne mozes prerasti. Dosle su neke druge stvari i treninzi, a ostale silne plasticne kutije pune djelova.
Jednom smo kupili neki dvorac za sina kad je prosao s 5 i ostavili podatke za nagradnu igru...kad nakon par dana zovu da dodemo po nagradu...kutijetina jedva stala u auto...nemos vjerovat koliki je to dvorac bio. Sastavili ga uredno, igrali se, sluzio za ukras i onda se tokom vremena lagano rasuo/urusio i sad ko zna gdje su svi ti djelovi... po plasticnim kutijama. Koliko sam ih upozoravao i govorio da je steta, al zanista...prerasli i napustili. Ali sjajni su ti legici. Gust ih je bilo sastavljat i gledat sastavljene.
Legici su ludilo. Koliko sam ih klincima kupio i gustali su u sastavljanju. Razvija motoriku, jaca um i potice kreativbost... Bilo je tu onih kutijetina od metra ipo...ali eto vise ih ne zanimaju, iako se kaze da to ne mozes prerasti. Dosle su neke druge stvari i treninzi, a ostale silne plasticne kutije pune djelova.
najbolja stvar, mater mi ih je uvijek kupovala, to i stripove/romane... top, bas bolje ne ide... nazalost sad su uzasno skup sport, ali djeca su sretna da imaju takvog oca
Ja sam kao mulac obožavao legiće i slinio na kataloge, dobio sam ih par puta, ali većinom neke najmanje i najjeftinije. Sjećam se da je u to vrijeme in bio space, gusari, robin hood i vitezovi, tada nije bilo ovih po franšizama. Ugl tu i tamo mi zapne oko za nešto kada ih vidim i slinim, ali onda vidim cijenu i samo se okrenem. Bezobrazno su preskupi.
Mamlaze daj neku sliku što si složio, što slažeš?
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...