Svaka čast svima koji će ovo čitati, nisam pratio junaka, jednostavno ne spada u moj "radijus kretanja" ali mu želim dobru prodaju jer se nadam da će nekad biti nastavljeni Martyji i Mister No-ovi.
Jel ovaj specijal mjesečno izdanje ili? Nisam nikad kupovao Dampyra ali ako je ovo prvi broj ikada izašao, i ako će izlaziti mjesečno, možda oprobam
U Italiji je jednom godisnje. Ostaje za vidjeti kakav ce biti ritam kod nas. Za sad je kod prekomorskih susjeda na broju 13. Izlazi sad brzo jos jedan.
Mozda ovo bude podstrek Veselom da nastavi sa redovnom serijom, da malo ubrza Nadam se da im je ovaj plan ritma tocan, kao sto kazes, brzo ce onda objaviti specijalce i stici Talijane.
Mozda ovo bude podstrek Veselom da nastavi sa redovnom serijom, da malo ubrza Nadam se da im je ovaj plan ritma tocan, kao sto kazes, brzo ce onda objaviti specijalce i stici Talijane.
Kad pogledas ritam VC-a sa 3 knjige i 10 epizoda u skoro 6 godina, onda ti je jasno, da je to ajme... a koliko smo pisali i vapili da ubrzaju. Dobro ga i izdaju jos... jedina sansa je dati potporu Strio Agentu i nagovorit Bernarda da sto prije nastavi redovne brojeve.
Kad pogledas ritam VC-a sa 3 knjige i 10 epizoda u skoro 6 godina, onda ti je jasno, da je to ajme... a koliko smo pisali i vapili da ubrzaju. Dobro ga i izdaju jos... jedina sansa je dati potporu Strio Agentu i nagovorit Bernarda da sto prije nastavi redovne brojeve.
Slažem se. Kad se VČ odluči za izdanja u obliku biblioteke, popularnih "debeljuca", zaboravi na ikakvu smisleniju dinamiku izdavanja...
Čitao (dvaput). Prije čitanja nebi bilo zgorega podsjetiti se na br.20 Dvorac u Karpatima, ovaj spec se nadovezuje poprilično na taj broj. Andreucci ovdje u punoj formi. A i Boss, naravno.
Ček baš nadovezuje ili samo spominje događaje iz tog broja? Davno sam prolistao par skenova ali izgledalo mi je da se specijali mogu bez problema čitati bez redovne serije. Ili se varam?