Dragonero sam okinuo samo onaj prvi, tj. nulti, pilot, kako vec, i svidio mi se premda je ubrzan na momente. Peter Jackson bi napravio bar 4-5 filmskih nastavaka po 3h od toga. Dampyra sam vec odavno prihvatio, samo nekako stavio u zapecak, te mi je drago vidjeti sve najave oba junaka.
Dragonero sam okinuo samo onaj prvi, tj. nulti, pilot, kako vec, i svidio mi se premda je ubrzan na momente. Peter Jackson bi napravio bar 4-5 filmskih nastavaka po 3h od toga. Dampyra sam vec odavno prihvatio, samo nekako stavio u zapecak, te mi je drago vidjeti sve najave oba junaka.
Taj je "nulti" Dragonero majstorski nacrtan. Koliko samo tabli onako precizno i detaljno nacrtano. Rijetko videno.
Kupio jutros oba (retro i moderni) u Školskoj knjizi na Trgu bana Jelačića! S popustom cijena 23,20 kn/kom.
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
(Stoje na polici sa strane, a ne na stolovima poput ostalih stripova)
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Znaš li možda ima li u ponudi još brojeva 1 i 3 (Tex i Zagor) u retro verziji? Jučer sam bio u Zagrebu i potpuno zaboravio navratiti u ŠK a ovdje kod mene nemam gdje provjeriti.
Znaš li možda ima li u ponudi još brojeva 1 i 3 (Tex i Zagor) u retro verziji? Jučer sam bio u Zagrebu i potpuno zaboravio navratiti u ŠK a ovdje kod mene nemam gdje provjeriti.
mislim da sam vidio... Nemaju jedino TEXA u "modernoj verziji" (Nova ZS, br.1)
mislim da sam vidio... Nemaju jedino TEXA u "modernoj verziji" (Nova ZS, br.1)
Malo mi je cela priča oko Zlatne serije Veselog četvrtka konfuzna... S jedne strane osećam potpuno oduševljenje svaki put kada kupim i uzmem u ruke novi strip sa retro B naslovnicom, a sa dr.strane malo sam skeptičan oko ccele stvari. Nije mi najjasnije šta VČ u stvari namerava sve da objavljuje u ediciji ZS? Zagora preuzimaju iz Almanaha al ne pratim toliko ostale junake da bih shvatio šta im je plan... Plašim se da ni oni nemaju neki jasan dugoročni plan kao što nemaju ni sa knjigama Zagor sa kojima ovim tempom izlaženja, nameravaju da stignu redovno izdanje 2028 (ako uopšte to i nameravaju!)