forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 darkwoodski kralj
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts

Member since 23/03/2003

Posted - 13/01/2004 : 23:05:54  Show Profile Show Extended Profile  Send degman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by darkwoodski kralj
jel ga moguce kupiti na kioscima jer mi je mama rekla da ga nema kod nje u trafici a to je najpronetnija trafika u Zadru i nebi je moglo zaobici

o pa ti si momcicu iz moga grada a
dobar moras bit
ja se trudim da zadrani imaju dobar ugled na ovom sajtu
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 14/01/2004 : 04:58:42  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
Opa znaci ima jos Zadrana. Pa iz kojeg si ti kvart(dijela) grada. Vjerovatno si namo Vruljica,Poluotok ili Borik??Pa slusaj mozda se i znamo u koju si srednju i osnovnu isa?

I mean to be mean but thats all I can be its just me...
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 14/01/2004 : 04:59:15  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
Ma imamo mi odlican a ne dobar ugled:))))

Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 14/01/2004 : 05:07:19  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
Ne glumim ja nista. Rodjen sam u Dalmaciji u Zadru prije 17.5 god. Tamo sam proveo cili zivot nikad se nisan maka iz tog grada. Materina strana mi je 90% zadrani dok mi cacina nije. Prvo da dodjes u moj grad vidija bi da dio grada u kojem ja zivim govori sa puno talijanskih rici i puno ulicnog govora koji je uobicajen. Svi ti govore ka i ja doli. Osim kako vidis ja se mogu odlicno knjizevno izrazavati bez ulicnog govora samo zato sto d 7 raz. pa dokle sam bia u HRV. sam imao hrvatki knjizevnost i gramatiku 5. Cesto sam predstavljao razred, ili razgovarao o nekim temamam sa prof. starijim ljudima i tako te gluposti,citanja...Tako da ja govorin nekad ulicno nekad knjizevno a nekad ih pomisam.Zbog toga ja zvucim nako.evo pitaj Degmana kako govore ljudi koji zive u Zadru u dijelu Arbanasa ako mi ne virujes.

Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 14/01/2004 : 05:12:16  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
Degman sad sam pogledao tvoj profil. Po imenu mi izgledas ful poznat,naime jesi ti mozda prosle godine maturirao u turistickoj skili ili ti je to brat,rodjak ili nesto. Jer znan jednog Jablana a slika ti je malo zamucena pa ne vidim dobro.
Pozdrav Zadranu.

Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 14/01/2004 : 05:16:23  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
Zosko, nije mi jasno kako uopce mozes nekog tako nesto pitati. Zivin 17 god. u Dalmaciji nisan se nikad maka i ti meni zasto glumim dalmatinca. To je isto da ja tebi recen ajme sto glumis Hrvata a nemam pojima nista o tebi. To ti je bilo nepotrebno jer kako vidis ja mogu malo ovako malo nako zavisi kako me pukne,o cemu se govori...

Go to Top of Page

degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts

Member since 23/03/2003

Posted - 14/01/2004 : 09:47:11  Show Profile Show Extended Profile  Send degman a Private Message  Reply with Quote
na vostarnici stojim
pravo da ti kazem niti se ne sicam svoje mature (sad ce se javit zlobni ljudi) :)) inace sam bio kemijska
de updejtaj taj svoj profil i upisi prave podatke ko prav covik
jerbo nemos se sramit svog imena! jel tako?! ;)
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 14/01/2004 : 15:27:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
a degi kak se nemos sjetit svoje mature:)))))

Neke se stvari ne mogu kupiti novcem.Te stvari kostaju puno para
''Ovo mjesto je puno pitona,koji su opasni,zato cuvajte svoje u gacama''
Go to Top of Page

degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts

Member since 23/03/2003

Posted - 14/01/2004 : 16:25:36  Show Profile Show Extended Profile  Send degman a Private Message  Reply with Quote
:))) vise je razloga :))))
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 14/01/2004 : 22:46:55  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
Moj pravi profil je i upisan. U Americi sam nesto vise od 6 mjeseci. Do 15.07.2003. sam bija U zadru i onda otisa. Inace ime,adressa god. sve je istinito osim sto cu za 4 miseca 18. Ali stavija sam 17. jer mi i je zapravo toliko. A onda se neznamo. Ali kako vidis pogodija sam di zivis jel to su predjeli u kojima je nekad bilo 1000 Zagor fanova i jos se neki drze...Ne znan stvarno zasto mislis da nisam stavio svoj pravi profil. Jedina dobra mana mi je u biti da se uvijek predstavljam pravim imenom i ostalim podacima...

Go to Top of Page

degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts

Member since 23/03/2003

Posted - 14/01/2004 : 22:57:50  Show Profile Show Extended Profile  Send degman a Private Message  Reply with Quote
ma sorry
pravo da ti kazem nisam ti ni profil pogleda cim sam vidia USA (eto sad jesam)
ti si arbanas ako sam skuzia?
to bi dosta objasnilo o tvom prvotnom ponasanju :)))
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 14/01/2004 : 23:04:42  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
Hahahaha. Pola sam Arbanas. Tamo sam isa u skolu,svi najbolji frendovi iz Arbanasa,svaki dan doli,kod prijatelja spavam svaki tjedan u Arbanasima pa kako neces navuci njihov govor eli??Inace imam stan na bulevaru. A isa sam u Turisticku do 2.
Hahahaha i to zadnje si dobro napisa:)))))

Go to Top of Page

degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts

Member since 23/03/2003

Posted - 14/01/2004 : 23:37:19  Show Profile Show Extended Profile  Send degman a Private Message  Reply with Quote
c
ma odma sam te procita ;)
a sto radis u meriki? skolovanje a?
Go to Top of Page

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 15/01/2004 : 03:27:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message  Reply with Quote
WTF is Arbanas?

Trebao sam znati da se sa bandom meksičkih pijanica ne može daleko dogurati.
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 15/01/2004 : 05:35:52  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
a e skolovanje nego sto drugo.Evo sutra imam 2 zavrsna ispita pa malo ka ono ucim. Ali da ti pravo kazen odi su vece mogucnosti nego kod nas u vezi posla. A ko ti je taj WTF ili sto to vec znacilo???

Go to Top of Page

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 15/01/2004 : 07:59:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message  Reply with Quote
What the fuck. Fakat, ljudi šta vam je Arbanas?

Trebao sam znati da se sa bandom meksičkih pijanica ne može daleko dogurati.
Go to Top of Page

degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts

Member since 23/03/2003

Posted - 15/01/2004 : 11:54:17  Show Profile Show Extended Profile  Send degman a Private Message  Reply with Quote
arbanasi su ti dio grada zadra
tamo se vole tuc, imaju dosta kriminalaca, relativno dobru drogu
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 15/01/2004 : 12:30:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by degman

relativno dobru drogu

Kako znas da je dobra?
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 15/01/2004 : 18:57:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
quote:

arbanasi su ti dio grada zadra
tamo se vole tuc, imaju dosta kriminalaca, relativno dobru drogu

ko kod nas blatusa zo

Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 15/01/2004 : 18:58:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

quote:

relativno dobru drogu

Kako znas da je dobra?

smizla ima svugdje prste umjesane

Go to Top of Page

degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts

Member since 23/03/2003

Posted - 15/01/2004 : 22:49:57  Show Profile Show Extended Profile  Send degman a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

relativno dobru drogu

Kako znas da je dobra?

A ST OTE ZANIMA A?!
ZA KOGA RADIS?? mup, obavjestajnu...

recimo samo da znam
Go to Top of Page

Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts

Member since 16/03/2002

Posted - 16/01/2004 : 00:25:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Tomek a Private Message  Reply with Quote
Evo Verfalk obavezno pročitaj ovaj članak:
http://arhiv.slobodnadalmacija.hr/20020219/crnakronika01.asp

i sad da ne stavljam linkove ostalih članaka evo isječak iz članka u kojem su uhićeni neki dileri
"...Međutim, na konferenciji se, zbog interesa istrage koja je u tijeku, nije moglo doznati ništa o identitetu privedenih, pa čak ni s kojeg su područja grada. Na pitanje je li riječ o predjelu Arbanasi i osobama čija su se imena našla na poznatom anonimnom letku građana prije dvije godine, rečeno je samo da “nisu svi iz Arbanasa”...

Čisto da malo upoznaš Arbanase

Da otkud Degman zna!? Kako neće znati, vidiš koliko droge se tamo vrti!

Edited by - Tomek on 16/01/2004 00:33:29
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 16/01/2004 : 01:07:51  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
Isina je da su Arbanasi najjaci dio grada pred kojim svi strepe,isto tako ni bibinjci nisu daleko. to je misto uz Zadar sa preko hiljadu stanovnika i oni su takodjer poznati po tucama. I to sto govoris o Dilerima ako se ne varam bili ih je 20tak i mogao bi ti navesti skoro sva imena jer ih sve skoro znan. I ponovo im nije bilo nista i pusteni su. To ti je zakon jacega. A bibinjci i Arbanasi su uvik bili u neprijateljskim odnosima i znan kako neredi pocinju izmedju njih. Necu nista komentirati o tome jer to se dogodilo par puta i nadan se da to vise nikad necu viditi...

Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 16/01/2004 : 01:09:36  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
Nije tamo droga dobra tamo je ona prvoklasna!! Tako bar kaze svako ko je proba;)))

Go to Top of Page

igorpb
Senior Member

Australia
1931 Posts

Member since 24/08/2003

Posted - 16/01/2004 : 11:00:34  Show Profile Show Extended Profile  Send igorpb a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

relativno dobru drogu

Kako znas da je dobra?

A ST OTE ZANIMA A?!
ZA KOGA RADIS?? mup, obavjestajnu...

recimo samo da znam

Za mene