Author |
Topic  |
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29653 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 08/07/2018 : 12:01:44
|
quote: Originally posted by Markos
quote: Originally posted by supermark
inače, Vrsaljko i Modrić man of the match nije mi jasno zašto su svi slijepi na igru Vrsaljka pa preko čovjeka je išlo 90% hrvatskih napada
Da bar ima upotrebljiv centaršut...
pa koliko ih je uputio krivnja napadača je što nisu barem jedan spremili u mrežu s druge strane Perišić i Strinič nisu dva centaršuta uspjeli u 120 minuta... |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29653 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 08/07/2018 : 12:02:35
|
quote: Originally posted by risbozg
quote: Originally posted by globinjo
Pune engleske novine ponovo bahatih engleza...da ih bar nabijemo i to preko penala a to im je gore od bilo čega englesku ligu obožavam ali njihovu repku sve suprotno.. seratori engleski
da mi netko ponudi da ćemo razbit bahatu stoku u srijedu,a popušit u finalu,odmah bi potpisao...mamicu im prepotentnu i umišljenu...
+1
sve potpisujem po bezbroj puta
nek pobijedimo u srijedu 1-0 pa možemo u finalu i sa 4-0 izgubiti |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
DKoor
Senior Member

Croatia
1593 Posts
Member since 18/12/2006 |
Posted - 08/07/2018 : 12:05:35
|
Pune engleske novine ponovo bahatih engleza...da ih bar nabijemo i to preko penala a to im je gore od bilo čega englesku ligu obožavam ali njihovu repku sve suprotno.. seratori engleski
da mi netko ponudi da ćemo razbit bahatu stoku u srijedu,a popušit u finalu,odmah bi potpisao...mamicu im prepotentnu i umišljenu...
+1
Jesu li se engleski igraci bahatili po novinama ili se radi o klasicnoj engleskoj novinarskoj prici gdje se oni kao nekakvi favoriti vide u finalu nakon utakmice sa nama? |
Moje aukcije u prodaji |
 |
|
roby05
Advanced Member

Croatia
3032 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 08/07/2018 : 12:06:42
|
quote: Originally posted by stinky
quote: Originally posted by roby05
Onda mi ne zivimo u istoj drzavi,istom kontinentu... Pazi,velicina,u redu sto se tice rezultata,ide kako ide,ali ide bez obzira. Otvoreno je sve i nije iznenadjenje ako se bude prvacima. Znaci li to da ako imas neke zasluge,da sa druge strane mozes radit sto te volja i kako te volja? Skacete sebi u usta.Nije valja Sanader i ostali (puno ih je za nasu malu zemlju),a Mamic (Modric) valja!?? U normalnim sustavima su i vece glave padale.Ja sam siguran i znam da je lagao,a vi dokazite da nije.
Naravno da ne živimo u istom svijetu. Ja ne padam u histeriju ako netko nešto kaže na sudu, taman i ako laže. Svašta se događa u životu i sve to treba nositi i smjestiti na pravo mjesto. A onaj tko može pucati penale na svjetskom, može se nositi i sa sitnim sudskim stvarima. Tako ti je to, a ti se grizi.
Puno filozofiras,cak i previse,a malo kazes,tj.nista smisleno. Vjerovatno govoris iz samo svoje perspektive,tj.vidis,a ne vidis. Histerija?Smisan si,ja samo razlikujem dobro i lose,ruzno i lipo i tako to.Penali?Tu ti prakticki vise hrabrosti triba vrataru nego igracu. Ja se inace ne grizem,vise se ti grizes hoce li Lukica dat ili falit taj penal. Heroj nacije kriminalac Luka Modric! To je ka u Kominu,najpametniji covik je ludi Jure.Pametnome dosta!
|
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
 |
|
Tonto
Advanced Member

8954 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 08/07/2018 : 12:08:57
|
quote: Originally posted by DKoor
+1
Jesu li se engleski igraci bahatili po novinama ili se radi o klasicnoj engleskoj novinarskoj prici gdje se oni kao nekakvi favoriti vide u finalu nakon utakmice sa nama?
novinari ka novinari... svugdi su isti. |
The less I have the more I am a happy man |
 |
|
Tutta
Advanced Member

Germany
32887 Posts
Member since 19/02/2010 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
don_draper
Advanced Member

4608 Posts
Member since 08/06/2018 |
Posted - 08/07/2018 : 12:41:58
|
Englezi su puno suverenije prošli Šveđane, mi smo nakon 90.minute jedva trčali, ako fizička sprema bude odlučivala jao nama |
I sell the fact that I can't be bought |
 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16639 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 08/07/2018 : 12:55:42
|
quote: Originally posted by don_draper
Englezi su puno suverenije prošli Šveđane, mi smo nakon 90.minute jedva trčali, ako fizička sprema bude odlučivala jao nama
sa englezima bu nam puno lakše igrat...zna se da teško igramo sa ekipama koje se brane a bahati englezi bu napali jel oni su kao extra klasa a onda sljedi njihov potop... |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
Edited by - risbozg on 08/07/2018 12:56:35 |
 |
|
mpavin
Advanced Member

Niue
7918 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 08/07/2018 : 13:07:06
|
Nije mi nikako jasan onaj Strinić. Takvog igrača mislim da nikad dosad nisam vidio. Totalno izgubljen, prestrašen, mlitav, beskrvan. Boji se krenuti naprid, centrirati, čak i dodati prema naprid... |
 |
|
Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2979 Posts
Member since 06/03/2012 |
Posted - 08/07/2018 : 13:29:22
|
a di su ocjene za po meni jednog od top 3 igrača - vrsaljka ???
Ocijene pratim na ESPN-u. Ekipa je dobra i prilično objektivna (možda se osjete mala naklonost prema Englezima i našima).
Najbolji: Modrić 9, Subašić i Rakitić 8 Najlošiji: Perišić, Pivarić i Kovačić 5 Dalić 6
Opća ocijena je da smo zaslužili prolaz, hvale psihološku stabilnost i ne mogu se načuditi zašto ne koristimo svoje najjače oružje, najbolji vezni red na svijetu.
P.S. Ostale ocijene: Lovren, Vida, Kramarić, Mandžukić, Brozović i Vrsaljko 7. Strinić i Rebić 6. Čorluka je neocijenjen. |
Edited by - Ernie Pike on 08/07/2018 13:34:21 |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17898 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13458 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 08/07/2018 : 13:47:37
|
quote: Originally posted by roby05 ja samo razlikujem dobro i lose,ruzno i lipo
Ne razlikuješ ti ništa. Da bi mogao razlikovati, treba misliti, tj. "filozofirati". Pričaš ovdje gluposti, neke svoje hajdučke fore o kriminalcima, a Hrvatska u polufinalu svjetskog prvenstva. To je ono što se pamti, a tvoje cendranje je ko lanjski snijeg. Modrić, kad god vidim njegove izjave poslije utakmice, izgleda kao istinska veličina. To je zaslužno. Idi se sad brini jel netko varao na porezu, možda u slastičarnici nije izdao račun. Znaš da se sada puno sladoleda pojelo. Vjerojatno i lažu p osudovima, pazi da te infarkt ne strefi. Ah da, možda je i Kolinda uzela dnevnicu, a rekla da neće, ima da svisneš. |
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13458 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 08/07/2018 : 13:50:07
|
Da smo izgubili Živo me zanima bi li plivarica pribili na križ Kao strinica nakon Portugala Inace Sinoc obojica ajme i kuku
i strinić i pivarić slabi inače sam fulao, jer sam baš htio da pivarić igra umjesto strinića. kad ono, početničke greške.
ali, pobjedaaaaaaaa |
 |
|
Jozzinelli
Senior Member

1668 Posts
Member since 10/04/2011 |
Posted - 08/07/2018 : 13:52:20
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by drogsy
Je li netko ikad s ovako lošom igrom stigao do polufinala? :D
Je. Francuzi 1998.
I Italija 2006. Zato će sad nepravda od te godine biti ispravljena i Francuzi će osvojiti kup.
Čestitke Hrvatima na prolazu u polufinale! Moguće da ipak budu oni protivnici Francuzima u finalu, pogotovo ako se budu pucali penali i protiv Engleske... (Pod uslovom da igrači ne budu imali problema sa kondicijom ili povredama)
|
Mek Koj nema alternativu |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
12989 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 08/07/2018 : 13:59:14
|
quote: Originally posted by markotamara
quote: Originally posted by brni
quote: Originally posted by jaki
Sa ovakvom igrom pregazit ce nas englezi ko plitak potok.Sad cemo mi zadrzavat i cekat penale.
Jebote nemos virovat koliko ova govna imaju srece, ono kako se sinkopi Modricu pri pucanju penala odbilo u gol je za nevirovat, i onda neko kaze da postoji Bog i pravda, ako i postoji onda je frajer jebeni kuckin sin..
poslje ovakve izjave zbilja te sram može bit   
Stvarno si mucki provokator,ovo sto si napisa te stvarno more sram biti,siguran sam da “imas muda “izaci di ljudi slave pa reci da su govna Cak i Nesvrstani koji nevoli je prizna da ipak ima respekt,siguran sam i Globinjo da slave vani,ako ne vani onda u sebi ali ne ovako da pisu Ja da sam moderator zalipia bi ti ban na godinu dan zbog ovoga Bas si pička od covika 
Je Globinjo je gleda svaku I skaka ka šimja Vidio sam sina posli utakmice koji ima nepunih 5 godina koji mi je rekao Tata,ovo je najbolji dan ikad Ćer koja je promukla od urlikanja A ženu cu poslat u neku stvar Satrala me sa pitanjima usred utakmice Oko produžetaka i nadoknade Sve u svemu Naravno da mi je drago Gorčina ostaje zbog starih grijeha bande Miješaju se osjećaji radosti i bijesa Valjda tako mora bit
P.s. Mali pizdek je svjetska klasa Leti ka metak
Pitao sam se možeš li biti toliki nečovjek i ne navijati i tako uskratiti djeci te trenutke veselja i sreće. Ipak si čovjek  |
Have mercy |
 |
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts
Member since 18/03/2006 |
|
roby05
Advanced Member

Croatia
3032 Posts
Posted - 08/07/2018 : 15:10:06
|
Ne razlikuješ ti ništa. Da bi mogao razlikovati, treba misliti, tj. "filozofirati". Pričaš ovdje gluposti, neke svoje hajdučke fore o kriminalcima, a Hrvatska u polufinalu svjetskog prvenstva. To je ono što se pamti, a tvoje cendranje je ko lanjski snijeg. Modrić, kad god vidim njegove izjave poslije utakmice, izgleda kao istinska veličina. To je zaslužno. Idi se sad brini jel netko varao na porezu, možda u slastičarnici nije izdao račun. Znaš da se sada puno sladoleda pojelo. Vjerojatno i lažu p osudovima, pazi da te infarkt ne strefi. Ah da, možda je i Kolinda uzela dnevnicu, a rekla da neće, ima da svisneš.
Cime se budala ponosi,pametan se stidi. Nije problem biti ni glup,problem je kad si glup,a pravis se pametan. |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 08/07/2018 : 15:16:24
|
quote: Originally posted by izivko
quote: Originally posted by markotamara
quote: Originally posted by brni
quote: Originally posted by jaki
Sa ovakvom igrom pregazit ce nas englezi ko plitak potok.Sad cemo mi zadrzavat i cekat penale.
Jebote nemos virovat koliko ova govna imaju srece, ono kako se sinkopi Modricu pri pucanju penala odbilo u gol je za nevirovat, i onda neko kaze da postoji Bog i pravda, ako i postoji onda je frajer jebeni kuckin sin..
poslje ovakve izjave zbilja te sram može bit   
Stvarno si mucki provokator,ovo sto si napisa te stvarno more sram biti,siguran sam da “imas muda “izaci di ljudi slave pa reci da su govna Cak i Nesvrstani koji nevoli je prizna da ipak ima respekt,siguran sam i Globinjo da slave vani,ako ne vani onda u sebi ali ne ovako da pisu Ja da sam moderator zalipia bi ti ban na godinu dan zbog ovoga Bas si pička od covika 
Je Globinjo je gleda svaku I skaka ka šimja Vidio sam sina posli utakmice koji ima nepunih 5 godina koji mi je rekao Tata,ovo je najbolji dan ikad Ćer koja je promukla od urlikanja A ženu cu poslat u neku stvar Satrala me sa pitanjima usred utakmice Oko produžetaka i nadoknade Sve u svemu Naravno da mi je drago Gorčina ostaje zbog starih grijeha bande Miješaju se osjećaji radosti i bijesa Valjda tako mora bit
P.s. Mali pizdek je svjetska klasa Leti ka metak
Pitao sam se možeš li biti toliki nečovjek i ne navijati i tako uskratiti djeci te trenutke veselja i sreće. Ipak si čovjek 
Sta im ja imam uskraćivati Naši smo Ipak Tata:tko je najbolji nas igrac? Modrić A zašto onaj barba kaze Da je govno maleno Zato sto nije dobar kao čovjek Zašto Izvarao dvije države Lagao na sudu A zašto A sinko,sinkopa Tata,pa to nije u redu Nije sinko Pa oce ga kazniti Možda Kako možda Ajde mali Ne razbijaj glavu Gledaj i pamti |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
Dwayne_Looney
Advanced Member

7120 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 08/07/2018 : 15:19:11
|
Ne razlikuješ ti ništa. Da bi mogao razlikovati, treba misliti, tj. "filozofirati". Pričaš ovdje gluposti, neke svoje hajdučke fore o kriminalcima, a Hrvatska u polufinalu svjetskog prvenstva. To je ono što se pamti, a tvoje cendranje je ko lanjski snijeg. Modrić, kad god vidim njegove izjave poslije utakmice, izgleda kao istinska veličina. To je zaslužno. Idi se sad brini jel netko varao na porezu, možda u slastičarnici nije izdao račun. Znaš da se sada puno sladoleda pojelo. Vjerojatno i lažu p osudovima, pazi da te infarkt ne strefi. Ah da, možda je i Kolinda uzela dnevnicu, a rekla da neće, ima da svisneš.
Cime se budala ponosi,pametan se stidi. Nije problem biti ni glup,problem je kad si glup,a pravis se pametan.
Kao ti tako. Neće ti Hajduk nikad biti prvak dok ste vi takvi, sićao se Lukica ili ne, otišla iz HNS-a mafija ili ne jer uvijek su vam krivi drugi, drugi će biti samo nova mafija a sve zato što ste nesposobni palamudani, mrzite se međusobno i sve okolo, nijedna vam uprava ne traje 2 godine, nijedan trener kompletnu sezonu. Pometite bagerom prvo pred svojim prljavim dvorištem pa onda napadajte okolo.
|
loading...
|
Edited by - Dwayne_Looney on 08/07/2018 15:21:12 |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
roby05
Advanced Member

Croatia
3032 Posts
Posted - 08/07/2018 : 15:32:30
|
quote: Originally posted by Dwayne_Looney
[quote]Originally posted by roby05 ja samo razlikujem dobro i lose,ruzno i lipo
Cime se budala ponosi,pametan se stidi. Nije problem biti ni glup,problem je kad si glup,a pravis se pametan.
Kao ti tako. Neće ti Hajduk nikad biti prvak dok ste vi takvi, sićao se Lukica ili ne, otišla iz HNS-a mafija ili ne jer uvijek su vam krivi drugi, drugi će biti samo nova mafija a sve zato što ste nesposobni palamudani, mrzite se međusobno i sve okolo, nijedna vam uprava ne traje 2 godine, nijedan trener kompletnu sezonu. Pometite bagerom prvo pred svojim prljavim dvorištem pa onda napadajte okolo.
[/quote Imas nekih problema? |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
|
Topic  |
|