forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 FIFA WORLD CUP : RUSSIA 2018.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 153

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 10/07/2018 : 23:27:12  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

quote:
Originally posted by 1Euro

bit če super finale Francuska-Engleska, ipak dajem Francuzima više šansi za osvajanje titule!

Malo prehrabra izjava za ljubitelja razbijenih engleskih njuški.

nema to veze sa razbijenim engleskim njuškama. Mogu ja mrziti Engleze, ali to ne znači da sutra neče iči dalje, što če me još i više naljutiti i samo ču ih još više mrziti ali če im onda galski pjetlovi naplatiti u finalu i pošto se pamte samo pobjednici nitko neče obračati pažnju na njih za par godina, dok če Francuzi opet biti največi!
Inače ako je vjerovati internetu i geanologyji, moji preci potječu iz sjevera Francuske (Normandija), i oni su pokorili Engleze (tada su se zvali Sasi....) u bici kod Hastingsa 1066 godine, tako da ova mržnja prema njima traje več punih 952 godina!

https://www.houseofnames.com/Fidler-family-crest

Ja samo nastavljam sa obiteljskom tradicijom i mrzim sve što je Englesko, ili ima veze sa Engleskom,...ali ipak sam realan i sutra če vas Englezi zgaziti....voljeli mi to ili ne.

Edited by - 1Euro on 10/07/2018 23:32:02
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 10/07/2018 : 23:30:10  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Sada si sam sebi skočio u želudac, najprije kažeš da će biti super finale sa Engleskom a sada ih k'o fol ne podnosiš, ma daj nisam ja od jučer da ne znam prepoznati zavist.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15785 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 10/07/2018 : 23:30:38  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Baulja si ti i prije sa izjavama, pa ipak evo nas tot...

Los cukar na fritulama!

Edited by - ivanl on 10/07/2018 23:31:52
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 10/07/2018 : 23:40:50  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sada si sam sebi skočio u želudac, najprije kažeš da će biti super finale sa Engleskom a sada ih k'o fol ne podnosiš, ma daj nisam ja od jučer da ne znam prepoznati zavist.

pa bit če super finale!
Bit če utakmica za pamčenje!
Bit če 3:2 za Francusku, kud češ bolje!
Barem nečemo gledati izvođenja jedenajsterca, tako ste i došli do polufinala, najprije dosadna igra, onda produžeci, pa jedenajsterci i to sa Danskom i Rusijom,....tko želi opet sve ovo ponovo gledati. Mučenje. Treba razumijeti da ljudi koji nismo Hrvati samo želimo gledati pravi fudbal a vi ga niste u stanju prikazati, ali imat epuno sreče i to je to, ali sada vam sreča više neče pomoči jer je razlika u kvaliteti prevelika.
Čak j ečudo da ste dovjde stigli i na to trebate biti ponosni ali sutra je kraj, odnosno u subotu gubite i sa Belgijom i 4 ste, a i to je uspjeh, ako pomislite da su reprezentacije kao što su Urugvay, Brazilija, Španjolska, Portugal....več kod kuče a one su puno bolje od vas ali ste imali sreče da niste igrali protiv njih.
Inače nemate ni za čim žaliti, mi smo npr bili Europski prvaci u košarci, p a se to za par dana zaboravi i život se vrati u normalu i danas ljudima se više jebe za to, bilo pa prošlo. tako če proči i ovo svijetsko prvenstvo, pa če početi liga prvaka itd,....i nikoga više neče to zanimati, samo budale če još slaviti, dok i njima ne dopizdi
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 11/07/2018 : 00:10:17  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 1Euro

quote:

pa bit če super finale!
Bit če utakmica za pamčenje!
Bit če 3:2 za Francusku, kud češ bolje!
Barem nečemo gledati izvođenja jedenajsterca, tako ste i došli do polufinala, najprije dosadna igra, onda produžeci, pa jedenajsterci i to sa Danskom i Rusijom,....tko želi opet sve ovo ponovo gledati. Mučenje. Treba razumijeti da ljudi koji nismo Hrvati samo želimo gledati pravi fudbal a vi ga niste u stanju prikazati, ali imat epuno sreče i to je to, ali sada vam sreča više neče pomoči jer je razlika u kvaliteti prevelika.
Čak j ečudo da ste dovjde stigli i na to trebate biti ponosni ali sutra je kraj, odnosno u subotu gubite i sa Belgijom i 4 ste, a i to je uspjeh, ako pomislite da su reprezentacije kao što su Urugvay, Brazilija, Španjolska, Portugal....več kod kuče a one su puno bolje od vas ali ste imali sreče da niste igrali protiv njih.
Inače nemate ni za čim žaliti, mi smo npr bili Europski prvaci u košarci, p a se to za par dana zaboravi i život se vrati u normalu i danas ljudima se više jebe za to, bilo pa prošlo. tako če proči i ovo svijetsko prvenstvo, pa če početi liga prvaka itd,....i nikoga više neče to zanimati, samo budale če još slaviti, dok i njima ne dopizdi

Ti mora da si neki vidoviti Milan kada znaš čak i rezultat finala i kakva će biti utakmica.
A da pogledaš malo u povijest vidio bi da produžetaka i penala ima cijelo čudo, pa čak i u finalnim utakmicama. Prošla 2 finala SP-a riješena tek pred kraj produžetaka, ono prije njih na penale a igrale sve velike reprezentacije.
Čudno kako ti sada smetaju momčadi koje se muče, a to isto je radio tvoj omiljeni Portugal na EP.
Čuj te fore o razlici u kvaliteti, kao da se igra protiv Brazila iz vremena Pelea a ne Engleske koja nema nikakvih rezultata od 1990. Vjerojatno tako smatraš da Slovenija kvalitetom svoje momčadi nije zaslužila igrati na ona 2 prvenstva na koja se plasirala, a neke bolje i jače reprezentacije ostale kod kuće.
Usporedno pratim jedan bošnjački sportski forum i tamo su neki izjavljivali da su pomalo zavidni što Hrvatska igra polufinale i kako bi dali jedno jaje da je sada reprezentacija BiH na tom mjestu.
Ne bih se čudio da takvih ima i u Sloveniji, ali nemoj se samo previše živcirati, bit' će bolje kada prvenstvo završi i sve zaboraviš jer će ti se život vratiti u normalu.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 11/07/2018 : 00:20:50  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Nikako ne mislim da Hrvatska sigurno prolazi, ali daleko od toga da je velika razlika u korist Engleza.
Oni su zbog Kanea malo u prednosti u igri prema naprijed jer Hrvatska nema takvog napadača, vezni red je bolji kod Hrvatske a obrane su tu negdje.
To su približno izjednačene momčadi i utakmica može otići na obje strane, svaka sitnica može odlučivati i samo blaga prednost Englezima zbog manjeg umora.

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30960 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 11/07/2018 : 06:10:02  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
50:50 kao što reče Mandžo.

Golmani: iako je Suba skinuo čudo penala i iskusniji je, Pickford je odličan, ajmo reći da su tu podjednaki.

obrana: Lovren igra turnir života, Vida uvijek daje sve od sebe, bokovi će biti problem bez Vrsaljka i pitanje je Strinić ili Pivarić, kod Engleza koji nakon dugo vremena igraju sa 3 u obrani centralno je Stones, a do njega Walker i Maguire, Walker je po meni kiks igrač i naša velika šansa, pamtim ove sezone hrpu kikseva njegovih, al ajmo tu prednost dajem Engleskoj

veza: jesvakako prednost za Hrvatsku, ako Modrić i Rakitić budu pravi to bi moglo biti odlučujuće, a ne treba zaboraviti ni Broza, Badelja, Englezi tu imaju na bokovima Younga koji nije imao neku sezonu u ManU i Trippiera te Alli koji isto ne briljira ovaj turnir, ali izuzetno opasan igrač, te Henderson i Lingard (koji je više napadač nego vezni)
, tu bi mogla biti odluka

napad: Kane i Sterling (koji nije zabaio za Engleze već jako dugo), a kod nas Mandžo, Rebić i Perišić, podjednako je to, Kane iskače, ali sve je moguće.

Ako zagusti najvjerojatnije izmjene kod Engleza su Loftus-Cheek, Rashford, Vardy, Dier i Rose

Na kraju izađe 50:50, ali imam osjećaj kako će Englezi puknut, mlada ekipa, pritisak neviđen, još malo....

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game

Edited by - tex2 on 11/07/2018 06:11:38
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15785 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 11/07/2018 : 06:41:01  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Dobro analizirano.
Stoji.
Neka bude tako!

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

zovko
New Member

201 Posts

Member since 21/08/2012

Posted - 11/07/2018 : 07:13:40  Show Profile Show Extended Profile  Send zovko a Private Message  Reply with Quote
Imate tapiju na reprezentaciju? Idi ti tamo idakle si došao ili neka pati kome smeta upravo su razlozi zašto je prozaična football's coming home ono što ću pevušiti danas
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 11/07/2018 : 09:57:18  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zovko

Imate tapiju na reprezentaciju? Idi ti tamo idakle si došao ili neka pati kome smeta upravo su razlozi zašto je prozaična football's coming home ono što ću pevušiti danas

Moj zovkane jako patiš ovih dana...jel tako ?

Ali tako je to u životu dok "nogometaši" igraju polufinale Svjetskog prvenstva, "fudbaleri" navijaju uz TV a njihovi navijaci "pevuse"....

Samo ti "pevusi"...drugo ti i ne preostaje
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 11/07/2018 : 10:36:19  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Englezi gotovi ste..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 11/07/2018 : 10:47:42  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

Englezi gotovi ste..

Nisam vidio da ti je Sanader smetao dok je navijao za Hajduk i oprastao poreze.... U najmanju ruku licemjerno.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 11/07/2018 : 10:50:39  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Da i ja dam svoj komentar, mada se izlažem opasnosti da mi se prebaci zavist, s obzirom da su jake emocije u igri i da Hrvati svaku kritiku eventualno tretiraju tako kao da su im svi zavidni na uspjehu. Dobrim dijelom se slažem sa 1Eurom, pričajući sa ljudima raznih nacionalnosi svakodnevno uopšte o SP, mnogi su takođe tog mišljenja. Još nikoga nisam čuo kako je rekao da je ovo kvalitetno i napeto prvenstvo, posljednje što bi trebalo je da neko cijelu k.o. rundu prođe preko penala.

Ja Hrvatskoj želim svu sreću i odlazak u finale, ali dođe li opet do penala, sigurno neću navijati za njih. Jasno je da bi Hrvati bili oduševljeni, bez obzira kako da prođu dalje, ali siguran sam da bi bili usamljeni sa tim emocijama. Stavite se samo na poziciju drugih, da neki tamo tim sve i jednu utakmicu dobije na penale, šta bi vi mislili? Pa prvi ste vi ovdje kritikovali Portugaliju koja je na EP u osmofinalima dobila protivnika na produžetke, u čevtrfinalu na penale, u polufinalu u regularnom toku utakmice. E sada, šta bi tek bilo da su sve i jednu utakmicu prošli na penale i to protiv, da budemo iskreni, ne tako dobrih protivnika?!

Činjenica jeste da je Hrvatska imala ludu i neviđenu sreću. Došli su do polufinala i tek sada imaju jednog ozbiljnijeg protivnika, s tim da uzmemo u obzir kako Argentina to trenutno nije jer se već neko vrijeme nalaze u totalnom raspadu. Danci zalutali u osmofinale, definitivno najlošiji tim koji se tamo zatekao, Ruse bolje da ne spominjem, pa čak i protiv njih se jedva prošlo i to na penale.

Zbog svega toga, nadam se da će utakmica biti okončana u devedeset minuta, pa neka dalje prođe bolji. Ukoliko dođe do penala i Engleska dalje prođe, može im se progledati kroz prste, ako ništa drugo barem su u četvrtfinalu dobili utakmicu u regularnom toku. Ako Hrvatska prođe dalje, neka to urade u devedeset minuta, da bi se barem malo zamazalo svijetu oči i zaboravilo kako su dotle uopšte došli.

Neka je sa srećom, ili još bolje je ako kažem neka odigraju kako treba ovoga puta i neka napokon dokažu da se nisu slučajno našli tu gdje jesu, a sreća neka se sačuva za neku drugu priliku.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 11/07/2018 : 10:55:09  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote

Evo jos pojacanja, jbt loza sa hrvatskim predstavnicima ce biti nesto najljigavije u povijesti covjecanstva..

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30960 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 11/07/2018 : 11:02:44  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Tko je ovaj do Štimca?

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12492 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 11/07/2018 : 11:03:55  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Dobre torbice. Kupi jednu, druga je džabe.

Je li ovaj krkan Šticin buraz?

Have mercy
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4601 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 11/07/2018 : 11:16:22  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Englezi gotovi ste..

srca ti irudova, ovo je ekipa ko iz filma conair

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 11/07/2018 : 11:21:11  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by logo111

quote:

Englezi gotovi ste..

Nisam vidio da ti je Sanader smetao dok je navijao za Hajduk i oprastao poreze.... U najmanju ruku licemjerno.

Sanader je čist ko suza, šta njega sad izvlačiš iz naftalina.
Bože moj, institucije su odradile svoje.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 11/07/2018 : 11:22:02  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Ima li šanse da sad kad je elita van države zatvorimo granice?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 11/07/2018 : 11:25:40  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Nema, ali ima sanse za drzavu ako Tomo bude pilotira..

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 11/07/2018 : 11:28:42  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

A neznan baš...
Tomo je Homicidal tendencies a ne Suicidal tendencies đir.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 11/07/2018 : 11:33:55  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

A neznan baš...
Tomo je Homicidal tendencies a ne Suicidal tendencies đir.

Jemas prav, nema nam spasa..

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 11/07/2018 : 11:38:48  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by izivko

Dobre torbice. Kupi jednu, druga je džabe.

Je li ovaj krkan Šticin buraz?

Pa ovo do njega je Mamic nakon plasticne operacije, oli si mislija da ce najveci sokol to propustit, ipak je on stvoria ovu repestaciju, e!!

Edited by - brni on 11/07/2018 11:39:19
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 11/07/2018 : 11:38:51  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
# King Warior

Po meni ne stoji prica da je Hrvatska imala srece vec bas suprotno - jer kako nazvati nesrecu kad protiv Danske promasis penal 3.min prije kraja ili kad ti Rusi 3.min do kraja izjednace. Pozivanje na srecu je omalovazavanje.
Isto tako prica o nekvalitetnim protivnicima je smijesna kad Argentinu s Messijem razbijes 3-0.
Ali ako ti uspjeh Hrvatske vidis kao srecu i lose protivnike, OK- ali daleko je to od stvarnosti.
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13029 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 11/07/2018 : 11:43:40  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
To je to, Small country, big dreams!

Strike first. Strike hard. No mercy.
Go to Top of Page
Page: of 153 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.33 seconds. Snitz Forums 2000