forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 FIFA WORLD CUP : RUSSIA 2018.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 153

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 11/07/2018 : 13:22:58  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
Tintone takva rasprava je na nivou osnovne skole.... "Drugi su bolji ali eto svi su vec ispali samo je Hrvatska ostala". Pitaj Iniestu zasto su ispali od Rusa.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15785 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 11/07/2018 : 13:26:13  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:
Originally posted by logo111

Pa cinjenica je da je Hrvatska igrala u razigravanju s Danskom i Rusijom.... ali dali je Hrvatska kriva sto su ranije ispadali Italija, Nizozemska, Njemacka, Spanjolska, Brazil itd. Nismo birali protivnike pobijedili smo sve koji su dosli....

Pa to nema veze s krivnjom.
Ali je legitimno primjetiti da danas na megdan dolazi nešto ozbiljnija momčad od ovih protiv kojih se dosad igralo.
A legitimno je i reći da se od ovakve momčadi očekuje bolje izdanje protiv momčadi protiv kojih se igralo.

Osobno mislim, bez obzira na navijanje za ili protiv, da su hrvatski igrači stvarno odlični i da oni sebi ne smiju priuštiti da utakmice, kao što je ta protiv Rusije, dolaze do penala.

Ocito "ne beres" koliko je Rusija bila zajebana i strahovita prepreka.
Engleska jest ozbiljna momcad, ali ne vise od Nigerije, Argentine ili Islanda. Jos je taj Island i najveci "papar" bio sa svojom disciplinom. Tu negdje sa Danskom. A sve smo ih poslozili.
Penali? Sto se mene osobno tice, nema strasnije i napetije...i to je lutrija. Ali i tu smo imali vise koncetracije, i ono sto je bitnije veceg iskustva. A znanje i premoc ti sa iskustvom dolaze.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19673 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 11/07/2018 : 13:28:21  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tintone takva rasprava je na nivou osnovne skole.... "Drugi su bolji ali eto svi su vec ispali samo je Hrvatska ostala". Pitaj Iniestu zasto su ispali od Rusa.

Nisu ispali, samo su bili u drugom dijelu ždrijeba.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 11/07/2018 : 13:31:22  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Još bih nešto dodao u vezi Vide, zar nije važnije kako se netko ponaša na terenu za vrijeme utakmice umjesto onoga što radi u slobodno vrijeme u pijanom stanju.
Euro, ako imalo pratiš rukomet valjda se sjećaš što se dogodilo na polufinalu EP-a 2004. u Sloveniji.
Zar bi meni trebala biti antipatična rukometna reprezentacija Slovenije jer je u polufinalu EP-a 2004. Pajovič skoro iskopao oko Metličiću, pa nismo mala djeca da razmišljamo na takav način.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38014 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 11/07/2018 : 13:32:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Posto nisam gledao nijednu utakmicu na ovom SF, ne mogu komentirati kako je netko igrao i koliko su neki dobri/slabi, samo rezultate. A 11m su mi uvijek sranje, jer odlucuje sreca, lutrija je to. Sad, ako nisi u stanju u 90+30 min dobiti utakmicu, onda mozes imati srecu kod 11m (vazi za oba tima).
A to koliko su neke reprezentacije "jake" se ove godine moglo vidjeti i na primjeru Njemacke (mislim halo, Juzna Koreja naguzi svabe 2:0, sad da li su Korejci tolike dase ili...) ili recimo Brazila.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 11/07/2018 : 13:36:28  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

quote:
Originally posted by 1Euro

quote:

quote:

quote:

Sada si sam sebi skočio u želudac, najprije kažeš da će biti super finale sa Engleskom a sada ih k'o fol ne podnosiš, ma daj nisam ja od jučer da ne znam prepoznati zavist.

pa bit če super finale!
Bit če utakmica za pamčenje!
Bit če 3:2 za Francusku, kud češ bolje!
Barem nečemo gledati izvođenja jedenajsterca, tako ste i došli do polufinala, najprije dosadna igra, onda produžeci, pa jedenajsterci i to sa Danskom i Rusijom,....tko želi opet sve ovo ponovo gledati. Mučenje. Treba razumijeti da ljudi koji nismo Hrvati samo želimo gledati pravi fudbal a vi ga niste u stanju prikazati, ali imat epuno sreče i to je to, ali sada vam sreča više neče pomoči jer je razlika u kvaliteti prevelika.
Čak j ečudo da ste dovjde stigli i na to trebate biti ponosni ali sutra je kraj, odnosno u subotu gubite i sa Belgijom i 4 ste, a i to je uspjeh, ako pomislite da su reprezentacije kao što su Urugvay, Brazilija, Španjolska, Portugal....več kod kuče a one su puno bolje od vas ali ste imali sreče da niste igrali protiv njih.
Inače nemate ni za čim žaliti, mi smo npr bili Europski prvaci u košarci, p a se to za par dana zaboravi i život se vrati u normalu i danas ljudima se više jebe za to, bilo pa prošlo. tako če proči i ovo svijetsko prvenstvo, pa če početi liga prvaka itd,....i nikoga više neče to zanimati, samo budale če još slaviti, dok i njima ne dopizdi

Ti mora da si neki vidoviti Milan kada znaš čak i rezultat finala i kakva će biti utakmica.
A da pogledaš malo u povijest vidio bi da produžetaka i penala ima cijelo čudo, pa čak i u finalnim utakmicama. Prošla 2 finala SP-a riješena tek pred kraj produžetaka, ono prije njih na penale a igrale sve velike reprezentacije.
Čudno kako ti sada smetaju momčadi koje se muče, a to isto je radio tvoj omiljeni Portugal na EP.
Čuj te fore o razlici u kvaliteti, kao da se igra protiv Brazila iz vremena Pelea a ne Engleske koja nema nikakvih rezultata od 1990. Vjerojatno tako smatraš da Slovenija kvalitetom svoje momčadi nije zaslužila igrati na ona 2 prvenstva na koja se plasirala, a neke bolje i jače reprezentacije ostale kod kuće.
Usporedno pratim jedan bošnjački sportski forum i tamo su neki izjavljivali da su pomalo zavidni što Hrvatska igra polufinale i kako bi dali jedno jaje da je sada reprezentacija BiH na tom mjestu.
Ne bih se čudio da takvih ima i u Sloveniji, ali nemoj se samo previše živcirati, bit' će bolje kada prvenstvo završi i sve zaboraviš jer će ti se život vratiti u normalu.

ma kakva zavist!?

Na čemu?

Ko da ja imam nešto od svega toga ako vi pobjedite ili izgubite.

Nema veze bio ja Slovenac, Francuz, Hrvat, Austrijanac, Njemac, Alžirac,...ja najprije volim sebe, samog sebe, i gledam svoje interese i moj je interes da sam ja sretan, zadovoljan,....kužiš?

TEK ONDA dolaze druge stvari ili drugi ljudi ili nekakve emocije od kojih ja ionako nemam ništa (osim kada se kladim,a to je več sasvim druga priča i opet se radi o meni i za moju dobrobit, a ne iz navijačkog vidika).
Jučer sam vidio neki klip na youtube gdje je neki Hrvatski navijač bacio kauč/zofu kroz prozor. I šta je time postigao?
Mogao je nekoga povrijediti koji se slučajno našao ispod prozora, možda je nekome povrijedio imovinu kola npr, a na kraju če morati kupiti novu zofu, sumnjam da če mu je HNS kupiti...znači čovjek sam sebi napravio trošak.
Ja kada sutra idem plačati račune na banku nikoga neče zanimati da li ste vi pobjedili, izgubili, da li sam ja navijao ili nisam, da li je Slovenija Europski prvak u košarci ili nije,...jebe se svima, račune treba plačati, zato i kažem da volim najprije sam sebe a tek onda dolaze drugi na red.
Volim sport, pratim sve vrste sportova od kad znam za sebe a to 35+ godina sigurno uzimam sebi za pravo da prepoznam dobru igru, kvalitetnu igru, kvalitetne igrače, sreču, nadmoč itd,...i zato sam i rekao da ste imali dosta sreče da ste dogurali do ovdje napram nekih drugih reprezentacija koje su me oduševile svojom igrom ali su se našle u dijelu gdje su imale teži raspored. To je sve. To je moje mišljenje, vi več danas imate priliku da mi zatvorite usta sa nekom lakom pobjedom nad Engleskom recimo 2:0.
Jednostavno mi ne igrate atraktivno, ne vidim neku prepoznatljivu igru a nekoliko igrača (Vida kao prvi npr) su mi jako antipatični, a to nema veze što su Hrvati, nego jer su nekako primitivni (ono pjevanje Vide npr....lik mi izgleda kao da je išao u posebnu školu....).
Zašto je cijeli svijet ili cijela Evropa voljela Dražana Petrovića? Jer je bio dobra osoba, pravi sportista i sad ako usporedim nekog Dražena sa Vidom ( a obojica su Hrvati) ja vidim razliku pa uzimam sebi za pravo da kažem e ovaj je bio pravi a ovaj je kreten. I zbog Dražena ču voljeti Hrvatsku a zbog Vide ču je mrziti npr....kužiš sada poantu? Uopšte se ne radi o zavisti, jer ionako nemam ni ja( a ni ti) ništa od svega toga. Jednostavno ovaj tim mi nije simpatičan, a tim iz 1998 mi je bio simpatičan pa sam za njih i navijao. A Čiro mi je najbolji trener jer je faca, ono čovjek najprije, vidi se da je dobra osoba i z anjega ču uvijek nači neku lijepu riječ pa i kada je radio gluposti jer svakako ima čovjek kredita za sve što je napravio!

Onda odmah tako reci da ti momčad ili pojedini igrači nisu simpatični, a ne nekakve nebuloze o atraktivnosti i igri.
Razumijem za Brazil jer nije loše igrao, ali što si to posebno vidio u Španjolskoj i Portugalu da je kao sreća što Hrvatska nije igrala s njima?
Samo su centimetri nedostajali da Iran izbaci Portugal još u skupini, a Španjolska ima 1 tijesnu pobjedu u 4 utakmice. Te dvije reprezentacije nisu igrale ništa bolje od Argentine, a dobro je poznato kako je ona prošla.
Engleska također nije pružila neku atraktivnu igru, može zavarati ova njihova zadnja utakmica, ali tu su Šveđani napravili toliko gluposti poput nekakve amaterske momčadi.
Valjda ti je jasno da nije moguće igrati protiv svih jačih reprezentacija na prvenstvu samo da bi pojedincima nešto dokazao.
Pogledaj put Njemačke do finala 2002. godine: Saudijska Arabija, Irska, Kamerun, Paragvaj, SAD i Južna Koreja - da se smrzneš od atraktivnih velesila.

pa za Portugal oduvijek navijam, još iz vremena Joao Pinta, Sa Pinta, Cadeteja, Nuno Gomesa, Luisa Figa, Frananda Couta, Paolo Sousa, Conceciao,...i oduvijek su mi bili atraktivni, u poslednje vrijeme nekako se uvijek muče ali navijam jer sam tako naviknut da navijam za njih.
Ali ako pogledamo koji sve parovi su se našli na onoj strani ždrijeba (Portugal-Urugvay), pa onda Urugvay Francuska, Pa Francuska Belgija, Pa Belgija-Brazil,...meni su to sve jake i atraktivne momčadi i sumnjam da bi Hrvatska nekoga od njih pobjedila, dok na ovoj vašoj strani su bili parovi Švicarska-Švedska, Danska-Hrvatska, Pa onda Hrvatska Rusija, pa Engleska -Švedska,...ne znam, meni nije to neki teški put,...a i da se razumijemo, ja mislim kako ni ova Engleska nije neki jako težak protivnik, ali če vas svejedno pobjediti, no možda se varam, vidjet čemo. Živi bili pa vidjeli haha.
A ako izgubite, Vida npr uvijek može napraviti pjevačku karijeru, ostali ionaku su puni ko brod i imaju love tako da se ne treba brinuti za njihovu eksistencu. Radije se mi svi pobrinimo za svoju!
Što se tiče Španjolske, ja sam mislio kako če Španjolska pobjediti Rusiju pa biste vi sigurno imali težeg protivnika da ste igrali sa Španjolskom, tako barem ja mislim ali to se ionako nije dogodilo, za Argentinu svi znamo kako su se oni teško kvalificirali, trenutačno ova Argentina je samo ime i ništa drugo, ono kako se kaže bezzubi tigar a Nijemci su jako veliko razočarenje, največi od svih, barem za mene (a kladio sam se na njih prije prvenstva, na njih i na Maroko zbog kvote imali su kvotu 400 haha).
No sada dosta priče, vidjet čemo uskoro tko prolazi naprijed, meni osobno svejedno, a vama naravno da nije.
Svakako neču rezati vene ako pobjedite, neču puknuti od zavisti jer ionako nemam ništa od svega toga ne važno da li pojedite ili izgubite ja sam na istome. Ali pošto je ovo topik o svijetskom prvenstvu, ja samo sudjelujem u raspravi i mislim kako če Englezi pobjediti, ali ionako sam loš prognozor i kladioničar pa čemo vidjeti šta če bit.
Iskreno:

-ako me netko pita da li više želim da Slovenija pobjedi na svim sljedečim svijetskim prvenstvima u nogometu ili da Ludens izdava Mister noa na kioscima od broja jedan za 18 kuna, ja bi odmah podpisao za pilota, eto toliko šta mi je prioritet!

zato i sudjelujem na stripovskom forumu a ne na sportskom!

Mi svi smo ovdje zbog stripova!
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32401 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 11/07/2018 : 13:36:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote

google zna ko će pobijediti.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 11/07/2018 : 13:37:05  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ovim samo pokazujes svoju povrsnost i sklonost relativiziranju....

Pa u koji dio zdrijeba ides odlucuje koji si bio u grupi. Sa masakriranjen svoje grupe smo to izborili usput ponizivsi Argentinu s Messijem (ako si cuo za tog igraca).
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 11/07/2018 : 13:37:20  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

Posto nisam gledao nijednu utakmicu na ovom SF, ne mogu komentirati kako je netko igrao i koliko su neki dobri/slabi, samo rezultate. A 11m su mi uvijek sranje, jer odlucuje sreca, lutrija je to. Sad, ako nisi u stanju u 90+30 min dobiti utakmicu, onda mozes imati srecu kod 11m (vazi za oba tima).
A to koliko su neke reprezentacije "jake" se ove godine moglo vidjeti i na primjeru Njemacke (mislim halo, Juzna Koreja naguzi svabe 2:0, sad da li su Korejci tolike dase ili...) ili recimo Brazila.

Južna Koreja je zabila oba gola nakon isteka 90. minute kada se Njemačka potpuno otvorila jer joj je igrala samo pobjeda, da je bio dovoljan remi ostalo bi 0:0.

Edited by - DODSFERD on 11/07/2018 13:38:18
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19673 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 11/07/2018 : 13:37:45  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

quote:

quote:

Pa cinjenica je da je Hrvatska igrala u razigravanju s Danskom i Rusijom.... ali dali je Hrvatska kriva sto su ranije ispadali Italija, Nizozemska, Njemacka, Spanjolska, Brazil itd. Nismo birali protivnike pobijedili smo sve koji su dosli....

Ali je legitimno primjetiti da danas na megdan dolazi nešto ozbiljnija momčad od ovih protiv kojih se dosad igralo.
A legitimno je i reći da se od ovakve momčadi očekuje bolje izdanje protiv momčadi protiv kojih se igralo.

Osobno mislim, bez obzira na navijanje za ili protiv, da su hrvatski igrači stvarno odlični i da oni sebi ne smiju priuštiti da utakmice, kao što je ta protiv Rusije, dolaze do penala.

Engleska jest ozbiljna momcad, ali ne vise od Nigerije, Argentine ili Islanda. Jos je taj Island i najveci "papar" bio sa svojom disciplinom. Tu negdje sa Danskom. A sve smo ih poslozili.
Penali? Sto se mene osobno tice, nema strasnije i napetije...i to je lutrija. Ali i tu smo imali vise koncetracije, i ono sto je bitnije veceg iskustva. A znanje i premoc ti sa iskustvom dolaze.

Ja stvarno ne znam što bih rekao o ovom postu.
Argentina, Island i Nigerija ozbiljnije momčadi od Engleske? Pa jesi li ti gledao iti jednu utakmicu prvenstva?
Nevjerojatno.

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38014 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 11/07/2018 : 13:41:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:

Južna Koreja je zabila oba gola nakon isteka 90. minute kada se Njemačka potpuno otvorila jer joj je igrala samo pobjeda, da je bio dovoljan remi ostalo bi 0:0.

A zasto su izgubili od Mehike?

Jos radije vidim kada izgube oni koji nesto planiraju, pletu.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 11/07/2018 : 13:43:30  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

quote:

A zasto su izgubili od Mehike?

Jos radije vidim kada izgube oni koji nesto planiraju, pletu.

Meksiko odigrao svoju najbolju utakmicu, Nijemci bili nekako usporeni i dogodio se poraz, mogao je biti i uvjerljiviji.

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 11/07/2018 : 13:44:23  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:

Još bih nešto dodao u vezi Vide, zar nije važnije kako se netko ponaša na terenu za vrijeme utakmice umjesto onoga što radi u slobodno vrijeme u pijanom stanju.
Euro, ako imalo pratiš rukomet valjda se sjećaš što se dogodilo na polufinalu EP-a 2004. u Sloveniji.
Zar bi meni trebala biti antipatična rukometna reprezentacija Slovenije jer je u polufinalu EP-a 2004. Pajovič skoro iskopao oko Metličiću, pa nismo mala djeca da razmišljamo na takav način.

https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/ostali_sportovi/ocito-mu-je-pajovic-drazi-od-balica.html
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 11/07/2018 : 13:45:05  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
Ajmo ovako Tintone zlato moje, jesi li ti ikad u zivotu sutnuo loptu nogom ?

Cini mi se da si s loptom ko i sa curama - jos malo pa skoro.

Smjesne su tvoje opservacije.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19673 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 11/07/2018 : 13:46:16  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ovim samo pokazujes svoju povrsnost i sklonost relativiziranju....

Pa u koji dio zdrijeba ides odlucuje koji si bio u grupi. Sa masakriranjen svoje grupe smo to izborili usput ponizivsi Argentinu s Messijem (ako si cuo za tog igraca).

Brazil, Belgija, Urugvaj i Francuska su bili prvi u svojim grupama.
Završili su u istom dijelu ždrijeba.

Švedska, Hrvatska, Španjolska, Kolumbija su također bili prvi u svojim grupama.
Pa su završili zajedno u drugom dijelu ždrijeba.

Ako stvarno misliš da bi Hrvatskoj bilo isto igrati da je izvučena kao drugi nositelj u nekoj od grupa kao što su C ili E, onda ok. Ja mislim da ne bi.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19673 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 11/07/2018 : 13:47:29  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ad hominem. Najs.
Da nisu ipak smiješne?

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19673 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 11/07/2018 : 13:48:54  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15785 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 11/07/2018 : 13:49:39  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by ivanl

quote:

quote:

Ja stvarno ne znam što bih rekao o ovom postu.
Argentina, Island i Nigerija ozbiljnije momčadi od Engleske? Pa jesi li ti gledao iti jednu utakmicu prvenstva?
Nevjerojatno.

Nazalost, nemas ti veze. A i jos podjebajes svoje cijelo vrijeme...dobar ti je "dir" nema sto...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19673 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 11/07/2018 : 13:53:26  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Lik koji tvrdi da je Island ozbiljnija momčad od Engleske meni kaže da nemam veze.

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15785 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 11/07/2018 : 13:55:26  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

Lik koji tvrdi da je Island ozbiljnija momčad od Engleske meni kaže da nemam veze.

Posto si mulac i jos imas izist puno lonaca pure, pustit cu te da uvatis stogod iskustva...aj bog.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 11/07/2018 : 13:56:14  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/ostali_sportovi/ocito-mu-je-pajovic-drazi-od-balica.html

Ma znam ja sve u vezi toga, dogodilo se u žaru borbe, Pajovič se poslije ispričao i svatko normalan bi time zaključio priču, dok će oni zlonamjerni izroditi iz toga sve i svašta.
Još puno gore je Josip Valčić ozlijedio oko Karolu Bieleckom, naravno da tu nije bilo namjere jer je u pitanju bila prijateljska utakmica.
Iako nije tako grub sport kao rukomet u nogometu ima više nesportskih poteza, pogledaj samo Argentinu na ovom prvenstvu i opet ljudi za nju navijaju diljem svijeta.

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15785 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 11/07/2018 : 13:57:00  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tutta

google zna ko će pobijediti.

Sta nije do sad bilo, da google sve zna? 😉

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 11/07/2018 : 14:09:22  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ad hominem. Najs.
Da nisu ipak smiješne?

Trazenjem gramatickih gresaka u jeku rasprave pokazujes samo svoju nedoraslost ozbiljnijoj diskusiji.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19673 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 11/07/2018 : 14:13:55  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ne, to nije bilo usred rasprave. Ja sam ti odgovorio na sve što si napisao.
Ali na tvoje "ti se ne baviš nogometom i curama" se ne može odgovoriti argumentirano jer je to spuštanje rasprave na osobnu razinu.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 11/07/2018 : 14:35:04  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Francuska se branila samo u prvih 25 minuta, ali tko gubi ima pravo da se ljuti.

https://sportnet.rtl.hr/vijesti/514028/nogomet-sp-2018/courtois-bila-je-to-frustrirajuca-utakmica-francuska-se-samo-branila/

Go to Top of Page
Page: of 153 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.36 seconds. Snitz Forums 2000