Author |
Topic |
Kruger
Advanced Member
Croatia
17242 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 17/07/2018 : 10:19:52
|
quote: Originally posted by stinky
daj krugeru ne bulazni je, baš je loš, toliko loš da je najbolji igrač svjetskog prvenstva osim toga, daje najzrelije izjave epohalno kako je jučer bez glasa poveo zovi samo zovi. taj mali dečko, dječačić, ima nešto više
i još izvlači na vidjelo pogubljene, domaće izdajnike i ostale bezveznjake. neprocjenjiva vrijednost.
Kriv je za prvi gol Rusa, kriv je i za gol Engleza. Odigrao je dobro u skupini, ali protiv Rusa se vidjelo da nestaje. Pa ni Pogbe i onaj mape nisu postojali u prvom poluvremenu postojali pa će se o njima pričati jer su brend. Modrić je brend naše repke, a protiv brenda ne smiješ pričati. Ali da ga u finalu nije bilo, nije ga bilo. |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17242 Posts
Posted - 17/07/2018 : 10:21:56
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by Kruger
quote: Originally posted by ken2
to je tak zato sto ga imamo, da imamo jos jednog luku modrica propustili bi par velikih natjecanja, on samo smeta a jos jedan bi tek dodatno oslabio repku kako god bilo od kad su on i dasilva glavni propustili smo jedno natjecanje, a za drugo smo se dobrano pomucili kao i 2000, da poslje nisu dosli njemacki i australiski hrvati ne bi nas nigdje bilo valjda nam opet trebaju neki stani hrvati koji znaju igrati nogomet a neki bezveznjakovici poput dasilve i modrica
da se ne zaboravi
Da i što, ne želim kvariti veselje, ali se slažem sa supermarkom da ga u finalu nije bilo. Uostalom nogomet igra 11 igrača i ako je jedan loš ili ga nema ostali igrači mogu nadoknaditi taj nedostatak. Uostalom loše partije modrića je nadoknadio Brozović, svaka mu čast.
Legendo Ja želin da Modrića kazne. Ne zatvor, to je ipak previše, al da ga dobro udare po džepu čisto da budućin generacijama ne bude "normalno" ovo šta je trenutno "normalno". I da možda nauče da "ne sjećam se" i "nisam znao" u normalnin državama na sudu ne prolazi.
S druge strane, čovik je ako ne najbolji, jedan od najboljih veznih igrača na svitu. Odigra je turnir za pamćenje i ka kapetan bija hibrid Nike Kovača i Zvone Bobana. S ovin rezultaton za mene definitivno najveći hrvatski igrač svih vremena.
Ja mu želim sreću u životu i ne želim da ga kazne. A što se tiče tih nagrada, to je bez veze jer on sam ne bi mogao ništa bez ostalih igrača. |
Edited by - Kruger on 17/07/2018 10:22:46 |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10371 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 17/07/2018 : 10:25:26
|
Onda je i Maradona goli kurac jer ne bi sa Napolijen napravija ništa bez Carrece i Alemaa. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13166 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 17/07/2018 : 10:26:08
|
Kriv je za prvi gol Rusa, kriv je i za gol Engleza. Odigrao je dobro u skupini, ali protiv Rusa se vidjelo da nestaje. Pa ni Pogbe i onaj mape nisu postojali u prvom poluvremenu postojali pa će se o njima pričati jer su brend. Modrić je brend naše repke, a protiv brenda ne smiješ pričati. Ali da ga u finalu nije bilo, nije ga bilo.
je li vida kriv za finale?
to ti je loše gledanje. modrić vodi našu igru i to je to. dobio je priznanje svijeta. ja bih volio da igra još 10 godina, ali to se neće dogoditi. ako nađemo nekoga barem približno, bili bismo sretni. a ti gledaš neke sitnice, koje su u cjelini nebitne.
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17242 Posts
Posted - 17/07/2018 : 10:39:11
|
Kriv je za prvi gol Rusa, kriv je i za gol Engleza. Odigrao je dobro u skupini, ali protiv Rusa se vidjelo da nestaje. Pa ni Pogbe i onaj mape nisu postojali u prvom poluvremenu postojali pa će se o njima pričati jer su brend. Modrić je brend naše repke, a protiv brenda ne smiješ pričati. Ali da ga u finalu nije bilo, nije ga bilo.
je li vida kriv za finale?
to ti je loše gledanje. modrić vodi našu igru i to je to. dobio je priznanje svijeta. ja bih volio da igra još 10 godina, ali to se neće dogoditi. ako nađemo nekoga barem približno, bili bismo sretni. a ti gledaš neke sitnice, koje su u cjelini nebitne.
Vida je svakako kriv sa onom svojom traljavom reakcijom. Luka nije odigrao baš sjajno, e sad mislim da je napokon postao vođa i posvetio se ekipi, mislim da je Dalić to dobro ukomponirao. Što do sad nije bio slučaj. A nagrade za najboljeg igrača u momčadskom sportu su bez veze jer on sam ne bi mogao ništa, a ako je neki igrač odigrao odlično to su mu omogućili suigrači. Mada uvijek treba pohvaliti dobru igru nekog igrača, ali Luka nije baš taj što se igre tiče. Nagradu je dobio zbog brenda, dok Lloris i Subašić nisu brend pa nitko od njih dvojice nije dobio nagradu za najboljeg golmana jer su im se gledale greške. |
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13166 Posts
Posted - 17/07/2018 : 10:43:52
|
Ja želin da Modrića kazne. Ne zatvor, to je ipak previše, al da ga dobro udare po džepu čisto da budućin generacijama ne bude "normalno" ovo šta je trenutno "normalno". I da možda nauče da "ne sjećam se" i "nisam znao" u normalnin državama na sudu ne prolazi.
Meni je to svejedno. Ako je zgriješio, dobit će neku kaznu i to je to.
Ali svejedno, iako si zreliji od ovih par neozbiljnih likova, ovdje te ne pratim. To je kao da patiš zbog svijeta, weltshmerz sa zakašnjenjem od 200 godina. Vara se oko novca, ej, pa da. Novac je prevara, uvijek, u kakvim god okolnostima će onaj drugi gledati da te prevari. Zato meni to oko Modrića nije, ma, uopće me ne dira. U igri je, pravila igre su takva, a i nemam pojma o čemu se točno radi, niti me zanima. Hoće li on nešto tu varati, ma to je nebitnije od toga kako se ponaša tamo gdje je bitno, što dovodi do onoga jučer. Ljudi guštaju.
Normalna država: je li to kad ljudi guštaju ili neke građanoidne fore. Pa, ja sam za ovo prvo, to je meni normalnije. |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8193 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 17/07/2018 : 10:45:12
|
nažalost, ovaj topik pokriva vrijeme tek od 2011 naovamo ipak, i u njemu se vidi proces promjena, kako tinton, nesvrstani i ostali prate reprezentaciju, pa se udaljuju od nje zbog svega ružnog u našem nogometu čak i mene ima više nego sam mislio, jer sam se očito iz nogometnih tema maknuo tek prije nekoliko godina ali sam pratio što se piše i jedina konstanta ovog topika je krugerov animozitet prema luki modriću, najboljem igraču hrvatske u povijesti zato sam citirao prvi post kojeg sam našao, a ima ih na tone čisto da ga malo bocnem, da se pospe pepelom ali ne, tvrdoglav je naš kruger zato ga i volimo :))) |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10371 Posts
Posted - 17/07/2018 : 10:50:13
|
Ja želin da Modrića kazne. Ne zatvor, to je ipak previše, al da ga dobro udare po džepu čisto da budućin generacijama ne bude "normalno" ovo šta je trenutno "normalno". I da možda nauče da "ne sjećam se" i "nisam znao" u normalnin državama na sudu ne prolazi.
Ali svejedno, iako si zreliji od ovih par neozbiljnih likova, ovdje te ne pratim. To je kao da patiš zbog svijeta, weltshmerz sa zakašnjenjem od 200 godina. Vara se oko novca, ej, pa da. Novac je prevara, uvijek, u kakvim god okolnostima će onaj drugi gledati da te prevari. Zato meni to oko Modrića nije, ma, uopće me ne dira. U igri je, pravila igre su takva, a i nemam pojma o čemu se točno radi, niti me zanima. Hoće li on nešto tu varati, ma to je nebitnije od toga kako se ponaša tamo gdje je bitno, što dovodi do onoga jučer. Ljudi guštaju.
Normalna država: je li to kad ljudi guštaju ili neke građanoidne fore. Pa, ja sam za ovo prvo, to je meni normalnije.
Iako mene osobno ne pere euforija lipo mi je bilo vidit doček i fešta je stvarno bila vrhunska. Zašto bi to bilo u sukobu sa željon da živin u malo uređenijoj državi?
Virova ili ne ja san jednin dijelon ponosan na naš čobanizam jer čobanizam znači ljudskost. |
Edited by - NESVRSTANI on 17/07/2018 10:50:48 |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17242 Posts
Posted - 17/07/2018 : 10:51:09
|
quote: Originally posted by ken2
nažalost, ovaj topik pokriva vrijeme tek od 2011 naovamo ipak, i u njemu se vidi proces promjena, kako tinton, nesvrstani i ostali prate reprezentaciju, pa se udaljuju od nje zbog svega ružnog u našem nogometu čak i mene ima više nego sam mislio, jer sam se očito iz nogometnih tema maknuo tek prije nekoliko godina ali sam pratio što se piše i jedina konstanta ovog topika je krugerov animozitet prema luki modriću, najboljem igraču hrvatske u povijesti zato sam citirao prvi post kojeg sam našao, a ima ih na tone čisto da ga malo bocnem, da se pospe pepelom ali ne, tvrdoglav je naš kruger zato ga i volimo :)))
Ovo tvoje bockanje se može i pozitivno odraziti, nadam se, pričat će se o nogometnu/sportu.
Neka je najbolji igrač svijeta, on je naš brend, dobio ga je hrvatski brend, a ne francuski. Ali brendovi često ne igraju najbolje pa dobiju nagrade. Što je pokazao onaj mbape u finalu, ništa dok se naša repka nije raspala. |
|
|
Tonto
Advanced Member
8706 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 17/07/2018 : 10:52:17
|
Ima jedna druga stvar koja je meni upala u oko. Na svim fotografijama pri dodjeli medalja imamo istu sliku. Dvadestak sretnih, ponosnih i nasmijanih hrvata i jedan jedini tužan i pokisao. Onaj s nagradom za najboljeg igrača, onaj kojem je ta nagrada značila isto koliko i Messiju 4 godine ranije. Luka je htio, želio i sanjao više. Jedini. To je odlika najvećih. Ostali su dobri, odlični i genijalni, ali nisu najveći. Najveći se ne zadovoljavaju porazom, bar ne 20 minuta nakon istog. Dojam je da smo se zadovoljili samim ulaskom u finale, za pobjediti u finalu tako se ne smiješ postaviti... Deschamps je u pravu kad kaže da su u jednom bili bolji, a to je mentalna snaga. Luka se nije zadovoljio i htio je više, više od ostalih... i zato je Luka, kakav je da je najveći hrvatski nogometaš svih vremena. |
The less I have the more I am a happy man |
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13166 Posts
Posted - 17/07/2018 : 10:52:46
|
A nagrade za najboljeg igrača u momčadskom sportu su bez veze jer on sam ne bi mogao ništa, a ako je neki igrač odigrao odlično to su mu omogućili suigrači.
Pa dobro, zašto onda ne napišeš elaborat i ne pošalješ svjetskoj sportskoj organizaciji da im razložno ukažeš da su nagrade za najboljeg igrača u momčadskom sportu bezveze.
Mislim, to što pišeš je, nemam pojma što. Ne vidim zašto bi se ti brinuo oko toga. Ili ako već hoćeš, onda daj ozbiljnu studiju da svima pokažeš da si u pravu. Ovako nisi.
Uostalom, mene to i ne zanima. S time se neću baviti. Meni je drago da je Modrić NAJBOLJI igrač svjetskog prvenstva i mogu guštati:)
Koliko mene dotiče čitava ta stvar oko nogometa, to je ona jučer euforija, starogrčka olimpijska svetkovina. To vidim da je dobro i vidim da Modrić zna u tome sudjelovati na primjeren način, čak uzvišen. Zato ja Modrića poštujem: zasluge su mu veće nego greške. |
Edited by - stinky on 17/07/2018 10:55:37 |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17242 Posts
Posted - 17/07/2018 : 10:54:46
|
Normalna država: je li to kad ljudi guštaju ili neke građanoidne fore. Pa, ja sam za ovo prvo, to je meni normalnije.
Iako mene osobno ne pere euforija lipo mi je bilo vidit doček i fešta je stvarno bila vrhunska. Zašto bi to bilo u sukobu sa željon da živin u malo uređenijoj državi?
Virova ili ne ja san jednin dijelon ponosan na naš čobanizam jer čobanizam znači ljudskost.
Tema uređenosti je sasvim nešto drugo. Vi pojedinci ste pljuvali po HNS-u i njihovim šefovima. Pa eto ovaj vas je rezultat demantirao, ostaje činjenica da je pod tim “ lošim “ vodstvom ova repka srebrna. Da je vodstvo tako loše ne bi oni uspjeli ostvariti taj rezultat. |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17242 Posts
Posted - 17/07/2018 : 11:00:46
|
A nagrade za najboljeg igrača u momčadskom sportu su bez veze jer on sam ne bi mogao ništa, a ako je neki igrač odigrao odlično to su mu omogućili suigrači.
Pa dobro, zašto onda ne napišeš elaborat i ne pošalješ svjetskoj sportskoj organizaciji da im razložno ukažeš da su nagrade za najboljeg igrača u momčadskom sportu bezveze.
Mislim, to što pišeš je, nemam pojma što. Ne vidim zašto bi se ti brinuo oko toga. Ili ako već hoćeš, onda daj ozbiljnu studiju da svima pokažeš da si u pravu. Ovako nisi.
Uostalom, mene to i ne zanima. S time se neću baviti. Meni je drago da je Modrić NAJBOLJI igrač svjetskog prvenstva i mogu guštati:)
Koliko mene dotiče čitava ta stvar oko nogometa, to je ona jučer euforija, starogrčka olimpijska svetkovina. To vidim da je dobro i vidim da Modrić zna u tome sudjelovati na primjeren način, čak uzvišen. Zato ja Modrića poštujem: zasluge su mu veće nego greške.
Pa nemam vremena ( baš bi oni mene slušali, a sve počinje od malih sredina gdje je slična nepoštena početna pozicija ), Svakako takve stvari loše utječu kod manjih uzrasta, to nije dobro, demotivirajuće je,ali na žalost tako funkcioniramo.
I meni je sve ovo drago, ali realnost je realnost, moramo odvojiti što je brend/novac/marketing od stvarnosti. |
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13166 Posts
Posted - 17/07/2018 : 11:04:28
|
Nije to dvoje u sukobu. Kod mene ne, ali kod ovih nekoliko koje si ti podržavao na topicu, je. Oni su ili klinci, pa neozbiljni ili jako loše osobe, sitne duše.
Mislim, dovoljno je gledati što i kako, način na koji se piše i kako netko doživljava stvari. Zašto si ti upao u tu spiralu, lošu vrtnju, ti ćeš razmisliti.
Slaviti, na takav način kako je to bilo zadnjih mjesec dana i onda jučer, to znači dolaziti do uređenije države. Državu stvaraju (uređuju) ljudi, a oni koji slave i vesele se bolje uređeuju stvari od onih koji su zajedljivi i frustrirani.
|
|
|
renda
Junior Member
Croatia
323 Posts
Member since 20/09/2002 |
Posted - 17/07/2018 : 11:13:49
|
Onda je i Maradona goli kurac jer ne bi sa Napolijen napravija ništa bez Carrece i Alemaa.
Pa Maradona je goli kurac. Vjerojatno je najveći igrač u povijesti ali kad takav igrač zabija gol rukom, namjerno i ne prizna odmah za mene je nula. Ali znam, nogomet je biznis prepun interesa i svakakvih tipova. Da ne spominjem klađenje i namještanje. Ne znam da li je Modrić dogovorno dobio nagradu ali mislim da je ovog časa najviše pokazao. Inače igrači po mom ukusu su definitivno Mbape, Hazard, Quaresma, Cavani i Brozović. |
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13166 Posts
Posted - 17/07/2018 : 11:18:39
|
I meni je sve ovo drago, ali realnost je realnost, moramo odvojiti što je brend/novac/marketing od stvarnosti.
Pa to ti kažem. I Nesvrstanom. Stvarnost je ono slavlje. Tko to vidi, taj je sretniji, pa i bolji čovjek.
Tko vidi da je nešto drugo stvarnost, baš to to što bi ti odvajao, taj je sitniji.
Hrvatska, kao i devedesetih, pokazuje da ljudi uglavnom dobro vide što je stvarnost.
|
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10371 Posts
Posted - 17/07/2018 : 11:21:14
|
quote: Originally posted by renda
Onda je i Maradona goli kurac jer ne bi sa Napolijen napravija ništa bez Carrece i Alemaa.
Pa Maradona je goli kurac. Vjerojatno je najveći igrač u povijesti ali kad takav igrač zabija gol rukom, namjerno i ne prizna odmah za mene je nula.
Apsolutno se slažen. Nula, ali mu niko ne može osporit nogometno umijeće.
|
|
|
renda
Junior Member
Croatia
323 Posts
Member since 20/09/2002 |
Posted - 17/07/2018 : 11:22:49
|
Pa Maradona je goli kurac. Vjerojatno je najveći igrač u povijesti ali kad takav igrač zabija gol rukom, namjerno i ne prizna odmah za mene je nula. Ali znam, nogomet je biznis prepun interesa i svakakvih tipova. Da ne spominjem klađenje i namještanje. Ne znam da li je Modrić dogovorno dobio nagradu ali mislim da je ovog časa najviše pokazao. Inače igrači po mom ukusu su definitivno Mbape, Hazard, Quaresma, Cavani i Brozović.
E da nema ga pa nisam naveo. Najatraktivniji i najveća faca ikad Ibrahimović. Da se razumijemo, nisam rekao najbolji. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 17/07/2018 : 11:26:52
|
Vidim da se mnogi zale na sudenje, pa sto Hrvatska nije dala 3 gola u prvom pol. pa nam sad sudac ne bi bia kriv, e!! |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10371 Posts
Posted - 17/07/2018 : 11:27:29
|
Pa Maradona je goli kurac. Vjerojatno je najveći igrač u povijesti ali kad takav igrač zabija gol rukom, namjerno i ne prizna odmah za mene je nula. Ali znam, nogomet je biznis prepun interesa i svakakvih tipova. Da ne spominjem klađenje i namještanje. Ne znam da li je Modrić dogovorno dobio nagradu ali mislim da je ovog časa najviše pokazao. Inače igrači po mom ukusu su definitivno Mbape, Hazard, Quaresma, Cavani i Brozović.
E da nema ga pa nisam naveo. Najatraktivniji i najveća faca ikad Ibrahimović. Da se razumijemo, nisam rekao najbolji.
I ovo ti potpisujen. Obožavan njegov shao lin soccer. |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10371 Posts
Posted - 17/07/2018 : 11:28:08
|
quote: Originally posted by brni
Vidim da se mnogi zale na sudenje, pa sto Hrvatska nije dala 3 gola u prvom pol. pa nam sad sudac ne bi bia kriv, e!!
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 17/07/2018 : 11:31:44
|
quote: Originally posted by Kruger Tema uređenosti je sasvim nešto drugo. Vi pojedinci ste pljuvali po HNS-u i njihovim šefovima. Pa eto ovaj vas je rezultat demantirao, ostaje činjenica da je pod tim “ lošim “ vodstvom ova repka srebrna. Da je vodstvo tako loše ne bi oni uspjeli ostvariti taj rezultat.
znači,vodstvo hns-a i smeće broj devet je zaslužno za ovaj uspjeh
pljucat cu ih dok sam živ...dok se ne maknu...i moji praunuci će biti protiv svih onih koji su lopovi,razbojnici,kriminalci i mafijaši...
inače,on topic...reče nesvrstani da ga nije pralo...mene je,ali ne onoliko koliko sam mislio da oće,a sigurno je moglo...lukica je najveći ikad koje sam gledao ,čak je i veći od debelog žutog...ali da mora odgovarat-mora...rebnit ga po džepu i to je to... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17242 Posts
Posted - 17/07/2018 : 11:33:29
|
I meni je sve ovo drago, ali realnost je realnost, moramo odvojiti što je brend/novac/marketing od stvarnosti.
Pa to ti kažem. I Nesvrstanom. Stvarnost je ono slavlje. Tko to vidi, taj je sretniji, pa i bolji čovjek.
Tko vidi da je nešto drugo stvarnost, baš to to što bi ti odvajao, taj je sitniji.
Hrvatska, kao i devedesetih, pokazuje da ljudi uglavnom dobro vide što je stvarnost.
Ja sam sretan, ali eto neka mala mizerna grupica od par stotina ljudi nije. Pa nećemo se obazirati na tih par stotina zbunjenih ljudi. |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17242 Posts
Posted - 17/07/2018 : 11:34:57
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by Kruger Tema uređenosti je sasvim nešto drugo. Vi pojedinci ste pljuvali po HNS-u i njihovim šefovima. Pa eto ovaj vas je rezultat demantirao, ostaje činjenica da je pod tim “ lošim “ vodstvom ova repka srebrna. Da je vodstvo tako loše ne bi oni uspjeli ostvariti taj rezultat.
znači,vodstvo hns-a i smeće broj devet je zaslužno za ovaj uspjeh
pljucat cu ih dok sam živ...dok se ne maknu...i moji praunuci će biti protiv svih onih koji su lopovi,razbojnici,kriminalci i mafijaši...
inače,on topic...reče nesvrstani da ga nije pralo...mene je,ali ne onoliko koliko sam mislio da oće,a sigurno je moglo...lukica je najveći ikad koje sam gledao ,čak je i veći od debelog žutog...ali da mora odgovarat-mora...rebnit ga po džepu i to je to...
Rezultati repke te demantiraju, a ti možeš misliti što hoćeš. |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10371 Posts
Posted - 17/07/2018 : 11:35:25
|
Kako si samo mene i Krugera uspija ubacit u istu priču.
|
|
|
Topic |
|
|
|