forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 736

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10374 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 17/07/2018 : 11:36:46  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by Kruger
Tema uređenosti je sasvim nešto drugo. Vi pojedinci ste pljuvali po HNS-u i njihovim šefovima. Pa eto ovaj vas je rezultat demantirao, ostaje činjenica da je pod tim “ lošim “ vodstvom ova repka srebrna. Da je vodstvo tako loše ne bi oni uspjeli ostvariti taj rezultat.

znači,vodstvo hns-a i smeće broj devet je zaslužno za ovaj uspjeh

pljucat cu ih dok sam živ...dok se ne maknu...i moji praunuci će biti protiv svih onih koji su lopovi,razbojnici,kriminalci i mafijaši...

inače,on topic...reče nesvrstani da ga nije pralo...mene je,ali ne onoliko koliko sam mislio da oće,a sigurno je moglo...lukica je najveći ikad koje sam gledao ,čak je i veći od debelog žutog...ali da mora odgovarat-mora...rebnit ga po džepu i to je to...

Moran priznat da san ipak ima jedan domoljubni moment. Nakon penala je bilo "Nemoj ić gledat, nemoj ić gledat"

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4034 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 17/07/2018 : 11:40:25  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Meni osobno je najveće zadovoljstvo na ovom prvenstvu izazvao trenutak kad sam zaljepio zadnju sličicu u Panini album ;)
Jedno ozbiljno pitanje sada... Jel mislite da se prije finala trebalo malo riskirati sa sastavom ? Napraviti pokoju izmjenu. Jel odmorni Kovačić bolji od Modrića koji jedva stoji na nogama ? Jel Modrić trebao igrati protiv Islanda ? Lovre Kalinić je imao odličnu sezonu,mislim da je proglašen najboljim golmanom belgijske lige... Jel takav Kalinić bolje rješenje od Subašića s jednom nogom koji u polufinalu i finalu primi sve što se pukne prema golu ? Meni osobno je najviše žao male minutaže Milana Badelja jer je svojim ponašanjem, kvalitetom i igrom protiv Islanda pokazao da itekako može pomoći
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17242 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 17/07/2018 : 11:46:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

Meni osobno je najveće zadovoljstvo na ovom prvenstvu izazvao trenutak kad sam zaljepio zadnju sličicu u Panini album ;)
Jedno ozbiljno pitanje sada... Jel mislite da se prije finala trebalo malo riskirati sa sastavom ? Napraviti pokoju izmjenu. Jel odmorni Kovačić bolji od Modrića koji jedva stoji na nogama ? Jel Modrić trebao igrati protiv Islanda ? Lovre Kalinić je imao odličnu sezonu,mislim da je proglašen najboljim golmanom belgijske lige... Jel takav Kalinić bolje rješenje od Subašića s jednom nogom koji u polufinalu i finalu primi sve što se pukne prema golu ? Meni osobno je najviše žao male minutaže Milana Badelja jer je svojim ponašanjem, kvalitetom i igrom protiv Islanda pokazao da itekako može pomoći

Ovo si dobro napisao i sve to stoji, ali opet nije ni za zamjeriti što se nije tak odradilo, valjda je bila takva atmosfera da se izbornik tako odlučio. Na žalost postoji i ona stara, po meni, loša izreka: nikad ne mijenjaj sastav koji pobjeđuje. Što ako su ozlijeđeni i ne mogu hodati?
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 17/07/2018 : 11:47:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Jel mislite da se prije finala trebalo malo riskirati sa sastavom ? Napraviti pokoju izmjenu. Jel odmorni Kovačić bolji od Modrića koji jedva stoji na nogama ? Jel Modrić trebao igrati protiv Islanda ? Lovre Kalinić je imao odličnu sezonu,mislim da je proglašen najboljim golmanom belgijske lige... Jel takav Kalinić bolje rješenje od Subašića s jednom nogom koji u polufinalu i finalu primi sve što se pukne prema golu ? Meni osobno je najviše žao male minutaže Milana Badelja jer je svojim ponašanjem, kvalitetom i igrom protiv Islanda pokazao da itekako može pomoći

netko je par stranica prije napisao da suba samo pogledom prati balune,pa moli Boga da ne uđu...kailinić je za njega avion...suba je,po meni,pozer i glumac...ne umanjujući njegove kvalitete...vrijeme je da ode...kale je dvije godine zaredom dobijao nagrade,i od saveza i od navijača...čovik dođe u drugi dio prvenstva belgije i pokupi sve nagrade...belgija je inače treća na ovom sp,zar ne...kovačića se čeka previše...lako je bilo dok je tu lukica...ali lukica neće još dugo...badelj mi je bolji...kova ima ono nešto šta badelj nema...ali brate,ili igraj,ili šetaj...odlazak iz reala,pa makar u drugu ligu,samo igraj...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 17/07/2018 : 11:48:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Kakav doček jučer kroz Zagreb, nevjerojatno! Teško da će se ikada više ponoviti, jedino ako osvojimo svjetsko prvenstvo ili europsko doći će više ljudi, a teško da će se to dogoditi. Ali mislili smo da se neće ponoviti i 1998, pa eto, nadmašili su to.

Šteta što narod nije spreman izaći tako masovno na ulice zbog važnijih stvari od nogometa, e to bi bio uspjeh. Jer kada bi se ovo dešavalo češće drhtali bi političari, tajkuni i lopovi i ne bi im bilo na pamet raditi gluposti, krasti i varati napaćeni narod.

Inače, naši su stvarno bili odlični! Bez veze je da sada komentiram utakmicu po utakmicu, samo bih rekao da si nismo sami dali dva gola u prvom poluvremenu dobili bi to na kraju sa 3:0 ili 3:1. Stvarno su djelovali kao momčad i prava ekipa, svaka im čast. Ali tako je to. Imali smo sreće u prijašnjim utakmicama, u zadnjoj ne. To je sport. Nogomet je stvarno svjetski fenomen. Možeš ti osvojiti svjetsko protiv američkog dream tima u košarci, ili sva četiri grand slama u jednoj godini ili pet zlatnih medalja na jednoj olimpijadi i nema šanse da doživiš ovo. A izgubili su u finalu. To je nogomet...

Kako bi bilo lijepo da i političari nešto nauče iz ovoga, ali neće. Sve će se vratiti na staro. Jedino mi je želja da se barem malo pomire sjever i jug, jer ova situacija više nema smisla. Prilika je idealna, jer smo se riješili Mamića i ušli u finale world cupa, pa neka sagrade taj nacionalni stadion, jer Maksimir je ruglo i obnove legendarni Poljud i još izbaciti lopove iz HNS-a, valjda?! Niti ne znam tko je tamo osim Šukera, ali ako narod kaže da su lopovi onda valjda jesu. Ja sam inače doslovno izvan praćenja politike već desetak godina, a na izborima nisam bio najmanje 15. I sa te daleke pozicije mogu samo zaključiti da je smiješna ta svađa između Dinama i Hajduka ili sjevera i juga. Jebo vas i Dinamo i Hajduk u k. i Mamić i svi lopovi jer vam je teško već 20 godina izabrati neke druge stranke i drugačije političare da dođu na vlast. Mijenjaju se ploče, ali muzika i svirači su vam isti, a to ne ide. Morat ćete zamijeniti i njih.

A narod je dobio kruha i igara! Kruha imamo jer u Hrvatskoj gotovo nitko nije gladan, za kruh ima preko 99% ljudi, a i onaj 1% se nekako snađe. A i igre dobivamo redovito, ovo su samo bile još jedne u nizu u kojima su sudjelovali najpoznatiji gladijatori i postigli veličanstven uspjeh. S time da se je dogodio i presedan, jer je ovoga puta u igrama sudjelovala i sama kraljica?! Nevjerojatno!?! Naši vatreni i Kolinda Vatrena Kitarović. Imamo najljepšu i najsimpatičniju predsjednicu na svijetu, vatrenu kao i naši reprezentativci, svaka joj čast. Žrtvovala je svoju političku karijeru za boljitak svog naroda i svoje države, to je očito. Izljubila je sve ljude na stadionu, upadala u svlačionice čak i Francuzima, vodila francuskog predsjednika za ruku i mazila po glavi kao malo dijete. Bravo predsjednice, samo ljubav! Samo mi je žao da nije USA bila u finalu, pa bi Trumpu i Putinu stavila kockaste kapice na glavu, primila ih za ruku i prošetala krug po stadionu. E to bi bilo tek zabavno! Kolinda je pobrala simpatije 3 milijarde ljudi što je impresivno! A bijesno je na nju samo 3 milijuna hrvata. A kako nas ima 4 milijuna vjerojatno će izgubiti sljedeće izbore. I ovo je presedan za nas, da se neki političar žrtvuje za narod, za državu, za napaćene ljude, a da ne gleda prvo sebe i stolicu na kojoj sjedi. Impresivno. Bravo Kolinda! Bravo vatrena! Rasturila si!
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13166 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 17/07/2018 : 11:49:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja sam sretan, ali eto neka mala mizerna grupica od par stotina ljudi nije. Pa nećemo se obazirati na tih par stotina zbunjenih ljudi.

Ne bismo se obazirali na njih da ne dolaze ovdje.
Onda ih se mora poklopit i napušavat ih. Sami produciraju te gluposti, onda se jadaju, kao svi su protiv njih:)

Inače, svega toga ima, uvijek ima zbunjenih, bolesnih, nenormalnih, pokvarenih. Ovo što se sada događa u Hrvatskoj, oni bolji nosit će i te mizerije, mi bolji ih vučemo za sobom.
Uostalom, ne treba se baviti tim manjkavostima više nego treba. Idemo guštati dok još traje i razmišljati o tome kako sve ovo učiniti dobrim, izvući iz ovoga trenutka.

Recimo, i to je da jedan takav čovjek kao Dalić došao na čelo, velika je stvar i dobro će utjecati na sve.
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4034 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 17/07/2018 : 11:56:44  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ovo si dobro napisao i sve to stoji, ali opet nije ni za zamjeriti što se nije tak odradilo, valjda je bila takva atmosfera da se izbornik tako odlučio. Na žalost postoji i ona stara, po meni, loša izreka: nikad ne mijenjaj sastav koji pobjeđuje. Što ako su ozlijeđeni i ne mogu hodati?

Kovačić je i u Realu imao par odličnih utakmica kada je mjenjao Modrića ili Kroosa. Ovakve stvari su se recimo često dešavale rukometašima pod vodstvom Line Červara kada ovaj ne bi ništa mjenjao pa bi mu igrači jedva stajali na nogama i gubili finala.
Brozović, Lovren, Vrsaljko su jedini na kojima se nije vidio umor...što me posebno fascinira kod Lovrena jer ima ogromnu masu za razliku od ove dvojce. Ne znam, lijepa je sva ta euforija oko drugog mjesta, ali imam osjećaj da smo se mi sami svojom taktikom i izborom igrača namjestiki francuzima na volej. Da smo odigrali baš onako kako ljudima odgovara. Normalno da je teško reći izborniku jednom Modriću... Bio si maestralan do sada, ajde ti na klupu jer jedva stojiš na nogama, a finale će odigrati Mateo 😀
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 17/07/2018 : 11:58:39  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

netko je par stranica prije napisao da suba samo pogledom prati balune,pa moli Boga da ne uđu...kailinić je za njega avion...suba je,po meni,pozer i glumac...ne umanjujući njegove kvalitete...vrijeme je da ode...kale je dvije godine zaredom dobijao nagrade,i od saveza i od navijača...čovik dođe u drugi dio prvenstva belgije i pokupi sve nagrade...belgija je inače treća na ovom sp,zar ne..

Slazem se, Kalinic je u ovom trenutku najbolji hrv golman, puno bolji od Subasica..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 17/07/2018 11:59:52
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13166 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 17/07/2018 : 11:59:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Jel mislite da se prije finala trebalo malo riskirati sa sastavom ? Napraviti pokoju izmjenu. Jel odmorni Kovačić bolji od Modrića koji jedva stoji na nogama ? Jel Modrić trebao igrati protiv Islanda ? Lovre Kalinić je imao odličnu sezonu,mislim da je proglašen najboljim golmanom belgijske lige... Jel takav Kalinić bolje rješenje od Subašića s jednom nogom koji u polufinalu i finalu primi sve što se pukne prema golu ? Meni osobno je najviše žao male minutaže Milana Badelja jer je svojim ponašanjem, kvalitetom i igrom protiv Islanda pokazao da itekako može pomoći

netko je par stranica prije napisao da suba samo pogledom prati balune,pa moli Boga da ne uđu...

više puta sam to rekao. subašić je skinuo one penale, ali dosta puta je na utakmicama stajao kao drvo. gledam i nije mi jasno, kojega vraga radi i gleda kako lopte idu uz stativu.

kalinića sam vidio protiv islanda i bio je vrhunski.

e sad, da li bi ta izmjena promijenila finale, to ne možemo znati. nitko ne bi riskirao i mijenjao momčad koja dobija.

ali da ima tu dobrih igrača, da je badelj nekako ispao žrtva, da kovačić mora doći do odlučnosti... ma možda nas čeka još lijepih stvari u nogometu
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10374 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 17/07/2018 : 11:59:58  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Modrić je bija isciđen kompletno i nije triba igrat protiv Islanda, ali očekivat da kapetan ne igra finale je nemoguće.
Kalinić je bolji vratar od Subašića, ali Subašić je po hijererhiji prvi vratar. Kalino vrime dolazi.
Badelj je vjerovatno naš najpotcjenjeniji igrač. Posli Strinića naravno. Ali realno, vezni red Modrić/Rakitić/Brozović je vrhunski i teško će se za Badelja tu nać misto. Ako se neko ode u penziju, Badelj bi tu triba uskočit.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 17/07/2018 12:04:30
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 17/07/2018 : 12:03:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI
Modić je bija isciđen kompletno i nije triba igrat protiv Islanda, ali očekivat da kapetan ne igra finale je nemoguće.

'98.
boban
žuti
isti kurac

Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4034 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 17/07/2018 : 12:06:51  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:

netko je par stranica prije napisao da suba samo pogledom prati balune,pa moli Boga da ne uđu...kailinić je za njega avion...suba je,po meni,pozer i glumac...ne umanjujući njegove kvalitete...vrijeme je da ode...kale je dvije godine zaredom dobijao nagrade,i od saveza i od navijača...čovik dođe u drugi dio prvenstva belgije i pokupi sve nagrade...belgija je inače treća na ovom sp,zar ne...

Isto se događalo Subašiću kada je bio rezerva Pletikosi od kojeg je u tom trenutku bio puno bolji vratar. De Gei sa Casillasom... ima takvih slučajeva. Ali ovdje se forsiralo u polufinalu i finalu čovjeka koji igra na jednoj nozi umjesto golmana koji je zdrav, odmoran i što je najbolje kvalitetniji golman. Za Kovačića se slažem jer je premlad da bi 3 godine sjedio na klupi pa makar to bila klupa i jednog Reala.
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13166 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 17/07/2018 : 12:07:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:
ali imam osjećaj da smo se mi sami svojom taktikom i izborom igrača namjestiki francuzima na volej. Da smo odigrali baš onako kako ljudima odgovara.

pa ne znam, ja nisam vidio da su nas francuzi nadigrali

dapače, mi smo igrali bolje i sabili ih šesnaesterac dobrim dijelom

jednostavno je ovoga puta nevidljiva zbilja bila na njihovoj strani
praktički svaki šut gol, a nije da je to bio plod njihove superiorne igre

odigrali smo dobro finale
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10374 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 17/07/2018 : 12:08:27  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Modić je bija isciđen kompletno i nije triba igrat protiv Islanda, ali očekivat da kapetan ne igra finale je nemoguće.

'98.
boban
žuti
isti kurac

Boban da, ali Žuti nakon grupe nije igra skoro ništa do utakmice za broncu.
Žuti je od drugih stvari bija isciđen

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 17/07/2018 12:10:20
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 17/07/2018 : 12:12:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

netko je par stranica prije napisao da suba samo pogledom prati balune,pa moli Boga da ne uđu...kailinić je za njega avion...suba je,po meni,pozer i glumac...ne umanjujući njegove kvalitete...vrijeme je da ode...kale je dvije godine zaredom dobijao nagrade,i od saveza i od navijača...čovik dođe u drugi dio prvenstva belgije i pokupi sve nagrade...belgija je inače treća na ovom sp,zar ne...

Isto se događalo Subašiću kada je bio rezerva Pletikosi od kojeg je u tom trenutku bio puno bolji vratar. De Gei sa Casillasom... ima takvih slučajeva. Ali ovdje se forsiralo u polufinalu i finalu čovjeka koji igra na jednoj nozi umjesto golmana koji je zdrav, odmoran i što je najbolje kvalitetniji golman. Za Kovačića se slažem jer je premlad da bi 3 godine sjedio na klupi pa makar to bila klupa i jednog Reala.

igrom slučaja,finale sam gledao u birtiji blizu hotela gdje radim...stol do mene gost hotela,dinamovac...ja komentiram kako je kale bolji,da je suba u kurcu...
"kaj je tebi,suba je bolji,to govoriš samo zato jer je kale hajdukovac"
konju,i suba je hajdukovac

kale će minjat klub,mala je njemu belgija...livaković je neloš,ali još jedan tovar mu puše za vratom-letica...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 17/07/2018 : 12:13:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

'98.
boban
žuti
isti kurac

Boban da, ali Žuti nakon grupe nije igra skoro ništa do utakmice za broncu.
Žuti je od drugih stvari bija isciđen

reka bi onaj srpski komentator
"a onda je kudravi gaučos krenuo putem kokainskih noći...

Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4034 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 17/07/2018 : 12:15:43  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Modrić je bija isciđen kompletno i nije triba igrat protiv Islanda, ali očekivat da kapetan ne igra finale je nemoguće.
Kalinić je bolji vratar od Subašića, ali Subašić je po hijererhiji prvi vratar. Kalino vrime dolazi.
Badelj je vjerovatno naš najpotcjenjeniji igrač. Posli Strinića naravno. Ali realno, vezni red Modrić/Rakitić/Brozović je vrhunski i teško će se za Badelja tu nać misto. Ako se neko ode u penziju, Badelj bi tu triba uskočit.

Šta znači da Kalinićevo vrijeme tek dolazi ? Sljedeće prvenstvo je tek za 4 godine ? Hoćemo li se mi tada plasirati uopće ? Hoće li za 4 godine jedan Šemper ili neki drugi Šemper biti prvi golman Barceline možda. Možda je ovo dečku bila jedina šansa da brani na Svjetskom. Osobno mi se ne sviđaju te priče o hijerarhiji... imaš sezonu u kojoj Kalinić brani fenomenalno i u kojoj Subašić prima i po 8 golova na jednoj utakmici. I još ti takav Subašić ozljedi zadnju ložu. Po hijerarhiji su onda Ladića mogli stavit da ko Tito bude doživotni golman repke. Ili prosut kosti od Beare ispred gola pa da ga možda pogodi koja jer pričaju stariji da je Beara bio bolji i od Jašina
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31419 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 17/07/2018 : 12:18:54  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

+1

Normalno da je trebao istrčati baš taj sastav koji i je istrčao, meni je Badelj jedan od simpatičnijih naših reprezentativaca, ali budući da nismo sastav natrpavali defanzivnim veznim, nego napadački, za njega nije bilo više prilika!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 17/07/2018 : 12:20:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
jer pričaju stariji da je Beara bio bolji i od Jašina

pričaju i dan danas
a i jašin je to reka isto
i zamora...
da,hijearhija je debilana...ili jesi ili nisi...za dvi godine je europsko...suba će otić,milom ili silom...tj.godine i kale...

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31419 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 17/07/2018 : 12:23:37  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Dalić se držao hijerarhije i kad je Krama u pitanju, ipak ga je on izvadio u Ukrajini i kad god bi trebalo, Suba, Ćorluka, Strinić, nemamo ništa od razglabanja ovih

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 17/07/2018 : 12:32:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Dalić se držao hijerarhije i kad je Krama u pitanju, ipak ga je on izvadio u Ukrajini i kad god bi trebalo, Suba, Ćorluka, Strinić, nemamo ništa od razglabanja ovih

krama je još u lokomotivi igra ka zmaj...nek smanji telefoniranje i nema zime...

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10374 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 17/07/2018 : 12:33:19  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Šta znači da Kalinićevo vrijeme tek dolazi ? Sljedeće prvenstvo je tek za 4 godine ? Hoćemo li se mi tada plasirati uopće ? Hoće li za 4 godine jedan Šemper ili neki drugi Šemper biti prvi golman Barceline možda. Možda je ovo dečku bila jedina šansa da brani na Svjetskom. Osobno mi se ne sviđaju te priče o hijerarhiji... imaš sezonu u kojoj Kalinić brani fenomenalno i u kojoj Subašić prima i po 8 golova na jednoj utakmici. I još ti takav Subašić ozljedi zadnju ložu. Po hijerarhiji su onda Ladića mogli stavit da ko Tito bude doživotni golman repke. Ili prosut kosti od Beare ispred gola pa da ga možda pogodi koja jer pričaju stariji da je Beara bio bolji i od Jašina

Na razumin zašto se opet svađaš kad mislin isto. I meni bi Kale branija ali jebi ga ne pita se mene. Kad kažen da njegovo vrime dolazi, mislin da će on bit slijedeći reprezentativni vratar.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32402 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 17/07/2018 : 12:39:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
Za dvije godine, EP, očekujem puno. Minimalno drugo mjesto.

(u pm zašto Francuska nije na nekom drugom kontinentu)

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4034 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 17/07/2018 : 12:52:48  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Na razumin zašto se opet svađaš kad mislin isto. I meni bi Kale branija ali jebi ga ne pita se mene. Kad kažen da njegovo vrime dolazi, mislin da će on bit slijedeći reprezentativni vratar.

Pa ko se svađa ??? Nisi me razumio... Samo mislim da ni je žao momka jer je sad trebao branit, a ne čekat po hijerarhiji da mu se otvori mjesto. Jer je sad na vrhuncu, a pitanje je hoćemo li se mi kad se povuku ovi najbolji uopće kvalificirat za sljedeće prvenstvo... Hoće li se momku uopće pružit prilika da još jednom brani na svjetskom. Na to sam mislio. Nikakva svađa ni nije bila ni na kraj pameti....
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 17/07/2018 : 13:15:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Nikakva svađa ni nije bila ni na kraj pameti....

provokator...riječka pička...ako ovo nije za ban...

Go to Top of Page
Page: of 736 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.02 seconds. Snitz Forums 2000