forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 736

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8217 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 18/07/2018 : 10:59:02  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stinky

quote:
Originally posted by ken2

ne treba se čuditi nogometašima
to su mladi ljudi koji najvjerojatnije ne razumiju stvari izvan nogometa
ja ih ne krivim, iako mi je strašno žao da nisu razmislili
ujedinili su naciju kao nikad do sada, i lijeve i desne, i sjever i jug
i onda pozvali thompsona koji živi od podjela
on pjeva svojoj ciljanoj publici, desnoj polovici isključivo svog naroda, a svi ostali su mu oni koji su predmet njegovih pjesama
ako igrači vole njegove pjesme, a očito vole, mogli su ga pozvati na privatnu zabavu, a ne pokvariti veselje jednom velikom dijelu ljudi koji su ga dočekivali
ja sam na tom dočeku obišao skoro cijeli centar grada, savsku i vukovarsku po ruti prolaska i vidio sam normalne, obiteljske ljude s djecom, pristojnu gospodu i puno mladih, ali i starijih ljudi, svih generacija i profila, dakle, puno i previše ljudi kojima je kao i meni zasmetalo što se s njima u busu vozi takva besramna osoba, koja je svjesna toga da će im sigurno naštetiti, ali ih 'ne može odbiti'

oni nisu razmislili i pozivanjem njega su pokvarili ujedinjenje
a on je to spremno i svjesno iskoristio, i još će
čudim se jedino daliću, jer on je pametan čovjek, koji je morao znati da će time povrijediti dobar dio s pravom oduševljenog naroda

ma di ti živiš
thompsona vole gotovo svi, on je legenda u hrvatskoj. legenda. jučer u varaždinu, ej varaždinu koji nije na glasu kao neki nabrijani grad, najviše oduševljenja za thompsona. to je i normalno, kad ima najbolje hrvatske pjesme za podići atmosferu.

nemoj sebe mjeriti s normalnim obiteljskim ljudima, koji vole thompsona. ti si, nemam pojma što, netko tko krivo percipira stvari. meni je baš drago da su igrači tražili thompsona, oni znaju bolje od tebe, jer su to normalni obiteljski ljudi.

a ovi srbi što se miješaju u stvari za koje ih nitko ne pita, pod maskama čovjekoljublja. da, da, pokazali su lice, ali to smo ionako znali.
hrvatska slavi i to je naša stvar. ni najmanje nas se ne tiče kako srbi vide određene stvari. kakva je to ludost, ta mitomanija, postavljati sebe kao neko mjerilo, ta opterećenost u nemoći gurati svugdje nos i rovariti. a ne thompson, neko takvi kao ken rade podjele, ili to pokušavaju, ali ne mogu, jer je više normalnih ljudi koji thompsona uzimaju kao ono što i jest: pjevač domoljubnih pjesama koje ljudi vole.

i sve si mi ovo rekao na ovako priprost način
bez citiranja velikih filozofa, bez filozofiranja sjekirom
znam da si se spustio na moj nivo da te razumijem, ali ipak si me razočarao
ovo kao da je pisao neki običan čovjek, a ne ti, triput najveći

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10512 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 18/07/2018 : 11:18:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vukozec

quote:
Originally posted by Peyo

Rakitić je odličan igrač i simpa osoba.

Najgore što ti se može sinu u vezi njega dogoditi je da ga navuće na "Domaćica" kekse.

Nažalost, opet moram biti sarkastičan, pa ću poručiti da je najgore što mu se u vezi Rakitića može dogoditi ipak to da upadne u isto društvo kao i on:

https://slobodnadalmacija.hr/scena/showbizz/clanak/id/172674/rakitic-tulumari-u-hvaru-s-djevojkom-raquel-pod-budnim-okom-ivice-livaje

https://www.24sata.hr/news/kerumov-pouzdanik-cetiri-puta-premlatio-svoju-zenu-137262

Nogometaši igraju nogomet i klinci ih idoliziraju. I to je savršeno u redu i tako treba biti, ne treba klince opterećivati sa pizdarijama. No, roditelji ipak trebaju obratiti pažnju na neke stvari i pripaziti da im djeca kad odrastu teže pravim vrijednostima i znaju u koga se treba ili ne treba ugledati.

Vukozec tebe doživljavam kao osobu koja dublje promišlja, tako da si me iznenadio malo s ovim postom.

Pa jasno da se oko poznatih, a pogotovo u ovakvim prilikama svi naguravaju i hoće s njima prijateljevati i slikati se s njima.

Ako je ovaj čovjek nasilnik to automatski znači da je i Rakitić takav?

Ili ako sluša Thompsonove pjesme da dijeli i njegov svjetonazor?

Kao zaključak u tom stilu:

Ne treba kupovati nijedan proizvod dok se dobro ne prouči tko je proizvođač, da li je povezan sa bilo kakvim problematičnim osobama (kriminalcima i inim probisvjetima, ultra desničarima ili ultra ljevičarima, rasisitima itd.) i to ne samo on nego i njegovi prijatelji i rođaci, nastavnici, prijatelji prijatelja itd.

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7784 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 18/07/2018 : 11:29:29  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message  Reply with Quote
Ako je samo pjesma problem.evo braco srbi.kras casti

Sumadijo lepa li si
Vojvodino zlatna ti si
Srpska Bosno srce ponosno
Crna Goro more moje
Jedna dusa a nas troje
Pozdrav Liko Velebita diko

Zadnji stih dahem pride
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17283 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 18/07/2018 : 11:32:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivi skoj

U Hajduku je bio pred odlazak odličan.
U Evertonu nije bio loš, samo malo ga je sreća zaobišla pa je bilo ponešto grešaka, ali publika ga je dobro prihvatila.
Poslije promjene trenera otišlo nizbrdo, ali repka i služi da se malo pomogne kad zapne.
On je veliki talenat i najvjerojatnije kako se Kovačić nikako ne može othrvati sam sa sobom i pomaknuti igru na bolje, neko rješenje za budućnost.

Vlašić je u Everton otišao zbog svojih dobrih partija upravo igrajući protiv Evertona. No Everton je tada bio u krizi, ozljede nekih ključnih igrača, dolazak novih koje je trebalo uglazbit a to baš nekako nije išlo. Vlašić je dobio priliku u tim eksperimentima na početku ali se nije pokazao kao i većina ostalih igrača. Uz sve to Everton je bio bio blizu dna tablice i onda su se odlučili Rooneya staviti u vezu, što se pokazao odličan potez, Everton je počeo povezivati konce i uspio se probiti u drugi dio tablice na 8 mjesto. Pred kraj kad je već sve bilo gotovo Vlašić je dobio nekakvu šansu. Moglo bi biti dobro što je Everton dobio novog trenera. Ponavljam, ako se sve posloži tko zna.
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8950 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 18/07/2018 : 11:54:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
www.antenazadar.hr/clanak/2018/07/velika-galerij-tisuce-z-drana-slavilo-srebrne-vatrene-na-forumu/
Lipo je jucer i nocas bilo biti u zadru. Ako koga zanima nek pogleda slikice, ako ne... nastavite o pizdarijama.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5042 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 18/07/2018 : 11:56:10  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vukozec tebe doživljavam kao osobu koja dublje promišlja, tako da si me iznenadio malo s ovim postom.

Pa jasno da se oko poznatih, a pogotovo u ovakvim prilikama svi naguravaju i hoće s njima prijateljevati i slikati se s njima.

Ne treba kupovati nijedan proizvod dok se dobro ne prouči tko je proizvođač, da li je povezan sa bilo kakvim problematičnim osobama (kriminalcima i inim probisvjetima, ultra desničarima ili ultra ljevičarima, rasisitima itd.) i to ne samo on nego i njegovi prijatelji i rođaci, nastavnici, prijatelji prijatelja itd.

Napisao sam odmah da mi je post sarkastičan, naravno da ne mislim da ne temelju jednog novinskog članka i jednog slučaja mogu znati sve o tome kakav je tko. Pa tako i nisam napisao da je najgore sto se dječaku može dogoditi to da postane kao Rakitić, već da upadne u društvo poput njegova, nakon čega sam stavio dva linka iz kojih se vidi da se Rakitić prije par godina intimno družio sa "kontroverznim poduzetnikom" koji u tom trenutku bio dobro poznat u javnosti kao višestruko osuđivani obiteljski nasilnik (a to je samo ono najgore što se o njemu u tom trenutku znalo). Ostatak posta se odnosi na to da bi djeca trebalo naučiti razliku između idola na igralištu i van njega. Ne vidim koji dio mog posta nije na mjestu.

Edited by - vukozec on 18/07/2018 12:55:06
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13247 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 18/07/2018 : 11:59:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
ken, pa najveći mogu nositi sve to: biti obični i tobože razočarati druge koji očekuju ne znam što, spektakle
samo sam ti htio odgovoriti na jedan post koji je ili koji si loše napisao. pogrešno vidiš stvari, a sve oko thompsona je umjetno podignuto na razinu prijepora. ne iz naroda, iz "običnih obiteljskih ljudi", nego od strane pojedinih huškača. ljudi po tom pitanju i nemaju mišljenje, ne znaju ni o čemu se radi, osim floskula jedne ili druge strane. na skupovima euforije za to ih baš i briga, pjevaju i vesele se, a thompsonove pjesme jesu u tom smislu domoljubne, gotovo himne.

doček i slavlje u hrvatskoj je bilo baš savršeno. zabrinjavajuće i nebulozno bi bilo da je po tvom scenariju, da je dalić, nemam pojma, došao na pozornicu i rekao "ovo posvećujemo manjinama i alternativnim lajfstajlovima" haha. da su pozvali rundeka i mirkovića i brbljali klišeje sretno dijete. to bi stvarno bil oda se ukenjaš od gluposti.
kad to malo sagledaš, onda će ti biti jasno da je sve bilo savršeno.
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 18/07/2018 : 12:00:47  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message  Reply with Quote
SPLIT

Till I Collapse
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4034 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 18/07/2018 : 12:25:23  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by izivko

quote:
Originally posted by sumohrvat

quote:
Originally posted by manhunter

Ma mrš!

I ovakav bi meni trebao biti moderator i nadgledat pravila ponašanja ???
Što Švicarska učini od gospodina covjeka

Veliki napredak.

Da, baš sam odvratan. Izvinjavam se gospodi sa austrijskog dvora na mom ruralnom i prostačkom obraćanju. Čovek kome sam se obraćao je nevinašce, sam je branio pesmu Čavoglave. Onu koja počinje rečima ZA DOM SPREMNI. Ali to nema veze, ustavni sud je rekao da je pesma u redu. Sad ću ja da stavim u avatar Dražu, i njega je ustavni sud Srbije rehabilitovao. Može?

Kao što rekoh, fino ste se ovde otkrili svi. Meni dovoljno.

Moderator bi valjda svojim ponašanjem trebao biti primjer, a ti si sportskim riječnikom, kada smo već na sportskom forumu, promašio ceo fudbal.
A baš si ti kao neutralni Švicarac i moderator zakuhao zadnjih desetak stranica foruma...
Od toliko pozitivnih stvari sa tog dočeka ti na silu pokušavaš iskopati nešto negativno pa si se samim tim i ti fino otkrio...
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7784 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 18/07/2018 : 12:28:21  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message  Reply with Quote
Dzabe sve.ako nisi prvi nema te nigdje..
Ko bi danas reko da je madzarska bila dva put druga.cehoslovacka isto dva put druga..nizozemska cak tri put igrala u finalu...samo se prvaci pamte
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5042 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 18/07/2018 : 12:35:27  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
U međuvremenu... Bradarić jučer na Rivi, Jeličić zadnjih par dana na HRTu, pa i Dalić u svojim izjavama... Negdje duboko se dešava nešto. Mala truba svira dalje.

Nisam se baš euforično uhvatio za to kao neki koji su očajnički dočekali da se mogu uhvatiti za nešto poput Bradarićeve izjave, ali gotovo da se usudim nadati. Ako ništa, valja i dalje nastaviti svirati malu trubu, jer inače se sigurno neće dogoditi ništa.
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12671 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 18/07/2018 : 12:45:12  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ako ništa, valja i dalje nastaviti svirati malu trubu, jer inače se sigurno neće dogoditi ništa.

Propustili ste svoju šansu. Da je netko uletio na pozornicu i rekao toj gomili ljudi:"Ljudi, sjetite se Ceaușescuja, sjetite se Miloševića! Njih je malo, nas je puno, sad jih možemo sjebati." A onda da ste zauzeli parlament, onda bi rekao, ajde ima i nešto pametno od toga nogometa.

Ali ništa. Zapjevali ste nekoliko pjesama pa išli doma. Opet Hrvati pali bez ispaljenog metka.

Čak su i navodno vrlo miroljubivi Slovenci jednom napali parlament granitnim kockama. A Hrvati koliko znam nijednom.

Mi smo nule, vi još veče. Nažalost.

Tako da če morati ta mala trubiti još dugo, duuuggggooooo ...

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!

Edited by - panzer on 18/07/2018 12:46:07
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 18/07/2018 : 12:55:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by KRAS

Ko bi danas reko da je madzarska bila dva put druga.cehoslovacka isto dva put druga..nizozemska cak tri put igrala u finalu...samo se prvaci pamte

A ti sve ove druge popamtio Inače se slažem da se drugi rijetko pamte, ali u ovom slučaju to nije slučaj. Na world cupu se itekako pamte druga mjesta jer se puno govori o finalnim utakmicama. Ja osobno bez ikakvog googlanja mogu se sjetiti svih finalista od 1986 pa nadalje otkako pratim nogomet. Pa onda većina će se sjetiti i legendarnih reprezentacija koje su ispadale i prije finala kao recimo Kamerun 1990, Bugarska 1994, Hrvatska 1998 itd.itd

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10512 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 18/07/2018 : 13:00:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Napisao sam odmah da mi je post sarkastičan, naravno da ne mislim da ne temelju jednog novinskog članka i jednog slučaja mogu znati sve o tome kakav je tko. Pa tako i nisam napisao da je najgore sto se dječaku može dogoditi to da postane kao Rakitić, već da upadne u društvo poput njegova, nakon čega sam stavio dva linka iz kojih se vidi da se Rakitić prije par godina intimno družio sa "kontroverznim poduzetnikom" koji u tom trenutku bio dobro poznat u javnosti kao višestruko osuđivani obiteljski nasilnik (a to je samo ono najgore što se o njemu u tom trenutku znalo). Ostatak posta se odnosi na to da bi djeca trebalo naučiti razliku između idola na igralištu ivan njega. Ne vidim koji dio mog posta nije na mjestu.

Da ne idemo u neke dublje rasprave.

Malo ljudi imaju realnu sliku o samom sebi, a kamoli da znaju sve o osobama u svom okruženju pa čak i bližim prijateljima.

Nemoj se iznenaditi ako jednog dan saznaš da je neki tvoj dobar frend/poznanik nasilnik, lopov i sl.

Ne tvrdim da ovaj čovjek u Rakitićevom društvu nije nasilnik, ali danas mediji pišu svašta.

Što se tiče toga da bi djeca trebalo naučiti razliku između idola na igralištu izvan njega tu se slažem. To dakako vrijedi za sve, a ne samo za djecu.
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7784 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 18/07/2018 : 13:04:34  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message  Reply with Quote
Pogledo na vikiju inace pamtim samo penale sfrj argentina..al eto ko bi reko da je nizozemska tri put bila u finalu i tri put karina..pitas prosjecnog nizozemca i nije nesto za pamcenje
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8217 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 18/07/2018 : 13:05:11  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hello

quote:

A ti sve ove druge popamtio Inače se slažem da se drugi rijetko pamte, ali u ovom slučaju to nije slučaj. Na world cupu se itekako pamte druga mjesta jer se puno govori o finalnim utakmicama. Ja osobno bez ikakvog googlanja mogu se sjetiti svih finalista od 1986 pa nadalje otkako pratim nogomet. Pa onda većina će se sjetiti i legendarnih reprezentacija koje su ispadale i prije finala kao recimo Kamerun 1990, Bugarska 1994, Hrvatska 1998 itd.itd

ovo je točno.
ljubitelji sporta pamte sve, a pogotovo one koji su igrali lijepo
ja se isto sjećam svih finalista, sjećam se polufinalne utakmice francuska - njemačka 1982 kao da je jučer bila
sjećam se i te poljske koja je razočarane francuze dobila za treće mjesto
a nisam neko nogometni fan
kako pamtim košarkaška prvenstva i olimpijade, da i ne govorim

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13247 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 18/07/2018 : 13:07:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
ne piši gluposti, panzer
što bi se bunili, kad je većini dobro. narodne bune su kad većini ne valja, kao kad smo srušili jugu npr.

ovo što neki ovdje pišu, to je problem misinterpretacije: oni brkaju normalno, ljudsko, obično čovjekovo stanje vječite potrebe (i svega što iz toga proizlazi, cendranje i ostalo) sa nekim utopijskim programom savršenog stanja. ovo drugo je također normalno, i oko toga se vrte također dvosmislenosti, tipa da se ugrade neke stranke i jašu na utopijskim programima i floskulama pomiješano sa stvarnim egzistencijalnim problemima nekih. ali se ne smije pogubiti konce i sam sebe preozbiljno shvaćati u sanjarijama.

koliko god to nekima izgledalo čudno, u hrvatskoj je većini dobro. i njima koji tu glumataju neke revolucionare i mesije, njima je također dobro. moralne prodike i propovijedanja, sve je to piši me vrit. narod slavi, piju pivo, jedu, pjevaju, ukratko, dobro im je. ne treba to mistificirati sa ljevičarskim floskulama.

i floskulama o maloj trubi. te male trube baš jesu trube, niti išta kuže niti bi išta pametno mogli uraditi, a niti išta dobroga. sve dobro se radi usprkos njima.

poanta: u hrvatskoj je dobro. većini.
sada, kada smo ostvarili uspjeh u nogometu, mnogima je još bolje. imali su mjesec dana uživanja, tjedan dana slavlja, a onda će se polako vratiti u normalu kenjkanja i cendranja, podosta njih, drugi će pak biti zreli i ozbiljni, a jedna grupica će i dalje biti mizerna ili će se sprdati u nemoći. sve je to regularno stanje, ne zahtijeva nikakve bune.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8217 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 18/07/2018 : 13:07:07  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
oću reći
ovu hrvatsku će ljudi pamtiti svugdje u svijetu i za 30, 40, pa i 50 godina

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10546 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 18/07/2018 : 13:09:46  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hello

quote:

Potpis.
Iako se prvaci pamte, pamte se i druge stvari.
Mislin da skoro svaki ljubitelj nogometa zna da je Engleska bila prvak na WC1966, ali isto tako skoro svi znaju i za kontroverzu oko pobjedničkog gola.
Iako Nizozemci nisu nikad bili prvaci svi se sićaju Cruyffa i totalnog nogometa iz sedandesetih.
Svi znaju ko je bija prvak na WC1986, ali svi znaju za "božju ruku".
Imaš takvih primjera koliko oćeš.
Meni je Danski nogomet iz devedesetih jedan od najlipših koje san gleda.
Česi na EP2006 su igrali fenomenalan nogomet koji ću sigurno pamtit, isto ka šta ću pamtit Collinin masakr na Jan Koleru u polufinalu protiv Grčke.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7784 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 18/07/2018 : 13:14:49  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message  Reply with Quote
Svakako je za pamcenje dobro ako repka ima onu zvjezdicu na dresu...hrvatskoj je malo falilo a to malo sto fali djevojci srecu kvari
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13247 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 18/07/2018 : 13:23:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
pa tebe, što si, slovenac ili jugović, tvoje nitko neće pamtiti ni po čemu. znači, u toj usporedbi ti gubiš: hrvatska je bolja od tvojih. a to tebi sreću kvari i to ohoho.

ako pak govoriš da je bolje biti prvi nego drugi, to je točno
to svi znamo
i mi bi rađe bili prvi nego drugi, ali to ne trebaš govoriti, to znaju i mala djeca

a vidi: bez obzira što mi znamo da je bolje biti prvi nego drugi, opet slavimo, euforija je u hrvatskoj i ljudi se vesele. a ti, mali miš, moraš se po forumu domišljati načina kako da pokvariš, a ne možeš. jer, kako god uzeli, naši su bolji od tvojih - i to je također točno, amen, svaka mi dala
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8217 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 18/07/2018 : 13:34:51  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stinky

pa tebe, što si, slovenac ili jugović, tvoje nitko neće pamtiti ni po čemu. znači, u toj usporedbi ti gubiš: hrvatska je bolja od tvojih. a to tebi sreću kvari i to ohoho.

ako pak govoriš da je bolje biti prvi nego drugi, to je točno
to svi znamo
i mi bi rađe bili prvi nego drugi, ali to ne trebaš govoriti, to znaju i mala djeca

a vidi: bez obzira što mi znamo da je bolje biti prvi nego drugi, opet slavimo, euforija je u hrvatskoj i ljudi se vesele. a ti, mali miš, moraš se po forumu domišljati načina kako da pokvariš, a ne možeš. jer, kako god uzeli, naši su bolji od tvojih - i to je također točno, amen, svaka mi dala

ma daj čovječe, ko malo dijete
a ista ta slovenija je prošle godine osvojila europsko zlato u košarci
a dragića i dončića će se pamtiti, kao što će se pamtiti modrića
evo, ja bih dao ovo srebro za njihovo prošlogodišnje zlato
ali to sam samo ja i činjenica je da je nogomet neusporedivo popularniji u svijetu, ali nikome ne trebaju ovakva ponižavanja susjeda
pogotovo što je slovenija jako uspješna u sportu

Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5042 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 18/07/2018 : 13:37:44  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
Ja bih 10 sati stajao na suncu i kiši da vidim Babu kako diže pehar ;)
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7784 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 18/07/2018 : 13:41:02  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message  Reply with Quote
Jes evo priznajem..hrvatska je bolja od slovenaca...iako.ljude kojebpoznajem svi su navijali za hrvatsku.cak i srbi..i to je uredu
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 18/07/2018 : 13:41:13  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

ja bih dao ovo srebro za njihovo prošlogodišnje zlato

Ja ne bi, mozda za olimpijsko, ali samo zato sto tamo moras tuc dream team da bi ga osvojia, kosarka je drugi najglobalniji sport ali u usporedbi sa nogometom je jos uvijek liliputanac..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page
Page: of 736 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.28 seconds. Snitz Forums 2000