Ponavljam post od zimus, verovatno na boljem mestu:
Les Carnets de Cerise nije novi strip ali sam nedavno procitao prve dve epizode i jako sam prijatno iznenadjen. Sjajan crtez i topla i zanimljiva prica koja svakako zasluzuje da je domaca publika upozna. Na zalost, iako ima poprilican broj izdavaca svakavih izdanja za devojcice ne verujem da bi iko od njih ovo objavio.
Sa druge strane, nadam se da bi to mogla uciniti Fibra :) Pet albuma, svaki sa po 72 ili 74 table, obavezno sa naslovnim stranama na pocetku svakog albuma, taman za malo obimniju Kolorku. Uostalom uverite se sami:
Spomenuvši Southern Bastards, da pitam i direktno Marka - kako se radi o još jednoj Aaronovoj uspješnici, razmatraš li, barem preliminarno, o izdanju tog stripa u nekoj daljoj budućnosti (budući da je strip trenutno izdavan u nepravilnim intervalima zbog obiteljske tragedije, a i nema kraj na vidiku)?
Originally posted by alaniusfordius F-E-N-O-M-E-N-A-S-T-I-C-N-O !!!
Kako da se pretplatim ???
Ogromno mi je zadovoljstvo ako sam svojom sugestijom doprineo da ovaj serijal udje u izdavacki program :)
Nisi ti nego moja kći:)
dobro je,sad mi je lakše - kukam za Ralfa ravno 4 godine,15000 molbi,vapaja i šta već ne,i puška. dođe alanfordius,prva želja, i već se prevodi
i taman pomislim,Bože,ima li te,kad evo,stiže odgovor.
@Markos ja sam na Cerise naleteo u Francuskom Kulturnom Centru cekajuci cerku da joj zavrsi cas. kada smo poneli kuci da citamo zajedno, pitala me je da li postoji prevedeno da ona sama cita kad pozeli - odgovor je naravno bio da nema al mozda nesto moze da se uradi. receno, ucinjeno - tata je pitao da li je moguce :) hvala u svakom slucaju, kao da smo direktno zasluzni - plan je da albumi idu za 2019?
@anto ako bude zdravlja ove godine potrudicu se da ti na Sajmu knjiga platim jedno pivo za utehu