Author |
Topic |
alaniusfordius
Senior Member
1022 Posts
Member since 10/04/2017 |
Posted - 20/07/2018 : 10:56:16
|
quote: Originally posted by Poli
quote: Originally posted by anto
dobro je,sad mi je lakše - kukam za Ralfa ravno 4 godine,15000 molbi,vapaja i šta već ne,i puška. dođe alanfordius,prva želja, i već se prevodi
i taman pomislim,Bože,ima li te,kad evo,stiže odgovor.
Kucas na kriva vrata. Odgovor je Nika.
znaci da apsloviramo - tata je konzultirao kci, a kci je odlucila - fair enough
mozda da je tata potpise kao ko-urednika na ovom izdanju ??? |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29384 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21133 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 20/07/2018 : 14:22:58
|
dobro je,sad mi je lakše - kukam za Ralfa ravno 4 godine,15000 molbi,vapaja i šta već ne,i puška. dođe alanfordius,prva želja, i već se prevodi
i taman pomislim,Bože,ima li te,kad evo,stiže odgovor.
Kucas na kriva vrata. Odgovor je Nika.
hmmmm sredićemo i to ako treba - tu su mi dva sina,lepa ko upisana,pametna ko pčelice,harizma u fullHD-u... doći će dan kad ćemo se možda i oroditi,a onda ću preko sina,to jest snajke,da urgiram Trondhajmova sabrana dela.
|
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38106 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Peyo
Advanced Member
Croatia
10358 Posts
Member since 28/10/2005 |
Posted - 20/07/2018 : 15:30:04
|
Imas vremena da smislis dobru strategiju, a onda bude i kutije i omnibusa i naljepnica i privjesaka...
Kad Antu sinovi stasaju on će taman biti u krizi srednjih godina, pa će prodati stripove da kupi kakvu bijesnu "makinu" s kojom će se kočoperiti pred mlađahnim djevojkama, tako da ova dugoročna taktika i nije baš sigurna . |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 20/07/2018 : 16:28:05
|
Definitivno se nadam Gray/Palmiotti runu na Jonahu Hexu, meni najbolji western serijal ikad napisan.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 20/07/2018 16:28:20 |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21133 Posts
Posted - 22/07/2018 : 17:52:50
|
quote: Originally posted by Peyo
Nolanda sam kompletirao preko slovenskog Bumeranga (hvala tintonu i troluodtroje još jednom na pomoći).
Kelly Green imam kolorce (američki NBM/Dargaud prastaro izdanje). Nedostaje mi zadnji 5., koji mislim da nije ni tiskan od ovog izdavača.
Percevana imam mikro izdanje od Fantasy Flighta.
Ipak sve bih kupio u Fibrinom izdanju ako se to ikada realizira.
Nolanda sam čitao prva dva albuma,i tada mi je bio fenomenalan strip;posebno kec - kakve su ostale epizode?
Keli Grin - Sten Drejk&Leonard Star rade za francuze - jel može bolje??
Persevana sam uvek čitao u fragmentima,tako da nikada nisam ni mogao da formiram mišljenje o ovom stripu;osim da vizuelno izgleda prelepo. Kakav je kad se čita u kompletnim albumima? |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
alaniusfordius
Senior Member
1022 Posts
Member since 10/04/2017 |
Posted - 24/07/2018 : 11:38:22
|
Pošto je već postovano više puta na temi, koja je priča sa Družinom od vješala?
Kada bih mogao birati najviše bih volio da idu pojedinačno samo u tvrdim koricama, istog dizajna kao što ih je Vjesnik VPA objavljivao (kao Alan Ford Klasik i Superklasik u tvrdim koricama). Mislim da bi sličice u A4 formatu bile premale a i čitanje je drugačije... |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12534 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 24/07/2018 : 19:55:38
|
quote: Originally posted by Peyo
Nolanda sam kompletirao preko slovenskog Bumeranga (hvala tintonu i troluodtroje još jednom na pomoći).
Kelly Green imam kolorce (američki NBM/Dargaud prastaro izdanje). Nedostaje mi zadnji 5., koji mislim da nije ni tiskan od ovog izdavača.
Percevana imam mikro izdanje od Fantasy Flighta.
Ipak sve bih kupio u Fibrinom izdanju ako se to ikada realizira.
Nolanda sam čitao prva dva albuma,i tada mi je bio fenomenalan strip;posebno kec - kakve su ostale epizode?
Keli Grin - Sten Drejk&Leonard Star rade za francuze - jel može bolje??
Persevana sam uvek čitao u fragmentima,tako da nikada nisam ni mogao da formiram mišljenje o ovom stripu;osim da vizuelno izgleda prelepo. Kakav je kad se čita u kompletnim albumima?
Ima par godina kako sam ga čitao pa se ne sjećam baš dobro priče. Ali crtež je grom gromova.
A ovog Persevana nisam čitao ali tu je. U Njemačkoj izlazio pod imenom Tassilo. Pogledat ću ovih dana kad ga hvalite. |
Have mercy |
|
|
Peyo
Advanced Member
Croatia
10358 Posts
Member since 28/10/2005 |
Posted - 24/07/2018 : 22:38:39
|
@Anto
Što se tiče Nolanda priča ne popušta, naprotiv čini mi se da je i sve bolja. U Thomasu Nolandu se kroz povijest obitelji Noland prikazuju uglavnom svi bitni događaji u SAD-u u periodu od Divljeg zapada i zlatne groznice do krata u Vijetnamu. Irski doseljenik uprivučen zlatnom groznicom dolazi na Divlji zapad. Nije se uspio obogatiti, a njegov sin voli kocku i žene povezuje se s kriminalcima. Prikazan je i pokolj na dan Svetog Valentina, Capone i drugi kriminalci. Puno je akcije, golotinje, bogatstva se brzo stječu i gube, ima dosta tragičnih ljubavi i neprestanog ispreplitanja prošlosti i sadašnjosti, fantazije i snova. Franzov crtež nikad bolji, ni sam ne znam da li je ovo bolje crno-bijelo ili u boji. Meni odličan strip.
Što se tiče Percevana on je nekakva kombinacija između Peyovog Johana i Pirlouita i Smithovog Bonea. Dobar crtež (vrlo detaljan, svakako za veći format), avanture, humor, ljepotice i magija. Sa svakom epizodom priča postaje sve kompleksnija, uz pomalo neočekivan dramatičan epski zaplet i rasplet. Preporuka.
|
|
|
petarStripovi10
Senior Member
Croatia
1165 Posts
Member since 03/12/2014 |
Posted - 24/07/2018 : 22:55:22
|
quote: Originally posted by alaniusfordius
Pošto je već postovano više puta na temi, koja je priča sa Družinom od vješala?
Ajmo peticiju za Družinu od vješala. Meni je fenomenalan i ovaj velikoknjiški format. Dva integral taman. Radi se o djelu maestra Magnusa i sa publikom koja je naučena i odrasla uz ovaj strip tako da bi sigurno bila dobra prodaja. |
Edited by - petarStripovi10 on 24/07/2018 22:55:55 |
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17045 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 26/10/2018 : 14:29:55
|
quote: Originally posted by going going
quote: Originally posted by Tonto
http://www.muzika.hr/nick-cave-dobiva-roman-stripu/
Ovo verujem da bi pre objavio Komiko jer su vec od Riharda Klajsta objavili Boksera.
Pitao sam ja bas bio pre godinu ili dve mislim bas Vuka na Salonu stripa da li ce raditi jos nesto od Klajsta i rekao je da bi voleo jedan strip ali sad ne mogu da se setim koji je bio u pitanju.
Izašlo je u izdanju IPC Media:
|
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38106 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 26/10/2018 : 14:48:17
|
Citao sam slovensko/slovenacko izdanje, ali me nije nesto posebno impresioniralo (u poređenju sa ostalim Kleistovim biografijama, meni je ova mozda i najslabija, barem od procitanih). Nemam nista protiv Cavea, ali daleko da bi bio neki vatreni fan, pa je mozda i do toga. Ima dosta jave i sna unutra, njegovih pjesama koje zive svoj zivot... Vjerujem da ce se fanovima dopasti.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
Edited by - Poli on 26/10/2018 19:35:32 |
|
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6267 Posts
Member since 05/12/2016 |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21133 Posts
|
izivko
Advanced Member
Germany
12534 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
Jocko
stripovi.com suradnik
Serbia
1138 Posts
Member since 22/11/2016 |
Posted - 04/11/2018 : 19:14:19
|
quote: Originally posted by delboj
quote: Originally posted by going going
http://www.muzika.hr/nick-cave-dobiva-roman-stripu/
Ovo verujem da bi pre objavio Komiko jer su vec od Riharda Klajsta objavili Boksera.
Pitao sam ja bas bio pre godinu ili dve mislim bas Vuka na Salonu stripa da li ce raditi jos nesto od Klajsta i rekao je da bi voleo jedan strip ali sad ne mogu da se setim koji je bio u pitanju.
Izašlo je u izdanju IPC Media:
To je bilo jedno od iznenađenja sajma, uz grafički roman Sat, na Sajmu je Kejv koštao samo 1100 din, očekivao bih da će biti mnogo više. Prelistao i deluje super, al nisam kupio jer nisam Kejvov fan, niti znam puno o dotičnom.
Da je pak izašao neki strip o Tomu Waitsu ili Dorsima...
|
|
|
|
Tonto
Advanced Member
8308 Posts
Member since 11/02/2012 |
|
split85
Advanced Member
Croatia
8255 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
Red Marquis
Advanced Member
Serbia
3281 Posts
Member since 06/11/2017 |
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 06/11/2018 : 21:44:12
|
Zar postoji netko tko voli Waitsa a ne voli Cavea...
Ja volim Cavea a ne volim Waitsa :D |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
Shaner
Advanced Member
Croatia
7277 Posts
Member since 24/09/2012 |
|
Tonto
Advanced Member
8308 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 06/11/2018 : 22:01:17
|
quote: Originally posted by mladjo
Zar postoji netko tko voli Waitsa a ne voli Cavea...
Ja volim Cavea a ne volim Waitsa :D
ok..nisam mjerodavan, ja znan napamet obe diskografije...i raritete. |
The less I have the more I am a happy man |
|
|
Torghal
Senior Member
Croatia
1981 Posts
Member since 27/09/2004 |
Posted - 06/11/2018 : 22:11:13
|
Meni je to kao da neko rece da voli Girauda a ne voli Moebiusa:)Ok salim se naravno.Ali mi je malo cudno da volis jednog,a ne volis drugog.Cohen,Cave i Waits.Otac i dva sina. |
|
|
Jocko
stripovi.com suradnik
Serbia
1138 Posts
Member since 22/11/2016 |
Posted - 06/11/2018 : 22:54:06
|
quote: Originally posted by Torghal
Meni je to kao da neko rece da voli Girauda a ne voli Moebiusa:)Ok salim se naravno.Ali mi je malo cudno da volis jednog,a ne volis drugog.Cohen,Cave i Waits.Otac i dva sina.
Nisam rekao da ne volim, samo da ga nisam nikada nešto slušao, iz ko zna kog razloga me muzički ukus nije odveo u tom pravcu. Ali dobro, mlad sam pa ima vremena Gotivim i Vejtsa i Koena, i Boba Dilana. I naravno njihov domaći pandan - Balašević. Dok na primer od Lua Rida, Džonija Keša i Igi Popa znam tek nekoliko najpoznatijih pesama, ako ne računam obrade.
|
|
|
|
Topic |
|