U autu mi konstantno radi narodni radio...uopće ne prebacujem na druge radio stranice. Danas nisam čuo nikakve vijesti, niti pročitao neke novine. Recimo deset ulazaka u auto i deset puta Oliverove pjesme i ništa drugo. Dvije Oliverove pjesme za redom su mi pobudile sumnju za umiranje legende, a treća je to potvrdila:( Počivao u miru...
Dio dalmatinskoga identiteta. Nisan u životu stavija njegov CD ili kazetu, ali opet znan na desetine njegovih pisama od riči do riči. Za razliku od Tereze Kesovije recimo koja je uvik lizala državne oltare i kreveljila se o agresorima, a prvi put kad su iz Srbije zašuškali parama zaboravila i agresore i srušene Konavle, Oliver je svoju rič održa. Da ne bi bilo zabune,ne ulazin u opravdanost odluke, cijenin njegovu dosljednost. Veliki glazbenik i veliki čovik.
otišla je kičma splita u kojem sam odrasta...htio ne htio,nema diteta moje generacije koje ne znaju njegove pisme...opus do devedesetih je nenadjebiv,posli toga se zalomila neka dobra...veliki čovik,zajebant...falit ćeš ćoro...počivaj u miru...
Otiša je veliki čovik i završila je jedna epoha... Nove stvari dolaze i svijet se mijenja, Oliver će ostati više od legende. Nikad nisam bio u Vela Luci, al otić ću čim budem moga samo da mu odnesen cvit..
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.