Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
teller
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/kit.gif)
Slovenia
19102 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 24/08/2018 : 10:46:11
|
U top 10 zagora ikad..bez sale..bar po mome ukusu.. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
jaki
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/rsz_1rsz_2rsz_11igfpiar.jpg)
Croatia
27163 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 24/08/2018 : 12:28:24
|
quote: Originally posted by ReemCP
quote: Originally posted by jaki
Ako neko ima obje inačice;gigant i redovni,neka nam usporedno stavi slike da vidimo ima li primjetne vizuelne razlike.
@Jaki - ako stignem danas pa ti poslikam ;) jel da poslikam random slike, odnosno bilo koje, nije bitno?
Nađeš neku spektakularnu stranicu pa slikaš obje:) |
Ja sam fetišist papira! |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/vhss.jpg)
Croatia
13365 Posts
Member since 03/01/2018 |
|
jaki
Advanced Member
![](AvatarUpload/rsz_1rsz_2rsz_11igfpiar.jpg)
Croatia
27163 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Tonka24
Advanced Member
![](AvatarUpload/images (2).jpg)
14743 Posts
Member since 09/11/2010 |
|
velka031
Advanced Member
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17048 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
DODSFERD
Advanced Member
![](AvatarUpload/sick0019.gif)
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 25/08/2018 : 13:21:11
|
A za neke nesretnike ne postoji idealan format, čak i onaj za Alan Forda bi bio prevelik. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19102 Posts
Posted - 25/08/2018 : 14:11:15
|
quote: Originally posted by DODSFERD
A za neke nesretnike ne postoji idealan format, čak i onaj za Alan Forda bi bio prevelik.
![](lol.gif) šta češ, kad su nesretniki navikli na malog... ali si zato žene i cure tih nekih forumaša itekako žele veči format!![](icon_smile_wink.gif) |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
djukak
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](avatars/kenny01.gif)
2947 Posts
Member since 28/04/2005 |
Posted - 25/08/2018 : 14:50:14
|
U snk drugaciji je naslov
![](http://i67.tinypic.com/snja4h.jpg) |
They have money for wars, but can't feed the poor!
Allow me to introduce first, Makaveli the Don. |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/vhss.jpg)
Croatia
13365 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 25/08/2018 : 15:07:53
|
quote: Originally posted by jaki
s čime si ovo slikao? onim fotićem iz Kremenka? :) Hvala na trudu:)
Hehe, a skoro pa tako ima mob 8 godina već, a dok radi, radi ![](icon_smile_wink.gif)
quote: Originally posted by djukak
U snk drugaciji je naslov
Na kioscima isto, baš danas kupio svoj primjerak (a i u najavi kod prethodnog stripa "Očajnička utrka" isto tako):
![](https://s15.postimg.cc/8vxrxj4jv/image.jpg) |
Never leave it in the hands of the judges
|
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
![](AvatarUpload/23sfi9[1].jpg)
6941 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 25/08/2018 : 15:45:13
|
Meni je bolji naslov koji se pojavio nego onaj najavljeni. Pošto sam pravnik ZOO za mene znači "Zakon o obveznim odnosima". ![](icon_smile_big.gif) |
loading...
|
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/3(3).jpg)
14130 Posts
Member since 28/11/2017 |
Posted - 25/08/2018 : 17:53:02
|
quote: Originally posted by Dwayne_Looney
Meni je bolji naslov koji se pojavio nego onaj najavljeni. Pošto sam pravnik ZOO za mene znači "Zakon o obveznim odnosima". ![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif) |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19102 Posts
Posted - 25/08/2018 : 18:11:07
|
quote: Originally posted by Dwayne_Looney
Meni je bolji naslov koji se pojavio nego onaj najavljeni. Pošto sam pravnik ZOO za mene znači "Zakon o obveznim odnosima". ![](icon_smile_big.gif)
ko če ga znat koji je to vrag.. ja najprvo pomislim na obavezan odnos sa ženom..iako bi radije čitao strip ili gledao nogomet... to mi je matičar dao potpisat negdje između redaka i taj obvezni odnos...koja prevara, mučko đubre!![](icon_smile_wink.gif)
|
|
Edited by - teller on 25/08/2018 18:11:58 |
|
DODSFERD
Advanced Member
![](AvatarUpload/sick0019.gif)
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 25/08/2018 : 18:56:08
|
Nisi ti ni lud, čitanje odmara dušu dok obavezni odnos umara tijelo, nije teško odabrati što čovjeku više paše. ![](icon_zagor.gif) ![](icon_misterno.gif) |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
Pavel
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Croatia
1233 Posts
Member since 25/08/2005 |
Posted - 25/08/2018 : 19:23:28
|
Dobra priča. Ovaj put je Burattini dobro pogodio nolitijanski stil i atmosferu bez suvišnih govorancija i zavlačenja. Crtež isto vrlo solidan. |
Edited by - Pavel on 25/08/2018 19:24:04 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|