Kad vidim ovakve i slične rasprave, postanu mi jasniji herojski otpori pojedinaca protiv svih oblika zagorologije.
Zato fino onda odeš u svaštaru i na miru vodiš intelektualne rasprave na svom nivou. Ozbiljno, kao da vas neko goni da učestvujete u ovim raspravama. Pogledaj koliki je forum, mozeš da biraš teme koje te interesuju, od stripa pa do filma i sporta.
Kad vidim ovakve i slične rasprave, postanu mi jasniji herojski otpori pojedinaca protiv svih oblika zagorologije.
Zato fino onda odeš u svaštaru i na miru vodiš intelektualne rasprave na svom nivou. Ozbiljno, kao da vas neko goni da učestvujete u ovim raspravama. Pogledaj koliki je forum, mozeš da biraš teme koje te interesuju, od stripa pa do filma i sporta.
Prvi u šakama bio Odred straha, a tada sam samo pregledao slike, nisam još znao čitati.Prvi koji sam ja kupio Demonska maska ali da ne skrećem sa teme mislim da je ljubav prema tom junaku rođena na prvi pogled , čak mi je i ta naslovna, mislim naravno na Odred straha,bila nekako posebna, primamljiva.Šteta samo što sam ostatak priče nabavio nakon 10-15 god. kasnije.
Onih 4-5 epizoda ZS 580inešto sa Akronjanima (Teror šeste planete). A usput je i fantazija... I volio sam čitati Zagora skroz do kraja Zlatne Serije. Kao klinac skupio sam skoro sve ZS i LMS osim par najstarijih. Čitao sam neke priče valjda i po 100 puta. Šta bih dao je i danas tako.
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.