forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 ZAGOR
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 1209

Dexters
Senior Member

Croatia
1526 Posts

Member since 05/08/2018

Posted - 05/09/2018 : 21:24:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Dexters a Private Message  Reply with Quote
Lik kupuje i čita Zagora, on je dio obitelji htjeli to ili ne. Nije čovjek glup, nudi argumentaciju, možda je ponekad dosadan- ali to nije definicija trola.
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 05/09/2018 : 21:39:29  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Zdrava kritika, argumentacija?! Tip patološki prati svaku raspravu o Zagoru na forumu i samo čeka priliku da se može posrati na fanovske analize i zdravu zajebanciju (=zagorologija). To mu nije očito dovoljno i u zadnje vrijeme je počeo i s vrijeđanjem Zagorovih čitatelja. Toliko je poremećen da je uspio isprovocirati i jednog Patka koji ga je (s potpunim pravom) poslao di mu je mjesto. Pazi, jedan Patak mora na hlađenje zbog iskompleksiranog forumskog stalkera za kojeg stvarno počinjem vjerovati da je bolestan i izvan foruma.
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4741 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 05/09/2018 : 21:40:03  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by grofica Varga

Kada Valter kaže da su Zagorovi čitatelji manje obrazovani ljudi ili kad jaki insinuira da su Zagorovi čitatelji tupasti tada oni vrijeđaju nas čitatelje, ne Zagora. Tko voli da ga se vrijeđa? Kada nam dignete tlak i mi reagiramo, onda se pravite ludi, ko fol, "ja rekao nešto protiv Zagora, a oni se odmah uvrijede." Zatim uleti neutralna masa i automatski prihvate njihovo manipulatorsko objašnjenje, te krenu ko papagaji ponavljati "Je, istina, vama se protiv Zagora ništa ne može kazati!" "Nije mi jasno kako netko može biti uvrijeđen jer mu se reklo da je Zagor loš strip." I slične poštapalice.
Sigurno je mudrije ne obazirati se na ljude koji te nazivaju neobrazovanim ili insinuiraju da si tupast. Ali nemaš svaki dan jednaku snagu za ignorirati, prešutiti i baciti na zajebanciju.

Jaki i Valter sigurno neće prestati govoriti nama zagorovim čitateljima da smo tupasti, manje obrazovani i druge komplimente takve vrste. Bila bih zadovoljna i s tim kada bi "neutralci" shvatili razliku između kritiziranja Zagora i čašćenja Zagorovih čitatelja raznim epitetima. Barem bi se donekle srezala hrana ljudima koji se pumpaju i hrane negativom.

Pa kad bi "zagorovci" prestali pisati gluposti po forumu ili barem probali suvislo argumentirati iste možda bi ih se i manje vrijeđalo (tu ne mislim na tebe, da ne bi bilo zabune)

Go kneel and weep
Go to Top of Page

Dexters
Senior Member

Croatia
1526 Posts

Member since 05/08/2018

Posted - 05/09/2018 : 21:47:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Dexters a Private Message  Reply with Quote
Nagore, upoznat sam s tom situacijom i ne slažem se. Ali ne bih raspravljao sad o tome, nema smisla.
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 05/09/2018 : 21:51:31  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Ne slažeš se jer si krivo shvatio što on misli kad kaže "neobrazovani". ;)
Go to Top of Page

raic1922
Senior Member

Croatia
1388 Posts

Member since 05/07/2014

Posted - 05/09/2018 : 22:07:12  Show Profile Show Extended Profile  Send raic1922 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

Zdrava kritika, argumentacija?! Tip patološki prati svaku raspravu o Zagoru na forumu i samo čeka priliku da se može posrati na fanovske analize i zdravu zajebanciju (=zagorologija). To mu nije očito dovoljno i u zadnje vrijeme je počeo i s vrijeđanjem Zagorovih čitatelja. Toliko je poremećen da je uspio isprovocirati i jednog Patka koji ga je (s potpunim pravom) poslao di mu je mjesto. Pazi, jedan Patak mora na hlađenje zbog iskompleksiranog forumskog stalkera za kojeg stvarno počinjem vjerovati da je bolestan i izvan foruma.

Pati za bivšom državom, definitivno ne može biti zdrav
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17113 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 05/09/2018 : 22:29:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Normalno da je danas Zagor pisan iskljucivo za die hard fanove.
A scenariji su nikakvi i tupasti a vi zakljucite kakvi su onda ti fanovi,jer prodaja je najstabilnija u SBE.

A eto, voljeti Zagora i biti “ tupast “ i nije tako loše biti. Mislim da ću morati ići pitati ribiče što oni o tome misle, mislim da je to jako bitno u mom životu, ako saznam što ribiči misle o mom čitanju Zagora.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17113 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 05/09/2018 : 22:31:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Giuda Ballerino

quote:
Originally posted by VALTER

Ima ovdje gomila luđaka spremnih da se uvrijede zbog takve ocjene Zagora.

Mene najvise obeshrabruje ta jedna mala ali izuzetno nazadna, priglupa grupa koja si uzajamno daje za pravo, bodri medjusobno, lajkaju se po forumu itd...

Da strašno, trebalo bi kontaktirati ljude u googlu i zabraniti takvo što! Prestrašno, grozim se od takvih stvari.
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 05/09/2018 : 22:34:30  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Da, horor užas! Istomišljenici se lajkaju po forumima.
Go to Top of Page

Dexters
Senior Member

Croatia
1526 Posts

Member since 05/08/2018

Posted - 05/09/2018 : 22:37:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Dexters a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jedno je misliti, a drugo pričati, to se nauči dok si još beba. Zar te stinky nije naučio tome?
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17113 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 05/09/2018 : 22:49:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ah, što se može, ljudska glupost je idealna za ironičan komentar.
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7312 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 05/09/2018 : 22:51:51  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote

quote:
Pa kad bi "zagorovci" prestali pisati gluposti po forumu ili barem probali suvislo argumentirati iste možda bi ih se i manje vrijeđalo (tu ne mislim na tebe, da ne bi bilo zabune)

Vrijeđanje ne bi tribalo bit opravdano takvim argumentima. U konačnici, puno je više suvislih argumenata nego nekog fanatičnog zagorološkog navijanja bez temelja.

Jel to navodnici podrazumijevaju ove potonje fanove navedenog junaka (uz negativne konotacije), i ako da, ko to prosuđuje?

And like that... he's gone.

Edited by - vice on 05/09/2018 22:55:38
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17113 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 05/09/2018 : 22:57:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vice

quote:

Vrijeđanje ne bi tribalo bit opravdano takvim argumentima. U konačnici, puno je više suvislih argumenata nego nekog fanatičnog zagorološkog navijanja bez temelja.

Jel to navodnici podrazumijevaju ove potonje fanove navedenog junaka (uz negativne konotacije), i ako da, ko to prosuđuje?

Mislim udruženje umirovljenih strip fanova ili ako se ne varam strip udruga mladih autora u polijetanju.
Go to Top of Page

NikDime
New Member

Fyro Macedonia
131 Posts

Member since 07/11/2005

Posted - 06/09/2018 : 01:28:15  Show Profile Show Extended Profile  Send NikDime a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by grofica Varga

Kada Valter kaže da su Zagorovi čitatelji manje obrazovani ljudi ili kad jaki insinuira da su Zagorovi čitatelji tupasti tada oni vrijeđaju nas čitatelje, ne Zagora. Tko voli da ga se vrijeđa? Kada nam dignete tlak i mi reagiramo, onda se pravite ludi, ko fol, "ja rekao nešto protiv Zagora, a oni se odmah uvrijede." Zatim uleti neutralna masa i automatski prihvate njihovo manipulatorsko objašnjenje, te krenu ko papagaji ponavljati "Je, istina, vama se protiv Zagora ništa ne može kazati!" "Nije mi jasno kako netko može biti uvrijeđen jer mu se reklo da je Zagor loš strip." I slične poštapalice.
Sigurno je mudrije ne obazirati se na ljude koji te nazivaju neobrazovanim ili insinuiraju da si tupast. Ali nemaš svaki dan jednaku snagu za ignorirati, prešutiti i baciti na zajebanciju.

Jaki i Valter sigurno neće prestati govoriti nama zagorovim čitateljima da smo tupasti, manje obrazovani i druge komplimente takve vrste. Bila bih zadovoljna i s tim kada bi "neutralci" shvatili razliku između kritiziranja Zagora i čašćenja Zagorovih čitatelja raznim epitetima. Barem bi se donekle srezala hrana ljudima koji se pumpaju i hrane negativom.

Hvala na ovom komentaru grofice, mislim da si zaista pogodila poentu.

Voleti ili ne voleti jedan strip mora biti dopušteno i prihvatljivo za sve - uključujući tu i "preteranost", dubinske analize, teoritiziranja itd... Pa ko će to ako ne "stripolozi"? Zbog čega bi to nekoga vređalo? - Ne voleti neki strip može opet biti prihvatljivo, uključujući i analize zašto, jer opet: ko će to ako ne "stripolozi"?

Ali ne može biti prihvatljivo osobno vređanje nekoga zato što mu se (preterano) sviđa neki strip. To je ta nedozvoliva granica, jer uživanje u tom nekom stripu nije osobno vređenje onoga kome se taj strip ne sviđa.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22318 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 06/09/2018 : 07:44:26  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Nije to ništa strašno, ali dokazuje da je Zagor zamišljen prvenstveno kao strip za djecu i mlade.

To ti ne možeš da znaš jer si još uvijek klinac. Naravno da imaš pravo reći kako je Zagor strip za djecu, ukoliko uživaš u njemu i kao dijete se pronalaziš u toj skupini.
A to, da li je Zagor strip i za odrasle, o tome još ne možeš da pričaš. Kada jednog dana dovoljno porasteš moći ćeš, kao odrastao, da daš svoj sud.

U suštini Zagor je kao fudbal, možeš u njemu da uživaš kao klinac i kada si stariji. Shvatićeš to jednog dana kada ti brkovi porastu.
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9402 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 06/09/2018 : 08:51:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

Nije to ništa strašno, ali dokazuje da je Zagor zamišljen prvenstveno kao strip za djecu i mlade.

To ti ne možeš da znaš jer si još uvijek klinac. Naravno da imaš pravo reći kako je Zagor strip za djecu, ukoliko uživaš u njemu i kao dijete se pronalaziš u toj skupini.
A to, da li je Zagor strip i za odrasle, o tome još ne možeš da pričaš. Kada jednog dana dovoljno porasteš moći ćeš, kao odrastao, da daš svoj sud.

U suštini Zagor je kao fudbal, možeš u njemu da uživaš kao klinac i kada si stariji. Shvatićeš to jednog dana kada ti brkovi porastu.

Problem je ovo između

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19698 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 06/09/2018 : 09:43:33  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nizak udarac.
Ali ako neki klinac poput mene može shvatiti mane koje Zagor ima, zamisli kako je tek kad odrasteš.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22318 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 06/09/2018 : 10:06:54  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Ti si sad u onoj fazi kada misliš da si najpametniji, okrećeš se za svakom suknjicom, misliš da si na vrhuncu svog postojanja u svakom smislu, voliš da se dobro provedeš, pojedeš i pojebeš.

Ok, kada malo bolje razmislim sve te osobine će ti ostati kasnije i kada budeš stariji. Zaboravi to što sam napisao.

Poenta je ta, sada se nalaziš u kritičnoj fazi, moguće da ćeš uskoro prestati sa konzumiranjem stripova jer ćeš htjeti da se osjećaš kao veliki. Trenutno si fokusiran na stvari koje rade odrasli, jer i sam želiš to da budeš, zato se odričeš često nekih stvari koje su ti do nedavno predstavljale zadovoljstvo. Kada budeš malo stariji, vidjećeš da to nema nikakve veze sa odrastanjem i sazrijevanjem.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19698 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 06/09/2018 : 10:15:01  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ti si sad u onoj fazi kada misliš da si najpametniji, okrećeš se za svakom suknjicom, misliš da si na vrhuncu svog postojanja u svakom smislu, voliš da se dobro provedeš, pojedeš i pojebeš.

Ok, kada malo bolje razmislim sve te osobine će ti ostati kasnije i kada budeš stariji. Zaboravi to što sam napisao.

Poenta je ta, sada se nalaziš u kritičnoj fazi, moguće da ćeš uskoro prestati sa konzumiranjem stripova jer ćeš htjeti da se osjećaš kao veliki. Trenutno si fokusiran na stvari koje rade odrasli, jer i sam želiš to da budeš, zato se odričeš često nekih stvari koje su ti do nedavno predstavljale zadovoljstvo. Kada budeš malo stariji, vidjećeš da to nema nikakve veze sa odrastanjem i sazrijevanjem.

Na primjer?
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22318 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 06/09/2018 : 10:17:24  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Na primjer?

Zagor.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19698 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 06/09/2018 : 10:20:34  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
To je kleveta!
Kao Dr. Zagorolog iz 2017. to si ne bih mogao dopustiti, kako bih izašao svojim glasačima pred lica?

Čuj, odrekao se Zagora jer sam priznao karakter istog.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22318 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 06/09/2018 : 10:39:42  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Da budem iskren, tintone, ti si me mnogo razočarao.
Prije nekoliko godina sam mislio kako bi ti mogao da postaneš moj nasljednik. Jednostavno da radiš sve te stvari kao na primjer skačeš ljudima za vrat kada diraju Zagora, pišeš prijeteće mailove Burattiniju i ostalim autorima kada nešto ne ide kako treba, da posjetiš Stonehenge u Zagorovoj majici i tamo se pred masom ljudi prodereš: "Đe si, Kandraxe, pičko jedna. Izađi da te pomilujem šakom po glavi".
Dakle sve te stvari koje su mnogo zabavne.
Ali, ti si s vremenom postao nekako...kako da kažem...normalan.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19698 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 06/09/2018 : 11:33:40  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Vratit će se slavi dani!
Go to Top of Page

grofica Varga
stripovi.com suradnik

Germany
1202 Posts

Member since 15/12/2009

Posted - 06/09/2018 : 14:29:35  Show Profile Show Extended Profile  Send grofica Varga a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NikDime
...

Go to Top of Page

grofica Varga
stripovi.com suradnik

Germany
1202 Posts

Member since 15/12/2009

Posted - 06/09/2018 : 14:32:49  Show Profile Show Extended Profile  Send grofica Varga a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by drogsy

Vrlo često, kad ljudi izgube suvislost u argumentaciji, krenu vrijeđat sugovornika. Ako ćemo gledati po toj filozofiji, oni kojima daješ za pravo da nas vrijeđaju nisu puno suvisliji u argumentiranju od „zagorovaca“.
Go to Top of Page
Page: of 1209  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.54 seconds. Snitz Forums 2000