"Uradio sam oko 120 naslovnica za Lunov magnus stripu i Zlatnu seriju. Posle sam iste naslovnice crtao – namerno sam uradio jednu naslovnicu za Mister Noa u istoj pozi kao i naslovnicu Teksa Vilera. A onda vidim na kiosku, da su obe naslovnice izašle u isto vreme! Jedan pored drugog su stajali ta dva stripa u izlogu!" - Mikica
Dobra strana ovog filmića je ta, da sada svi vidimo da, ipak, postoje ljudi tolike snage da mogu nositi konja, pa su, prema tome, suvišne sve prošle i buduće rasprave o Blekovoj snazi, a pogotovo, nakon ovdje viđenog, sve manje sumnjam da je u Saratogi mogao pucati iz topa u naručju.
Dobra strana ovog filmića je ta, da sada svi vidimo da, ipak, postoje ljudi tolike snage da mogu nositi konja, pa su, prema tome, suvišne sve prošle i buduće rasprave o Blekovoj snazi, a pogotovo, nakon ovdje viđenog, sve manje sumnjam da je u Saratogi mogao pucati iz topa u naručju.
izpada da smo čitali Bleka a nismo ga poznavali ili vjerovali mu..ja se posipam pepelom.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
izpada da smo čitali Bleka a nismo ga poznavali ili vjerovali mu..ja se posipam pepelom.