Author |
Topic |
nikotin
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2205 Posts
Member since 12/12/2016 |
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 30/09/2018 : 09:07:37
|
quote: Originally posted by solar
Ponašate se ko mala djeca.
Postojala je i opcija da se pravim šuntav. Iskustvo me je naučilo da bukači postanu još bučniji ako ih pustiš. |
|
|
vronski 3
Senior Member
2374 Posts
Member since 10/01/2014 |
Posted - 30/09/2018 : 09:38:03
|
quote: Originally posted by Jasko
Ponašate se ko mala djeca.
Postojala je i opcija da se pravim šuntav. Iskustvo me je naučilo da bukači postanu još bučniji ako ih pustiš.
Živa istina! |
|
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
14018 Posts
Member since 28/11/2017 |
Posted - 30/09/2018 : 17:46:26
|
quote: Originally posted by nikotin
Bilo bi dobro i kad bi izdali priče broja jedan u koloru. Neko HC kolekcionarsko izdanje.
Teško. |
|
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
|
nikotin
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2205 Posts
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
14018 Posts
Member since 28/11/2017 |
|
nikotin
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2205 Posts
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18939 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 01/10/2018 : 14:44:42
|
Dobar je taj stari susjed..dobar. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17066 Posts
Member since 01/03/2004 |
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Posted - 01/10/2018 : 18:59:21
|
quote: Originally posted by 1Euro
- Alan Ford, Šuplji Zub SSB, kartonac-vrijednost
Jedan kolekcionar prodava 6 kartonca Alana Forda, među kojim je i Šuplji Zub. Neče da mi kaže cijenu....želi da ja njemu ponudim cijenu. Dobio sam utisak da on želi jako puno novca za ovaj strip....koliko sam ja gledao istekle aukcije ovaj strip se prodao od nekoliko sto kuna pa čak do nekoliko tisuča kuna....
On kaže da je očuvanost tog njegovog stripa za -5 a uz to ima još 6 drugih kartonca, očuvanost od 4-5.
Razmišljam, da li da kupim u kompletu ili samo šuplji zub, ali se plašim da če mi biti preskupo.
Koliko stvarno vrijede ovi stripovi (kartonci) očuvani od 4-5?
I da li je netko između vas zainteresiran, pa da kupimo zajednički ovaj komplet, pa onda podijelimo stripove između nas.
Pitam zbog toga, da znam kakvu cijenu mu možemo ponuditi. Treba reagovati brzo jer koliko sam shvatio ima dosta ponuda a očekiva veoma veliku ponudu....
|
|
|
nikotin
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2205 Posts
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15790 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 02/10/2018 : 11:48:54
|
quote: Originally posted by ivanl
Ja se možda pravim pametan, ali ti se ne praviš. A to šta kome smeta, dobro se vidi iz tvojih šovinističkih upisa. I onog Željka gore, kao i nekolicine vas trolova.
No pasaran.
Bilo bi ti bolje da prestanes sa provokacijama. Pod broj jedan. dva. Kakav sovinizam? Jesi li ti svjestan sto govoris? Prestani vrijedati. Ovo su vec ozbiljne optuzbe, I trebao bi se neko pobrinuti za tebe...Ovo vise nije zagadivanje medijskog prostora, vec cista I direktna lazna optuzba. Okani me se.
Okani se ti više izdanja i prestani da lažeš kako Alan ne izlazi u Hrvatskoj.
Ovdje je potrebno I nuzno neke stvari objasniti I rasclaniti.
Evidentno je da ti imas stalnu, opetovanu potrebu dokazivanja svog misljenja, I recimo to ,obranu svog proizvoda. U ovom slucaju to je vec spominjano predmetno izdanje cpg Alan Forda. Sto nije uopce neshvatljivo, dapace razumljivo je, I sto se mene tice samo naprijed, (zato I postoji demokracija, pa I ona trzista, kao i ponude I potraznje). Problem se javlja kad, (nazovimo je ovdje), ona druga strana , iznosi svoje zelje, stajalista I videnje situacije,(narocito u svijetlu zadnjih dogadaja oko Alan Forda u RH-a). Dakle, ovi potonji spomenuti su dugogodisnji stovatelji ,(I poznavatelji), lika I djela Alan Forda I dosadasnjih izdanja nakladnika iz Hrvatske. Ono sto ti neuspijevas percipirati jest, da te I takve "konzumente" ne zanima tvoje izdanje. Jednostavno. Zanima ih dosadasnje I proslo hrvatsko izdanje. Pri cemu, kod takvih stajalista, ti zauzimas "stav ovna na brvnu". I to ne bi bilo ni upola lose, da ti, na argumentirane I civilizirano iznesene primjedbe ne reagiras vrijedanjem. Sto je vidljivo iz mnogih dosadasnjih prepiski I postova sa raznim clanovima. Simptoticno se ponavlja I tvoje reagiranje na ono "hrvatski" Alan Ford. Valjda ti se ne svida onaj prefiks hrvatski, sto li? To pobogu, nije nasa briga a ni nas problem... Veci problem je iznosenje sijaset tvojih nonsensa, koji nerijetko prelaze u arogantno vrijedanje clanova, (na vidi, vraga hrvatskom site-u), gdje si primljen kao I svaki gost sa dobrodoslicom. Zadnje tvoje konkretno vrijedanje je eto, upuceno meni, recenicom; A to sta kome smeta, dobro se vidi iz tvojih sovinistickih upisa. Dakle direktno me nazivas sovinoistom, bez ikakvog razloga, dokaza I cinjenica. Sto se moze provjeriti izlistavanjem mojih posteva u history-u, ovog site-a na dosadasnjim mojim obracanjima. Dakle, nalazim za shodno da te obavijestim, tj. upozorim, da moja malenkost svojim rodenjem, slobodarskim odgojem te upoznavanjem I upijanjem svijeta, kroz nebrojeno trosenje donova po zakutcima globusa, decidirano I jasno osudujem, svaki sovinizam,rasizam,fasizam, te druge "izme" iz davolje torbe...Cijepljen sam od toga, te se smatram zagovornikom I ambasadorom jednakosti, gdje god da dodem I prodem,(a to je bogami bio, cijeli svijet). Gore nabrojeni stavovi, takve niske razine ljudske svijesti I bijedne strasti su mi totalno strane I odbojne. Zato pripazi kad ces kako, koga, osloviti. Stoga ako budes jos upucivao ovakve kletve, uvrede I lazne optuzbe na racun mog integriteta, iste cu dati na znanje I u ruke moderatorima pa nek oni porazgovaraju s tobom... I da,za kraj, Alan Ford vise se ne tiska u Hrvatskoj, zamalo na domaku jedne velike I vazne obljetnice od 50 godina kontinuiranog izlazenja. Shodno tome, ne izlazi vise u Hrvatskoj...Steta. |
Los cukar na fritulama! |
|
|
mogorovic
Advanced Member
3012 Posts
Member since 02/08/2013 |
Posted - 02/10/2018 : 14:22:45
|
Pa jasno je da Alan Ford ne izlazi u Hrvatskoj. Izlazi u Srbiji. Na hrvatske kioske nešto primjeraka dođe, a još manje se proda. Po čemu je laž reći da Alan Ford ne izlazi u Hrvatskoj, kad ne izlazi?! Izlazi u Srbiji... |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15790 Posts
Posted - 02/10/2018 : 14:30:29
|
quote: Originally posted by 1Euro
- Alan Ford, Šuplji Zub SSB, kartonac-vrijednost
Jedan kolekcionar prodava 6 kartonca Alana Forda, među kojim je i Šuplji Zub. Neče da mi kaže cijenu....želi da ja njemu ponudim cijenu. Dobio sam utisak da on želi jako puno novca za ovaj strip....koliko sam ja gledao istekle aukcije ovaj strip se prodao od nekoliko sto kuna pa čak do nekoliko tisuča kuna....
On kaže da je očuvanost tog njegovog stripa za -5 a uz to ima još 6 drugih kartonca, očuvanost od 4-5.
Razmišljam, da li da kupim u kompletu ili samo šuplji zub, ali se plašim da če mi biti preskupo.
Koliko stvarno vrijede ovi stripovi (kartonci) očuvani od 4-5?
I da li je netko između vas zainteresiran, pa da kupimo zajednički ovaj komplet, pa onda podijelimo stripove između nas.
Pitam zbog toga, da znam kakvu cijenu mu možemo ponuditi. Treba reagovati brzo jer koliko sam shvatio ima dosta ponuda a očekiva veoma veliku ponudu....
Tesko je reci bilo sta bez slike...dobro ocuvani Suplji zub kartonac u pravoj ocijeni -5, vrijedi bar 600 kuna. Ali kazem, nista bez fotografije...pravi vrhunski ocuvan broj 2, u ocjeni 5,(za mene nema glancera, za robu staru 50 godina), vrijedi 1000 kuna. Velike su razlike u ocjeni -5 i 5. Tu su ljudi pristrani svojim stripovima i nerealno iznose vrijednost stripa. A sad, ako bi ti ga on prodao za 200 kuna, bilo bi ti ludilo...svasta ima... |
|
|
nikotin
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2205 Posts
|
roby05
Advanced Member
Croatia
3017 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 02/10/2018 : 18:37:36
|
Zasto ustvari Strip agent vise ne izdaje Alan Forda??? |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
|
|
roby05
Advanced Member
Croatia
3017 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 02/10/2018 : 18:39:41
|
Eh,uz zakasnjenje zelim iskazati sve pohvale clanu "nikotin". Svaka cast!!! |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
|
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Posted - 02/10/2018 : 19:07:23
|
quote: Originally posted by roby05
Zasto ustvari Strip agent vise ne izdaje Alan Forda???
Istekla im je licenca pa je drugi izdavač (CPG) kupio po višoj cijeni. |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Posted - 02/10/2018 : 19:07:47
|
Nema šta ti meni da objašnjavaš, ne širi neistine. |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15790 Posts
Posted - 02/10/2018 : 19:18:21
|
Nema šta ti meni da objašnjavaš, ne širi neistine.
Tebi nesto objasniti...pa vidi se iz prilozenog, koliko je to teska zadaca! |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15790 Posts
Posted - 02/10/2018 : 19:27:59
|
quote: Originally posted by roby05
Zasto ustvari Strip agent vise ne izdaje Alan Forda???
Trazija je Luciano Secchi, Bunker, vecu kintu. Vlasnik Strip agenta nije je tija dat, pa je fermalo. Ima je jos pravo na objavu 4 epizode,(u extri), ali ga je stufalo, i nije ih tija izbacit. Tako da smo zakocili, na pragu 50-ogodisnjice. |
|
|
vronski 3
Senior Member
2374 Posts
Member since 10/01/2014 |
Posted - 02/10/2018 : 20:15:07
|
Pitanjce za Jaška: Da li će se od sledećeg broja i epizode "Novi dan" kao svojevrsne prelomne epizode, menjati logo i dizajn CPG AF? |
|
|
DOMI
Advanced Member
Croatia
5095 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 02/10/2018 : 20:57:19
|
quote: Originally posted by vronski 3
Pitanjce za Jaška: Da li će se od sledećeg broja i epizode "Novi dan" kao svojevrsne prelomne epizode, menjati logo i dizajn CPG AF?
Sigurno će, uz to može i još krupnije "Ex SFRJ", tak da folklor bude potupn |
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Posted - 02/10/2018 : 21:11:12
|
quote: Originally posted by DOMI
Sigurno će, uz to može i još krupnije "Ex SFRJ", tak da folklor bude potupn
Za indoktrinirane nacionaliste stavio bih i trobojku s petokrakom sa sve "Hej Sloveni" na kraju sveske.
Samo da folklor bude potpun, je li. |
|
|
Topic |
|