3423 Dilan Dog: Pregažen vremenom I deo 3424 Dilan Dog: Pregažen vremenom II deo 3425 Dilan Dog: Pregažen vremenom III deo
3192 Doktor Misterija: Užasi crne prašume I deo 3193 Doktor Misterija: Užasi crne prašume II deo 3194 Doktor Misterija: Užasi crne prašume III deo 3195 Doktor Misterija: Užasi crne prašume IV deo
2725 Doktor Misterija – priča prva: Tajne Milana I deo 2726 Doktor Misterija – priča prva: Tajne Milana II deo 2727 Doktor Misterija – priča prva: Tajne Milana III deo 2728 Doktor Misterija – priča prva: Tajne Milana IV deo
Hvala Zlaja za DD. Nisam znao da postoje. Upravo sam ih kupio.
to je spisak ekipe koja je radila popis zabavnika, tako da bi njima trebalo zahvaliti, jer stvarno ima toga dosta...ja sam samo kopirao i stavio ovdje, kao i ovaj spisak od strip bumeranga šta su radili slovenci...
Na nekim zadnjim aukcijama, prodavao se za 350 kuna. Inače, u njemu nije objavljena epizoda o Zagoru, nego tekst o stripu, sa biografijama autora i njihovim portretima, (onim istim koje smo već svi vidjeli u kasnijim izdanjima), te ilustrirani pregled Zagorovih prijatelja i neprijatelja (naravno, do tada objavljenih likova). Sjećam se tog broja, čak i na kojem kiosku sam ga kupio, a kasnije podijelio, uz mnoštvo ostalih stripova (cca 2000 komada) nekim mlađim generacijama...
50 eura, cca...znaci. Sjecam se i ja naslovne, ali nisam kupovao ni sakupljao EKS almanah, isli su mi na nerve oni Shang chi i karate ekipa... bio mi je drag samo Doc Savage, covjek od bronce, ali tko zna kako bi ga danas iscitao nakon svih tih godina...mozda je i on naivan? Ali pamtim ga, da mi je kao 'mulcu' bio sjajan...
Nisam ni ja baš ludovao za Eks almanahom, iz istih "karate" razloga, ali bi znao kupiti pokoji broj. A, poklonjene sam čuvao. Dok ih nisam podijelio...