Author |
Topic  |
Grabb
Junior Member

340 Posts
Member since 26/03/2018 |
Posted - 31/10/2018 : 09:24:21
|
quote: Originally posted by Dexters
Iskreno se nadam da ce se suradnja Bernarda i Markosa nastaviti i u buducnosti.
To može donijeti samo puno toga dobrog. Pogotovo u ovakvom paketu. |
 |
|
Bachy
Senior Member

Croatia
1797 Posts
Member since 06/05/2009 |
Posted - 31/10/2018 : 09:27:53
|
quote: Originally posted by Grabb
To može donijeti samo puno toga dobrog. Pogotovo u ovakvom paketu.
Odličnog, rekao bih!  |
Oj, budi svoj! |
 |
|
Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts
Member since 20/05/2014 |
Posted - 31/10/2018 : 09:56:43
|
quote: Originally posted by wesskowaz
quote: Originally posted by vronski 3
I od ovog momenta definitivno i zauvek napuštam tvoj smrdljivi forum, leglo hrvatskog nacionalizma i bezobrazluka!
Druga dobra vest danas.
Klasična patka žute štampe... |
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina... |
 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16744 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 31/10/2018 : 09:56:50
|
quote: Originally posted by Bachy
To može donijeti samo puno toga dobrog. Pogotovo u ovakvom paketu.
Odličnog, rekao bih! 
za nova kiosk izdanja   |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
 |
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 31/10/2018 : 09:58:31
|
quote: Originally posted by zeljko
idi dok si mlad da ne bi bilo unijacenja :D
Hehehe! Nije mnogo simpatičan ovaj Zeljko, ali ovo je vrhunska fora  |
 |
|
www2
Senior Member

.jpg)
Croatia
1062 Posts
Member since 11/02/2009 |
Posted - 31/10/2018 : 10:04:39
|
Pas mater....imam kompet u kombinaciji LMS+STRIP AGENT+FIBRA, pa sam skoro umro kad je DARKWOOD krenuo sa svojim Kenom......ali ovo sad......šta da radim????? Marko wtf???? Želi li netko kupiti prvih 5 Kena od Darkwooda.....nečitani još :)
U svakom slučaju, svaka čast dečki |
The sea was angry that day, my friends - like an old man trying to send back soup in a deli. |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27652 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 31/10/2018 : 10:07:29
|
Dobro je da postoje oba izdanja pa ko voli nek izvoli. Ja imam svih šest Darkvudovih i nastaviću da kupujem jer mi se sviða. Ali da nemam, kupio bih ovo. Fibrin prevod je odličan. Nema šanse da ga neko ne razume ili da mu smeta. |
 |
|
www2
Senior Member

.jpg)
Croatia
1062 Posts
Member since 11/02/2009 |
Posted - 31/10/2018 : 10:22:35
|
quote: Originally posted by jaki
Mislis System?
Da naravno  |
The sea was angry that day, my friends - like an old man trying to send back soup in a deli. |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
Grabb
Junior Member

340 Posts
|
nenno
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3089 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 31/10/2018 : 10:56:45
|
Kioskizacija, prije bih rekao ;)
naravno, treba ga izvući iz okvira ovog foruma, CRŠ-a, Interlibera ili sličnog specijaliziranog "okvira" i ponuditi širokim masama..... |
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..." |
Edited by - nenno on 31/10/2018 10:57:17 |
 |
|
Kerempir
Senior Member

1634 Posts
Member since 09/10/2018 |
Posted - 31/10/2018 : 10:59:10
|
Osobno nemam problema sa miješanjem izdanja. Recimo imam Thorgala od Belog puta, a onda je nakon višegodišnje pauze Libellus pokrenuo svoje izdanje pa sam kupio od njih sva izdanja osim onih koja se preklapaju sa Belim putem.
Ili imam Sandmana isto od Belog puta, pa sam nastavio sa Fibrinim. Da, ljepše izgleda kada je sve isto izdanje, ali čemu da dupliram stripove kada ih ima toliko koje želim imati.
Koliko god da mi dobro izgleda Fibrin Inkalov svijet, imam od Systema Inkala i Prije Inkala, od Belog puta Metabarone, a ostalo (Poslije Inkala i Tehnoočeve) od Fibre.
Jedino sam napravio izuzetak gdje imam 5 SC Živih mrtvaca od Darkwooda, ali umjesto da nastavim s njima, kupio sam kompletno sve od Fibre.
Da nema toliko zanimljivih stripova koji stalno izlaze, možda bih i sam počeo duplirati, ali ovako mi nema smisla. No to sam samo ja. 
Btw, iako ću kupovati Kena kao znak podrške, ipak volio bih da se izdaju nešto uvjetno rečeno novija izdanja. Ken je star, koliko ono, 40 godina? Žao mi je što je ovdje većinom nostalgičarska ekipa, pa da recimo imamo Dampyra, Dragonera.. Uživao sam u Gei, Caravanu, Siročadi. Za Nathana recimo znam da ću ga ispratiti do određenog broja kod LL, ali da se izdaje u znatno jeftinijem kiosk izdanju, vjerojatno bih ga i dalje pratio. |
 |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member

5550 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 31/10/2018 : 11:00:27
|
quote: Originally posted by sawitch
quote: Originally posted by vronski 3 Nikome nisam pretio a što se tiče nazivanja majmunom to je usledilo tek pošto me je prethodna strana prva, bez ikakvog razloga, nazvala idiotom! Malo se informiši pre nego što nešto komentarišeš!
Nije bas bez razloga.
Odmah si utripovao neke teorije zavere prema Darkwoodu.
Pa dobro, moje je kao novinara da tripuem teorije zavere, njegovo je kao vlasnika i izdavača da me razuveri, ali na fin i kulturan način a ne onako jer ja njega ničim nisam lično uvredio niti pogrdno nazvao a on mene jeste!
Ajde vronski 3, za razliku od tvojih predhodnika vronskog, 1 i 2, koji su na neki način bili čudni i nedefiisani, ti si čak postao i simpatičan, ali mislim da si malo preterao ovo u vezi Kena DW i Marka, ali u svakom slučaju dobro je što si promenio odluku i nisi napustio forum, pa možemo i dalje da pratimo tvoje vrgolije...
PS. ipak mislim da imaš bolje informacije u vezi Magičnog... |
 |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member

5550 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 31/10/2018 : 11:03:03
|
quote: Originally posted by goksi
Dobro je da postoje oba izdanja pa ko voli nek izvoli. Ja imam svih šest Darkvudovih i nastaviću da kupujem jer mi se sviða. Ali da nemam, kupio bih ovo. Fibrin prevod je odličan. Nema šanse da ga neko ne razume ili da mu smeta.
Evo glas razuma... taj sam zato ću kupovati SA... |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15856 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 31/10/2018 : 11:30:04
|
quote: Originally posted by Bruce Springsteen
quote: Originally posted by sawitch
quote: Originally posted by vronski 3 Nikome nisam pretio a što se tiče nazivanja majmunom to je usledilo tek pošto me je prethodna strana prva, bez ikakvog razloga, nazvala idiotom! Malo se informiši pre nego što nešto komentarišeš!
Nije bas bez razloga.
Odmah si utripovao neke teorije zavere prema Darkwoodu.
Pa dobro, moje je kao novinara da tripuem teorije zavere, njegovo je kao vlasnika i izdavača da me razuveri, ali na fin i kulturan način a ne onako jer ja njega ničim nisam lično uvredio niti pogrdno nazvao a on mene jeste!
Ajde vronski 3, za razliku od tvojih predhodnika vronskog, 1 i 2, koji su na neki način bili čudni i nedefiisani, ti si čak postao i simpatičan, ali mislim da si malo preterao ovo u vezi Kena DW i Marka, ali u svakom slučaju dobro je što si promenio odluku i nisi napustio forum, pa možemo i dalje da pratimo tvoje vrgolije...
PS. ipak mislim da imaš bolje informacije u vezi Magičnog...
Vratiti se na;smrdljivi forum, pun hrvatskog nacionalizma i bezobrazluka... Zanimljiva su ta vrednovanja. I malo off topic, ali slicno i za mene bitno. Meni je recimo, na ultimativnom Alan Ford topicu 24 sata kazne,dodijeljeno zbog pristojnog,europskog repliciranja, sa jednom slicnom osobom... A nek iscitaju i provjere moj 'history' da li sam ikad prekrsio jasno definirana pravila sitea.
|
Los cukar na fritulama! |
 |
|
Grabb
Junior Member

340 Posts
|
sai
Junior Member

Serbia
440 Posts
Member since 24/10/2008 |
Posted - 31/10/2018 : 11:32:20
|
Ja isto imam svih 6 HC od darkvuda i nastavljam sa kupovinom,ali ću isto tako uzeti i SA.Uvek je dobro imati što veći izbor, pa kome se šta sviđa neka uzima. |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15856 Posts
Posted - 31/10/2018 : 11:37:45
|
quote: Originally posted by nenno
naravno, treba ga izvući iz okvira ovog foruma, CRŠ-a, Interlibera ili sličnog specijaliziranog "okvira" i ponuditi širokim masama.....
Prekasno je da se mladi i siroke mase uhvate ovog prekrasnog stripa. Drugo je vrijeme. Mozda samo poneko na ubjedivanje kakve starije glave. Tko zna, zna... samo profilirana stara stripovska publika, bojim se. Ali tko zna, daj boze da grijesim. Prvi bi volio da se 'narod' upozna sa svom ovom dusevnoscu, u serijalu,u ova sugava vremena. |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts
Posted - 31/10/2018 : 11:41:12
|
quote: Originally posted by ivanl
Vratiti se na;smrdljivi forum, pun hrvatskog nacionalizma i bezobrazluka...
on je samo rekao ono što 95% istočnih susjeda i kolega misli o svojim zapadnim susjedima to je tako jbg to je realnost, ostali prešute ili kuliraju
jbg osnovni problem je što se razumijemo bez uporabe vokabularnika stranih riječi...iz toga dolazi činjenica da mnogo više boli preuzimanje alan forda... ili u ovom slučaju kena nego u slučaju makedonskog ili slovenačkog
koliku ken ima tradiciju u srbiji? a koliku alan ford u hrvatskoj i koja je razlika u izdatim brojevima???
i zašto je ono s alanom predastavljeno kao dobro a ovo s kenom je dočekano na nož ako je riječ o dvije države i dva razlitita jezika mogao bih vako satima pisati... pun mi je kufer političke korektnosti :D 2018. je na izmaku a neki ljudi žive u okovima 1978.
|
Utabanim stazama ocaja! |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts
Posted - 31/10/2018 : 11:43:27
|
kioskizacija kroatizacije :D
vidiš kako je sve realtivno strip na kiosku je dobra stvar... ALI AKO nije u pitanju hrvatski izdavač na uštrb niskotiražnika iz srbije
kako na površinu isplivaju neke stvari kad se skinu bijele rukavice
meni je žao darkvud izdanja... ali u kapitalizmu nema sentimenata misli li iko na moj novčanik? sumnjam osim u ovom slučaju kiosk izdanja kena  |
Utabanim stazama ocaja! |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15856 Posts
Posted - 31/10/2018 : 11:53:06
|
quote: Originally posted by ivanl
Vratiti se na;smrdljivi forum, pun hrvatskog nacionalizma i bezobrazluka...
on je samo rekao ono što 95% istočnih susjeda i kolega misli o svojim zapadnim susjedima to je tako jbg to je realnost, ostali prešute ili kuliraju
jbg osnovni problem je što se razumijemo bez uporabe vokabularnika stranih riječi...iz toga dolazi činjenica da mnogo više boli preuzimanje alan forda... ili u ovom slučaju kena nego u slučaju makedonskog ili slovenačkog
koliku ken ima tradiciju u srbiji? a koliku alan ford u hrvatskoj i koja je razlika u izdatim brojevima???
i zašto je ono s alanom predastavljeno kao dobro a ovo s kenom je dočekano na nož ako je riječ o dvije države i dva razlitita jezika mogao bih vako satima pisati... pun mi je kufer političke korektnosti :D 2018. je na izmaku a neki ljudi žive u okovima 1978.
Dobro zboris Zeljko,ovaj put. Ali postavlja se pitanje zasto itko dolazi negdje, gdje mu i ako mu smeta? Ja ne idem na mjesta, koja ne volim ili mi smetaju... |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15856 Posts
Posted - 31/10/2018 : 12:15:20
|
s.com je jednostavno najbolji i tu nema priče ostalo je sve politika
To za stripove.com sigurno. I opet se slazemo. Ja osobno, nemam nijednu drustvemu mrezu i ne namjeravam ih nikada imati, a na stripove com ako ne 'navratim', uhvati me panika. Nekidan nestalo internet veze u australskom bespucu, pustopoljine Wheatstonea, kraj Barrow islanda, a kad se vratila, nisam mogao otvoriti ovaj site. Poludio. Sad je sve okej, i prva vijest, dosao kiosk Ken. Ludilo. A vis' i dobro zvuci ovo, 'kiosk Ken'. |
 |
|
vronski 3
Senior Member

2374 Posts
Member since 10/01/2014 |
Posted - 31/10/2018 : 12:18:26
|
Zaista ne želim da zvučim neskromno ali ovaj forum bez mene ne bi bio isti, to je poenta cele priče!
Zato nisam otišao.
A Hrvate ne mrzim, ne mrzim nijedan narod, imam nekoliko jako dobrih prijatelja u Hrvatskoj, uvek ću biti samo protiv pojedinaca koji se oglašavaju u ime celog naroda, kako u Hrvatskoj tako i u Srbiji i bilo gde na svetu jer svuda ima i žita i kukolja, nigde ne raste samo cveće! |
Edited by - vronski 3 on 31/10/2018 12:19:40 |
 |
|
Topic  |
|