forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ken Parker Strip Agent
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 21

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 01/11/2018 : 18:04:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cronos six

Kakve budalastine i prognoze...
Ne volim Americki format koji radi darkwood i samo zbog toga prelazim na strip agent..Grozan mi je prazan prostor ili margine oko tabli stripa..Cena je ok.a da je bas bonelli sc moze i veca i to je to sto se tice mene..Normalno da mi vise pase Srpski jezik ali je format presudio.

Jes, od reči do reči!
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 01/11/2018 : 18:38:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Ja opet imam viziju kako neki strip treba izgledati i koliko treba koštati. I što on više liči na moju viziju, više sam naklonjen kupnji. Ovo što je najavljeno, je Ken vrlo blizu mojoj idealnoj verziji, pogotovo što će prijevod biti kvalitetan. Da moram tražiti dlaku u jajetu, rekao bih da se gube po dvije naslovnice u boji po izdanju, ali znam da je to krajnje nerealno u ovakvom obliku stripa. Dapače, reče netko da će unutra biti preostale dvije naslovnice u c/b pa sam sretan što je tako jer je to puno bolje nego da nema nikakvih.
Ne može se baš sve trpati u HC tako da mi je baš drago što ovo ide kao klasična kiosk debeljuca. Trobroj koji možeš osobno kupiti čim izađe i koji će ljudi vidjeti izložen posvuda...
I moram ponoviti, da nije Darkwood izdao Kena, siguran sam da bi se ovo izdanje prodavalo. Ovako, nisam baš potpuno siguran, ali sam optimista...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 01/11/2018 18:40:03
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12521 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 01/11/2018 : 18:44:46  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Bolje vrabac u ruci nego golub na grani.

Neću uzimati jer imam LIB. Očekivao sam nešto u boji.

Have mercy
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6408 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 01/11/2018 : 18:50:51  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
Greota je ovđe mećat boju.
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12521 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 01/11/2018 : 19:35:13  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Ma kakvi, pogledaj naslovnice!
Milazzov crtež tek u boji dolazi na svoje.

Have mercy
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18881 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 01/11/2018 : 20:18:46  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Je*bo vas kolor.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26830 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 01/11/2018 : 20:42:55  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

Je*bo vas kolor.

jel'to važi i za Bleka

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17016 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 01/11/2018 : 20:44:22  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Koje slovo je zamijenila zvjezdica? :)

Da, jedna kolor naslovnica je sasvim ok, ali je i točno da Milazzov crtež "voli" boju. Za razliku od Ferrijevog.
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4810 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 01/11/2018 : 21:04:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by izivko

Necu uzimati jer imam LIB. Bolje golub u ruci LIB nego dva dzivdzana na grani SA i DARKW.

sangue navajo
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 01/11/2018 : 21:21:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Combatrock

quote:

Necu uzimati jer imam LIB. Bolje golub u ruci LIB nego dva dzivdzana na grani SA i DARKW.

Pa normalno da nećete uzimati kad imate LIB/FIB komplet. Bilo bi stvarno bez veze da vam uz skup i odlično odrađen komplet treba neki drugi Ken. Ovo izdanje je za one koji su iz nekog razloga preskočili LIB/FIB i DW čekajući jeftino... Pitanje ima li takvih dosta da se serijal izgura do kraja. Meni osobno je drago što ću ovo skupljati i što nemam drugog Kena...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21126 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 01/11/2018 : 21:28:09  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

quote:
Originally posted by teller

Je*bo vas kolor.

jel'to važi i za Bleka

tuše!

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

zare80
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 22/09/2008

Posted - 01/11/2018 : 21:35:16  Show Profile Show Extended Profile  Send zare80 an AOL message  Send zare80 a Yahoo! Message  Send zare80 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

quote:
Originally posted by ivanl

Vratiti se na;smrdljivi forum, pun hrvatskog nacionalizma i bezobrazluka...

on je samo rekao ono što 95% istočnih susjeda i kolega misli o svojim zapadnim susjedima
to je tako jbg to je realnost, ostali prešute ili kuliraju

Svaka generalizacija je degradacija i ovakvo tvoje misljenje vredja one koji tako ne misle, a ovakve generalne izjave ne pomazu ni boljim odnosima. Siguran sam da retko koji Srbin ima ovakvo misljenje, a i dale dolazi i cita ovaj forum.
Zao mi je izuzetno sto je ovo sve ovako eskaliralo, a obicno se ovako i desava i zbog par usijanih glava krene sr...
Realno, da nije Markosa ne bih za Kena ni cuo, tako da ako ce neko da ga uradi odlicno, boljeg nema. Svaka cast na izdanju i drago mi je zbog mnogo onih koji nemaju nijedno izdanje.
Kupujem Darkvud, imam komplet Fibrino i to je jedino sto zelim da imam duplo. Ne. erujem da Darkvud nece izgurati do kraja, ali kontam da ce u jednom momentu poskupeti. Onima koji zele da sacuvaju Darkvud Kena neka teraju komsije da ga citaju i sire njegovu publiku. Kupite ga nekome na poklon i slicno. Mislim ljudi svako ima prava da izdaje sta hoce i kako hoce i konkurencija je zdrava.
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4810 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 01/11/2018 : 22:09:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:
Originally posted by Combatrock

quote:

Pa normalno da nećete uzimati kad imate LIB/FIB komplet. Bilo bi stvarno bez veze da vam uz skup i odlično odrađen komplet treba neki drugi Ken. Ovo izdanje je za one koji su iz nekog razloga preskočili LIB/FIB i DW čekajući jeftino... Pitanje ima li takvih dosta da se serijal izgura do kraja. Meni osobno je drago što ću ovo skupljati i što nemam drugog Kena...

Pa dobro druze radujem se zbog svih novih citaoca i kupaca. Uzivaj u kolekciji, Kena svi zasluzuju. Ima bomba epizoda.

sangue navajo
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15787 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 01/11/2018 : 22:30:44  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja opet imam viziju kako neki strip treba izgledati i koliko treba koštati. I što on više liči na moju viziju, više sam naklonjen kupnji. Ovo što je najavljeno, je Ken vrlo blizu mojoj idealnoj verziji, pogotovo što će prijevod biti kvalitetan. Da moram tražiti dlaku u jajetu, rekao bih da se gube po dvije naslovnice u boji po izdanju, ali znam da je to krajnje nerealno u ovakvom obliku stripa. Dapače, reče netko da će unutra biti preostale dvije naslovnice u c/b pa sam sretan što je tako jer je to puno bolje nego da nema nikakvih.
Ne može se baš sve trpati u HC tako da mi je baš drago što ovo ide kao klasična kiosk debeljuca. Trobroj koji možeš osobno kupiti čim izađe i koji će ljudi vidjeti izložen posvuda...
I moram ponoviti, da nije Darkwood izdao Kena, siguran sam da bi se ovo izdanje prodavalo. Ovako, nisam baš potpuno siguran, ali sam optimista...

Najbolje bi bilo da je izvanredno uradena strip/album/knjiga,hc,visegramski sjajni papir,cvrst uvez, bez lijepljenja... te da , a ono, bar nista ne kosta...minimum. I da ga isporuce na kucnu adresu, dakako...to bi po meni bila idealna vizija. I ta bi se verzija, najbolje prodavala...

Los cukar na fritulama!

Edited by - ivanl on 01/11/2018 22:32:02
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15787 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 01/11/2018 : 22:35:33  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

Riskirao bi da ga neko 'pitura'...volio bi i to vidjeti. Ali tu ne bi smjelo bit zajebancije i traljavosti. To je velik podvig...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12521 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 01/11/2018 : 22:42:13  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Riskirao bi da ga neko 'pitura'...volio bi i to vidjeti. Ali tu ne bi smjelo bit zajebancije i traljavosti. To je velik podvig...

Več postoji http://lunfucile.blogspot.com/p/fumetti-collana-west.html

Boja plus francuski format na 48 stranica.

Have mercy
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15787 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 01/11/2018 : 22:51:02  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
E jbg. ne da mi da otvorim ovu stranicu...a volio bi to vidjeti...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 01/11/2018 : 22:56:15  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote
Hoce li ovo biti na kioscima u Srbiji ili samo Blek i Mali rendzer dolaze

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 01/11/2018 : 23:25:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
quote:

on je samo rekao ono što 95% istočnih susjeda i kolega misli o svojim zapadnim susjedima
to je tako jbg to je realnost, ostali prešute ili kuliraju

Reče lik koji sjedi negdje usred Bosne, u ime 95% istočnih susjeda sebi susjedne države.
Ma haj’mo bolan ponovo.
Prvo prosta neproširena, a oko Božića (2019.) prelazimo na prostu proširenu.

Za koga ja navijam samo je moja stvar.
A ljubav je jedna, jedina...
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21126 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 01/11/2018 : 23:33:02  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nemanja93

Hoce li ovo biti na kioscima u Srbiji ili samo Blek i Mali rendzer dolaze

izlaze i PSDZ,a Ken ih na neki način nasleđuje.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12924 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 01/11/2018 : 23:59:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vronski 3

Ovo je najdrskiji mogući udarac na Darkwood i srpsko izdanje Kena!

Gospodin Šunjić se eto baš sad setio da krene sa 3u 1 Kenom na kioscima kad se Darkwood uhodao sa svojim izdanjem...

Trebao je Sloba poput CPG da otkupi prava za Kena za ceo region, udari na korice "EX YU IZDANJE" i završi posao!

quote:

quote:
Originally posted by Markos

quote:

Ovo je najdrskiji mogući udarac na Darkwood i srpsko izdanje Kena!

Gospodin Šunjić se eto baš sad setio da krene sa 3u 1 Kenom na kioscima kad se Darkwood uhodao sa svojim izdanjem...

Trebao je Sloba poput CPG da otkupi prava za Kena za ceo region, udari na korice "EX YU IZDANJE" i završi posao!

Trebao je Sloba puno toga, nažalost, pa nije. Kao ni ja, uostalom. A trebalo je i tebi zabraniti pristup javnim glasilima jer si intelektualno potkapacitiran, pa eto, Alah je velik i milostiv.

Davno sam se ja Kena sjetio, ali trebale su se neke stvari posložiti - u prvom redu da Bernard završi Divlji zapad, pa da se otvori prostor za novo izdanje.

Čisto kao pokazatelj, kvadrat broj 33-34, izašao 2016, posvećen Kenu, ima veliki intervju sa mnom. Ne mogu sad naći kod sebe gdje mi je moj primjerak, ali evo isječak iz intervjua:

Zato što je Božićna pjesma već bila objavljena svojevremeno kao serigrafija. Ali moram priznati dobro se uklopila kao paralelna priča. Možda je problem u tome što sam i ja kao dugogodišnji čitatelj Kena očekivao nešto više. Ali, što znači nešto više? Zar manje nije više!? Nakon ponovnih iščitavanja promijenio sam mišljenje. Nego, htio sam te pitati možda je, uz tvrdo ukoričeno, došlo vrijeme i za ponovno kiosk izdanje Kena kao što su to napravili u Italiji objavljujući zaokruženu priču po dvije epizode u jednom svesku? Vjerujem da bi se na ovaj način krug čitatelja proširio!?

- Da, ali ponavljam, ja sam uvjereniji da je on izvukao tu Božićnu priču iz već gotove zadnje epizode i onda od nje napravio priču za serigrafiju, nego da je na osnovu Božićne priče išao graditi zadnju epizodu. Što se kiosk izdanja Kena tiče, teško pitanje. Kao čitatelj i ljubitelj Kena, svakako sam za, volio bih da ga što više ljudi pročita, ali kao izdavaču, to je van mojih mogućnosti.

Prije dvije godine u Italiji je veliki izdavač Mondadori reprizirao kompletan serijal što je, vjerujem, bio i razlog da Berardi i Milazzo konačno i završe serijal. Razmišljaš li i ti jednog dana reprizirati kompletan serijal jer, većina epizoda su rasprodane!?

- Da, stalno me to pitaju. Ja bih radije ovo što si maloprije spomenuo, kiosk izdanje, nego reprint Fibrinog tvrdoukoričenog izdanja. Ali, kao što rekoh, ja to sam ne mogu napraviti, tako da... Ne znam, nešto ću napraviti. U svakom slučaju, moja priča s Kenom nije završena.

Pa eto, ako netko ima pri ruci taj broj Kvadrata, neka fotka i pošalje ovom idiotu.

Na stranu sve to, ja imam par stotina tisuća razloga željeti Darkwoodu sve najbolje. Da sam htio zaista naštetiti Darkwoodovom Kenu, mogao sam davno najaviti vijest o kiosk Kenu, prije nego je DW s tim krenuo. Puno me ljudi pitalo hoće li biti novo Fibrino izdanje Kena, nisam ništa htio govoriti, sve dok sad nije sve spremno i dogovoreno.

Majmune jedan nevaspitani, očekuj tužbU zbog toga što me javno nazivaš idiotom i moli boga da me negde ne sretneš uživo! TOLIKO!

quote:

I od ovog momenta definitivno i zauvek napuštam tvoj smrdljivi forum, leglo hrvatskog nacionalizma i bezobrazluka! A neke ti stvari neću zaboraviti, znaj to!!!!

quote:

quote:
Originally posted by wolf

Markos, ako treba sredim ti zastupanje kod Prodanovića i Slokovićke. Mislim, ipak se treba čuvati ove tužbe u najavi.

Ne brini se, neću tužiti Šunjića jer zašto bih mu time davao dodatno na važnosti.

Tužno je samo što čovek koji pretenduje da bude vodeći i najveći izdavač stripa u regionu onako komunicira sa ljudima na forumu i portalu čiji je vlasnik. No, to govori o njemu najbolje, ja više nemam ništa da kažem na ovu temu...

quote:

quote:

najbrzi povratak nakon odlaska s foruma
ne daj se vrongski hrvatski domoljubi su uz tebe
za kena spremni

Kakvog odlaska?

Čovječe, koji je tebi kurac?

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 02/11/2018 : 00:08:47  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Najbolje bi bilo da je izvanredno uradena strip/album/knjiga,hc,visegramski sjajni papir,cvrst uvez, bez lijepljenja... te da , a ono, bar nista ne kosta...minimum. I da ga isporuce na kucnu adresu, dakako...to bi po meni bila idealna vizija. I ta bi se verzija, najbolje prodavala...

Misliš, najbolje bi bila podijeljena po kućnim adresama.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15658 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 02/11/2018 : 00:27:57  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

quote:

quote:

Misliš, najbolje bi bila podijeljena po kućnim adresama.

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

HEJZI1
New Member

Croatia
204 Posts

Member since 01/09/2011

Posted - 02/11/2018 : 00:39:04  Show Profile Show Extended Profile  Send HEJZI1 a Private Message  Reply with Quote
KENJALKA? :)
quote:
Originally posted by Kerempir

quote:
Originally posted by Markos

SAMO STRIP.

A križaljke i pisma čitatelja?

Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 02/11/2018 : 01:07:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
quote:

Trobroj koji možeš osobno kupiti čim izađe i koji će ljudi vidjeti izložen posvuda...

I koji će vjerovatno kadtad zacviliti od utora uvezivanja na kioscima Tiska ili bacanja po svim mogućim ćoškovima od strane tetica na prodajnim mjestima.
A kad ih upitaš: “Imate li i jedan neoštećen primjerak?” - one, po dobrom starom običaju: “Ma sve Vam je to isto, mi to tako dobijamo.”

Za koga ja navijam samo je moja stvar.
A ljubav je jedna, jedina...
Go to Top of Page
Page: of 21 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000